1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
-
#1119 címzettként magamra tudok keresni, vagyis nem
lehülyézhetsz csak én most tényként látom ezt amikor kipróbálom :) -
Cat 02 #1118 Nem, a címzett a levező lista, mindig. Max olyat lehet, hogy a válaszcím nem az. -
#1117 a feladó az aki küldi, ergo te, vagy más is lehet
a címzett is kettő lehet: te, vagy másvalaki -
#1116 próbáld simán ,-vel választva, aztán ""-k között, ha nem megy akkor egyenként -
Cat 02 #1115 Feladó az te(és a többi diák, ergo ezt ne töltsd ki) vagy és a címzett a levlista. -
Rotcsa #1114 pl:
FELADÓ: [email protected]
Címzett: nos, ide beírtam ugyan ezt, mert ez egy válaszcím is egyben,erre van midneki föliratkozva.
tárgy: ELEKTRO (ez egy valós üzenet tárgya, nem most találtam ki)
rányomtam a keresésre, nem talált semmit, majd kivettem a címzett-rovatból a címet, úgy se talált semmit.
Próbáltam a szókeresős részével, valós üzebetek gyakori szavait írtam, be eredmény zéró :S -
Rotcsa #1113 Már próbáltam szűrni,de nem igazán jött össze.
A tartalmazza a következő szavakat-rovatkába és a tárgyba nem tudom, hogy írjam be a tantárgyak neveit. ""-ek között, vagy ''-k között, vagy ;-vel, vagy csak ,-vel elválasztva esetleg, egyáltalán működik ez több szóra, vagy mivan? -
#1112 Akkor ezek a szűrő feltételek, innentől hacsak nem tudod rendezni a csoporttal, ezekből magad is kitalálod (ha van következetesség a levélküldésekben) :)
-
Cat 02 #1111 Most akkor van egy cím összesen és arra küld mindenki ? Mert akkor kvázi elfelejtheted szűrést, ha csak nincs valami közös megegyezés, hogy a leveleket ti magatok jelölitek külön. (pl tárgyba beleírjátok a tárgy nevét) -
Rotcsa #1110 Cat 02, Aquir,úgy látom nem sikerült elég világosan elmondani a problémát, de akkor nekifutnék újfent.
Tehát:
Egyetemre járok, vannak a már teljesített és a még nem teljesített tárgyaim. A szaknak van egy levelező csoportja, ahová az első évestől kezdve az utolsó évesig mindenki minden tantárggyal kapcsolatban tesz fel kérdéseket. Engem csak bizonyos tárgyakkal kapcsolatos e-mailek érdekelnének, ezért kérdeztem, hogy mit írjak a szűrőnél a tárgyhoz, vagy az üzenet szövegéhez, h mire keressen.... -
#1109 iratkozz le: gondolom ottvan a leiratkozás címe
vagy a google csoport címe - ekkor a "google csoportok" weboldalon leiratkozol
sok szerencsét:) -
Cat 02 #1108 Van annak a listának egy címe, azokat a leveleket töröld, amik annak vannak címezve. De a legegyszerűbb, ha leiratkozol. -
Rotcsa #1107 Sziasztok!
Fel vagyok iratkozva egy egyetemi csoport levelezőlistájára és jönnek olyan levelek onnan, amelyeket nem akarok már kapni. Pl: olyan tantárgyakról szóló hírek, amelyet már teljesítettem.
A kérdésem az lenne, hogyan és hová írjam be a szűrőbe a tantárgyak neveit, amelyeket már nem akarok megkapni? pontosvesszővel válasszam el, vagy idézőjellel, vagy hogyan? -
#1106 -SMTP szerver: smtp.gmail.com
-SMTP port: 465 / 587
-POP3 szerver: pop.gmail.com
-POP3 port: 995 -
#1105 smtp szervernek mi a címe?
stmp.gmail.com nem akar jó lenn -
#1104 kössz :D -
#1103 böngésző ürítés? címtár? névjegyek? :p -
#1102 gmailben amikor levélírásnál írom be a címeket akkor ugye előjön pár találat, hogy kinek küldtem régebben leveleket... ezeket nem lehet valahogy kitörölni mert rengeteg cím van nekem ott amiket kidob és jó pár nem is él már közülük -
Cat 02 #1101 Gmail mostanában mindig kiírja, hogy Küldés.... ha küldöm a levelet, de nem tűnik el. Pedig néha el is küldi -
#1100 -
#1099 HELP
Tiszta ideg vagyok!
Beszart a windows-om, most húztam újjat. Egyedül egy ritkán használt gmailes postafiókom jelszavára nem emlékszem.
Sebaj, mert kértem jelszóváltoztatást, ami meg is jött. Kattintok és megadom az új jelszót.
Viszont belpésnél nem enged be, rossz jelszó miatt. Ekkore látom hogy a tetű összekapcsolta a t-online-os fiókom a Gmailessel.
Nah ezt hogy oldom meg, mielőtt belevágom a fejszét a monitorba? -
#1098 Hát amit beállítasz a szűrőre hogy mit csináljon azt csinálja, amit mondasz azt nem értem:) -
Cat 02 #1097 Tehát még meg se érkezik a levél és törli ? :s
Mert akkor törlöm és létrehozom inkább mindig. -
#1096 hát ha használod akkor mennek, nem? -
Cat 02 #1095 A szűrők folyamatosan mennek, vagy néha használni kell ? -
#1094 nálam jó.. -
Nuki #1093 valami ukrajnai arc betört a gmail fiókomba és mindenkinek a contact listemből küldött egy reklám e-mailt.
csak nálam történt ez meg?
a jelszó biztonsága és egyebek elméletileg jó volt. -
#1092 Van egy elég idegesítő problémám.
A barátnőm gmail fiókjának meg kellett változtatni a jelszavát. Meg is lett változtatva. Weben semmi gond nincs vele, viszont az outlookban probléma van. Hiába változtatom meg a jelszót, folyamatosan feldobja a kis ablakot, hogy a felhasználó név vagy a jelszó nem megfelelő. Már többször újra kreáltam a fiókot az outlookban, a gmail-en belül ki-be kapcsoltam a POP engedélyezést de semmi változás. Valakinek ötlete? -
Mirakel #1091 Nagyon köszi az infót! :) -
#1090 Semmi jelentőset. Sokszereplős egymásra válaszolt levelek összefűzésekor látható jól, hogy a szereplők nevéhez megkülönböztetésként mindig ugyanolyan sorrendben következő színek rendelődnek hozzá.
-
Mirakel #1089 Sziasztok! A bejövő leveleknél a feladó zöld színnel van feltüntetve. A lila mit jelent? Egy válaszlevélnél vettem észre. Blokkolt a felhasználó? -
#1088 Google Docsot is használhatod már filemegosztásra. Pár hete bármit fel lehet rá tölteni. (1GB-ig akkora tárhelyez adnak) -
#1087 ja
infók jelenhetnek meg amit akarsz meg amit mások mondanak kb. ennyi -
szid99 #1086 ezt az új "Zümm nevű zümmöt használja valaki már? -
#1085 rapidshare -
petack #1084 Senkinek semmi ötlet? Fontos lenne minél hamarabb elküldenem. -
petack #1083 Hello mindenkinek!
Hogy lehet ne azt megoldani, hogy gmailen keresztül elküdjek egy pl 60 mega körüli fájlt valakinek? Azt írja, hogy 25 megánál nagyobbat nem enged... Citromailben meg hasonlókban van ez az óriás melléklet, de itt nincs valami hasonló?
Köszönöm előre is! -
#1082 köszi -
#1081 - címtár
- összes
- pipa
- törlés -
#1080 Hogyan lehet a címzettek közül törölni valakit, hogy többet ne jelenítse meg?