1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
-
#599 Jó neked, nekem megint 100 van :) -
tetyuke #598 Hali!
Ha valakit érdekel Gmail meghívó van 14 db akkor küldjön e-mail-t e-mail címmel ide: [email protected] -
#597 Kár :( -
#596 DPG FAQ:
Elérhető-e a szolgáltatás más levelezőprogrammal?
Nem. A DPG levelezést végző központi számítógép csak a DPG programmal "beszélget".
Átirányíthatom más címre a DPG-s leveleimet?
Mivel a DPG reklámokból tartja el magát, így ha a levelek átirányíthatók lennének, nem tudnánk biztosítani a szolgáltatásunk ingyenességét. -
#595 Köszi. Még annyi, hogy nem tudja valaki, hogy hogy lehet a DPG-s leveleket átirányítani mondjuk a GMailre? -
#594 töltsd le a Google Talk-ot, abban benne van a notifier is, és tud automata bejelentkezést. -
#593 Köszi! -
#592 Gmail: Help Center -
#591 Valaki megmindaná,hogy a Gmail-hoz mi a kiszolgálü? Mert be szeretném állítani az Outlook-ot hogy töltse le az email-eket de a kiszolgálót nem tudom! Ja és ha valaki tudja hogy az INVITEL-nek mi az SMTP kiszolgálója jó volna ha leírná! -
#590 ami nálam működik: kilépsz belőle, majd www.gmail.com, itt bejelentkezel, beállítod hogy emlékezzen rád, majd újra elindítod a notifiert. ezt két hetente kell megcsinálni -
#589 Hogy lehet azt megoldani, hogy a GMail notifier ne kérje minden idításnál a jelszót? Pontosabban ne kelljen mindig rákattintani az OK gombra? Mert idővel marha idegesítő tud lenni. Vagy esetleg van rá valami más, hasonlóan egyszerű progi? -
#588 küldtem, azt a csajt meg inkább felejtsd el, mert a köv kérése ferrari lesz -
speedcop #587 Üdv! Ha nem nagy kérés küldene nekem valaki egy meghívót, a mailom : [email protected]... egy csaj azt ígérte, ha szerzek meghívót, lehet hogy szóba áll velem:) előre is thnx -
indy540 #586 köszönöm szépen -
gillichbal #585 köszönöm!
-
#584 Van valami magyar nyelvű leírás a page creator-ról?
Nem tudok weblapot szerkeszteni vele, mert amikor bejelentkezek, mindig valami help center, meg privacy policy jelenik meg. -
#583 Hát van több progi is, amit le kell töltened.
Keress ná a guglival a 'gmail' és 'drive' szavakra!
-
#582 ment -
gillichbal #581 a mail címem [email protected] -
gillichbal #580 Valaki küldjön légyszi meghívót,
előre is köszi -
indy540 #579 hi
azt hallottaM HOGY A GMAILT tárhelyként is lehet használni de nem jöttem rá hogy hogy segitsen vki please -
#578 megy... -
indy540 #577 ien weblapkészítője a yahoonak már ezer éve van..... -
indy540 #576 hi
pls küldjön vki egy meghivót előre si köszi
[email protected] -
#575 Most ez a"felirat":Google Page Creator is having a little trouble right now.
:) -
#574 Tegnap nekem is ezt írta ki, és a bejelentkezés alatt ott volt, hogy túl van terhelve a rendszerük, de fel lehet iratkozni várakozási listára.
Most viszont működik gond nélkül. -
#573 EGyelőre jól működik:
The page you requested is invalid. -
#572 Online webszájtgyár a Google-től
"...hiszen nincs benne anigif-gyűjtemény meg rózsás háttérkép, viszont van száz megabájtos tárhely, egy csomó mintaoldal, és a rendszerbe beépítették az AJAX nevű csodaszert, amely a web 2.0 egyik fontos építőeleme, és nagyon dinamikus meg könnyen használható.
A Google Pages-t azok vehetik igénybe, akiknek van Gmail regisztrációjuk." -
#571 Köszi. Csak feltételeztem, nem is foglalkoztam vele, hogy kipróbáljam. Érdekes módon csakis a US verzóval múködik, UK-jel nem. -
#570 nekem már megvan több mint egy hete, de még mindig nem volt senki akivel kipróbálhttam voln:( -
#569 Igen, most próbáltam ki, átállítottam magyarra a nyelvet és eltűnt. Szal egyelőre csak angolul megy. -
#568 Chat-tel még mindig nem találkoztam. Lehet, hogy azért, mert nekem magyarra van állítva a felület? -
Jimbo #567 Köszi szépen -
#566 ment -
Jimbo #565 Hali!
Küldene Nekem vki meghívót?
[email protected]
Előre is köszi! -
Garfield #564 Hát, ahol egy 80-as porton kívül más nincs nyitva, ott nagy kincs tud lenni. -
#563 van meghívó a pc fórumon is pl. nagyon népszerű lett.csoportosítja a leveleinket... nem rossz. -
#562 Már egy hete... -
#561 Nálam sehol semmi. -
#560 Jah, Foxból és IE alól megy, Operából sajna nem.
Na nem mintha égető szükségem lenne rá :)