Gmail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felado mezobe ird be a felado email cimet, nyomsz egy kovetkezo lepest, es pipa a kovetkezo cimke alkalmazasa, ill megadod a megfelelo cimket.
Vagyis ertelemszeruen add meg a parametereket es voila 😊
Ellattam cimkevel es egyben archivaltam is. Ekkor a beerkezet uzenetekbol eltunt de ott maradt a cimkevel ellatottak kozt, es persze az osszes unezetek kozt is.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Köszi elõre is
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ezt kellene automatizalni, ez nincs az uj szurok hozzaadasa alatt.
Viszont ha a Címkében a címkével megjelölt levelet kitörlöd, akkor törlõdni fog a beérkezõ levelekbõl is.
Ha szelektálni akarsz, szerintem mindennek csinálj címkét...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
http://gmailblog.blogspot.com/2009/07/labels-drag-and-drop-hiding-and-more.html
Hogyan tudom azt megtenni a szurokkel, hogy a bejovo level ne csak cimkezve legyen hanem at is legyen helyezve arra a "cimkere"?
2. gmail üdvözlõlevél
3. én így töltök fel fájlokat, jó ideig megmarad, nemtom meddig.
4. nemtom
2. Hol tudom megnézni, hogy mikor lett létre hozva az e-mail fiókom?
3. Egy csatolt fájlt küldenek vagy te küldesz magadnak, akkor a csatolt fájl örökre megmarad amíg nem törlöd vagy a Gmail-nél van erre egy idõkorlát (amire letörlik a csatolt fájlt)?
4. Miután törlik a fiókodat ha hány napig nem lépsz be?
A válaszokat elõre köszönöm
steam, origin: ACE_hun
Lenne egy olyan kérdésem hogy hogy lehet megnézni,letölteni a log file-jaimat, mert valaki használta az én címem és ha megtudnám nézni hogy honnan,mikor,ki használta a címem be tudnám bizonyítani hogy valaki az én címemmel küldött üzenetet.
elõre is köszi 😊
REAL MADRID
REAL MADRID
Itt van a google súgó.
Ez pedig egy Thunderbird súgó
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
A TVNETWORK -nél vagyok, ilyent még nem csináltam!
A Gmailt használom. IE6 alól indítom. A leveleimet nem tudom a wincseszteremre menteni. Van ebben a Gmailban ilyen lehetõség,?
Ha igen ,milyen menüpont alatt?
Elõre is köszönöm a segítségeteket.
(Sajnos, nem tudok angolul)
Gabe
rákeresel
szevasz 😊
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
A sajátneves domain végzõdésû e-mail fiókjaimra nem érekzik meg egy levél se!
A sima gmail-esre megjön.
Tegnap délután óta egy levél se érkezett a 8 e-mail címemre, ami lehetségtelen! Ma reggel ki is próbáltam , és a freemailrõl küldött levél csak a gmail-esre jön meg, a saját domainesre nem (az is gmail-es)!
Valaki megoldás?!? Globális gond van?
Kb 2. éve használom a gmail-t és eddig nem volt gond néhány betõltési problémán kívül.
Plíz help!
Tudna valaki egy ötletet mondani, hogy miképpen lehetne kikapcsolni az üzenetek összefûzése funkciót?
Ha kapok egy levelet, akkor mellé rakja a válaszomat és a többi kapott levelet is...ez már sokszor okozott problémát...
Szerintem ki lehet kapcsolni, de hol?
Semmi sem lehetetlen!
Settings -> Accounts -> Add another email address you own
Ilyenkor küldéskor felül kiválaszthatod a küldõt.
Hogy tudom azt megoldani, hogy minden postafiókomból a Gmailre érkezzenek a levelek, és ha válaszolok egy levélre, arról a címrõl menjen a válasz amire eredetileg érkezett?
Visszatérve az eredeti témához iszonyatosan rossz címeket adnak a magyar oldalak a Wave-s híreknek. Ez nem csak egy kliens lesz, ami felválthatja az emailt, ez attól egy sokkal tágabb rendszer lesz, amibe be lehet majd simán integrálni az emailt is akár.
Óriási lehetõségek vannak benne...