1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
-
nyecsi #1199 Azt nem tudja valaki véletlenül hogy honnan tudom ha valaki levett a névjegyei közül?Sajnos nem találok sehol segitséget ehhez. -
#1198 Akkor az ön készülékével van a baj :) (opera) -
nyecsi #1197 IE-vel müködik -
#1196 másik böngészővel mit csinál? -
nyecsi #1195 Sziasztok.Már vagy 2 hete rosszalkodik a gmail-om.Elöszőr csak nem tudtam elsőre belépni,frissitgetni kellett,és akkor nagy nehezen belépett.Ma meg már viszont nem tudom használni a chatet.Zöld vagyok,az is akinek irnék,de nem megy át az üzi,és engem szürkének mutat a másiknál.Amúgy operát használok,eddig semmi gond nem volt vele.Valaki tud sehiteni? -
#1194 Jó, hát ezzel az erővel azt is mondhatnád, hogy nézi ezt a topikot és most adtad neki az ötletet...(vagy már megtette) :) -
Orionk #1193 Igen, nem fogja tudni megnézni.
Viszont akár print screen-el is elmentheti...
nem tom... :S -
#1192 Nem tartom valószínűnek (biztos), hogy őtőle is törölhetnéd hiszen a nála levő kép az ő fiókjának egyik adatát képezi (nagyobb joga van felette) amihez ugye nincs hozzáférésed.
A továbbiakban ha ilyesmi fordul elő (sűrűn), érdemesebb egy ingyenes webtárhelyre fel rakni az adatott és annak linkjét megadni, így ha törlöd/átnevezed az adatott ő már nem fogja tudni megnézni. -
Orionk #1191 köszi
Ha akinek küldtem a mailt, és benne a képet, ő lehet, hogy nem akarja törölni.
Én elvárnám, és azt hittem, hogy nekem mint a levél és benne a kép küldőjének nagyobb jogom van felette, és ha kell, akkor törölhetem tőle is.
Nincs erre semmi mód? -
#1190 Törlöd te is és akinek küldted az is az mailt (a kukából is), de a szerződésben amit elfogadtál a fiók létrehozásakor benne van, hogy meddig őrzi meg a levelet elvileg.
"Adatok megosztása a Google-on kívül senki mással nem történik, kivéve az Adatvédelmi irányelvekben megadott eseteket vagy pedig az Ön hozzájárulásával."
Bővebben :)
-
Orionk #1189 Hali !
Egyik ismerősömnek küldtem mailt. Neki és nekem is gmail es cimem van.
A mailban volt egy csatolt kép.
Ezt a képet ő is megkapta, és megnézte.
Viszont, amikor képet küldesz gmail en, akkor azt a rendszer feltölti egy szerverre, és az ő mailjében erről a szerverről nyílik meg.
Ezt szeretném kérdezni, hogy tudom-e törölni a képet a szerverről? Ismerősöm már láttam a képet, így tovább nincs rá szükség, hogy akármeddig is újra megtekinthető legyen.
Hogyan lehet ezt a képet törölni?
thx
-
#1188 most nem értem mi van:) én elmondtam a lehetőségeket, a címeket meg különböző kategóriákba begyűjti a gmail, ami esetleg nincs neki azt hozzáadhatja. Ha gépre akarja, nyilván ott van az export... -
#1187 Egy kicsit túl van lihegve a dolog :)
címtár/további műveletek/exportálás , majd válaszd a mindet és alatta az outlook csv-t. -
#1186 nyílván nem egyesével akarja az eddigi címeket felvinni ;)
Orionk:
én értem a problémát, de sajnos fogalmam sincs, hogy mi a megoldás. Ha utólag bekapcsolod a gyűjtést, nem csinálja meg magától? -
#1185 Baloldalon fönt ott van a "címtár". Ha rányomsz, megváltoznak lejjebb a menüpontok is. Felül hozzá lehet adni címeket. -
Orionk #1184 Hali !
A gmail levelező elmenti azokat a mail címeket, amikről levelet kaptam, vagy én küldtem, mert ha elkezdek beírni egy címet, akkor felajánlja ezeket.
Viszont én sosem mentettem el egy mailt sem a címlistába. Most mégis ezt szeretném tenni, hogy az össze mail címet elmentsem, akinek írtam, vagy akik nekem írtak.
Ezt hogyan lehetne megcsinálni?
köszi
üdv., -
#1183 akkor lopják a passwordöt mások :D ők legalább még helyre tudják ezzel állítani:) (pontosabban megelőzni) -
#1182 Valószinű megadom nekik a telefonszámomat. Igy is már szinte mindent tudnak rólam :D -
spiderman2 #1181 Szevasztok!
Gmailes fiókomba átimportáltam freemailról a leveleimet.
Eddig nem is volt baj,de vissza kéne raknom nem keveset.
Visszafelé,hogyan műkszik??Tehát gmailos címemről a freemailre.
A segítségért előre is bigTHX. -
-
ppeppo #1179 le lett tiltva a youtube fiók és nem tudok szinkronizálni se a fiókkal. nem tudom mit csináltam. na mind1 azt fogom csinálni hogy a gépre lementem a leveleimet valaki programmal és csinálok egy uj fiókot és akkor kipróbálom, hogy lehet e a régi név. na nem akkor így jártam... mindenesetre köszi szépen! -
#1178 De mi az amit nem lehet visszavonni?
Biztosan nem lehet? -
#1177 csinálj egy másik accot. töröld. és nézd meg úgy:)
amúgy az a tippem, hogy nem lehet ugyanazzal a névvel. -
ppeppo #1176 csak félek hogy akkor elveszik a sok levelem. el lehet őket menteni valahogy hogy később meg tudjam őket nyitni egy másik email címmel? -
#1175 próbáld ki -
ppeppo #1174 Hát megszüntetném a gugli fiókomat. viszont ezzel a névvel szeretnék majd újra regisztrálni csak nem tudom, hogy lehet-e. azt nemtudom, hogy kiirja-e majd hogy mar foglalt ez a név -
#1173 lehet törölni magad?:O -
ppeppo #1172 Hello!
Van egy gmail fiókom. Megváltoztattam véletlenül pár dolgot amit nem lehet visszavonni. Ha törlöm magam akkor később ugyanezzel a névvel regisztrálhatok újra(hogy újra az alapbeállítások legyenek) vagy azt fogja kiírni, hogy már foglalt ez a név?
köszi -
#1171 Köszönöm a választ!! -
#1170 Soha ne jelenjen meg opció = leveszed a listádról és ő se lát téged amíg újra fel nem veszitek a kapcsolatot. A blokkolással pedig nem tudja veled újra fel venni a kapcsolatot, amíg nem engeded.
Érdemes kipróbálni: csinálj egy másik fiókot és két külön lapon próbálgasd. -
#1169 Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogyha én valakit én a csevegésnél úgy állítok be, hogy soha ne jelenjen meg, ergó nem látom, hogy most fent van vagy nem, elfoglalt vagy sem stb akkor abban az esetben ő látja azt, hogy én online vagyok? -
#1168 beállítások? -
#1167 ezt a megjelölés fontosként hülyeséget nem lehet teljesen kikapcsolni? -
#1166 Benne van a pakliban -
#1165 :S -
#1164 Napokban a következő történt, 1 hete mikor be akartam lépni a postafiókomba a google figyelmeztetett, hogy többször is kínából léptek be a fiókomba, ezért azonnali jelszóváltoztatást kért. Megtettem megváltoztattam a jelszavam.
Egy darabig nyugi volt viszont tegnap észrevettem, hogy 2 napja többször is a címlistámon szereplő összes embernek spamüzeneteket küldtek a fiókomról (látszott az elküldött leveleke között), most pár perce ujra jelzett is a rendszer hogy illetéktelen behatolás történt, mindenemet letiltották és sms-ben kellett egy megerősítő kóddal visszaigazoljam, hogy én vagyok a tulaj.
Ezek után újra jelszót kellett váltsak és most várom hogy minden rendben legyen :S -
#1163 itt nincs ilyen gond (nincs offline mód :) -
Cat 02 #1162 Nekem offline mód miatt néha bezavarodik és offlinenak vesz -> nem küld levelet :/ -
#1161 itt nincs ilyen gond -
#1160 Ez már elképesztő, napok óta tetves lassú a gmail, perpill most már 3 perce küldök egy levelet, de a levelesláda listáját is kegyetlen lassan tölti be.