12867
-
#9222 Bennani kamerája a visszapillantónál volt
Coronel autójának a baloldala nem sérült, sőt.. még a gumi se.. tehát a gumihoz nem ért semmi
na akkor vajon hol találhatta el a kamerakép és a sérülések hiánya miatt..
-
#9221 na mivan, kinyírtam a bulit ? :D
az első lökhárító jobboldalával ért a bal hátsó sárvédőhöz, tehát nem lehetett az autó eleje a hátsókerék előtt, tehát MÖGÖTTE VOLT
-
#9220 -
#9219 a 2014-es WTCC szabálykönyben én nem találtam még csak utalást se
viszont pl. a 2013-as FIA F1 szabálykönyvbe így szerepel:
"Bármely versenyző, egyenes szakaszon, a fékezési terület előtt, a pálya teljes szélességét használva védelmezheti saját pozícióját az első kitérésnél, feltéve, hogy az előzni szándékozó autónak nincs jelentős része az övé mellett.
Mialatt ily módon védekezik a versenyző, nem hagyhatja el a pályát elfogadható indok nélkül.
A félreértések elkerülése érdekében, ha az előzni szándékozó autó első szárnyának bármely része a hátsó kerék előtt van, azt „jelentős résznek” kell tekinteni."
-
#9218 Coronel védte a pozícióját, mégis hol volt ebben hibás? Itt 100%-ig Bennani volt a ludas akinek el kellett volna venni a gázt és a balra húzódó Coronelt egyszerűen jobbról megelőzni, vagy épp a gázelvétel miatt mögé ragadni... Ennyi. -
#9217 Az autósportban az a "mellette" ha a hátul lévő kocsi első tengelye legalább egy vonalban van az előtte lévő hátsó tengelyénél. Ebben az esetben erről szó sincs, ti viszont folyamat azt magyarázzátok, hogy ez a kitétel adott volt. -
#9216 ki mondta, hogy szabályos? Arról van szó, hogy mindketten benne voltak.
#9213: azért az remélem világos, hogy esetünkben nem a rendőr autó ment jobbra, hanem az "üldözött" ment balra. -
#9215 -
#9214 olvasgasd egy kicsit a saját hozzászólásod #9199 , sehol nem volt kérdés hogy mellette-e volt-e, hátulról lökésről magyaráztál. -
#9213 Te most azt linkeled ahogy a rendőrségnél a szándékos kilökést tanítják és ezzel akarjátok védeni Bennanit? Ez komoly? :D -
#9212 Jézusom emberek, legalább egy picit kéne érteni az autósporthoz, csak egy minimálisat! Ha ez így szabályos akkor én bármelyik bajnokságot meg tudnám nyerni... -
#9211 A kérdés az volt hogy mellette van e az autó. -
#9210 Csak neked, csak itt, fizika -
#9209 Városban úgy váltasz sávot, hogy áh, csak öt centi átfedés van a két kocsi között, akkor áthúzom? Naugye. -
#9208 járjál még egy kicsit fizika órára, ha szerinted ez hátulról lökés, és nem oldalról :D -
#9207 Van olyan a haladási irányra merőleges sík, amiben mindkettő autó egyszerre látszik? Van. Akkor az már sehogy sem mögötte. -
#9206 Szerinted a rendőr mellette van?
Ki szerint van a rendőr az üldözött MELLETT. Komolyan kérdezem. -
#9205 o rly?
Szerinted ez is hátulról lett megtolva? Ugyanez történt a versenyen is, csak nem lendületből tolta meg.
-
#9204 Bravó, életrajzomat is írd már le kösz :). -
#9203 Lehet picit többet jártam mint te. -
#9202 ha Coronel érzi, hogy tolja, bal visszapillantóban mosolyog Bennani, hogy hellóka...Coronel talán jobbra tekerhette volna egy picit a kormányt*.
Illetve Ben kicsit elvehette volna a gázt...
Szerintem ahogy én is és te is jártál már így versenyen, hogy szó szerint kiforgattak.
* ha eltekeri, a lendület miatt nem-e ment volna másoknak, amivel talán tömegbalesetet idézhetett volna elő.
fizikából csak 4-s voltam. ok-okozat már más tantárgy :) -
#9201 Ráadásul ha mellette van (bal oldalt ugye) akkor a balra csapódó Coronelt az életben nem kerüli ki. -
#9200 mit nevezünk "mellette"?
Ezt kellene pontosítani.
ha az első kerekem az ő hátsójánál van, az már mellette?
vagy ha az első kerekem az ő első kerekénél van?
ha ezt tisztáztuk, talán beszélhetnénk a balesetről..
Szerintem hibás volt mind2..ez nem kanyarodott, az nem vette el a gázt.. -
#9199 Fizika órán jártál e? Lassabb test vs. Gyorsabb test. Gyorsabb test tolja maga előtt a lassabb testet. Egyenesen akkor tolná ha pont a közepét nyomja, de itt látszódott hogy az autó bal hátsó részét tolja folyamatosan, a test ezáltal irányt változtat. De ilyet azt hittem nem kell elmagyarázni. -
#9198 Igen. Meg pl egy egyenesen haladó autó hogyan fordít ki egy másikat? Amikor kihúz jobbra már rég keresztbe áll. -
#9197 de ha mellette vagy akkor nem tudsz hozzáérni a hátsó lökhárítóhoz :D -
#9196 Szerinted ez tortent:) tehat Coronel feszitette fel magat a Hondda elejere? Eleg erdekes rajtok lennenek az autosportban ha mindenki igy nyelen rajtolna es nem venne el a gazt soha.. -
#9195 azt azért meg kell hagyni, hogy ha hozzáértél kicsit erősebben a lökhárítóhoz, az biza leesett...
Versenyen is látszott...
sőt, Coronelnek is az időmérőn, hogy eléggé hullámzott a motorháztető... -
#9194 egyébként ha egy autó összetöri az első lökhárítójával egy másik autó hátsó lökhárítóját, akkor hogy lehetett volna mellette ? :D -
#9193 aki elől van meg érzi, hogy tolják ki a farát jobbra, akkor nem rántom a kormányt mégtovább balra, hogy csakazértis :D -
#9192 Hatulrol erkezo a hibas o ugyannis latja mi tortenik.... -
#9191 Bennani elbacta... Ennyi:) -
#9190 de akár Coronelnek se kellett volna tovább balra mennie, és akkor baleset sincs... akár -
#9189 GTA 1-s autók? :D
Szerintem 50-50 és verseny baleset, elég nagy teher mind2 pilóta számára ez...
De mivan Lopez autójával? azt nem vizsgálta a FIA?
Valaki mégis csak hozzányúlt a kocsihoz... -
#9188 Én csak azt nem értem, hogy hogyan lehet ezt másképp látni? Itt nincs két megoldás, nincs két verzió, egy valóság van, egy hibázó személy és egy kimenetel és ebből mindegyik teljesen egyértelmű... -
T O M #9187 Amikor Coronel balra húzódik, Bennani mögötte volt még nem mellette. Minimálisan elveszi a gázt Bennani és semmi nem történik, ehelyett tolta maga előtt, mint egy idióta. De akár még balra is húzódhatott volna Bennani, mert volt még valamennyi hely.
Nincs előttem a jelenet, de az első versenyen talán Norbit is ugyanígy rommátörhette volna, ha Norbi nem menekül el előle. -
#9186 bennani rohadtul nincs mellette, az első-hátsó tengely fényévnyi távolságra van.
egyedül a honda csúcsos orra van "mellette", azzal betámasztott a chevy bal sarkába és állt a gázon.
lehet itt tompítani a dolgot, hogy versenybaleset, 50-50, de itt bennani volt az, aki egy pillanatnyi gázelvétellel megakadályozhatta volna a balesetet, de a hazai pálya, meg a lila köd miatt ezt nem vette be a gyomra. -
#9185 Mert hátulról nekiment? [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1104838130&no=9182]#9182[/URL] -
#9184 Akkor miért értek össze? ^^ -
#9183 javítok: "de én úgy tudom és láttam hogy NEM mellette van." SORRY!