12867
-
#9142 LOL tologatják az autókat a starthoz :)) -
#9141 Norbi nélkül hátra lehet dőlni a 2. futamon és izgulni bírják a citromok fékei vagy sem -
#9140 évek alatt én találtam megfelelő alternatívákat -
#9139 fogadjunk, hogy akkor ment tönkre a szervó, mikor átugratott a kerékvetőn.
idióta bennani se bírt volna a seggén maradni, hogy mindenki el tudjon indulni a második futamon. -
#9138 Hogy is mondják, Déjà vu? -
#9137 Hát ja, azért szerintem ebben reménykedtünk, de várni kevesen vártuk :) Jóval korábban megírtam, hogy a JAS egy amatőr szar... Ameddig náluk épül a Honda, addig ilyen is marad. Réges rég leszerződtedtem volna a Triple Eightet... -
#9136 A tököm tele van az összes FIA-s sorozattal! Van 3 VB, F1-WRC-WTCC, van három domináns márka, Merc-VW-Citroen, és van egy nagy büdös nulla izgalom!
Helyette, streameket kell vadászni, torrentezni, yt-s videókat böngészni, csak hogy normális versenyt lásson az ember! -
#9135 fántásztik!
remélem ki is gyulladt az a dígó szarkupac, és teljes lesz a deja vu.
porcelánból vannak vagy mi a pöcs? -
#9134 juhhééé -.-"
pedig pont most találtam magyar stream-et :DD -
#9133 Zengő Motorsport FB oldala:
FRISS: A szervópumpa meghibásodása miatt nem tudunk rajthoz állni a második futamon! Cikk és videó hamarosan! -
#9132 minimum arra, hogy legalább a második legyen a honda, kb mint tavaly. -
#9131 mire számítottál? :) -
#9130 nagyon nehéz volt bekészíteni a franciahimnuszt :D -
#9129 annyira vártam az idei bajnokságot, de most szinte kedvem sincs nézni, csak felkúrja az agyam... -
#9128 hát ez izgi volt :D
-
#9127 ajj Norbi Norbi... -
#9126 Honnan tudjam, gondolom nem a JAS építi őket -
#9125 a Citroënek hogy készülnek? -
#9124 nem tudná valaki a magyar eurosport hangját streamelni ? :D
a kép nem kell, abból van elég, de a cseh stream hangja már kezd idegesíteni :DDD -
#9123 Citroenekre már mehet is +50 kiló legalább -
#9122 én úgy tudom a chevy még drágább volt mint a Honda csak miután befejezték a gyári támogatást lemondtak róla. -
#9121 nem akarom elkiabálni, meg kéne várni a francia futamot, de egyre inkább érlelődött bennem a gondolat, hogy tavaly mégis csak inkább chevyt kellett volna venniük zengőéknek.
attól fosott mindenki, hogy akkor megint csak egy évre vesznek autót, de láthatjuk, hogy az rml "sufnituningolva" is jobbat hoz össze. és akkor a tavalyi év sem küszködős, néhány nagy pillanatos küzdelem lett volna, hanem rommá nyerte volna magát norbi, kb mint nykjær... -
#9120 ÉS a legjobb, hogy a Hondát szidják az emberek, miközben ez a csapat egy Chevroletből sem tudna többet kihozni. -
#9119 "JAS-t ki kell rúgni RML-t átcsábítani, de még a Triple Eight Race Engineeringgel is jobban járnának."
...ennél még az N Technology is jobb volt! -
#9118 erre mondtam a 3,5mp hátrányt sokféleképpen lehet kimagyarázni.
Norbi rágyúrhat Coronellel a 10. helyre majd, hogy tudjon az élről rajtolni és 1-2 körig az élen menni ;)
JAS-t ki kell rúgni RML-t átcsábítani, de még a Triple Eight Race Engineeringgel is jobban járnának. -
#9117 idióta Duna ez megy a levesbe nálam..akkor lesz az IC digin :) -
#9116 https://www.youtube.com/watch?v=KC_7i2GFul4 -
#9115 Kicsit olyan BMW-s korszakra emlékeztet most ez az egész szitu. Örülünk, hogy második versenyen 3. helyről rajtol Norbi, hinnye. Csak itt még annyi esélye sincs megtartani a helyét :D -
#9114 Eurosport: 17:00 (élő)
Duna tv: 22:25 (ismétlés) -
El Gigante #9113 melyik csatorna közvetíti? -
#9112 -
#9111 lol
-
#9110 na de összeértek vagy nem? -
#9109 Hát azért az gyenge hogy összeértek a kerekek :D Sörensen egy az egyben nekiment az izraelinek :D -
#9108 formula renaultban most volt egy brutál borulás a célegyenesben. max gázon összeértek a kerekek, és már repült is az egyik kocsi, aztán a tetején csúszott vagy száz métert. -
#9107 érdekes ez a Q3-as megoldás, de jópofa. -
btw közben kiss pál tomit belevezzék a falba, miután megelőzte az első helyezettet. -
Stockbauer33 #9105 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=619892568090536&set=a.550566781689782.1073741845.119702024776262&type=1&theater -
#9104 hiába a gyári támogatás, ha nem egy megfelelő csapatba döntik a lóvét. és ez hatványozottan horgonyként húzza le a privát partnereket is.
tavaly is folyton ez ment, nincs alkatrész, nincs pénz, úgy kell versenyezniük, mintha tojásokon lépkednének. -
#9103 a gyengus mclaren B csapatának lenni nem nagy dicsőség sztem :D