12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • bosco05 #9182
    Most megcsináltam a két álláspontot. Szerintem a B az amelyikben azt lehet mondani, hogy Bennani Coronel mellett van és az A az amelyik valójában megtörtént. Ha szerintetek az A képen Bennani Coronel mellett van, akkor ott nagy bajok vannak, még akkor is, ha a nagy Gabrielle is így látta... Nyilván a hondást fogja védeni azonnal.
  • Ulvar
    Én nem ültem benne az autóban, de én úgy tudom és láttam hogy mellette van. Ez a dolgot úgy nézzük hogy az autó első tengelye az előtte lévő hátsó tengelyénél van LEGALÁBB. Nem vagyok sportbíró, se felügyelő, de én ezt így tudom, nálam okosabb és versenyzői tapasztalatokkal rendelkező úriemberektől. És ahogy láttam Mehdi Hondája Coronel hátsó részének ment neki gázelvétel nélkül.
  • bosco05 #9180
    Mellette van? Te megnézted amit beszúrtam? Ott hol van mellette? Melyik pillanat az amelyiken Bennani Coronel mellett van? Csak mert én nem látok ilyen pillanatot, de akkor biztos mást nézek.
  • bardocz
    Akkor ráhúz úgy, hogy már mellette van. Nekem mindegy hogy hívjuk.
  • Ulvar
    Hányszor vált irányt?
  • bardocz
    Itt egyedül Coronel vált irányt, Bennani meg azért húz ki jobbra, hogy ne szoruljon a fal meg a kocsi közé.
  • bosco05 #9176
    1:10-nél a lényeg. Coronel teljesen Bennani előtt, összeérnek, majd ez a barom addig áll a gázon, ameddig ki nem forgatja a hollandot. Ez teljesen egyértelmű szándékos pusztítás, nem autóversenyzés...

• hungary27
    Ugyan így gondolom. A rajt előtt megmondtam, hogy Bennani fog valamit csinálni.
  • bosco05 #9174
    Hát ha ez versenybaleset itt mindenki szerint akkor nekem -fav a topik :D Bennani eltolta a picsába Coronelt egy az egyben. Rohadtul nem volt mellette, Coronel védte a helyét, Mehdi meg annyit tudott csinálni, amit csinált is, nekiment és tolta ameddig le nem falazott... Ez szánalmas, ott esélye sem volt... Nem tudom ezt hogy lehet másképp látni...
  • Dietrich
    -1 szerintem
  • bardocz
    Csak máshol olvastam, én is inkább egy versenybalesetnek könyvelném el.
  • Dietrich
    szerintem senki nem állítja ezt.
    szerintem 50-50% és akkor versenybaleset.
    és mégis kapott egy áthajtásos büntit Bennani..
  • bardocz
    Na itt most ki a hibás? Amikor elkezdett Coronel ráhúzni, akkor már egyértelműen nem volt előtte, össze is értek, simán elhúzhatta volna jobbra, mert egyértelmű, hogy betonfal lesz belőle. Én nem mondanám, hogy itt csak Bennani a hibás.
  • SimaSuna #9169
    Tény, hogy a Citroen mocskosul többet tesztelt mint bárki más összesen.
    Továbbá ugye most PólRicsárd jön, ahol a Citroen végezte a teszteket. Tehát ott is biztos a Citroen győzelem. A Honda megint csak kibaszott a versenyzőivel, mert későn homologizált, későn adta át az autókat..(a Citroen hónapokkal azelőtt tudta, hogy a tesztek megkezdődtek volna, akkor a Honda miért nem?) De ott a Lada is...tavaly alig tudtak valamit felmutatni. Ők is szenvednek..
    Amikor kiderült, hogy a Zengőék Hondát vesznek(bérelnek) én már akkor mondtam, hogy bajnoki cím felejtős. Jobban jártak volna a Chevyvel addigra meg beérett volna a Honda...De tudjuk, hogy nincs pénz az autóversenyzéshez, csak a focihoz..így örüljünk, hogy ez van.
    Respect Zengőéknek, hogy kitartanak. Ez egy ilyen sport...mármint nem, csak mégis.
  • bakkerman
    csalódás volt az első WTCC hétvége. A Citroen baszott nagy fölényben,Loeb meg Müller eldönti majd később egymás közt,hogy ki lesz a VB. Lopez nyílván nem lehet majd. A Hondák gyengék,vagyis inkább úgy mondanám,hogy tavalyi szinten vannak,és még mindig gyorsabbak azok a Chevyk,amikhez 2 éve nem nyúlnak. Ez rohadt vicces. Én egyébként ezekről az utcai pályákról kivinném a WTCC-t,mert elég egy szélhámos,vagy egy balszerencsés eset,és úgy összelehet zúzni egy autót,hogy az akár már a következő hétvégét is veszélybe sodorja. Még jó,hogy Norbi nem indult a 2. futamon,tuti kapott volna a "rajtból"
  • Dietrich
    ami lehet eldönti majd mennyit költsenek WTCC-re.
    gondolom arra már rájöttek jelenleg nem eleget. kérdés mennyi kell F1-re és mennyi marad mellette WTCC-re.
  • Dietrich
    csak amíg a Honda tesztelte az új autót az RML úgy építette meg, hogy semmi tesztet nem mentek és eddig alázza a gyári csapatot.
    egy jó versenyautó nem csak motorból áll.
  • RatBaG #9165
    mehdi-bennani-given-three-place-grid-penalty-for-france
    mehdi-bennani-excluded-from-race-two-for-being-underweight

• Sippie
    hátha a jövőbeni forma1-es tapasztalatukat itt is tudják kamatoztatni, akkor hosszútávon megérheti a Honda. Most igazából annak örüljünk hogy egybe maradt az autó (nagyjából :D ).
  • Black Ghost
    Azt azért ne felejtsük el, hogy ez a böszme RML Chevy sem egyik napról a másikra lett ilyen erős. Ha jól emlékszem 4 évig voltak szopó ágon, és csak a gyári BMW ill. Seat kilépése után tudtak előrébb lépni, majd 3 évig egyedüli gyáriként fejlesztették az 1.6T-t!
    Mint ahogy a Citroen is 2011 óta reszeli a DS3 WRC mocit, amit szinte változtatás nélkül rakott a "C elysee"-be, majd tesztelt 10e kilométert!
    Tehát van itt két olyan gyár, akik 3 éve versenykörülmények között nyúzzák az 1.6-os motorokat, míg a Honda tavaly kezdte a nulláról!
  • SitatiS
  • hungary27
  • RatBaG #9160
  • bosco05 #9159
    Ha még lennének akciók, meg jó futamok, de tavaly is ha volt három jó verseny sokat mondtam.
  • dave9004
    uccsó mondathoz: Engstler papa is nyerne ezekkel a citroenekkel lehet. :D
    (ilyen autók ellen aztán nehéz lesz nem megnyerni az összes futamot)
  • Hecker007
    Ez a Honda még szarabb mint tavaly, JAS összekaphatná magát, még egy olyan kocsit se tudnak építeni ami nem hullik szét a verseny végére, bezzeg a citrom az megy ezerrel...
    Megnéztem volna szívesen Loeb mit csinál egy Hondában
  • Chris Lowe
    Ezek a versenysorozatok előre le vannak futva. Lehetnek akciók meg jó futamok (kell is különben kutya se nézi) de, hogy ki nyeri a vb-t az le van zsírozva évek óta.
  • RatBaG #9155
    papírból vannak ezek a hondák, minden lóg meg hullik róluk.
  • dave9004
    megvárom míg lopez 2. lesz, aztán ennyi mára.
    mire leírtam, meg is lett.
    Na Lopeznek fogok azért szurkolni idén.
  • Black Ghost
    Néztem, az tényleg fasza volt!
  • bardocz
    Blancplain gt3-as verseny tök jó volt monzában.
  • Sippie
    mégis ő járt szarul.
  • zzeN
    Ez a széria, hát hogy is mondjam.. szerintem amatőr
  • RatBaG #9149
    nem volt mellette annyira, épp belógott az orra.
    ahogy mondják, el kellett volna vennie, nem tolólapozni agyatlanul.
  • dave9004
    akkor minek ment annyira szélre. mindketten hibáztak.
  • robotnyk
    el kéne mennie neki egy szemorvoshoz
  • Sippie
    ő volt a hülye, hogy ennyire ráhúzta
  • Szabi #9145
    pff
  • RatBaG #9144
    szegény coronel, ő sem ezt érdemelné.
    nesze nektek marrakech.
  • Sippie
    hát jobban járt Norbi hogy most kimaradt. Tuti szétzúzták volna őt is