Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
szombat, vasárnap egész emberi idõkben lesznek a V8 versenyek.
07:35 - 09:15 táv 72-72 kör.
mivel endurance verseny így lesznek váltó pilóták is akik maguk is vagy volt V8 versenyzõk vagy a Dunlop szériában versenyeznek.

Tavalyi versenyek összefoglalói:

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
Patrick Dempsey-nek sincsen semmilyen licensze,mégis ottvan már évek óta Le Mans-on meg egyéb versenyeken 😊 Pénz pénz

(aki nem tudná,amerikai színész)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

zzeN
Loeb onboardja Pike's Peak-rõl:

Jobb minõségben.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Dietrich
Megérkezett a V8, Townsville-be 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
pénz beszíl... 😄
LaszloLedzenyi
Még ha pénzed is lenne rá, minimum 5-6 év mire olyan liszenszed lenne hogy te azzal elindulhass <#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

És ez a rendszer nagyon jól mûködik a BTCC-ben. A súlyozás is máshogy van, az is nagyon jól mûködik. A szabályváltoztatást is jobban csinálták meg. Vicc, hogy a BTCC-ben legalább 10 különbözõ típus van a rajtrácson.
Roger6
Köszönöm szépen!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az elsõ az idõmérõ alapján, a második az elsõ futam befutója alapján, a harmadiknál pedig fordított rajtrács, de sorsolás alapján döntik el, hogy az elsõ 5-10 közül mennyi fordul, hogy ne tudjanak erre rájátszani.
Roger6
Na de elsõ idõmérõ alapján, második fordított sorrend, aztán? A harmadik?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dietrich
olyan mint a WTCC-ben csak itt 3db van 😊

Roger6
Elnézést tudatlanságomért, de BTCC-ben 1 hétvége alatt 3 futam van? Vagy félrehallottam netán? Ha igen, akkor ez hogyan van? <#rolleyes>

Dietrich
a szerelõ szinte minden alkatrészre elmondta, tönkrement, felrobbant, elhagytuk 😄

olyan szintû találgatások, vaktába lövöldözések vannak hogy hihetetlen 😄

Ez a BMW-vel való szenvedés sem értem minek van a cikkben. Szerintem jövõre egy darab BMW sem lesz a mezõnyben. Hülye lenne bárki azzal menni.
Idén se mentek volna, csak nem volt alternatíva amire változzak volna.

De jelenlegi állás szerint elvben a 2013-as idényzáró hétvégén ezek az autók lesznek:

3db 2013-as Honda
3db 2013-as Lada (mivel a gyár kijelentette hogy az idei Granta Cup bajnoka beülhet a 3. autóba a záró hétvégén)
1 vagy 2db 2012-es de 2013-ban átépített Ford (reméljük 2)
6db Chevi
6db Seat
7db Bmw

Namost akkor e hír alapján 2014 elsõ hétvégéjén ezek lesznek:

3db 2014-es Citroen (bár itt korábban 2rõl beszéltek, nem tudom miért lett msot 3)
4db 2014-es Honda
2db 2014-es Lada

2013-as kocsikból kb 4-5 Seat, kb 4db Chevi, de a fejlesztések miatt csodálkoznék ha a megüresedõ 2db nem kelne el a Chevibõl.

És ne feledkezzünk meg a 3-3db 2013-as Hondáról és Ladáról.

Ezeket ha nem veszik meg Bmw-sek, és inkább egy rakás pénzt költenek az amúgy harmat gyenge Bmw-re akkor konkréten hülyék.
Ezt támasztja alá, hogy Shapovalov is mondta hogy több Bmw-s csapat felkereste õket.
Úgyanígy a Hondákat sem kell majd sokáig árulni...
Dietrich
A helyszínen tartózkodó kollégáknak Marcello Lotti külön sajtóbeszélgetést tartott, ahol részletesen is elemezte az újításokat, a jelenlegi helyzetet, és a várható fejleményeket.

“Jelen pillanatban úgy állunk, hogy lesz három Citroen, és négy, de az is lehet, hogy öt Honda. A Lada csak két autóval készül, mert a terveik szerint 2015-ben bevetik a Priorát. Emellett van egy csapat, amely mögött gyári támogatás is áll, és két autót építhetnek, illetve együtt dolgozunk egy másik gyártóval, amely privát programokat indíthat az új szabályrendszerben. Ezek a következõ hét-tíz napban kiderülnek” - idézi Lottit a TouringCarTimes.

További részletek 2014-rõl

SimaSuna
ha nyerek a lottón asszem én leszek az a pilóta 😄
Szerintem meg Zengõéken múlik, hogy ki lesz a másik versenyzõjük, illetve azon, hogy mennyi pénzt tud hozni az a második versenyzõ. Meg lennék lepve, ha a Honda önkényesen valakit benyomna a Zengõ csapatba, bár nem elképzelhetetlen. Remélem magyar lesz és teljes szezont futó pilóta és nem ilyen 3 futamot XY ül az autóban aztán két futam kimarad majd megint valaki más....

infidel

Szabi
azt írták hogy jövõre lesz 2db 2014es gyári és 2db 2014es zengõs honda, az ideieket pedig megkapják privát csapatok, zengõék se mehetnek jövõre az idei autóval

"Nulla tenaci invia est via"

SimaSuna
az a baj, hogy a JAS és a Honda nem adná el szvsz.
meg nem abba a krva fociba kéne a pénzt ölni...

Michelisz - Wéber
Michelisz - Kiss
Michelisz - Csuti Laci? 😄

páros...bár még Kis Pál Tomit is megnézném...
de lehet a JAS és a Honda mást igazol le..
Szabi
az oxxo meg kéne vegye az idei hondát 😊

Dietrich
én Kiss Norbit raknám bele, aztán 1 év múlva megnézném Michelisz elött vagy mögött lenne. Azért nem kis elõnye van km-ben Michelisznek.
De mivel nem én döntök így lehet majd a Honda mondja meg ki ülhet az autóba 😄

RatBaG
alapesetben wéber, de kiss norbival is megnézném, szerintem brutál lenne a team.

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
szerintem semennyire, nem érdemes az ilyen okoskodokkal foglalkozni 😄

SimaSuna
Zengõék oldalán volt egy komment...

"Mattheusz Borsos Ennyire ne legyetek már amatörök,meg kell csinálni aztán feltenni a repülöre 1 napon belül ott van ès kész!"

vajon Zengõ Zoli helyében a srác mennyire lenne ideges?...
SimaSuna
Vajon Norbi mellé ki jön? Wéber Gabi? vagy valaki más?....bár ez a jövõ zenéje...most Argentína a fõ szem és alkatrészi pont...
RatBaG
menunek sokkal jobban örülnék, de attól tartok, hogy megint müller kapja a segge alá a zsíros gyári pozíciót...

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
a másik meg Mullernek kellene lenni, ha már elhangzott lantoséktól, hogy tapasztalt WTCC-s lesz.
feltéve ha francia pilótában gondolkodnak...de ott van szabadon Menu.

hungary27
igen
bakkerman
õ lesz a Citroen egyik versenyzõje?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

RatBaG
"SIKERÜLT!!!
Zengõ Update:
Sziasztok! A csapat egyik fele úton van hazafelé, a másik fele pedig pakolja a motyót és a végén Roncsi-szant a konténerbe."

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
Feladat adva van. Lehet másoknak megdönteni az új csúcsot.

Dietrich

Komolyan leaszfaltozták a Pikes Peaks-t? Gáz. Attól még szépet ment.

bardocz
Tavaly már végig aszfalt volt, nem? Legalábbis úgy emlékszem.
Amúgy így tényleg veszített a varázsából, de azért 20km-es hegyi felfutás az nem egy gyakori dolog, szóval még mindig jó.
Norbi1990
Nem volt nehéz mivel már az egész pálya aszfalt, tavaly még volt murva is, így slickel gondolom idén mentek elõször.
Az meg nagyon sokat hoz.
Sippie
na majd jövõre láthatjuk a WTCC-ben is mekkora ász 😊
SitatiS
Az már igen!<#eljen>

Let the good times roll.

bardocz
Aztajókurvaeget, ekkorát mikor javítottak utoljára? 😄D
zzeN
"Loeb megdöntötte a Pikes Peak International Hill Climb világrekordját!
8 perc 13.878 mp alatt teljesítette a 19.99 km-s szakaszt, több mint 1,5 perccel megjavítva Rhys Millen 2012 -es rekordját (9:46.164)"

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Sippie
jó kép 😄
Amúgy jah, az utcai versenyeket alapból lehetne törölni a picsába 😄
RatBaG
pont az elõbb olvastam valamelyik cikkben, hogy mennyire okos ötlet volt pont egy utcai versenyt betenni a tengeren túli futamok elé...

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
Futam elõtt pedig pont az járt a fejembe, hogy milyen jól elkerülték a balesetek eddig Norbit, meg õ is stabilan vezetett... erre pont nekivágódik a falnak, és ráadásul jó pechesen :/
RatBaG
ennél rosszabbkor nem is történhetett volna.

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
Coronal a kis rafkós, most látszik hogy meglökte Bassenget.
Sippie
jöhet a +60 kiló 😄