1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
  • Jhonnyb
    THX
  • Nex
    hy

"harmadik : Ha küldök egy mailt és arra válaszolnak akkor azt már láncként ismeri fel és ha törlök egyet akkor megszakad a lánc és odáig törlődnek a levelek... Hogyan lehet szétválogatni őket h mindegyiket külön kezelje ugy mint pl freemail is?"

Ha megnyitod a levelet a feladó mellet van 1 opció, h "Részletes fejléc" ott tudod törölni az aktuális levelet (Dobd a Kukába ezt a levelet)
  • Fülüke
    Kössz.
  • Jhonnyb
    pont ma próbáltam... 25MBt ír de nekem csak 20at engedett... De próbálkozz...
  • Fülüke
    Mennyi megát lehet csatolni a gmaillal?
  • takraj
    Az archivált levelek az "összes levél" menü alá kerülnek. A többit nemtom.
  • Fülüke
    már nem kell.
  • Fülüke
    Helósztok. Adna nekem valaki Egy Gmailos meghívót ha szépen megkérem rá?

[email protected]
  • Jhonnyb
    Hell!
    Nekem lenne 1-2 kérdésem a rendszerrel kapcsolatban...
    Ha archivlom az e-mailjaimat akkor azok hova tűnnek? mert elvesztettem így pár levelet...

A másik... : Én használok thunderbirdet is és be van állítva minden normálisan ugy ahogy kellene de valami mégis hiányzik... Azokat a leveleket is letölti a program amiket én küldtem...

harmadik : Ha küldök egy mailt és arra válaszolnak akkor azt már láncként ismeri fel és ha törlök egyet akkor megszakad a lánc és odáig törlődnek a levelek... Hogyan lehet szétválogatni őket h mindegyiket külön kezelje ugy mint pl freemail is?

Meg majd még lesz 1-2 kérdésem csak most elfelejtetem!
    Köszi a helpet
    Hell!
  • Garfield
    Köszi.
  • [HUN]PAStheLoD
    küldtem orkutost
  • hzsolt
    Esetleg itt próbálkozhatsz angolul:
    http://www.gmailforums.com/lofiversion/index.php/t4412.html
  • hzsolt
    aham. Bocs.
    az orkut-ról még nem is hallottam. :(
  • Garfield
    Köszi a meghívót, bár nekem nem a Gmailhez kellene, hanem a Google másik szolgáltatásához, az Orkuthoz. Gmail-es címem már van, de az, illetve a Google Accout nem elég hozzá, hanem ahhoz külön meghívó kell.
  • hzsolt
    ment.
  • Garfield
    Elvileg OFF, de ezért nem akarok új topikot nyitni, és részben kapcsolódik is:

Kíváncsi vagyok az Orkutra, valaki tudna küldeni meghívót a [email protected] címre?
  • Desolator
    Köszi!
  • a_n_d_r_e_w
    oda is ment ;)
  • Desolator
    Hello!Légyszi küldjetek egy meghívót a [email protected] címre!Előre is köszi
  • Ákos12
    Köszi
  • a_n_d_r_e_w
    ment
  • Ákos12
    Hello! Ha valaki tud kldjön egy meghívót! Köszi! E-mail: [email protected]
    Mégegyszer köszi!
  • Laky
    hogyan tudom Mozilla Thunderbird-ben beállítani, hogy fogadja is a beérkező leveleket? mindig ezt kapom:
    A(z) pop.gmail.com kiszolgálóhoz kapcsolódás túllépte a maximális várakozási időt.

ezeket már megcsináltam:
    http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=13285
    http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=13273
  • LSL
    mert most regisztráltál (gondolom) később kapsz még többet. Azért volt ez így, hogy ne regisztráljon senki csak azért, hogy meghívót küldjön. Túlságosan leterhelheti a szervert, ha egyszerre sokan rohanják meg, a la iwiw...
  • kopo
    De engem az zavar h nekem csak ennyi volt, másnak meg 100. Miért?
  • LSL
    Írj itt embereknek priviben pár címet. Majd küldenek nekeik.
  • kopo
    Nekem csak 3 volt? :(
  • agyhalál
    100-at szétküldtél? Állat vagy:)
  • kopo
    Sziasztok. Van egy gmail címem és a regg utáán kapott meghívokat szétszortam, de még szükségem lenne néhányra, hogy tudok még kapni? Vaagy ennyi vot?
  • LSL
    küldtem
  • mr mymi
    Hello!

Nem tudja valaki, hogy lehet egy gmail címhez jutni?
    [email protected]
  • [HUN]PAStheLoD
    mivan? :o

én thunderbirddel használom, vagy néha webmailről.. ne használj gmail notifiert..
  • huvelyes
    Nem tudja vki hogy hogyan lehet a GMAIL állandó ablak előbunnakását megakadályozni? Mert már a f*szom van tele azzal, hogy valahányszor vmilyen művelet történik (elküld 1 levelet, töröl 1 levelet, bejelentkezett, kijelentkezett, stb...) mindig a GMAIL explorer ablaka bukkan elő más ablakok elő. ide: [email protected] thx.
  • takraj
    Hogy lehet beállítani automatikus bejelentkezésre? Mert nekem ez is feldobálja az ablakot minden alkalommal.
  • [HUN]PAStheLoD
    Van kilencvennyóc mekkhívóm, akinek esetleg egyre fáj a foga msn: [email protected], vagy ímél [email protected] , sg-s privátot nem túl gyakran nézem :)
  • Huncolin
    végre valaki, te vagy az én emberem
  • Pheel
    Szerencse fia... :-P
  • orkenyid
    Van 100 felesleges meghívóm, akinek kell, privi :)
  • Readingman
    Sikerült regisztrálnom a google page creatorba, de nem működik semmi. Tud valaki segíteni?
  • Valentino
    A google talk még kevesebb memóriát is eszik érdekes módon mint a gmail notifier. Én is azt ajánlom :)