1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
-
Garfield #559 Nna, nálatok már megjelent a chat? Tegnap este valamit heggesztettek, mert nem értem el, és íme, ma délelőtt már működik. -
#558 Nekem is elkezdtek jöni a spamek kb 1-2 hete, pedig nagyom odafigyeltem hogy kevés helyen adjam meg az egyik címemet.
Nekem a nagy részét felfogja a szűrő, egy vagy max 2 szokot landolni az inboxban. -
#557 egyre több a spam, a szűrőjük pedig elég gyenge.
sajnos. -
#556 privibe elküldtem köszi -
#555 Add az e-mail címedet és küldök... -
#554 Valaki megtudna szánni egy meghívóval előre is köszönöm -
#553 Tudjátok hogyan lehet beállítani magyarra????
Ott van legfelül 3 hiperivatkozás és a közül az első a beállítás -
#552 Azt nem lehet kikapcsolni sajnos :( -
#551 A Google Talk loggolását már nálam is be lehet kapcsolni a Settings Chat fülénél, de én a Gmailbe beépített chat fícsörre vagyok kíváncsi. -
#550 Nem, csak utálom, ha logol. ;-) -
#549 Antiszociális -e vagy? :D
Nekem még nem működik :< -
#548 Nekem igen. Azzal kezdtem, hogy kikapcsoltam. ;) -
#547 oké:D -
#546 Google Chat -
#545 Nekem még nem. Pontosanm ire jó? -
#544 Nektek elérhető már ez az új Quick contacts/chat fícsör? Tudom, azt írták hogy a következő hetekben folyamatosa fogják mindenkinek bevezetni, csak kíváncsi vagyok hogy valakinek aktiválták e már :) -
GABOR16 #543 Köszi -
#542 1-2 hetente megint lesz 100, bármennyit is használsz el... -
#541 vkinek még meghívó?
van még 99!!! :) -
#540 ment -
#539 küldök -
GABOR16 #538 Helló, küldene nekem valaki meghívót?
A cím az adataimnál van.
Köszi előre is. -
#537 Köszi! -
#536 Küldöm... -
#535 please egy meghivót szeretnék! Előre is THX! Ja és ha ráklikeltek a logomra akkor az adatlapomon megpillanthatjátok a jelenlegi mail címemet! -
#534 bal oldalt kell lennie egy kis "dobozban", és oda írod be annak a mail címét akinek küldenéd. De nekem az 1. 1-2 hónapban még nem volt, -
#533 Sziasztok!
Hogy lehet meghívót küldeni??? -
waracsk #532 ok,köszi :) -
#531 ment -
waracsk #530 üdv ! valaki tudni küldeni egy meghívót?:)
[email protected]
köszi :) -
#529 Be lehet állítani hogy csak a contact listádban szereplő embereknek küldjön automata választ. -
#528 ez levlista esetén nagyon izgalmas, mikor kap 20 mélt a listáról és küld vissza 20-at .. plusz semmi értelme :P -
#527 Utálom az OoO üzeneteket -
Garfield #526 Azt tudtátok, hogy a GMail-ben van automatikus válaszüzenet, melyet szabadságok, nyaralások idejére lehet beállítani? Ilyenkor a beérkező levelekre automatikusan küld egy válaszlevelet az általad előre beállított szöveggel. (Tipikus "out of office" levelek.) -
#525 ertem...koszonom a valaszt -
#524 Ha egy külső levelezőprogrammal (pl. Outlook Express, Mozilla Thunderbird, vagy Opera beépített levelezője, stb..) akarod olvasni a Gmailes levelediet akkor kapcsold be. -
#523 amugy latom nagyon sokan kernek meghivot mikor az ingyen fentvan a neten. van egy honlap ahol linkelve vannak a meghivok; csak rákatt es mar tolthetitek is az urlapot. ha vkit erdekel az szoljon...megkeresem es belnkelem az oldalt -
#522 GregSB miaz a POP? jo az ha bekapcsolom? -
#521 Erre vártam már egy ideje... -
Garfield #520 Gmail mobilon