Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Argentinában volt a verseny, így ott ez majdnem természetes ha csak Adolf Eichmanra gondolok 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
a német himnusz picit durva volt, fõleg amikor mondta a wiechers-sportos szerelõ, hogy ezt nem fogja énekelni. 😄
Szabi
mint verseny nem volt rossz, a chevy továbbra is gusztustalanul gyors, viszont féltáv után erõteljesen legyengültek.. ennyire megzabálták volna a gumikat ? 😄
öröm volt nézni amikor féltáv után már nem voltak erõsebbek még egyenesben se mint a Honda.. 😄

a pálya szerintem tökéletes versenyhelyszín, szép széles, de legalább nincsenek fölösleges bazinagy balesetek, viszont van bõven hely elõzést megpróbálni.. 😊

Lopez meg Lopez.. ennyi.. <#worship>
jópofa volt ahogy gumitégetett, de szerencsére driftelni nem próbált meg, az még nagyon kellemetlen lett volna ha elrontja driftet és sérül az autó.. 😄DD

Norbi-t meg jó volt végre küzdeni látni, szépen ment! <#worship>

"Nulla tenaci invia est via"

Dietrich
eurosporton meg Lantos szörnyülködik mi zajlik a pályán (ilyen az mikor valaki csak vonatozós bajnokságokat néz)..egy keresztbefordulás meg kilökést követõen..az sem jobb.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
na meg K-P Tomi,tisztelem az eredményeit,amit eddig elért,de könyörgöm,ne engedjék mikrofon közelbe mert nem neki való!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ezt az idióta bobák robit nem lehetne elküldeni kapálni vagy a fene tudja maradjon a tv-nél, de mondjuk legyen kávékihordó. Semmi tehetsége a mûsorvezetéshez, két tök izgalmas, fasza futam volt, ez a balf..z meg az akciók helyett minden másról beszél.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

RatBaG
az elsõ futam után én már biztosra vettem, hogy lopez megnyeri a másodikat 😄

szerintem az a huff+thompson visszaelõzés volt norbi eddigi legagresszívabb megmozdulása, öröm volt nézni, fõleg, hogy jól sült el 😊

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
Elsõ futamon sajnáltam Norbit 😞
sux
Sippie
na Müller megint egy f*szmáker, hihetetlen hogy minden ütközés neki kedvez. Legalább megbüntetik, aztán Lopez nyer 😄
Totti5
Kimást löktek ki mint Norbit, aki 1 centire is szabályosan támadott végig. Nyomi amatõrök.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RatBaG
balfasz nash, jól elbaszta norbi versenyét.

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
Kár hogy ez is akkora Chevy pálya mint a huzat.
Szabi
naja, eurosport 2-ön race 1 élõ majd 1 óra szünet, utána meg race 2 eurosport 1-en... Dunán elkezdik 8ról ismétlésbe és leadják egybe a két versenyt 😄

Sippie
Eurosport2-õn már adják, 8kor szerintem felvételrõl fog menni.
Szabi
elméletileg igen, de én csak Dunán fogom nézni egy órával késõbb :-/

Totti5
8kor az Euron élõbe lesz a verseny?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
a végén a beszólás szinte már olyan, hogy "valaki ott hagyta a kaját edd meg Zoli!" 😄D

RatBaG
gondolhatod, milyen net lehet ott az isten háta mögött, a halál faszán is túl...

Per Aspera Ad Inferi.

SimaSuna
csájfónnal....
Szabi
240p o.0

hungary27
Sippie
Na mennyibe hogy senkit nem fognak rajthelyes büntetésre ítélni? Esetleg egy kis dádá... Bezzeg ha Norbi benne lett volna, már hátulról indulna. Vagy ha Oxxo Racingesek csinálnák, dettó.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
gyõzzön a mennyiség, átlagold 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Nekem azt hazudtak,hogy Argentinaban jo nok vannak...<#ticking>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

RatBaG
mögötte volt, hála az égnek...

Per Aspera Ad Inferi.

Ahogy az várható volt, az FIA beidézte a Q2 fõszereplõit, akik feltartották Lopezt. Norbi kimaradt a buliból. link
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
"Norbi P3 Argentínában az idõmérõn, de vajon most is kap a Q2-es boly salzburgringi büntetéseket Lopez feltartásáért?!" - Wéber Gabi

Na ez lenne még szép 😄
hungary27
Q2-ben 3. és a legjobb hondás 😊
pajti
Norbi a 2. 😊

Dietrich
Eric Zeto volt a gyári chevy csapat egyik versenymérnöke..most a Viasat Exploreren egy korábbi munkahelye a Forsythe Racingrõl megy doksi film 2005-bõl amikor PT-nek volt a mérnöke 😊

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
a konténerekre céloztam.
nagyon tré látvány, ráadásul itt még boxépület sincs.

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
hiányoznak a kamionok? #8259 találsz párat <#vigyor1>

RatBaG
kamionok nélkül elég furcsa <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
http://www.zengomotorsport.hu/argentina_a_klasszikus_fekete_lo

A hétvége programja:

Péntek:
Teszt: 18:30 - 19:00

Szombat:
1. szabadedzés: 14:30 - 15:00
2. szabadedzés: 17:00 - 17:30
Idõmérõ: 20:45 - 21:20 - Az Eurosport 2 élõben közvetíti.

Vasárnap:
Warm up: 14:00 - 14:15 - Az Eurosport élõben közvetíti
1. futam: 18:55 - 19:50 - Az Eurosport2 élõben közvetíti, majd 20:30 ismétlik az Eurosporton
2. futam: 20:50 - 21:50 - Az Eurosport élõben közvetíti

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
én speciel egy hétvégi Indycar versennyel Mid Ohio-n és WTCC-vel 😊

Nem tudja valaki hol lehetne megnézni/letölteni régebbi WTCC-s futamokat?

2009-es oscherslebeni esõs idõmérõ és a másnapi futam érdekelne. Fõleg a Race 1.

dave9004
hogy élem ezt túl?
Dietrich
akkor jó szórakozást 😊
most elég nagy szünet jön itt is az ottani "tél" miatt 😄
augusztus 23-án Wnton lesz majd.

Hecker007
Kalózos oldalon fent van az egész hétvége! 😄

Dietrich
itt van pár rövid részlet a futamokból..

Dietrich
No csak találtam egyet a hatból 😊

Dietrich
Fenn van a hétvége 1-2-3 futamai (nem magyar) oldalakon.
Ez pedig a nevelõ széria a Dunlop. A videó végén megpördülõ #27-es autó Stoneré. Maradjunk annyiban a motorozás jobban ment neki 😉

WTCC kapcsán én csak a magyarok miatt kezdtem újra nézni.

Hecker007
Köszi!
Ez tényleg nem sok, szétnézek torrenten hátha felrakta valaki a teljes futamot.
Ytn néztem pár régebbi versenyt. Tetszik ez a széria, hangulatosabb és izgalmasabb mint a WTCC, azt már szinte csak Norbi miatt nézem.