Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Oxxo Racing:

"Hatalmasat hibáztak a pályabírók, az FIA BEISMERTE, HOGY HIBÁZOTT, és elnézést kértek Benitõl.
MEGBÜNTETTÉK BENIT, DE ÖSSZEKEVERTÉK A SZÁMOKAT, NEM ÕT KELLETT VOLNA!!!!!!

Az elsõ futamot leintették piros zászlóval, Beni az 5 helyen elvette a gázt, mint mindenki elõtte, de mögötte a 21-es Frankie nem fékezett, megelõzte Benit és a Buggyrát. A pályabírók NEM A 21-ET HANEM 12-T MONDTAK BE ELÕZNI!!! Ezért a második futamon a 7., élete legjobb pozíciójában haladó 12es rajtszámú Major Benedeket intették ki BOXUTCA ÁTHAJTÁSRA!!! Beni kijött a 7.helyrõl, majd a 12.re állt vissza, ahonnan még egyet tudott elõzni, így 11.lett... 7 helyett, ami elsõ soros rajt lett volna a második futamon, és több pontot is ért volna! Az FIA a videó felvételek alapján ELISMERTE, HOGY HIBÁZOTT, ÉS MEGOLDOTTÁK EGY BOCSÁNAT KÉRÉSSEL...... Hát köszönjük...Hogy hova tegyék, rátok bízzuk...

Norbi harmadik lett, így a 6.helyrõl rajtol a második futamon."

A 2. versenyt megnyerte Norbi!!
hungary27
"Sikerült egy harmadik helyet begyûjteni a mai elsõ versenyen ez 12 pont!" - Kiss Norbi
Roger6
Hagyjad, nem fogja felfogni a beszûkült agyával ezt az információt, már a szezon kezdetétõl látszott ez az agyi szint rajta. Plusz idén több pontja van, mint tavaly ilyenkor, de nem érdekes. Meg talán Zengõ Úr jobban ért hozzá, mint pedomaci.

Ez a Honda jó, jövõre pedig kinövi ezeket a hibákat, szerintem komolyan kell számolni vele. BMW jövõre meg úgy néz ki nem is lesz WTCC-ben, szóval jó idõben váltottak.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

A Chevi idén nagyon jó ez tény, de kitudja mi lesz vele jövõre? A Honda már bejelentette az új autót ráadásul kettõt kap a Zengõ! Nem a legjobb idén a Honda ez tény, de Zoliék nem csak 1 évre terveztek.

infidel

Elnézést azthittem Kiss Norbiról van szó.

Hecker007
A BMW-vel még itt se tartanának mint most. A sevi mindent üt most, arra kellett volna váltani, DE még sokszor így is versenyben tud maradni, nem rosz ez a Honda azért.

Nem értem õ mit írt.
Norbi 2012ben 11 hétvége(11x4 futam) alatt (ha jól emlékszem az elsõ két fordulót kihagyták) 98 pontot szerzett.

Jelenleg 4 hétvége után volt a hét elején 123 pontja.

pedobear
Kösz!

Kár volt autót váltani...

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

gordon 24
De legalább valamit adnak..

Downhill!!

Dietrich
sajnos a DS autósportokban nem erõs...sem abban amire jogot vett sem abban aki tolmácsolja..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gordon 24
Nem tudom ki volt, de kb a fejem fogtam végig :-)

Downhill!!

Dietrich
Vida Pál nyomta nem? vagy nem? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gordon 24
Az egy hülye. Volt elõtte a Scriocco cup a csávót megforgatják neki megy a falnak. Emberünk:

Huhh a végét elkapták a rendezõk valamiért neki ment.

Visszajátszás..

Nem láttam semmit, nem volt elõzménye, csak úgy neki ment a falnak.

Kb 4 kamerán mutatták meg, hogy konkrétan keresztbe forgatja a mögötte lévõ...

Végem volt rajta..

Downhill!!

RatBaG
hungary27
Most 92.
Tavaly 7 versenyhétvége után 106.
pedobear
röhej..

Dietrich
most volt a DS-on....szpíker:
az európai formula hányas szériában...." majd kinevette saját magát a hármas szó helyett a hányas-t mondta.
mondjuk a hányás sem lett volna rossz 😄

Ez jogos de legalább akkor egy streamet csinálnának mint ami van az f3 európa bajnokságnál pl, vagy más sorozatoknál...

Dietrich
Mikor elõször jöttek ezzel az ötlettel akkor kérdeztem és a jogok miatt ezt engedik?....

Totti5
A közvetítésért fizetni kell liszensz díjat. Ennek megvannak a szigorú feltételei. F1 onboard kamerát az FIAn keresztül teszik oda és csak is a TV közvetítésbe látod, amiért a csatornák fizetnek.

Ez egy homemade megoldás lett volna, de mivel nincs rá liszenszük, hogy online követítsék a futamot ezért nem lehet. Ötlet jó volt, de már akkor is sejteni lehetett hogy ez nem szabályos.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

Norbi1990
Akkor a Forma1be sem lesz onboard kamera?
Vicc!!!!!!
"
Friss hír, miszerint az FIA nem engedi az élõ kamerát az autókba!!!
A másik linken lesz közvetítés, de Norbi kamerája nem lesz élõben... Azét nézzétek, és szurkoljunk a srácoknak! Bõvebben a futam után!
"

Dietrich
egy belterjes szar ez az egész és pár öreg aki évek óta ott punnyad nem tetszik hogy a magyarok fele annyi pénzbõl vagy annak a felébõl, minimális támogatással jobbat tudnak. ez elég ok, hogy ezek az öregek az FIA-nál panaszkodjanak...õk meg mennek és nézik mit kell nézni.

Dietrich
Ha így folytatja akár lehetsz Te is 😄

Black Ghost
Nem, az FIA a szánalmas, és nem Németek inkább franciák, ezektõl mást ne várj!
bardocz
Kibaszott szánalmas ez a bajnokság.
SimaSuna
hihetetlen....

fogadjunk azért mert Németeknek kell a pozíció...
RatBaG
FIA, szokásos, röhej...

Oxxo Racing Team
"Megvan a válasz: most sem értjük!

A kormány maximális eltekerése esetén a kerék éppen eléri az alváz egy részét, s az FIA szerint ez veszélyes. Mondtuk nekik, a Világon nincs olyan pálya, ahol menet közben, bármilyen kanyarban akár csak megközelítheti a kerék ezt a pozíciót, csak a sátorból ki-be parkoláskor. Válasz: tudjuk. Akkor is.
A pálya biztonságért felelõs legnagyobb vezetõje is azt mondta, ez azért túlzás. Mindenki más is ezt mondta. Csak az FIA nem. És õk döntenek...

Nincs más hátra, Norbi az utolsó helyrõl fogja felküzdeni magát, CSAKAZÉRTIS!!! Papíron õk, versenyen MI vagyunk a legjobbak!!!

Hajrá OXXO, hajrá MAGYARORSZÁG!!!!"

Per Aspera Ad Inferi.

Norbi1990
Én Maro Engel helyébe lennék 😄
Dietrich
azért lennék a nõ helyében 😊

Totti5
Igen. Csak 1szer megy el a segge és csak egyszer blokkolja az elsõ kerekeket, máris mélyrepülés... életveszélyes, pálne ilyen sebességnél.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RatBaG
desigo
Audi + Walter Röhrl
legjobb páros ever <#worship>
tipitmi
nézegettem videókat, és még egy m3-as BMW is "elfogyott" a végére alig bírt kiforogni a motorja
tipitmi
kíváncsi lennék egy 50 lóerõs suzuki felbírna e menni rá 😄
Roger6
Te azt gondolod, hogy a 29 évem alatt nem láttam még az összes Pikes Peak-es videót? Jó, te profi vagy meg minden, de ha poros meg kavicsos az út, akkor még sokkal szarabb, mintha tudnád, hogy végig murva van.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pedobear
Akkor ezt nézd meg!

Roger6
Hát nem tudom, azért por meg kavics elég random szerûen lehet rajta.

pedobear
Ez egy vicc! Végig aszfalt, unalmas alig van benne így kihívás. Gyakorlatilag F1-es autóval végig lehet menni, már nevezhet is valaki és tutti megnyeri.

pedobear
Tavaly ilyenkor mennyi pontja volt Norbinak és most mennyi van?

A Boxutcában pedzegette a Wéber Gabi, hogy valószinüleg õ lesz jövõre a másik Zengõ Hondában.

Dietrich
vállcsont törés, borda repedés és 30.000 euros pénzbírság a RB-nak.

Dietrich
szombat

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
Oxxo Racing Team
"ÉLÕBEN LÁTHATÓ A VERSENY három választható kameraállásból!

Kiss Norbi második helyrõl, Major Benedek a kilencedikrõl rajtol 13.05-kor! Az alábbi linken három kamera élõ képét lehet nézni verseny közben, két onboard - a második futamon Norbi kamionján lesz!!! - és a pálya kameráit!

http://1truck.tv/index.php?id=1 - a LIVE-ra kettintva!"

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich