Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
07:35 - 09:15 táv 72-72 kör.
mivel endurance verseny így lesznek váltó pilóták is akik maguk is vagy volt V8 versenyzõk vagy a Dunlop szériában versenyeznek.
Tavalyi versenyek összefoglalói:
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
(aki nem tudná,amerikai színész)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ez a BMW-vel való szenvedés sem értem minek van a cikkben. Szerintem jövõre egy darab BMW sem lesz a mezõnyben. Hülye lenne bárki azzal menni.
Idén se mentek volna, csak nem volt alternatíva amire változzak volna.
De jelenlegi állás szerint elvben a 2013-as idényzáró hétvégén ezek az autók lesznek:
3db 2013-as Honda
3db 2013-as Lada (mivel a gyár kijelentette hogy az idei Granta Cup bajnoka beülhet a 3. autóba a záró hétvégén)
1 vagy 2db 2012-es de 2013-ban átépített Ford (reméljük 2)
6db Chevi
6db Seat
7db Bmw
Namost akkor e hír alapján 2014 elsõ hétvégéjén ezek lesznek:
3db 2014-es Citroen (bár itt korábban 2rõl beszéltek, nem tudom miért lett msot 3)
4db 2014-es Honda
2db 2014-es Lada
2013-as kocsikból kb 4-5 Seat, kb 4db Chevi, de a fejlesztések miatt csodálkoznék ha a megüresedõ 2db nem kelne el a Chevibõl.
És ne feledkezzünk meg a 3-3db 2013-as Hondáról és Ladáról.
Ezeket ha nem veszik meg Bmw-sek, és inkább egy rakás pénzt költenek az amúgy harmat gyenge Bmw-re akkor konkréten hülyék.
Ezt támasztja alá, hogy Shapovalov is mondta hogy több Bmw-s csapat felkereste õket.
Úgyanígy a Hondákat sem kell majd sokáig árulni...
“Jelen pillanatban úgy állunk, hogy lesz három Citroen, és négy, de az is lehet, hogy öt Honda. A Lada csak két autóval készül, mert a terveik szerint 2015-ben bevetik a Priorát. Emellett van egy csapat, amely mögött gyári támogatás is áll, és két autót építhetnek, illetve együtt dolgozunk egy másik gyártóval, amely privát programokat indíthat az új szabályrendszerben. Ezek a következõ hét-tíz napban kiderülnek” - idézi Lottit a TouringCarTimes.
További részletek 2014-rõl
infidel
"Nulla tenaci invia est via"
meg nem abba a krva fociba kéne a pénzt ölni...
Michelisz - Wéber
Michelisz - Kiss
Michelisz - Csuti Laci? 😄
páros...bár még Kis Pál Tomit is megnézném...
de lehet a JAS és a Honda mást igazol le..
De mivel nem én döntök így lehet majd a Honda mondja meg ki ülhet az autóba 😄
Per Aspera Ad Inferi.
"Nulla tenaci invia est via"
"Mattheusz Borsos Ennyire ne legyetek már amatörök,meg kell csinálni aztán feltenni a repülöre 1 napon belül ott van ès kész!"
vajon Zengõ Zoli helyében a srác mennyire lenne ideges?...
Per Aspera Ad Inferi.
feltéve ha francia pilótában gondolkodnak...de ott van szabadon Menu.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Zengõ Update:
Sziasztok! A csapat egyik fele úton van hazafelé, a másik fele pedig pakolja a motyót és a végén Roncsi-szant a konténerbe."
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Amúgy így tényleg veszített a varázsából, de azért 20km-es hegyi felfutás az nem egy gyakori dolog, szóval még mindig jó.
Az meg nagyon sokat hoz.
8 perc 13.878 mp alatt teljesítette a 19.99 km-s szakaszt, több mint 1,5 perccel megjavítva Rhys Millen 2012 -es rekordját (9:46.164)"

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Per Aspera Ad Inferi.