1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
-
#639 THX -
Nex #638 hy
"harmadik : Ha küldök egy mailt és arra válaszolnak akkor azt már láncként ismeri fel és ha törlök egyet akkor megszakad a lánc és odáig törlődnek a levelek... Hogyan lehet szétválogatni őket h mindegyiket külön kezelje ugy mint pl freemail is?"
Ha megnyitod a levelet a feladó mellet van 1 opció, h "Részletes fejléc" ott tudod törölni az aktuális levelet (Dobd a Kukába ezt a levelet) -
#637 Kössz. -
#636 pont ma próbáltam... 25MBt ír de nekem csak 20at engedett... De próbálkozz... -
#635 Mennyi megát lehet csatolni a gmaillal? -
#634 Az archivált levelek az "összes levél" menü alá kerülnek. A többit nemtom. -
#633 már nem kell. -
#632 Helósztok. Adna nekem valaki Egy Gmailos meghívót ha szépen megkérem rá?
[email protected] -
#631 Hell!
Nekem lenne 1-2 kérdésem a rendszerrel kapcsolatban...
Ha archivlom az e-mailjaimat akkor azok hova tűnnek? mert elvesztettem így pár levelet...
A másik... : Én használok thunderbirdet is és be van állítva minden normálisan ugy ahogy kellene de valami mégis hiányzik... Azokat a leveleket is letölti a program amiket én küldtem...
harmadik : Ha küldök egy mailt és arra válaszolnak akkor azt már láncként ismeri fel és ha törlök egyet akkor megszakad a lánc és odáig törlődnek a levelek... Hogyan lehet szétválogatni őket h mindegyiket külön kezelje ugy mint pl freemail is?
Meg majd még lesz 1-2 kérdésem csak most elfelejtetem!
Köszi a helpet
Hell! -
Garfield #630 Köszi. -
#629 küldtem orkutost -
#628 Esetleg itt próbálkozhatsz angolul:
http://www.gmailforums.com/lofiversion/index.php/t4412.html -
#627 aham. Bocs.
az orkut-ról még nem is hallottam. :( -
Garfield #626 Köszi a meghívót, bár nekem nem a Gmailhez kellene, hanem a Google másik szolgáltatásához, az Orkuthoz. Gmail-es címem már van, de az, illetve a Google Accout nem elég hozzá, hanem ahhoz külön meghívó kell. -
#625 ment. -
Garfield #624 Elvileg OFF, de ezért nem akarok új topikot nyitni, és részben kapcsolódik is:
Kíváncsi vagyok az Orkutra, valaki tudna küldeni meghívót a [email protected] címre? -
Desolator #623 Köszi! -
#622 oda is ment ;) -
Desolator #621 Hello!Légyszi küldjetek egy meghívót a [email protected] címre!Előre is köszi -
Ákos12 #620 Köszi -
#619 ment -
Ákos12 #618 Hello! Ha valaki tud kldjön egy meghívót! Köszi! E-mail: [email protected]
Mégegyszer köszi! -
#617 hogyan tudom Mozilla Thunderbird-ben beállítani, hogy fogadja is a beérkező leveleket? mindig ezt kapom:
A(z) pop.gmail.com kiszolgálóhoz kapcsolódás túllépte a maximális várakozási időt.
ezeket már megcsináltam:
http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=13285
http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=13273 -
#616 mert most regisztráltál (gondolom) később kapsz még többet. Azért volt ez így, hogy ne regisztráljon senki csak azért, hogy meghívót küldjön. Túlságosan leterhelheti a szervert, ha egyszerre sokan rohanják meg, a la iwiw... -
kopo #615 De engem az zavar h nekem csak ennyi volt, másnak meg 100. Miért? -
#614 Írj itt embereknek priviben pár címet. Majd küldenek nekeik. -
kopo #613 Nekem csak 3 volt? :( -
#612 100-at szétküldtél? Állat vagy:) -
kopo #611 Sziasztok. Van egy gmail címem és a regg utáán kapott meghívokat szétszortam, de még szükségem lenne néhányra, hogy tudok még kapni? Vaagy ennyi vot? -
#610 küldtem -
mr mymi #609 Hello!
Nem tudja valaki, hogy lehet egy gmail címhez jutni?
[email protected] -
#608 mivan? :o
én thunderbirddel használom, vagy néha webmailről.. ne használj gmail notifiert.. -
huvelyes #607 Nem tudja vki hogy hogyan lehet a GMAIL állandó ablak előbunnakását megakadályozni? Mert már a f*szom van tele azzal, hogy valahányszor vmilyen művelet történik (elküld 1 levelet, töröl 1 levelet, bejelentkezett, kijelentkezett, stb...) mindig a GMAIL explorer ablaka bukkan elő más ablakok elő. ide: [email protected] thx. -
#606 Hogy lehet beállítani automatikus bejelentkezésre? Mert nekem ez is feldobálja az ablakot minden alkalommal. -
#605 Van kilencvennyóc mekkhívóm, akinek esetleg egyre fáj a foga msn: [email protected], vagy ímél [email protected] , sg-s privátot nem túl gyakran nézem :) -
Huncolin #604 végre valaki, te vagy az én emberem -
#603 Szerencse fia... :-P -
orkenyid #602 Van 100 felesleges meghívóm, akinek kell, privi :) -
#601 Sikerült regisztrálnom a google page creatorba, de nem működik semmi. Tud valaki segíteni? -
#600 A google talk még kevesebb memóriát is eszik érdekes módon mint a gmail notifier. Én is azt ajánlom :)