1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
  • Garfield
    Nna, nálatok már megjelent a chat? Tegnap este valamit heggesztettek, mert nem értem el, és íme, ma délelőtt már működik.
  • GregSB
    Nekem is elkezdtek jöni a spamek kb 1-2 hete, pedig nagyom odafigyeltem hogy kevés helyen adjam meg az egyik címemet.

Nekem a nagy részét felfogja a szűrő, egy vagy max 2 szokot landolni az inboxban.
  • vaaa
    egyre több a spam, a szűrőjük pedig elég gyenge.
    sajnos.
  • zsoleszq
    privibe elküldtem köszi
  • czky
    Add az e-mail címedet és küldök...
  • zsoleszq
    Valaki megtudna szánni egy meghívóval előre is köszönöm
  • MM2
    Tudjátok hogyan lehet beállítani magyarra????
    Ott van legfelül 3 hiperivatkozás és a közül az első a beállítás
  • Pheel
    Azt nem lehet kikapcsolni sajnos :(
  • GregSB
    A Google Talk loggolását már nálam is be lehet kapcsolni a Settings Chat fülénél, de én a Gmailbe beépített chat fícsörre vagyok kíváncsi.
  • Pheel
    Nem, csak utálom, ha logol. ;-)
  • GregSB
    Antiszociális -e vagy? :D

Nekem még nem működik :<
  • Pheel
    Nekem igen. Azzal kezdtem, hogy kikapcsoltam. ;)
  • LSL
    oké:D
  • GregSB
    Google Chat
  • LSL
    Nekem még nem. Pontosanm ire jó?
  • GregSB
    Nektek elérhető már ez az új Quick contacts/chat fícsör? Tudom, azt írták hogy a következő hetekben folyamatosa fogják mindenkinek bevezetni, csak kíváncsi vagyok hogy valakinek aktiválták e már :)
  • GABOR16
    Köszi
  • Dzsini
    1-2 hetente megint lesz 100, bármennyit is használsz el...
  • immovable
    vkinek még meghívó?
    van még 99!!! :)
  • immovable
    ment
  • immovable
    küldök
  • GABOR16
    Helló, küldene nekem valaki meghívót?
    A cím az adataimnál van.
    Köszi előre is.
  • BONO
    Köszi!
  • GregSB
    Küldöm...
  • BONO
    please egy meghivót szeretnék! Előre is THX! Ja és ha ráklikeltek a logomra akkor az adatlapomon megpillanthatjátok a jelenlegi mail címemet!
  • LSL
    bal oldalt kell lennie egy kis "dobozban", és oda írod be annak a mail címét akinek küldenéd. De nekem az 1. 1-2 hónapban még nem volt,
  • MM2
    Sziasztok!
    Hogy lehet meghívót küldeni???
  • waracsk
    ok,köszi :)
  • Amse
    ment
  • waracsk
    üdv ! valaki tudni küldeni egy meghívót?:)

[email protected]

köszi :)
  • GregSB
    Be lehet állítani hogy csak a contact listádban szereplő embereknek küldjön automata választ.
  • [HUN]PAStheLoD
    ez levlista esetén nagyon izgalmas, mikor kap 20 mélt a listáról és küld vissza 20-at .. plusz semmi értelme :P
  • Pheel
    Utálom az OoO üzeneteket
  • Garfield
    Azt tudtátok, hogy a GMail-ben van automatikus válaszüzenet, melyet szabadságok, nyaralások idejére lehet beállítani? Ilyenkor a beérkező levelekre automatikusan küld egy válaszlevelet az általad előre beállított szöveggel. (Tipikus "out of office" levelek.)
  • Agy Halott #525
    ertem...koszonom a valaszt
  • GregSB
    Ha egy külső levelezőprogrammal (pl. Outlook Express, Mozilla Thunderbird, vagy Opera beépített levelezője, stb..) akarod olvasni a Gmailes levelediet akkor kapcsold be.
  • Agy Halott #523
    amugy latom nagyon sokan kernek meghivot mikor az ingyen fentvan a neten. van egy honlap ahol linkelve vannak a meghivok; csak rákatt es mar tolthetitek is az urlapot. ha vkit erdekel az szoljon...megkeresem es belnkelem az oldalt
  • Agy Halott #522
    GregSB miaz a POP? jo az ha bekapcsolom?
  • Pheel
    Erre vártam már egy ideje...
  • Garfield
    Gmail mobilon