Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
Én se feltétlen sorolnám ide. Az oké hogy a kamionversenyben aminek valljuk be nem túl nagy a színvonala bennevan az elsõ 5-ben. De ez azértki kicsit más színvonal.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Roger6
Erre gondoltam én is természetesen.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

RatBaG
akkor forrás helyett bõvebben?

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
de ez még régi történet, azóta versenyzett már zengõs Seat-al is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Nightt
Nem kivanom megnevezni, Norbihoz kozeli ember.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Roger6
Forrás?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nightt
Nem szeretik egymast, szerintem ezert nem fog soha Zengos autoban versenyezni.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Dietrich
Gabin kívül pedig nem nagyon látok most olyan magyar pilótát, aki anyagilag és szakmailag is megfelelõ lenne, értsd: van elég támogatója, és egybõl versenyképes lenne egy ilyen ûrtechnikával.

Kiss Norbit vajon hova sorolja? Mindkettõbe?...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
WTF! most meg nincs blokkolva a dtm.
http://www.youtube.com/watch?v=1fyLXK7mOFI

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
vasárnap:
05:35 - 09:15 /161 kör

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
v8 stream
http://www.viponlinesports.eu/motorsports/176369/1/v8-supercar-sandown-500-qualifying-race-1-live-stream-online.html

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
Közel a megállapodás, amely nyomán az RML hat 100%-ig új Chevrolet-t építhet jövõre!!! Ezzel 16-ra nõne az friss technikák száma.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
még a stúdióba is KPT mondta ezek az igazán jó versenyzõi szempontból kihívó pályák a szintkülönbségükkel és bár nem mondta ki, de egyértelmûen célzott a szar tepsi Tilke fosokra, hogy azok nem jelentenek nekik kihívást...

Dietrich
suzuka? azon az ótvaros vonatozós foson mennek megint? mert akkor kár annyira várni. semmi nem történik azon a vonalvezetésen, mert nem történhet..ha a F1 vonalán mennek az más.

Nekem nem tetszik,na. Ez van.

Suzukat jobban varom.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

dave9004
nem izgalmas pálya?
nézd meg rajta a nascar v az indycar ideji futamát 😊
Jol versenyzett Norbi,Muller ellen gyonyoruen vedekezett,meg 20 kor alatt se elozte volna meg.
Velemenyemet tovabbra is fenn tartom,egyaltalan nem egy izgalmas palya de a jo eredmeny miatt elviselhetove valt. 😊

Zengo Zoli a verseny vegen a magyar zaszloval toporogva valami tunderi volt 😄

Sippie
érdekes, pont õk akik a nascart élvezik... 😄
Dietrich
A tavalyi vonatozást idén a jenkik megmutatták mennyire díjazzák ha a lelátókra gondolok...több volt a jegyszedõ mint a nézõ.

Szabi
durva hogy milyen gyakran hal be a kijelzõ 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

N o N a m e
ha Nash nem tartja fel ott Müllert akkor Norbi lecsúszik a dobogóról, de szépen védekezett, nem gondoltam volna hogy így beér. 😄
RatBaG
na ez gyönyörû védekezés volt!
bár szerintem most müller tényleg higgadtabb, máskor simán kilökte volna.

kár, hogy huffot nem bírta maga mögött tartani az elején, akkor simán levadászta volna bennanit.

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
ritkán unalmas verseny volt, csoda hogy nem aludtam el, viszont Nóóóóórbiii!! Nóóóórbiiii!!! <#taps>

hungary27
Szép volt Norbi! 😊
RatBaG
teljesen beáldozták az elsõ futamot a technika megóvásáért.
önmagában tényleg szarul néz ki, de itt most ennek volt értelme.

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
Az elsõ felével nem értek egyet, mert az volt a taktika, hogy az elsõ versenyen behozza épségben az autót és majd a második versenyen fogja nyomni. A második fele meg sajnos igaz, de szerencsére vannak más versenysorozatok is.
SimaSuna
+1

N o N a m e
Nem értem!! Minden futam végére felidegesedek és elhatározom hogy többet nem nézem ezt a szar "autóversenyt". WICC az egész. Mégis visszatérek és követem a híreket Norbi miatt. Egész hétvégén gyors volt, a versenyen pedig 1 helyet nem tudott elõre lépni és az elõtte levõtõl is 5 mp-re lemaradt. A sok Warm-up elsõ hellyel nem érnek semmit, a sebesség megvan de valamiért nagyon lassúak versenyen.. Hülye a szervezés is, van egy pár vonalvezetése ennek a pályának mégis a leghosszabbat rakják a legkisebb, leglassabb mezõnynek. Brr de utálom, hihetelen, hogy minden FIA versenysorozat dögunalom, nagy változások kellenének ide, volna kitõl tanulni de mindenkit csak a pénz érdekel és az megöli a versenyeket.
Norbi1990
Megy a vonat.
Firerock
Ezt benéztem!😊 Kössz srácok

Dietrich
#8367 <#nezze>

Norbi1990
Stream vagy Eurosport/Eurosport2.
Firerock
Fogják valahol közvetíteni élõben mind a két futamot!?

hungary27
ilyen idõmérõvel boldog lennék 😊
Sippie
<#eljen> pont ezt kerestem, benéztem ide, és mindent megtudtam, köszi 😄
RatBaG
hungary27
RatBaG
http://www.zengomotorsport.hu/szep_emleku_kalifornia

A hétvége menetrendje:

2013.09.06., péntek:
21:45 – 22:15 Teszt

2013.09.07., szombat:
18:00 – 18:30 1. szabadedzés
20:00 – 20:30 2. szabadedzés
23:00 – 23:35 Idõmérõ edzés (Eurosport 2, élõ)

2013.09.08., vasárnap:
17:30 – 17:45 Bemelegítõ edzés (Europsport 2, élõ)
20:50 - 1. futam, 13 kör (Eurosport, élõ)
23:20 - 2. futam, 13 kör (Eurosport2, élõ)
22:10 – 00:15 Duna TV (elsõ futam felvételrõl, a második élõ)

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
Szerintem az idei év legjobb vonalvezetésû pályája és Norbinak meglehet az elsõ idei futamgyõzelme.
Dietrich
de hogy unalams csak a speed kevés hozzá ezekkel az autókkal 😉

Dietrich
Priaulx and Ekström to drive third Triple Eight at Bathurst

Kiváncsi leszek a jobb kormányos autó miként fekszik majd nekik.
Eddig akinek a legjobban ment mint vendég pilóta és nem ausztrál vagy brit, az Bourdais volt Surfersen.

Borzasztoan unalmas ez a palya,kivancsi leszek milyen hetveget sikerul ebbol kihozni.

RatBaG