1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
  • Aquir
    jaj hát így könnyű ( :)) )
  • XRV
    Mar nem kell meghivo!

Mi tortenik? Hat az hogy hasznalhatod :D
  • Fehercsoki
    Mi történik ha meghívó nélkül regisztrálok?(most regisztráltam az előbb)
  • Fehercsoki
    Sziasztok!Egy meghívót szeretnék kérni g-mailhez!Az e-mail címem: [email protected]
  • ldavid
    benyomtam az első buzzomat (nem én nem zümmögök)
    asszem ez lesz az utolsó is, nem látom sok értelmét
  • GregSB
    http://www.google.com/buzz

Ey új szolgáltatás a Gmailen belül, ami egyszerűsíti a megosztást.

Hmm, érdekes, nálam még nem élesedett :)
  • nyecsi
    Tényleg nem szoktam kijelentkezni.minek,csak én használom a gépet.remélem neked van igazad :)
  • XRV
    Esetleg az elozo levelezeskor nem jelentkeztel ki.

Sot sztem soha nem is jelentkeztel ki es ezert nem kellett beirnod a jelszot ujra. Most volt egy suti torles. vagy akarmi es elorol ment a dolog.
  • nyecsi
    sziasztok.régóta használok gmail-t de ma elöszőr fordult velem az elő,hogy nem automatikusan jelentkezett be,hanem újra be kellett pötyögni a jelszót.ezzel nem is volt gond.de ha ilyen van,mindig megnézem alul az ip cimet.stimmelt az enyémmel,de kiirt hogy máshol is be vagyok jelentkezve.részemről tutti ki volt zárva,úgy h más lehetett.megnéztem a részleteket,és nem irt ki más ip cimet,csak azt h mobiltelefonnal van még kapcsolódás,és h megszakitom-e.egyből megváltoztattam a jelszavam.De a kérdésem h akkor most tutti valaki bent volt a levelezéseim között?
  • nesto
    köszi de mostanra az ajálnott linkből mindent kiderítettem. már csak a párbeszédeket nem tudtam úgy formálni ahogy szeretném, nem tetszik ez az egész egymásba fűzéses rendszer, nem tetszik eleve az egész párbeszédezés. ha jön egy levelem az legyen beérkezett, ha meg válaszolok rá az legyen csak elküldött... szerintem
  • XRV
    Beallitasok > szurok > uj szuro letrehozasa.
    Felado mezobe ird be a felado email cimet, nyomsz egy kovetkezo lepest, es pipa a kovetkezo cimke alkalmazasa, ill megadod a megfelelo cimket.

Vagyis ertelemszeruen add meg a parametereket es voila :)
  • XRV
    Sikerult!

Ellattam cimkevel es egyben archivaltam is. Ekkor a beerkezet uzenetekbol eltunt de ott maradt a cimkevel ellatottak kozt, es persze az osszes unezetek kozt is.
  • Garfield
    #1065?
  • nesto
    Heló, az érdekelne, hogy lehet-e olyat beállítani, hogy bizonyos e-mail címekről érkező leveleket alapból egy megjelölt cimkével jelöljön meg. Arra gondolok, hogy pl [email protected]ól ha kapok egy levelet és ezt előtte beállítom, akkor azt a beérkezett leveleknél már a megérkezés időpontjába X cimkével ellássa.
    Köszi előre is
  • Aquir
    Automatizálni csak a címkével való ellátást lehet, azt meg lehet szelektálni.
  • XRV
    Ha en fogom es egyenkint bepipalom azokat a leveleket es kattintok az athelyezes ide-ra, ill az ott levo egyik cimkere, pl a tovabbitott levelek-re, akkor az oda helyezodik at. A beerkezett uzenetek alatt immar nem fog latszodni.

Ezt kellene automatizalni, ez nincs az uj szurok hozzaadasa alatt.
  • Aquir
    Ez olyan, hogy mindig a "beérkező levelek" tartalmazza az összes beérkező levelet, mint egy központi adatbázis.
    Viszont ha a Címkében a címkével megjelölt levelet kitörlöd, akkor törlődni fog a beérkező levelekből is.

Ha szelektálni akarsz, szerintem mindennek csinálj címkét...
  • XRV
    en erre gondolam "athelyezes ide" ami ott van a fooldalon, az a szurok alatt nincs.
    http://gmailblog.blogspot.com/2009/07/labels-drag-and-drop-hiding-and-more.html
  • Aquir
    2. találat
  • XRV
    Haliho!
    Hogyan tudom azt megtenni a szurokkel, hogy a bejovo level ne csak cimkezve legyen hanem at is legyen helyezve arra a "cimkere"?
  • Aquir
    1. sztem nincs korlát
    2. gmail üdvözlőlevél
    3. én így töltök fel fájlokat, jó ideig megmarad, nemtom meddig.
    4. nemtom
  • zuzu555
    1. Hány címzettnek tudok maximum egyszerre küldeni emailt csatolt illetve nem csatolt fájllal?
    2. Hol tudom megnézni, hogy mikor lett létre hozva az e-mail fiókom?
    3. Egy csatolt fájlt küldenek vagy te küldesz magadnak, akkor a csatolt fájl örökre megmarad amíg nem törlöd vagy a Gmail-nél van erre egy időkorlát (amire letörlik a csatolt fájlt)?
    4. Miután törlik a fiókodat ha hány napig nem lépsz be?

A válaszokat előre köszönöm
  • kdenes16
    oh.. mind1 köszi
  • ACE
    Sajna tudtommal csak az utolsó bejelentkezést tudod megnézni alul a bejelentkezés után van egy ilyen szöveg: "A fiókba való bejelentkezés legutóbbi dátuma: 2 perce erről az IP-címről..." és ott a Részletek-re kattintva mutatja...
  • kdenes16
    hello mindenki.

Lenne egy olyan kérdésem hogy hogy lehet megnézni,letölteni a log file-jaimat, mert valaki használta az én címem és ha megtudnám nézni hogy honnan,mikor,ki használta a címem be tudnám bizonyítani hogy valaki az én címemmel küldött üzenetet.

előre is köszi :)
  • Monoton
    Közben megoldottam, tárgytalan. :)
  • Monoton
    Azt be lehet állítani, hogy egy bizonyos címzettől érkező levelet automatikusan címkézze fel egy általam készített címkével?
  • hzsolt
    Engedélyezed a Gmailben a pop letöltést, letöltessz egy PC-s e-mail programot, pl. Thunderbird, és ott létrehozol egy új kapcsolatot.
    Itt van a google súgó.
    Ez pedig egy Thunderbird súgó
  • lali999
    Azt hogyan kell ?
    A TVNETWORK -nél vagyok, ilyent még nem csináltam!
  • hzsolt
    töltsd le a leveleidet pop3-mal, és akkor ott lesz a vinyódon.
  • lali999
    Halihó!
    A Gmailt használom. IE6 alól indítom. A leveleimet nem tudom a wincseszteremre menteni. Van ebben a Gmailban ilyen lehetőség,?
    Ha igen ,milyen menüpont alatt?
    Előre is köszönöm a segítségeteket.
    (Sajnos, nem tudok angolul)

Gabe
  • Aquir
    esetleg megnézheted a Gspace kiterjesztést Firefox esetén
  • Aquir
    mármint egy fájlként 18 mb volt a legnagyobb
  • Aquir
    azt kicsit nagyon sokáig eltartana feltölteni. én eddig 18 mb-ot töltöttem fel
  • mcsaba
    Sziasztok, nemrég ellszállt az ggyik hard diskem rengeteg pótolhatatlan adattal, mostanában az apróságokat cimek, képek, mindent a Gmail Drive-ra mentem, természetesen jelszóval védett csomagokban a fontos dolgokat, és a gépemen is megvan és mikor megvan egy cd vagy dvd-re való akkor megirom. A gondom az hogy nagy méretü fájlokat nem tudok feltenni a Gmail Drive-ra pedig azt irja van 7 giga tárhely, szóval az pont jó lenne olyan dolgok tárolására ami fontos és mig össze nem gyülik egy dvd-re való, pl családi videók. De úgy látszik nagy fájlokat nem enged, tudja valaki pontosan mennyi a korlát, vagyis milyen nagy méretü fájlokat lehet max feltölteni, esetleg nem megoldható hogy nagy pl 100-200 megás fájlokat is fellehessen tenni.
  • Aquir
    keress
  • apuci007
    Hali! Tudna valaki segíteni abban, hogy a Gmail-t Magyarországon melyik cég képviseli? Egyáltalán van-e itthon képviselete, vagy pedig közvetlenül a központjukhoz kell fordulni, ha valami gond van? Köcce!
  • ACE
    Szűrőbe berakod hogy a "*" feladótól érkezett leveleket továbbítsa a megadott címre, ebből annyit raksz be amennyit akarsz.
  • Aquir
    google csoportok
    rákeresel
    szevasz :)
  • xxdani
    Sziasztok. Valaki segítsen. Van egy gmail-es fiók ahova rendszeresen jönnek anyagok (órai vázlatok) Ezt a fiókot vagy 20-30an bámulgatjuk. Nincs valami megoldás, hogy ne keljen kijelentkeznem a saját google fiókomból majd vissza? Gondoltam arra hogy e-mail továbbítás de valaki beelőzött ezzel. Nem lehet megoldani, hogy több címre továbbítsa az oda beérkező leveleket?