Gmail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kérdésem az lenne, hogyha én valakit én a csevegésnél úgy állítok be, hogy soha ne jelenjen meg, ergó nem látom, hogy most fent van vagy nem, elfoglalt vagy sem stb akkor abban az esetben õ látja azt, hogy én online vagyok?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egy darabig nyugi volt viszont tegnap észrevettem, hogy 2 napja többször is a címlistámon szereplõ összes embernek spamüzeneteket küldtek a fiókomról (látszott az elküldött leveleke között), most pár perce ujra jelzett is a rendszer hogy illetéktelen behatolás történt, mindenemet letiltották és sms-ben kellett egy megerõsítõ kóddal visszaigazoljam, hogy én vagyok a tulaj.
Ezek után újra jelszót kellett váltsak és most várom hogy minden rendben legyen :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://www.tenke.hu
Van egy fórum értesítõm amit mailben kapok. van rá mód hogy azt idõkorlát nélkül, chat szerûen, egy levélben mutassa a gmail?
http://www.tenke.hu
!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)
!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)
Dear sir/madam:
Please forgive us to disturb your valued time.
This is a big wholesale
company in china, sell electronic products to all the world,such as
laptop, camera, phone and so on. We can offer the low price and high
quality to you. If you have free
time, please take a few to visit our
official website: www.loeness(pont)com
Then any questions, please contact us freely.
Email: [email protected](pont)com
MSn: loenessol@hotmail(pont)com
Temporary use your e-mail, I am sorry
Z"
Ma több gmail-es ismerõsömtõl is kaptam ilyen üzenetet.
Valaki tud róla, hallott valamilyen infót, hogy valami vírus, vagy spamrobot hozza ezeket létre?
http://www.huffingtonpost.com/2011/01/20/gmail-problems-slow-service_n_811775.html
Nekem nincs megoldásom erre, csak a "nyers erõ", tehát megpróbálod a tárgyak összes variációját beírni, de ez hosszadalmas, fáradtságos és valszeg nem is lesz elég pontos...
Gondoltam amúgy, hogy nincs deklarálva a levél tárgyában szigorúan a tárgy neve, de ezek a szûrök jelenleg csak így mûködnek (tudomásom szerint, bár nem vagyok informatikus, csak saját IQ-mtól fogva próbálom felfogni a mûködését).
A spameket is ugyanezért nehéz kiszûrni, mennyivel egyszerûbb lenne, ha az összes spam levél tárgyában benne lenne, hogy SPAM :D
dixitque deus fiat lux
Hogy használjam a joker karaktereket? Azokkal már asszem minden jól menne... ahhoz kevés vagyok, hogy miattam írja mindenki szabályosan a neveket. talán a szakfelelõs, vagy HOK-os kérésére menne...
nem értem honnan jön ez nekem, de nagyon be van rögzülve
dixitque deus fiat lux
nem kell vesszõ, csak a spacek
nem bonyolult :)
dixitque deus fiat lux
A feladónál nálam is az van, aki feladta a levelet.
Akkor oda mit írjak?
Címzetthez a levlista címe kell ugye?
A tárgyhoz pedig csak egyszerûen a tárgy1 or tárgy2 or tárgy3 or ??
Nem kell se vesszõ az or elé, se semmi, csak egy szóköz elé és utána?
nálunk is úgy van, hogy a CÍMZETT a levlista a FELADÓ aki feladta
de igazából a lényegen nem változtat, ugyanúgy lehet szûrni
dixitque deus fiat lux
ekkor ha ezt az n tárgyat ki akarod szûrni, csinálhatsz n darab szûrõt, vagy 1 darab szûrõt, amiben az van h 1 OR 2 OR ... OR n
ezért fontos az OR
dixitque deus fiat lux
de annak nem sok értelme van kivéve ha szûkíteni akarod a feltételeket.
a levlistás dologhoz:
nálunk a levlistára érkezõ levelek feladójánál mindig a levlista címe van!
így ha a szûrõnél megadom a levlista címet, akkor az összes levlistás emailt kiszûri.
én spec úgy oldottam meg ez alapján, hogy a levlistás mailek egy külön mappába jönnek.
dixitque deus fiat lux
dixitque deus fiat lux
én úgy gondoltam a vesszõ is alkalmazható
természetesen benne kell legyen ehhez a tárgyba mindig az adott szó/szavak, nem tudja kitalálni a gmail, hogy mi a levél tartalma.
dixitque deus fiat lux

csak azt kérdi h a kritériumokat ami alapján szûri, hogyan válassza el.
csinálsz egy új szûrõt, és megadod a szavakat amelyek alapján szûrjn úgyn úgy, hogy OR-al választod el õket!
pl: elektro OR kémia
akkor kifogja szûrni azokat a leveleket, amelyeknek tárgyába VAGY az eletrko VAGY a kémia benne van.
dixitque deus fiat lux
feladó Marci <[email protected]>
címzett poen <[email protected]>
dátum 2010. december 14. 23:59
tárgy
levelezõlista <poen.sch.bme.hu>
írd be teljesen az email címed