Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak leírtam a Volvo már versenyzet ausztráliában mint ahogy korábban a Nissan is.
DTM is más kategória..prototipus bajnokság melynek autóit nem látod viszont az utcán európában, szemben a V8-al melynek autói ott poroszkálnak az utakon legalábbis külsõre.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Itt csak az a kérdés az ausztrálok mennyi gyártót engednek még be, mert a Mercit vélhetõen követni akarja majd az audi, bmw is..
egyébként a volvo már volt tagja a mezõnynek csak akkor a név ATCC volt nem V8 supercars.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Why V8 Supercars?
V8 Supercars is one of the biggest categories in the world and offers enormous exposure to all manufacturers, current and future. Volvo has recognised the immense strength of the brand; and we are thrilled to have them on board as a fifth manufacturer.
FAQs: Volvo and V8 Supercars
www.smart-bus.hu
Ez a kamion EB egy belterjes bajnokság kiöregedett pilótákkal akik jól elvoltak egymással, aztán jött a semmibõl egy fiatal magyar csapat és jól belerondított a játékukba. Lásd a tavalyi afférokat még a kamion depoban is nekimentek Norbinak...
Mai BIG ONE amiben 12 autó volt érintett a videóból ez nem derül ki.
Az utolsó kör meg olyan volt, hogy a nézõk állva tombolták végig, majd megtapsolták az érintetteket a levezetõ körben..Lantos elélvezett volna ha látja :p
"A második futam elõtt egymásnak estek a csapatok!
A hatalmas hõségben valaki lelocsolt valakit - majd elszabadultak az indulatok... A csapatok vödörrel, slaggal "estek" egymásnak, természetesen legnagyobb számban az OXXO Team képviseltette magát Egy család bejött hozzánk, közölték hogy kedvelnek minket, de most nem versenyzõink aláírásáért jöttek, hanem adjunk már nekik két vödör vizet - majd lelocsolták vele a Hahn családot A vége az lett, hogy a komplett mezõny majdnem kikéste a rajtot"
"Norbi a dobogón, Beni pontot szerzett!
Soha nem volt ilyen sikeres hétvégénk, nem szereztünk még ennyi pontot! Az utolsó futamon Norbi 3. Beni 10. csapatunk is 3. lett, beszámoló este felé!
Hajrá OXXO, hajrá Magyarország!"

Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
OXXO-nak bele kéne vágnia a GT bajnokságokra (mondjuk a Blancpain Endurance Series-be) ott nagyon sokan vannak és a mezõny sem kutyaütõkbõl áll.
Major Beni meg a Kiss Norbi szerintem jobban élveznék, mint a Kamiont.
Esetleg jöhetne még a Wéber Gabi és meg is lenne a csapatuk.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"A mai elsõ futamon Norbi ötödik helyen végzett, 8 Eb pontot gyûjtve, Beni 11"
Per Aspera Ad Inferi.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Azért ez is jelzi ennek a bajnokságnak a "komolyságát" hogy olyan tud nyerni akim még csak tanulja a nagy vasaló kezelését. Kiss Norbinak sem itt lenne a helye a tudása miatt.
www.smart-bus.hu
Per Aspera Ad Inferi.
vagy
vlc-be kell ezt a linket rakni
http://tvstream.hopto.org:8080/
de valami változás van, mert 7:40-kor lesz a rajt.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szombat
02:30 - 02:50 Qualifying
04:30 - 05:00 Top Ten Shootout
06:40 - 07:14 Race 17 /21 kör
15 perc pihi
kb. 07:30 - 08:10 /21 kör
Vasárnap
01:25 - 01:40 Qualifying
01:50 - 02:05 Qualifying
04:45 - 05:35 Race 18 / 35 kör
07:15 - 08:05 Race 19 / 35 kör
Per Aspera Ad Inferi.
http://youtu.be/oh3nlSfsjKw
http://michelisz.hu/Blog/reszletek/nincs_siker_szenvedes_nelkul
Per Aspera Ad Inferi.
Race 1 - http://www.youtube.com/watch?v=O8ix9bQiXSE
Race 2 - http://www.youtube.com/watch?v=RFkB6IsoDJM
Race 3 - http://www.youtube.com/watch?v=hjiDasKy6EE
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Más:
-Most nézem a tabellát,Muller 113 ponttal veri Tarquinit jelenleg,eszméletlen...
"- 2010-ben év végén 104 pontot szerzett
- 2011-ben összesen 88 pontot szerzett (elsõ versenyhétvége ugye kimaradt)
- 2012-ben 155 pont egész évben (6. futam után 97 pontja volt, elsõ 6 hétvégén a 12 versenybõl csak egyen nem szerzett pontot)
- 2013-ban, 6 verseny után 90 pontja van, 4 db 0 pontos versennyel a 12-bõl"
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Neal meg kapja be, az õ hülyesége miatt nem nyert Turkington.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.