Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Hát igen, pedig lenne mire arcoskodni. Jó hogy ilyen, meg azért valljuk be jól kitalálta ezt az egészet magát. Halál jól megél belõle:-))

Downhill!!

bosco05
Nem érzem, hogy lekezelõ lettem volna az elsõ hsz-emben, csak leírtam, hogy szerintem miért nincs igazad. Egy szó, sõt egy betû sem utalt sem a személyedre, sem a véleményed lenézésére, nem tudom te mit olvastál. Utána nyilván felkaptam a vizet, amiért ezúton is elnézést, de te írtál paréjul választ...
gordon 24
Sajnos minden az. És gondolom egy ilyen jármû jóval keveebb mint egy wtcc-s gép. Fõleg egy gyári honda. Hát kiderül. Én Wéberben nem látom azt az áttörõ erõt, hogy akár felvegye a harcot Norbival. De ne legyen igazam. De tuti, hogyha lesz 2-dik honda Wéber fog ott ülni..

Downhill!!

Roger6
Visszatérve a témához a hülyézést arra írtam, hogy "nem illik a csapatba Kiss Norbi személye", ehelyett Wébert fogja indítani második autójában. Nem a Michelisz kontra Kiss-re írtam. Szerintem Wéber világszínvonalon azért nem tud maradandót teljesíteni, de nem fogjuk megtudni soha, hogy Kiss mit teljesíteni második pilótaként, szóval valóban értelmetlen errõl vitázni.

Elnézést amúgy ha ingerülten írtam, de nem bírom a lekezelõ stílust.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bosco05
Szerettem én akkor is, sosem volt nagyképû, amikor cikizték a riporterek, hogy nem tud versenyezni, akkor is csak mosolygott és azt mondta, hogy mindent megtesz, hogy beérje a mezõnyt. Abszolút egy szimpatikus figura, de nincs benne egyszerûen annyi, hogy õ egy WRC-vel vitézkedjen.
bosco05
Egyetértek, csak szerintem ez is pénz kérdés. A csapat jó ezt már bizonyították, de gondolom lényegesen olcsóbb, mint egy WTCC, szponzor felületnek pedig elég nagy, ráadásul ha jól tudom az OXXO azért tolja a kamionokat, mert az Energy drinkes cégük elõtt már volt egy fuvarozó cég is, ami a mai napig mûködik...
gordon 24
Hát nem volt egy fényes karrier, mint rally vb. De attól még szeressük:-)

Downhill!!

bosco05
Hát kicsit nehéz volt összerakni, de meglett 😄 Nem is annak örülök, hogy nekem lett igazam, hanem konkrétan annak, hogy Ken Block még köztünk van 😊 Nagyobb baj is lehetett volna az õ nemtudásából, de szerencsére megúszta valamelyest, bár a kórházban eltöltött egy kis idõt, de inkább ez, mint hogy a következõ futamok valamelyikén matricaként szedtük volna össze valamelyik sziklafalról, örülök, hogy megjött az esze.
gordon 24
A remény hal meg utoljára. Legyen így. Ennek a Truck mizériának nem sok értelme. Jó móka, meg ilyenek, de ez egy elég belterjes bajnokság. A Gazdag pocakos lakatosok jól elvannak egymással. Ki kellene törniük onnan.

Downhill!!

bosco05
Hát jó lett volna, ha annak idején a Proextõl is veszi valaki a fáradtságot és komolyabban gondolkodik, esetleg az OXXO is átpártolhatna kamionról túrára, meglátjuk...
Roger6
Az piskóta volt ahhoz képest, amit ezek mûveltek. UltraZord, Poruljartal meg az alregjeik, na azok az igazán elmebetegek. 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

gordon 24
Mondom, hogy tudod:-)))

Downhill!!

bosco05
azért rf topicban is kaptál párat, hallomásból tudom 😊
bosco05
esetleg arra gondolsz, hogy én akkor szereztem sok mínuszt amikor Ken Blockról vitáztunk? 😄 Mert olyan volt, kaptam az ívet ott is, aztán csak igazam lett vele kapcsolatban. Azóta is örülök hogy szerencsétlen nem halt meg rally vb-n... Nagyon bírom azt a csókát, de sajnos nagyon gyenge rallypilótának, meg nem is áll jól neki. Konkrétan életveszélyes rá nézve, ha vb-n indul... Sokkal jobban örülök neki, mióta visszatért a saját mûfajába, gumikat kerülget és felveszi, plusz ha jól tudom most rallycrossozik, ami tényleg neki való. Látvány, showmûsor, benzingõz, ez Ken Block, a rallyt meg rá kell hagyni a hozzáértõkre: Ogier, Loeb, Neuville, Ostberg stb...
Roger6
Pontosan, 2 ember 7 alregjétõl (minden egyes hozzászólásomat minden egyes topicban mínuszolták visszamenõleg is), akiket bannoltak azóta (részleteket találsz modi topicban). Off vége.

gordon 24
Tudod te:-)

Egyébként én is jó pilótának tartom Kiss Norbit. De amit beszéltek itt egy ideje az a lényeg. Hiába jó valaki, ha nincs sponzori háttér, vagy egy olyan ember aki mindent megtesz érted. Pl Zengõ.

Sajna ma van Zengõ Zoli aki ebben a közegben mozog, és szinte õ van egyedül, így aki vele nincs jóba....:-)

Wéber Gabi, jó pilóta, de én is jobban el tudnám képzelni abba a Hondába Kiss Norbit.

Downhill!!

bosco05
hogy jön ide Ken Block? 😄
gordon 24
És Ken Block mit szól ehhez? :-)))))

Downhill!!

bosco05
Azért nagy általánosságban elég jól mutatja a dolgokat 😊 A +50 sem véletlen ahogy a -50 sem az... Van aki használja, van aki nem. Azért a 974 mínusz csak jött valahonnan 😉
Dietrich
A véleményed minõségére a pontok szolgálnak,

ezt ne hozd fel, mert mikor bevezették kapásból -5-ön álltam mert az olyan jó dolog volt, hogy hülyülésbõl/heccbõl negatívba nyomtak valakik 😄
viszont +50 most néztem...akkor szidok még valamit és meglesz a 100 is 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bosco05
De egyébként jó, odafigyelek rád, tessék mit értettem félre? Szerintem nem lehet többféleképpen értelmezni amit írtál, de hajrá. Magyarázd el nekem légyszíves. Te mire gondoltál, amikor lehülyézed Zengõ Zolit szmájlik nélkül. Mire gondoltál, mint "rinyálás"? Zengõ sosem rinyált, egyszerûen nem illik bele a képbe Kiss Norbi, én pedig megindokoltam, hogy szerintem miért. Lehet, hogy nincs igazam, amit leírtam az csak egy vélemény, de mond el mit értettem félre. Kérlek magyarázd el, ha már 8 éve tag vagy, aminek egyébként semmi köze ehhez. Ha már itt tartunk egyébként én már akkor itt voltam amikor ezt a szart még supergamez-nek hívták, csak a másik regemhez tartozó e-mail cím szarrá ment, de ez egyébként is lényegtelen mert nem attól vagy nagy ember, hogy hány éve regisztráltál. A véleményed minõségére a pontok szolgálnak, amiben te finoman szólva is szarul állsz hozzám képest, de mind1 is.
bosco05
Csak annyit írok -50
Roger6
Igen, ezért vagyok 8 éve tag, mert troll vagyok. Valószínû. Nem értetted amit írtam, válaszoltál valami tök mást, erre azt írod, én nem értem. No comment.

És nem az elsõ eset, hogy lenézel embereket, akikkel nem egyezik a véleményed.

bosco05
Ezt legutóbb is lehetett látni, amikor Norbinak a mezõny végén kellett vegetálni, hogy ne vállaljon felesleges kockázatot. Ezek azok a dolgok, amelyekre Kiss Norbi vérbeli autóversenyzõként szerintem képtelen, vagy nagyon nehezen lenne rávehetõ 😊 Amúgy tényleg felesleges ezen vitázni, mert egy mezõnyben kéne menniük, hogy tudjuk mi a jelenlegi helyzet. Régen hol az egyik nyert hol a másik. Ha Znegõék két Hondázni fognak, akkor tuti Wéber Gabi az elsõ számú jelölt, a kérdés megint a pénz!
bosco05
értem én, sõt tudom 😊 a vége felé már szelídebben ment és tényleg halál pontos a srác... szerintem az a centi amit írtál lehet hogy mm valójában 😄 de amíg mondjuk egy Michelisz féltette a kocsit már ott, addig Kiss Norbi szart bele, ha elõzésrõl volt szó 😊 Amikor te láttad szerintem már a mezõny elõtt ment így nem nagyon volt kontakt 😄 Azt tudom, hogy Kiss Norbi agresszívabb pilóta volt mindig is, mint Michelisz és ez nem is feltétlenül baj, ha mondjuk egy olyan csapatban tudna pl WTCC-ben indulni, ahol nem számít a pénz, lásd pl gyári Honda, de Zoliék kitépik a hajukat ha egy lököst kell cserélni, mert nincs píz sajnos 😞
Dietrich
Szóval inkább én nem tudom ti mit néztetek korábban, de biztos.

nem a kamiont írtam, mert a ringrõl meséltem olvasd el még1x 😊 kamiont nem nézem nekem elég a sport1 összefoglaló is mikor adják.
nekem bõven elég ha V8-cal ébredek és IC-vel fekszek, közte kézilabdázok 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bosco05
Veled nem foglalkozom életem hátralevõ részében, mert gyakorlatilag már csak egy büdös nagy troll vagy.

@Dietrich: Szerintem csak lehet, hogy több pontot szerezne! Michelisz rengeteget fejlõdött itt a WTCC-ben és szerintem bõven beérte Kiss Norbit, ha nem hagyta már le.

"Azért nem mindegy az sem, hogy addig max. 1 tonnás autókkal versenyzett ez meg 5 tonna." - Hidd el egy ilyen kvalitású pilóta mint a Kiss Norbi ezt tudja kezelni... De itt is úgy kezdte, hogy beült, aztán onnan ismertük meg futamokon, hogy az a kamion lesz az (akkor még sok volt a fehér és sz*r volt a stream), amelyiknek nincs eleje se hátulja 😄 . Pedig a többiek is kamionnal mentek. Szóval inkább én nem tudom ti mit néztetek korábban, de biztos.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Hecker007
Egyébként meg nem teljesen mindegy? Kiss Norbi nem fog Zengõs kocsiba ülni mert Zengõvel nem bírják egymást, ennyi. Biztos megvan ennek az oka és ha egy ilyen versenyen nem jön ki egymással a pilóta és a csapatfõnök esetleg az egész csapat akkor csak szívás van verseny közben, után.

Roger6
XDDD Ilyen szar sablon visszavágást: "te nem érted, nem tudok mit tenni". Ovi szint, komolyan. Mondjuk tõled ez nem az elsõ eset.

Visszavágok, mert ÉN nem értem. Valóban arra értettem a hülyét, amire te gondoltál az írásom után Zengõ Úrról? Vagy TE nem érted azt, amit írtam Kiss Norbi és Zengõvel kapcsolatban? Jelentem, az értelmezési gondok nem nálam vannak.

Ovi vol.2.

Kamionozás elõtt meg nem tört zúzott, szóval ekkora baromságot is rég hallottam, hogy a kasztnis versenyzést a kamionversenyzéssel hasonlítod össze.

Dietrich
Kezdjük ott én Kiss Norbit tartom a legjobb magyar zárt kasztnis versenyzõnek az aktív versenyzõk között.
Jelenleg a több megtett km miatt Michelisz lenne a jobb, HA holnap beülne egy másik hondába Kiss.
Az, hogy mi volt régen az mindegy teljesen más történet már más autókkal.
Viszont amennyiben megkapná ugyanazt az autót és megtehetne vele ugyanannyi km-t Kiss Norbi minden pénzem feltenném rá, hogy a pontversenyben Michelisz elött végezne.
Ezzel nem azt mondom, hogy Michelisz rossz versenyzõ csak kettejük közül melyik a jobb.
Hogy Te mit láttál nem tudom, de amikor én láttam akkor nem ment neki senkinek, nem lökött ki senkit mert túl agresszív lenne...még azt is néztük a ringen, hogy centire ugyanott vette az íveket az 1-es kanyarban 😊

Azért a kamionos belterjes bajnokságban mások meg a garázs elött mentek neki szándékosan, kis cserkész õ ott erõszakosság tekintetében 😊
"Tört zúzott!"
Azért nem mindegy az sem, hogy addig max. 1 tonnás autókkal versenyzett ez meg 5 tonna.

bosco05
Azért lehetett látni Kiss Norbit korábban... Nem csak úgy kitaláltam, hogy szerintem milyen versenyzõ... Aki figyelte miket mûvel a pályán, az tudja milyen 😊 Szerintem nem sok a ha, fõleg "HA" 😄 megnézzük, hogy kezdte a kamionversenyzést 😊 Tört zúzott!
Dietrich
túl sok a ha az meg nem játszik a sportban 😊

bosco05
Szerintem mindent amit írtam alátámasztottam, de ha nem sikerül értelmezni nem tudok vele mit tenni <#shakehead>
RatBaG
http://www.zengomotorsport.hu/senki_nem_erti_de_megint_verseny_lesz

A hétvége menetrendje magyar idõ szerint:

2013.09.20., péntek:
06:30 – 07:00 teszt

2013.09.21., szombat:
02:00 – 02:30 1. szabadedzés
05:00 – 05:30 2. szabadedzés
08:30 – 09:05 Idõmérõ edzés (Eurosport élõben közvetíti)

2013.09.22., vasárnap:
01:50 – 02:05 Bemelegítõ edzés (Europsporton 06:45 felvételrõl)
07:15 – 08:15 1. futam, (Eurosport, Duna élõ)
08:15 – 09:15 2. futam, (Eurosport, Duna, élõ)

Per Aspera Ad Inferi.

Roger6
Csak mosolygok, mennyire kiforgatod az ember szavait.

bosco05
Az õsellentét már a Proex vs Zengõ idõszakban kialakult 😊
bosco05
Kiss Norbi régen talán ügyesebb volt mint Michelisz, DE!

Zengõ Zoli szerintem messze van a hülyétõl, látva mit hozott össze ÉS!

Bár én is jobbnak tartom Kiss Norbit a múltat nézve, szerintem vele ez nem sikerült volna, mert túl agresszív és sokkal többször keveredett volna kalamajkába véleményem szerint, ami igen csak elvékonyította volna Zengõék amúgy sem vastag pénztárcáját... Michelisz Norbi sokkal higgadtabb, nyugodtabb versenyzõ és mint látjuk Zolinak lett igaza, hosszú távon sokkal kifizetõdõbb az õ személye szerintem, ráadásul, most már õ is kellõen agresszív, elég csak visszanézni a legutolsó futamot..
SimaSuna
szétcseszték itthon a dolgokat...mindenki menekül ki :/

Cigi megmondta itt és és sok más helyen is..csak a pénz pénz :/
Szabi
osztrák E30 kupán versenyezget, de igen, sok biztatónak tûnõ pilóta "tûnt el" :-/

"Nulla tenaci invia est via"

Minstrel
Makai György hogy eltûnt, én meg azt hittem pár éve mikor ment ez a NASCAR-ozás, hogy pár év múlva már Nationwide bajnok lesz (haha).

http://topgearhungary.blogspot.com/

Szabi
pár adat.. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2003,2004 - CLIO KUPA
Wéber Gábor bajnok mind két évben

2005 - CLIO KUPA
1 - Makai György - Zengõ Motorsport Egyesület - év végi összpontszám 193
2 - Wéber Gábor - Zengõ Motorsport Egyesület - év végi összpontszám 172

Kiss Norbert Asztra kupában elkezdett versenyezgetni, 4 versenyt nyert

Wéber ajánlására Michelisz tesztelhet párat, majd benevezik a SWIFT KUPÁBA 2006-ban

2006 - CLIO KUPA
1 - Kiss Norbert - Proex AMSE - év végi összpontszám 242
2 - Wéber Gábor - Zengõ Motorsport Kft. - év végi összpontszám 206

2006 - SWIFT KUPA
1 - Michelisz Norbert - Zengõ Motorsport Kft. - év végi összpontszám 196
2 - Szelényi Alfréd - Proex AMSE - év végi összpontszám 185

2007 - SEAT LEON KUPA

1 - Kiss Norbert - IMC Motorsport Egyesület - év végi összpontszám 818
2 - Wéber Gábor Zengõ Motorsport Kft. - év végi összpontszám 796
6 - Zengõ Zoltán - Zengõ Motorsport Kft. - év végi összpontszám 436
- Michelisz Norbert Zengõ Motorsport Kft. - év végi összpontszám 0

2007 - CLIO KUPA
Michelisz Norbert a bajnok, a mezõny 70%-a egy-két versenyre be lett ültetve, hogy ne csak 4 autó legyen a pályán 😄

2008 - SEAT LEON KUPA
1 - Kiss Norbert - IMC Motorsport Egyesület - év végi összpontszám 396
2 - Michelisz Norbert Zengõ Motorsport Kft. - év végi összpontszám 294
4 - Wéber Gábor Zengõ Motorsport Kft. NÉ - év végi összpontszám 196

2008 - SEAT LEON SZUPERKUPA
Kiss Norbert a bajnok

2009 - SEAT LEON KUPA

Michelisz Norbert megnyeri a négyfös bajnokságot úgy hogy a három ellenfele nem is indult mindegyik versenyen 😄

2009 - SEAT LEON EUROPA-KUPA
Michelisz Norbert a bajnok

2009 - Formula Renault
Kiss Norbert a bajnok, összetettben második az együléses formula autóknál

2010 - SEAT LEON EUROPA-KUPA
Wéber Gábor a bajnok

2009 - SWIFT KUPA
1 - Kiss Norbert - Procar Motorsport- 97
2 - Assenbrenner Tibor - Proexsport Kft. - 66

Roger6
Akkor Zengõ jó nagy hülye! Félre kéne tenni a rinyálását, ha igazán sikeres csapatot akar.

Szabi
Kiss se azért ment kamionozni mert nem akar autózni... de mivel Zengõ nem kedveli és más nagy pályaautós csapat nincs...

Roger6
Én Kiss Norbit nagyobb tehetségnek tartom, de a kamionnal nálam kilõtte a nézettséget. Nem nézem egyszerûen, nem köt le, de drukkolok neki. Micheliszt szeretem az autók iránti alázata miatt, és elég gyors pilóta. Többet néztem õt versenyezni, mint Kisst, de nálam akkor is Kiss a befutó. Hogy ez valóban kiderüljön, vagy megcáfoljanak, össze kéne engedni õket egy csapatban, mellettük a világ legjobbjaival. Nagy show lenne.

Dietrich
egyébként 2006-ban a FIA GT betétversenyeit a ringen (clio, meg nagy túra bajnokság)Kiss Norbi nyerte és ott volt Wéber is a mezõnyben. Michelisz meg akkor kezdte asszem.

Szabi
elég lenne kivinni az autót a ringre és 10-10kör.. meglepõdnék ha nem tudná így is legalább ugyanazt a köridõt mindenféle auótismeret nélkül is.. 😄

Dietrich
azért keressél rá azokra az évekre mikor mind3-an ugyanabban a bajnokságban indultak és ki nyert...megkapná ugyanazt az autót és megtehetne vele annyi km-t, mint Michelisz eddig, lehet hogy nagyon meglepõdnél..

bardocz
Tájékozódj már mielõtt faszságokat beszélsz. Eddig nem volt olyan autó, amivel ha elindult nem a topban lett volna.
Szabi
<#fejvakaras>

Lada kupa Hungaroringi versenyén elindult és nem gyõzték kivenni az alkatrészeket a kocsijából hogy ne tudjon gyorsan menni, mert úgy alázta a mezõnyt amikor elõszõr beült az autóba... 😄