Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
Dietrich
videó

nem semmi ha 5 tonna megindul és nem lehet megállítani..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Szombati összefoglaló van fenn. Egyébként streamen élõben nézve (linket berakom) vagy a hivatalos V8 oldalon van reklám mentes de fizetõs stream vagy késõbb torrentrõl leszedve a full versenyt lehet nézni.
Sajna mióta idén fizetõs streamet indítottak sem normális összefoglaló sem a full verseny nem kerül fel yt-ra hetekig.

meg van a stzokásos kamion felvonulásról. 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

RatBaG
Hecker007
Meglehet nézni valahol ezt a jó kis gumirobbantós versenyt? 😛
Kezd ez a V8 egyre jobban tetszeni itt legalább történik is valami a pályán 😄

RatBaG
Oxxo Racing Team

"Sziasztok!
Gyors hír a sátorból: Beni 7. lett, így elsõ sorból rajtol majd 14.00 körül.
Kiss Norbi kamionját totálkárosra törték, a jobb hátsó keréknél találta el kb 140-150-nel Lacko, a hátsó híd, az alváz, a rugók kaptak, törtek. Bõvebb beszámoló videóval a második futam után."

Oxxo Racing Team:
"Adam Lacko kamionján egy rugó eltört, leszakította a kormánymûvet, így fék nélkül irányíthatatlanul száguldott 160-nal a betonfal felé, szerencséje, hogy Norbi pont útban volt. Lackó kórházban van, úgy tudjuk jól van. A kamiont most daruzzák fel a trélerre, a komlett hátsó futómûvet cserélni kell, ez az elsõ információ a kárról."

Per Aspera Ad Inferi.

Roger6
Bocs, hogy ide írom, online stream lesz Forma 1-rõl?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dietrich
V8-ba tegnap szó szerint ment az adok kapok Whincup nyert....ma a rookie fiatalság tarolt..elöbb a 19 éves McLaughlin nyert utána Mostert nyerte a mai 2 futamot a maga 21 évével. Mindketten újoncok!
Emellett vagy 6 autónál robbant fel a jobb elsõ Dunlop gumi, mert a csapatok a nagyobb tapadás elérése miatt kisebb nyomást alkalmaztak. viszont nem vették figyelembe az új szabályok miatti felni méret változást és ez volt a hiba. a gumik néha nagyon látványosan robbantak szét és mivel zártkasztni repültk is az oldalsó elemek ezer felé...super lassítottban jól nézne ki 😊

RatBaG
<#eljen>

www.smart-bus.hu

RatBaG
lehet, smolenskig már nem ér el ANNYIRA a kezük... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Hogy-hogy hagyták õket versenyezni ?
Norbi1990
Kiss Norbi megnyerte az elsõ Somlenski versenyt a 3. helyrõl rajtolva!

Folytatás 13:20-kor.
<#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

pajti

<#worship>

Tudtommal a jelenlegi mezõnybõl csak a BMW szériablokk alapú.

infidel

fõként a szívócsõ szûkítése lesz nagyobb.

bár tény hogy a nem gyári motorblokkból épített motoros autók elõnyben vannak, mert könnyebb nagyobb teljesítményhez hangolni/átalakítani.

a széria blokkból átalakított mototork már így is annyira ki vannak hegyezve, hogy a szûkítõnövelés ellenére sem biztos hogy több teljesítményt ki lehet hozni belõlük, vagy legalábbis az ne menne a tartósság rovására.
dave9004
jelenleg futó autok miként változnak?(gondolok itt hondára ladára chevyre stb)
nincsenek képek még azokról?
RatBaG
jók lesznek ezek az új verdák, mennek majd, mint a mérgezett egér 😄

Per Aspera Ad Inferi.

azért a videoban lévõ valós kocsi egyszerûbb, mint a grafikán lévõ.
A grafika kicsit "extravagáns" a valósághoz képest.

Kíváncsi leszek mire lesz képes 😊
Dietrich
Hétvégi COATES HIRE IPSWICH 360 menetrend magyar idõ szerint:

Szombat

Q. 05:30 - 05:50
R22. 07:40 - 09:15 (60/60 supersprint)

Vasárnap

Q. 01:35 - 01:55
R23. 05:45 - 06:50
R24 08:20 - 09:30

stream itt lesz:
http://www.viponlinesports.eu/sports/motorsports.html

LaszloLedzenyi
Engem nagyon erre emlékeztet

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

hungary27
pedobear
Én ezt az 1et kivéve:

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear
<#eljen><#love12>

hungary27
annál azért nagyobb 😊
SimaSuna
olyan Sirocco féleség...
Rühellek mindent ami francia ( kivéve Sophie Marceau ), de ez brutálisan jól néz ki! 😊

www.smart-bus.hu

hungary27
pedobear
Tutti sikeresek lesznek, ugye a FIA is francia....<#csodalk>

Dietrich

Citroën C-Elysée, hmm...

infidel

kemszi2
nagyon kíváncsi leszek rájuk
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich

Dietrich
0:18-nál mutatja Frosty a spéci ruhát amin keresztûl hûtik a versenyzõket.
mikor az elromlik akkor van nagy bajban a versenyzõ, mint volt is Prémat tavaly..ájulásig vezette az autót.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
RatBaG
lol wut
http://www.dtm.com/en/News/Mattias-Ekstroem-loses-Norisring-victory-1039.html

Gábor Wéber
"A képen látható momentum miatt (vizes palack a zsebbe) vették el Mattias Ekström tegnapi DTM futamgyõzelmét, így egyelõre 11 év után sem tört meg a Mercedes hegemónia a Norisringen.

Azért egyelõre, mert az Audi fellebbezett a kizárás ellen. A kérdés érdekes, mert pusztán hivatalos oldalról nézve vétettek a Parc Fermé szabályok ellen, miközben életszerûtlennek tartom valakit megbüntetni egy palack víz miatt.

Persze a szabály az szabály, aminek nem a miértjét, csak a megszegésének a tényét nézik alapesetben."

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
Dietrich
nem tudom meddig képesek elviselni amit velük szemben tesznek..ennyi pénzbõl ami erre költenek menjenek inkább V8-ba...

hungary27
Nem épp javuló tendencia? Az utolsó öt versenyhétvégén négyszer dobogón állt Norbi. Az már szinte biztos, hogy több pontot fog szerezni, mint tavaly év végén. Tavaly az utolsó 3 hétvégén mindössze csak három pontot szerzett.
Roger6
Nézd meg D'aste hol van a tavalyi Michelisz BMW-vel. És nem mondhatod, hogy szar pilóta, mert tavaly pl. Michelisz után végzett pont a 7. helyen. Mit nem értesz? Jó hogy váltottak, sehol nem lennének a BMW-vel, hiába hátsó kerék, meg nagy menõ autó kopasz senkiháziaknak baszki, nem versenyképes a mezõny elsõ részében. Capieche?!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

<#worship><#worship><#worship>

www.smart-bus.hu

bakkerman
<#taps><#taps><#worship> ebben a belterjes "elõre lejátszott" szarban azért megmutatják a fiúk,hogy a magyarokkal nem lehet szórakozni 😊 Beni 6. helye nekem örömtelibb mint Norbi gyõzelme,de azért neki is nagy gratula!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

RatBaG
Oxxo Racing Team
"Sziasztok!
Pilótáink hatalmasat mentek a második futamban, Norbi gyõzött, Beni 6. lett!!!

Beszámoló videóval 19.00 körül!

Apró érdekesség - és nem szeretnénk szítani az indulatokat - hogy a 21-es Frankie, aki helyett mi boxutca áthajtást kaptunk, a pole-ból indulhatott, és végül csak egy figyelmeztetést kapott.... Mi meg helyette boxutca áthajtást... És ha Beni megtarthatta volna a 7. helyét, akár meglehetett volna az elsõ két hely a dobogón...

De a lényeg, hogy megmutattuk a Magyar Virtust, és mindkét fiúnak szólt a Magyar Himnusz!!!!"

Per Aspera Ad Inferi.

Hecker007
Már bocs, de Te milyen versenyt nézel?
A BMW-k sehol sincsenek, a Honda még így is a legjobbak közt van és az is nagy teljesítmény, hogy sokszor a gyári csapatnál is jobban teljesítenek.
A BMW sajnos egy hulladék ebben a szezonban, nagyon is jó döntés volt lecserélni erre a Hondára a kezdeti problékat belevéve is.

Azt nem tudod felfogni, hogy a BMW-vel még ennyi pontja sem lenne !
pedobear
Mit nem tudok felfogni? Azt, hogy tavaly több pontja volt és nem épp javuló tendencia mutat az idei év...

Ilyen utcai Civic meg olyan nõi autó amúgy is

Hecker007
szerintem csak egy erõsebb, jobb motor kéne bele, meg azokat a hibákat ha kijavítgatják amik a mostani szezon közben kijöttek a gépen akkor nem lesz itt gond jövõre, a technikás pályákon így is verték már a Cheviket.