Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

z0ty4
huppsz. sry

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Dietrich
ez túra autós topic a videón ALMS van annak meg itt a helye 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

z0ty4
szép rajt 😊

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Zseniális! 😊

www.smart-bus.hu

RatBaG
LOL

"KERESSÜK azt a rajongónkat, aki ezt a zászlót Most-ban kirakta!
A kreatív ötletet egy tálca legújabb, kékszõlõ ízû OXXO Energy Drinkkel szeretnénk megköszönni!"

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
kabaré bazmeg...
http://www.oxxoracing.com/hu/index.php?main=tovabbi&cikk=20130831
http://www.oxxoracing.com/hu/index.php?main=tovabbi&cikk=20130901

Oxxo Racing Team
"Sziasztok!

Nehéz megfogalmazni, ami történt, nem akarunk vihart kelteni, így csak a tényeket íjuk le a második futamról:

- Major Beni végig csatázva 8. lett, gratulálunk neki!

- Kiss Norbi az ötödik helyrõl kezdte meg a felzárkózást, NÉGYSZER csinálták meg vele azt, ráadásul sokkal durvábban, ami miatt õt az elsõ futamon megbüntették, ennek ellenére MEGELÕZÖTT MINDENKIT, ÉS VEZETTE A FUTAMOT, de az ütések, amiket kapott tönkretették az autóját, és kiesett az élrõl...
- A két pilóta, aki leszorította a pályáról, és nekiment, nem kapott büntetést."

Per Aspera Ad Inferi.

pedobear
Ez jól hangzik.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

"Get the fuck out of my way,bitches!" 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Szabi
beteg állat <#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG
tim coronel nem szarozik. a csajokat majdnem kilapította <#wilting>

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
pár éve egyik versenyük szakadó esõben volt..na az volt a káosz rendesen.
tegnap és ma is megúszták eddig. még van egy 08:15-kor rajtolnak.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

RatBaG
hát ez se megszokott látvány

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
hát ez ilyen...7:35-kor V8-at nézek és szidom õket amiért idénre kitalálták a sprint futamokat szombati napokra ami nem is kettõ hanem egy futam megszakítva és reménykedem jövõre nem lesznek már. többnyire az elsõn mindenki óvja a technikát és csak a másodikon vannak történések.

Totti5
Ezek a 20 perces futamok.......

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
Gábor Wéber (Facebook)

"Kijöttek a 2014-es WTCC szabályok, amik már csak WMSC jóváhagyásra várnak:

TECHNIKAI SZABÁLYZAT – Q&A
• Mennyire lesznek erõsek? Kb. 380 LE
• Ránázásre mi változik? Öblösebb kerékjárati ívek, nagyobb lökhárítók, hátsó szárnyak és elsõ légterelõk ívek
• A futómûvek változnak? Igen, az összes autó McPherson felfüggesztést használhat (elöl, hátul)
• A sík fenéklemez megengedett lesz? Kötelezõ lesz
• A kerekek mérete nõ? Igen, 17”-rõl 18”-ra
• Könnyebbek is lesznek az autók? Igen, 50 kilogrammal; a minimum súly ezentúl 1100 kg
• Alacsonyabbak is lesznek? Igen, a hasmagasság 80-ról 60 mm-re csökken
• Mennyit gyorsulnak ettõl az autók? Nagyjából 1,5 mp/km-t (a Hungaroringen ez 6,5 mp-es köridõ javulás, azaz 1:46-47 körüli tempó)
• A push-to-pass rendszer bevezetésre kerül? Lehetséges, de leghamarabb csak 2015-ben

SPORTSZABÁLYZAT – Q&A
• Változik az idõmérõ rendszer? Igen, a Q1 és Q2 marad, ahogy eddig, azonban Q3 is lesz ezentúl: a Q2 elsõ öt helyezettje egy-egy kört kap, hogy eldöntse az 1. futam elsõ öt rajthelyét
• A pontrendszer változik? Nem, minden marad a régiben
• A fordított rajtrács megmarad? Igen, a 2. futamon az idõmérõ elsõ tíz helyezettje továbbra is fordul
• Változik a versenytáv? Az összes verseny 60 km-es lesz; eddig 50 és 60 km között voltak
• Marad a súlykompenzációs rendszer? Igen, ahogy eddig.
• A jelenleg futó autók külön értékelést kapnak? Igen, számukra külön kupát írunk ki (részletek késõbb)"

RatBaG
Dietrich
Vége az 1 hónap böjtnek..

szombat
R.25 07:35 - 09:15 /2x20 kör
vasárnap
R.26 05:35 - 06:35 /34 kör
R.27 08:15 - 09:15 /34 kör

stream 1
stream 2

milk4
Jó cikk, bár néhol a fordítás eléggé primitív.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Jézusom a kommentek... Mellesleg érdekes ez a Citroen trükközés...

Roger6

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bakkerman
hatalmas hatalmas 😄DDDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hungary27
<#idiota>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
nem mert a pályák többségét nem ismeri, most hazai pályán könnyû volt neki 😊

Sippie
Lopesre nem gondol senki? 😮 😄
Dietrich
Jelenleg a Honda egy Huff-Norbi kettõssel járna a legjobban a jövõt nézve.

Black Ghost
Hát igen, és sajnos a Monteiro-Tarquini páros sem a legütõképesebb felállás. Monti sosem volt gyors, az öreg pedig már tényleg öreg.
A jelenlegi mezõnybõl a Huff, Coronel esetleg Nykjær, Oriola lenne a jó megoldás.
Mondjuk legjobban egy Norbi-Thompson (vagy Turkington) kettõsnek örülnék! 😊 ...de sajnos egyhamar ilyen nem lesz.
gordon 24
Elõ évben nem félek nagyon tõlük, de szerintem 15 tõl egy pár évre be van biztosítva a 2 világ bajnok:-)

Downhill!!

Dietrich
az fog dönteni melyik gyár akar többet költeni fejlesztésre.

hungary27
Kétlem, hogy jobb lenne, mint amilyen a Honda lesz.
SimaSuna
így sztem 2014 is felejtõs a Honda részérõl... 😞

adja a jóisten, hogy a Honda mindent megtegyen a VB címért 😊
RatBaG
http://michelisz.hu/Blog/reszletek/agyalos_30_oras_hazaut

kár. sokkal jobban örültem volna menünek. na de hülye lett volna a citroen nem meglépni ezt.

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
pajti
kommentben: Taxi 5 <#idiota><#hehe>

pedobear
Mert BMW koppintás nagyrészt

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Hecker007
<#vigyor> ez így van

hungary27
Többet nem is nagyon ér ez a sorozat. Elmennek pár hetente egy versenypályára körözgetnek és mennek haza. Talán majd a jövõ év izgalmasabb lesz, fõleg az elején, de ha megint az lesz, hogy mindig lehet tudni ki az elsõ ki a második és a többi, akkor ugyanott fognak tartani ahol most.
szabii98
<#eljen>

I met God. She's black

Dietrich
bármilyen unalmas is lasz, te is addig fogod nézni amig Zengõék itt lesznek 😉

Szabi
meglepõen jól néz ki <#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Hecker007
És egy csomó unalmas verseny 😞

Nekem ez a mostani is elég nagy csalódás volt, aki az elsõ sorból jól tudott rajtolni az szinte már meg is nyerte a futamot.
A második futam már egy kicsit izgalmasabb volt, de az elsõn párszor majdnem elaludtam <#idiota>

Dietrich
semmi meglepetés..Citrom+Loeb+Muller=többszörös bajnokesélyes team 2014-tõl.

Roger6
<#eljen> THX!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

RatBaG
Sippie
mi volt benne durva? A francia is inkább hangzott valami orosz indulónak azzal a kórussal 😄