1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
  • LSL
    Jó neked, nekem megint 100 van :)
  • tetyuke
    Hali!

Ha valakit érdekel Gmail meghívó van 14 db akkor küldjön e-mail-t e-mail címmel ide: [email protected]
  • takraj
    Kár :(
  • Dzsini
    DPG FAQ:

Elérhető-e a szolgáltatás más levelezőprogrammal?
    Nem. A DPG levelezést végző központi számítógép csak a DPG programmal "beszélget".

Átirányíthatom más címre a DPG-s leveleimet?
    Mivel a DPG reklámokból tartja el magát, így ha a levelek átirányíthatók lennének, nem tudnánk biztosítani a szolgáltatásunk ingyenességét.
  • takraj
    Köszi. Még annyi, hogy nem tudja valaki, hogy hogy lehet a DPG-s leveleket átirányítani mondjuk a GMailre?
  • Dzsini
    töltsd le a Google Talk-ot, abban benne van a notifier is, és tud automata bejelentkezést.
  • daxan
    Köszi!
  • agyhalál
    Gmail: Help Center
  • daxan
    Valaki megmindaná,hogy a Gmail-hoz mi a kiszolgálü? Mert be szeretném állítani az Outlook-ot hogy töltse le az email-eket de a kiszolgálót nem tudom! Ja és ha valaki tudja hogy az INVITEL-nek mi az SMTP kiszolgálója jó volna ha leírná!
  • a_n_d_r_e_w
    ami nálam működik: kilépsz belőle, majd www.gmail.com, itt bejelentkezel, beállítod hogy emlékezzen rád, majd újra elindítod a notifiert. ezt két hetente kell megcsinálni
  • takraj
    Hogy lehet azt megoldani, hogy a GMail notifier ne kérje minden idításnál a jelszót? Pontosabban ne kelljen mindig rákattintani az OK gombra? Mert idővel marha idegesítő tud lenni. Vagy esetleg van rá valami más, hasonlóan egyszerű progi?
  • LSL
    küldtem, azt a csajt meg inkább felejtsd el, mert a köv kérése ferrari lesz
  • speedcop
    Üdv! Ha nem nagy kérés küldene nekem valaki egy meghívót, a mailom : [email protected]... egy csaj azt ígérte, ha szerzek meghívót, lehet hogy szóba áll velem:) előre is thnx
  • indy540
    köszönöm szépen
  • gillichbal
    köszönöm!
  • Readingman
    Van valami magyar nyelvű leírás a page creator-ról?
    Nem tudok weblapot szerkeszteni vele, mert amikor bejelentkezek, mindig valami help center, meg privacy policy jelenik meg.
  • hzsolt
    Hát van több progi is, amit le kell töltened.
    Keress ná a guglival a 'gmail' és 'drive' szavakra!
  • hzsolt
    ment
  • gillichbal
    a mail címem [email protected]
  • gillichbal
    Valaki küldjön légyszi meghívót,
    előre is köszi
  • indy540
    hi
    azt hallottaM HOGY A GMAILT tárhelyként is lehet használni de nem jöttem rá hogy hogy segitsen vki please
  • Agy Halott #578
    megy...
  • indy540
    ien weblapkészítője a yahoonak már ezer éve van.....
  • indy540
    hi
    pls küldjön vki egy meghivót előre si köszi
    [email protected]
  • attip
    Most ez a"felirat":Google Page Creator is having a little trouble right now.

:)
  • GregSB
    Tegnap nekem is ezt írta ki, és a bejelentkezés alatt ott volt, hogy túl van terhelve a rendszerük, de fel lehet iratkozni várakozási listára.

Most viszont működik gond nélkül.
  • Dichter
    EGyelőre jól működik:

The page you requested is invalid.
  • GregSB
    Online webszájtgyár a Google-től

"...hiszen nincs benne anigif-gyűjtemény meg rózsás háttérkép, viszont van száz megabájtos tárhely, egy csomó mintaoldal, és a rendszerbe beépítették az AJAX nevű csodaszert, amely a web 2.0 egyik fontos építőeleme, és nagyon dinamikus meg könnyen használható.

A Google Pages-t azok vehetik igénybe, akiknek van Gmail regisztrációjuk."
  • agyhalál
    Köszi. Csak feltételeztem, nem is foglalkoztam vele, hogy kipróbáljam. Érdekes módon csakis a US verzóval múködik, UK-jel nem.
  • LSL
    nekem már megvan több mint egy hete, de még mindig nem volt senki akivel kipróbálhttam voln:(
  • GregSB
    Igen, most próbáltam ki, átállítottam magyarra a nyelvet és eltűnt. Szal egyelőre csak angolul megy.
  • agyhalál
    Chat-tel még mindig nem találkoztam. Lehet, hogy azért, mert nekem magyarra van állítva a felület?
  • Jimbo
    Köszi szépen
  • Dichter
    ment
  • Jimbo
    Hali!

Küldene Nekem vki meghívót?

[email protected]

Előre is köszi!
  • Garfield
    Hát, ahol egy 80-as porton kívül más nincs nyitva, ott nagy kincs tud lenni.
  • Annakin
    van meghívó a pc fórumon is pl. nagyon népszerű lett.csoportosítja a leveleinket... nem rossz.
  • Pheel
    Már egy hete...
  • agyhalál
    Nálam sehol semmi.
  • GregSB
    Jah, Foxból és IE alól megy, Operából sajna nem.

Na nem mintha égető szükségem lenne rá :)