12867
-
#9262 simán bojkottálni kell jövőre ezt a fos pályát, aztán viszonlátás -
#9261 http://wtccblog.hu/2014/04/16/a-lada-esete-a-potyautasokkal/ -
#9260 http://wtccblog.hu/2014/04/15/honda-versenyfutas-az-idovel/ -
#9259 Amit viszont versenybalesetnek nyilvánítottak és rohadtul büntis volt az Will Power manővere Pagenaud ellen, de az egy másik topic ;) -
#9258 Egyetértek Boscoval.. Ez hogy lehetséges ? :-))
Én nem 50-50 re teszem, hanem 100% Bennanira. Coronel azt csinálta amit kellett neki. Bennani meg azért mert otthon van azt mondta, bekaphatod. És nem engedett. Versenybirok szerint is egyértelmű Bennani. áthajtás + 3 rajthelyes bünti. Ennél egyértelműbb válasz kell? Szerintem nem..
Bennani fiatal harcias kicsit eszetlen, de nem baj az.. :-) -
#9257 Megjött az étvágya? ;)
McLaughlin's NASCAR ambition -
#9256 Mind1. Érdekes fogalmaid vannak a versenybalesetről az egyszer fix, konkrétan lövésed sincs mi az, ha szerinted ez abba a kategóriába tartozik. Ennyi erővel nincs is az autósportban szándékos kilökés, sőt mindenkinek helyet kéne hagynia mindig mindenhol a mögötte jövőnek. Ez még mindig 100% Bennani hibája, csak igazi FIA módra itt megint meg lett nézve minden álláspont, telemetria, kutyafasza, meg itt is vitázni kell egy ilyen teljesen egyértelmű szitun... Legalább csodák csodájára megkapta a büntit. -
Bármi megtörténhet ma már. -
#9254 Azzal indítottam, hogy inkább versenybaleset, minthogy csak Bennani vagy csak Coronel sara, ebből hogy lett az utolsó állapításod nem tudom. -
#9253 Mert te úgy veszed hogy ha elhúzza jobbra akkor minden happy... De amikor már tolnak akkor bicskázik az autó akármerre húzod... Mind1 nem vitázom, szerintem lehetett volna nagyobb baj is, szerinted meg Bennani jól csinálta és Coronel a hülye, hogy egyáltalán a pályán volt... Zárjuk le. -
#9252 tulajdonképpen akár egy atombomba is robbanhatott volna a kocsija alatt... szerencse, hogy nem így történt -
#9251 Erre már tényleg nincs mit írni, bizonyára belevágódott volna a teljes mezőnybe, és mégnagyobb balesetet csinál, ha 1 méterrel odébb megy, és nem megy tovább balra, amikor már rég összeértek -
#9250 Őőő... Ha megnézted volna rendesen akkor láthattad volna, hogy ott jött a teljes mezőny... Így is elkapták mikor átcsapódott arra az oldalra, mi lett volna ha ez váratlanul történik? Nem azt írtam, hogy meghalt volna, hanem azt, hogy lehetett volna nagyobb is a kalamajka és igen te írsz hülyeséget, nem is akármekkorát, hanem oltári nagyot :D -
#9249 oké, hogy nem haragszanak egymásra, de ez azért már túlzás
-
#9248 Tudtommal az első választja meg az ívet és ő is egyenesen ment csak nem a fallal párhuzamosan, de nem változtatott többször irányt, meg hát nyilván nem fog a helyén maradni hogy minenki elmenjen mellette, fogta a belső részt...nem azt mondom, hogy Bennani tehet mindenről de mondjuk 70-80%-ban igen. -
#9247 Az én véleményem általánosan az összes európai versenyről, hogy szar szemét módon űzik. Azt hiszik aki előrébb van annak mindent szabad..hát nem. Sajnos ez a szemlélet terjedt el és a FIA szabályai is ebbe az írányba mentek el. Az hogy helyet hagy a másiknak csak ausztráliában meg amerikában divat, ott az ilyen stílust keményen büntetik, főleg a ráhúzósat mint coronel csinált. Miért nem ment egyenesen pl. miért ugat arról, hogy a másik vegye el a gázt? Azért húzta köcsög módon balra, hogy a másik ne tudjon elmenni..undorodom az ilyentől. -
#9246 Coronelnek meg azért ment balra az autója mert nehezebb a bal karja mi? -
#9245 Coronel és Müller kihagyja Franciaországot, Bennani három helyes büntetést kapott
Nem szeretem Müllert,sőt. De hogy lehet ilyen hülyén megtervezni a versenynaptárat? Nem elég hogy ez a roncsderbis pálya az első helyszín,a következő versenyhétvége a következő héten lesz. -
#9244 "Ha Coronel ezt kihúzza jobbra, lehet, hogy meg is hal." :SADSADDS És én írok hülyeséget. -
#9243 Amikor már hátulról nagyobb sebességgel tol valaki ott már mind1, hogy te elöl mit csinálsz... Ha Coronel ezt kihúzza jobbra, lehet, hogy meg is hal. A lényeg, hogy hülyeség amit írsz, Bennani barom volt és egy az egyben kibaxta Coronelt. -
#9242 szerintem pont elment volna mivel még Monteiro átjött előttük,más kérdés,hogyha Norbi is rajtolt volna egy jót akkor Coronel sem biztos hogy kihúzódik
De ezen felesleges gondolkodni :D már nincsen "ha" -
#9241 1-2hely tuti nem, a Citrom vonat + a Brawn Chevy körbeautózta volna :D -
#9240 kb ennyi. vagy vagy.
Erre a baleset végén az eurosporton mondták, hogy de jó, hogy Norbi nem indult...még szerencsénk is lett....
hát ja, vagy lehetett volna 1-2 helyen, vagy KO-ra zúzta volna a gépet..
-
#9239 két variáció van, vagy rommátört volna, vagy nevető harmadik ként elment volna mellettük :D -
#9238 áldom az eget, hogy tönkre ment norbi alatt az a szarkupac.
mi lenne itt, ha most ő is rommá lenne törve?! -
#9237 meg még 1 párat :) -
#9236 én csak annyit teszek hozzá,hogy szerintem ezt a pályát nem is kellene erőltetni a sorozatban -
#9235 jó a buli
Egyébként Benanni volt a hibás.... -
#9234 nem az volt idáig a "vita" témája hogy mivel lehetett volna elkerülni..
de ennyi erővel, legközelebb majd csak Maldonanni indul a versenyen, úgy talán nem lök ki senkit... -
#9233 Jelentem szerintem fizikailag mellette van, csak menjél inkább -
#9232 végülis igazatok van, így sokkal jobban járt hogy felkenődött a falra, és a következő verseny hétvégét is bukja valószínűleg :D de legalább neki van IGAZA!!444négy -
#9231 Már összeért a két kocsi, ha te itt nem igazodnál a mögötted lévő fafejűhöz, akkor meg is érdemled, hogy a falba végzed. -
#9230 értem, tehát az első helyen lévő igazodjon az őt előzni próbálókhoz és illedelmesen tessékelje előre őket..
remélem ezt te se gondoltad komolyan..
a pálya ne változzon verseny közbe, hogy több helye legyen a kedves második helyen lévő versenyzőnek ? -
#9229 Attól még az elöl lévőnek lehet annyi esze, hogy nem szopatja meg magát. Mintha nem itt versenyezne évek óta, és nem tudta volna, hogy ez lesz a vége. -
#9228 őt érdekli: #9199 -
#9227 aki ELÖL van az dönti el, hogy hol akar menni, aki HÁTUL van az hozzá igazodik.. vagy kilöki a picsába..
Coronel volt elöl, Bennani meg mögötte!
és ne kezd megint hogy de mellette volt, mert nem az számít hogy fizikailag mellette volt-e, hanem hogy a hátsó tengely előtt volt-e az autójának bármely része... nem volt.. tehát mögötte volt... -
#9226 Illetve azt is, hogy ha érzi valaki kanyarodás közben, hogy elkezd valakit tolni, akkor ne tolja tovább, főleg hogy abba az irányba csak egy betonfal van. -
#9225 A fizika azt is lehetővé teszi, hogy elvegye a gázt egy kicsit, hogy a szabály szerint előtte lévő versenyzővel, magával és a többi vétlen versenyzővel ne csesszen ki. -
#9224 nade ki a fenét érdekel a fizika ?
a szabálykönnyben leírtak számítanak csak!
szabályzatilag MÖGÖTTE volt, tehát ő és csak ő hibás a balesetért.. -
#9223 Tök jó, hogy a szabályok szerint mögötte volt, de a fizika nem olvassa a szabálykönyvet. Két autó között van átfedés, tehát mellette van. Még szépen össze is paintelted. Ha nektek az fizikailag mögötte van, akkor én megyek is inkább.