Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
4 chevy. broáf. <#rolleyes>

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
szerencsétlen Basseng 😄
Engsler...

RatBaG
mikor oriolát berakták mögé, már éreztem, hogy baj lesz... 😞

Per Aspera Ad Inferi.

SimaSuna
lassításból látszódott, hogy a bal hátsó kerék megdobta az autót..tehát valami lehetett alatta... :/
szabii98
ohh nemar :/

I met God. She's black

Csabesz6
<#worship><#zavart1>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Szabi
én ezt nézem, angol, gagyi kép, de legalább stabilnak tûnik 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Csabesz6
*stream

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
Steam van valakinek esetleg? Bár bízom a #radioban.

Most tényleg az van, hogy a FIA szerint Tarquininek és Oriolának lassabb idõt mértek? WTF?

hungary27
a citroen emberei már biztosan fogják a fejüket 😄
RatBaG
úgy tûnik, csak tarquini és oriola idejét mérték rosszul.

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
tehát akkor Nobi a... ? 😄

RatBaG
WTF

"James Nash Racing inherits of the pole in race 2 after timing mistakes, he's now 10th of Q2. Tom Coronel slipped to 11th and loses his pole, James Thompson slipped in Q2 from 5th to 7th, Tarquini and Pepe Oriola are 5th and 6th..."

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
A Zengõ Motorsport írása szerint Norbi allergiával küzd Portóban.

"Nincs jól Norbi, erõs allergiarohamok gyötrik, reggel amikor elõször találkoztunk, éppen a szemeit tette vissza egy bögrébõl, olyan szinten irritálta valami. Ezzel együtt mentálisan remek a hangulata, de ebbõl a megfázásos nyavalyából egy órája van kijönni. Ha most telenyomjuk allergia ellenes gyógyszerekkel, akkor ott fog elaludni valamelyik sikánban, ha így marad, akkor féktávokon lesz fura a sisakrostély festése, bülrõl…"

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
szerintem az all-inkl veszi meg
Csabesz6
Monteiro autója füstöt okádva leállt, elvileg azért.

RatBaG
miért volt piros zászló?

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
lehet valamelyik csapat Hondára vált,és õk kapják meg,vagy jön/jönnek új csapatok és akkor azoké lesznek a jármûvek

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Csabesz6
Köszi😊 Most hála égnek megy az EUsportos #radio link. Tarquini szépen odatolta 😄

hungary27
És ezzel az idõvel FP1-en elsõ lett volna. 😊
Szabi
jaja, link

Csabesz6
Hoppá, Norbi most vette át a vezetést 😊

Szabi
<#taps>

az idei három autót ki kapja meg ? 😄D

hungary27
RatBaG
RatBaG
http://michelisz.hu/Friss/reszletek/utcai_palya_tenger_sulyelony_porto

Szombat:

10:15 – Elsõ szabadedzés ❤️0p> (Eurosport Player, élõ)
12:30 – Második szabadedzés ❤️0p> (Eurosport Player, élõ)
16:00 – Idõmérõ edzés <20+10p> (Eurosport 2, élõ)

Vasárnap:

10:00 – Bemelegítõ edzés <15p> (Eurosport, élõ)
12:00 – Elsõ verseny <11k> (Eurosport, élõ]
17:45 – Második verseny <11k> (Eurosport, élõ)

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
Azt lamella fésûvel kellene csinálni...

RatBaG
nagyon koncentrál 😄

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szokásosan jó volt a mai 3 BTCC verseny is. Nem volt semmi kiemelkedõ, de kárpótolt az eredméy: Turkington egyértelmûen harcban van a bajnoki címért 😊
hungary27
kíváncsi leszek a rajtra 😊
Black Ghost
Race2! esik!!! 😊
Black Ghost
kedvcsináló!

Black Ghost
...vagy BTCC!

Pl: BTCC Croft élõ
Dietrich
Tölsd le a legutolsó Darwin-i (Hidden valley) versenyt..esetleg 2013 V8 supercars race 19 néven van nem tudom...és megérted rögtön. 😊
vagy nézzél youtubon tavalyi full versenyeket.
de az ilyen befutók se ritkák.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Koszi a valaszokat.
Kene talalnom valami igazan jo,hosszu tavon is nezheto izgalmas szeriat az F1 melle...V8-ba belenezek 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

szabii98
<#eljen>

I met God. She's black

Dietrich
szerintem a legunalmasabb bajnokság jelenleg amit tévén mutatnak..V8-at kellene inkább a diginek adnia...

RatBaG
én is próbáltam vele barátkozni, de elég unalmas, csak végig szoktam pörgetni...

Per Aspera Ad Inferi.

bardocz
Én egyszer megpróbáltam végignézni egy versenyt, de hamar feladtam. Unalmas volt.
Jonak tunik a DTM. Mar egy ideje szemezek vele,hogy elkezdem komolyabban is nezni. Erdemes kovetni? Nem jutott ez is az F1 sorsara?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich