Gmail

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
címzettként magamra tudok keresni, vagyis nem
lehülyézhetsz csak én most tényként látom ezt amikor kipróbálom :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nem, a címzett a levezõ lista, mindig. Max olyat lehet, hogy a válaszcím nem az.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Aquir
a feladó az aki küldi, ergo te, vagy más is lehet
a címzett is kettõ lehet: te, vagy másvalaki

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
próbáld simán ,-vel választva, aztán ""-k között, ha nem megy akkor egyenként

Feladó az te(és a többi diák, ergo ezt ne töltsd ki) vagy és a címzett a levlista.

pl:
FELADÓ: [email protected]
Címzett: nos, ide beírtam ugyan ezt, mert ez egy válaszcím is egyben,erre van midneki föliratkozva.
tárgy: ELEKTRO (ez egy valós üzenet tárgya, nem most találtam ki)

rányomtam a keresésre, nem talált semmit, majd kivettem a címzett-rovatból a címet, úgy se talált semmit.

Próbáltam a szókeresõs részével, valós üzebetek gyakori szavait írtam, be eredmény zéró :S

Már próbáltam szûrni,de nem igazán jött össze.
A tartalmazza a következõ szavakat-rovatkába és a tárgyba nem tudom, hogy írjam be a tantárgyak neveit. ""-ek között, vagy ''-k között, vagy ;-vel, vagy csak ,-vel elválasztva esetleg, egyáltalán mûködik ez több szóra, vagy mivan?

Aquir
Akkor ezek a szûrõ feltételek, innentõl hacsak nem tudod rendezni a csoporttal, ezekbõl magad is kitalálod (ha van következetesség a levélküldésekben) :)

Most akkor van egy cím összesen és arra küld mindenki ? Mert akkor kvázi elfelejtheted szûrést, ha csak nincs valami közös megegyezés, hogy a leveleket ti magatok jelölitek külön. (pl tárgyba beleírjátok a tárgy nevét)

Cat 02, Aquir,úgy látom nem sikerült elég világosan elmondani a problémát, de akkor nekifutnék újfent.
Tehát:
Egyetemre járok, vannak a már teljesített és a még nem teljesített tárgyaim. A szaknak van egy levelezõ csoportja, ahová az elsõ évestõl kezdve az utolsó évesig mindenki minden tantárggyal kapcsolatban tesz fel kérdéseket. Engem csak bizonyos tárgyakkal kapcsolatos e-mailek érdekelnének, ezért kérdeztem, hogy mit írjak a szûrõnél a tárgyhoz, vagy az üzenet szövegéhez, h mire keressen....

Aquir
iratkozz le: gondolom ottvan a leiratkozás címe
vagy a google csoport címe - ekkor a "google csoportok" weboldalon leiratkozol
sok szerencsét:)

Van annak a listának egy címe, azokat a leveleket töröld, amik annak vannak címezve. De a legegyszerûbb, ha leiratkozol.

Sziasztok!

Fel vagyok iratkozva egy egyetemi csoport levelezõlistájára és jönnek olyan levelek onnan, amelyeket nem akarok már kapni. Pl: olyan tantárgyakról szóló hírek, amelyet már teljesítettem.
A kérdésem az lenne, hogyan és hová írjam be a szûrõbe a tantárgyak neveit, amelyeket már nem akarok megkapni? pontosvesszõvel válasszam el, vagy idézõjellel, vagy hogyan?

Aquir
-SMTP szerver: smtp.gmail.com
-SMTP port: 465 / 587
-POP3 szerver: pop.gmail.com
-POP3 port: 995

tommygear
smtp szervernek mi a címe?
stmp.gmail.com nem akar jó lenn
tommygear
kössz :D
Aquir
böngészõ ürítés? címtár? névjegyek? :p

tommygear
gmailben amikor levélírásnál írom be a címeket akkor ugye elõjön pár találat, hogy kinek küldtem régebben leveleket... ezeket nem lehet valahogy kitörölni mert rengeteg cím van nekem ott amiket kidob és jó pár nem is él már közülük
Gmail mostanában mindig kiírja, hogy Küldés.... ha küldöm a levelet, de nem tûnik el. Pedig néha el is küldi

akyyy
<#nevetes2>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Törölt felhasználó
HELP

Tiszta ideg vagyok!
Beszart a windows-om, most húztam újjat. Egyedül egy ritkán használt gmailes postafiókom jelszavára nem emlékszem.

Sebaj, mert kértem jelszóváltoztatást, ami meg is jött. Kattintok és megadom az új jelszót.

Viszont belpésnél nem enged be, rossz jelszó miatt. Ekkore látom hogy a tetû összekapcsolta a t-online-os fiókom a Gmailessel.

Nah ezt hogy oldom meg, mielõtt belevágom a fejszét a monitorba?
Aquir
Hát amit beállítasz a szûrõre hogy mit csináljon azt csinálja, amit mondasz azt nem értem:)

Tehát még meg se érkezik a levél és törli ? :s
Mert akkor törlöm és létrehozom inkább mindig.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Aquir
hát ha használod akkor mennek, nem?

A szûrõk folyamatosan mennek, vagy néha használni kell ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Aquir
nálam jó..

valami ukrajnai arc betört a gmail fiókomba és mindenkinek a contact listembõl küldött egy reklám e-mailt.

csak nálam történt ez meg?

a jelszó biztonsága és egyebek elméletileg jó volt.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

BaliBoy
Van egy elég idegesítõ problémám.
A barátnõm gmail fiókjának meg kellett változtatni a jelszavát. Meg is lett változtatva. Weben semmi gond nincs vele, viszont az outlookban probléma van. Hiába változtatom meg a jelszót, folyamatosan feldobja a kis ablakot, hogy a felhasználó név vagy a jelszó nem megfelelõ. Már többször újra kreáltam a fiókot az outlookban, a gmail-en belül ki-be kapcsoltam a POP engedélyezést de semmi változás. Valakinek ötlete?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Nagyon köszi az infót! :)
Aquir
Semmi jelentõset. Sokszereplõs egymásra válaszolt levelek összefûzésekor látható jól, hogy a szereplõk nevéhez megkülönböztetésként mindig ugyanolyan sorrendben következõ színek rendelõdnek hozzá.

Sziasztok! A bejövõ leveleknél a feladó zöld színnel van feltüntetve. A lila mit jelent? Egy válaszlevélnél vettem észre. Blokkolt a felhasználó?
GregSB
Google Docsot is használhatod már filemegosztásra. Pár hete bármit fel lehet rá tölteni. (1GB-ig akkora tárhelyez adnak)

Aquir
ja
infók jelenhetnek meg amit akarsz meg amit mások mondanak kb. ennyi

ezt az új "Zümm nevû zümmöt használja valaki már?

1 TB-os vinyo 5 000ft http://brazzerstour.blogspot.com/

Aquir
rapidshare

Senkinek semmi ötlet? Fontos lenne minél hamarabb elküldenem.

Hello mindenkinek!

Hogy lehet ne azt megoldani, hogy gmailen keresztül elküdjek egy pl 60 mega körüli fájlt valakinek? Azt írja, hogy 25 megánál nagyobbat nem enged... Citromailben meg hasonlókban van ez az óriás melléklet, de itt nincs valami hasonló?
Köszönöm elõre is!

Rettenthetõ
köszi

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Aquir
- címtár
- összes
- pipa
- törlés

Rettenthetõ
Hogyan lehet a címzettek közül törölni valakit, hogy többet ne jelenítse meg?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Aquir
jaj hát így könnyû ( :)) )

Mar nem kell meghivo!

Mi tortenik? Hat az hogy hasznalhatod :D
Fehercsoki
Mi történik ha meghívó nélkül regisztrálok?(most regisztráltam az elõbb)

Fehercsoki
Sziasztok!Egy meghívót szeretnék kérni g-mailhez!Az e-mail címem: [email protected]

benyomtam az elsõ buzzomat (nem én nem zümmögök)
asszem ez lesz az utolsó is, nem látom sok értelmét
GregSB
http://www.google.com/buzz

Ey új szolgáltatás a Gmailen belül, ami egyszerûsíti a megosztást.

Hmm, érdekes, nálam még nem élesedett :)

Tényleg nem szoktam kijelentkezni.minek,csak én használom a gépet.remélem neked van igazad :)
Esetleg az elozo levelezeskor nem jelentkeztel ki.

Sot sztem soha nem is jelentkeztel ki es ezert nem kellett beirnod a jelszot ujra. Most volt egy suti torles. vagy akarmi es elorol ment a dolog.
sziasztok.régóta használok gmail-t de ma elöszõr fordult velem az elõ,hogy nem automatikusan jelentkezett be,hanem újra be kellett pötyögni a jelszót.ezzel nem is volt gond.de ha ilyen van,mindig megnézem alul az ip cimet.stimmelt az enyémmel,de kiirt hogy máshol is be vagyok jelentkezve.részemrõl tutti ki volt zárva,úgy h más lehetett.megnéztem a részleteket,és nem irt ki más ip cimet,csak azt h mobiltelefonnal van még kapcsolódás,és h megszakitom-e.egybõl megváltoztattam a jelszavam.De a kérdésem h akkor most tutti valaki bent volt a levelezéseim között?
nesto
köszi de mostanra az ajálnott linkbõl mindent kiderítettem. már csak a párbeszédeket nem tudtam úgy formálni ahogy szeretném, nem tetszik ez az egész egymásba fûzéses rendszer, nem tetszik eleve az egész párbeszédezés. ha jön egy levelem az legyen beérkezett, ha meg válaszolok rá az legyen csak elküldött... szerintem