Gmail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehülyézhetsz csak én most tényként látom ezt amikor kipróbálom :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
a címzett is kettõ lehet: te, vagy másvalaki
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
FELADÓ: [email protected]
Címzett: nos, ide beírtam ugyan ezt, mert ez egy válaszcím is egyben,erre van midneki föliratkozva.
tárgy: ELEKTRO (ez egy valós üzenet tárgya, nem most találtam ki)
rányomtam a keresésre, nem talált semmit, majd kivettem a címzett-rovatból a címet, úgy se talált semmit.
Próbáltam a szókeresõs részével, valós üzebetek gyakori szavait írtam, be eredmény zéró :S
A tartalmazza a következõ szavakat-rovatkába és a tárgyba nem tudom, hogy írjam be a tantárgyak neveit. ""-ek között, vagy ''-k között, vagy ;-vel, vagy csak ,-vel elválasztva esetleg, egyáltalán mûködik ez több szóra, vagy mivan?

Tehát:
Egyetemre járok, vannak a már teljesített és a még nem teljesített tárgyaim. A szaknak van egy levelezõ csoportja, ahová az elsõ évestõl kezdve az utolsó évesig mindenki minden tantárggyal kapcsolatban tesz fel kérdéseket. Engem csak bizonyos tárgyakkal kapcsolatos e-mailek érdekelnének, ezért kérdeztem, hogy mit írjak a szûrõnél a tárgyhoz, vagy az üzenet szövegéhez, h mire keressen....
vagy a google csoport címe - ekkor a "google csoportok" weboldalon leiratkozol
sok szerencsét:)
Fel vagyok iratkozva egy egyetemi csoport levelezõlistájára és jönnek olyan levelek onnan, amelyeket nem akarok már kapni. Pl: olyan tantárgyakról szóló hírek, amelyet már teljesítettem.
A kérdésem az lenne, hogyan és hová írjam be a szûrõbe a tantárgyak neveit, amelyeket már nem akarok megkapni? pontosvesszõvel válasszam el, vagy idézõjellel, vagy hogyan?
-SMTP port: 465 / 587
-POP3 szerver: pop.gmail.com
-POP3 port: 995
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tiszta ideg vagyok!
Beszart a windows-om, most húztam újjat. Egyedül egy ritkán használt gmailes postafiókom jelszavára nem emlékszem.
Sebaj, mert kértem jelszóváltoztatást, ami meg is jött. Kattintok és megadom az új jelszót.
Viszont belpésnél nem enged be, rossz jelszó miatt. Ekkore látom hogy a tetû összekapcsolta a t-online-os fiókom a Gmailessel.
Nah ezt hogy oldom meg, mielõtt belevágom a fejszét a monitorba?
Mert akkor törlöm és létrehozom inkább mindig.
csak nálam történt ez meg?
a jelszó biztonsága és egyebek elméletileg jó volt.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A barátnõm gmail fiókjának meg kellett változtatni a jelszavát. Meg is lett változtatva. Weben semmi gond nincs vele, viszont az outlookban probléma van. Hiába változtatom meg a jelszót, folyamatosan feldobja a kis ablakot, hogy a felhasználó név vagy a jelszó nem megfelelõ. Már többször újra kreáltam a fiókot az outlookban, a gmail-en belül ki-be kapcsoltam a POP engedélyezést de semmi változás. Valakinek ötlete?
If Everything That Has A Beginning Must Has An End

infók jelenhetnek meg amit akarsz meg amit mások mondanak kb. ennyi
1 TB-os vinyo 5 000ft http://brazzerstour.blogspot.com/
Hogy lehet ne azt megoldani, hogy gmailen keresztül elküdjek egy pl 60 mega körüli fájlt valakinek? Azt írja, hogy 25 megánál nagyobbat nem enged... Citromailben meg hasonlókban van ez az óriás melléklet, de itt nincs valami hasonló?
Köszönöm elõre is!
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
- összes
- pipa
- törlés
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Mi tortenik? Hat az hogy hasznalhatod :D
asszem ez lesz az utolsó is, nem látom sok értelmét
Ey új szolgáltatás a Gmailen belül, ami egyszerûsíti a megosztást.
Hmm, érdekes, nálam még nem élesedett :)
Sot sztem soha nem is jelentkeztel ki es ezert nem kellett beirnod a jelszot ujra. Most volt egy suti torles. vagy akarmi es elorol ment a dolog.