Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
Downhill!!
Elnézést amúgy ha ingerülten írtam, de nem bírom a lekezelõ stílust.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Downhill!!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egyébként én is jó pilótának tartom Kiss Norbit. De amit beszéltek itt egy ideje az a lényeg. Hiába jó valaki, ha nincs sponzori háttér, vagy egy olyan ember aki mindent megtesz érted. Pl Zengõ.
Sajna ma van Zengõ Zoli aki ebben a közegben mozog, és szinte õ van egyedül, így aki vele nincs jóba....:-)
Wéber Gabi, jó pilóta, de én is jobban el tudnám képzelni abba a Hondába Kiss Norbit.
Downhill!!
ezt ne hozd fel, mert mikor bevezették kapásból -5-ön álltam mert az olyan jó dolog volt, hogy hülyülésbõl/heccbõl negatívba nyomtak valakik 😄
viszont +50 most néztem...akkor szidok még valamit és meglesz a 100 is 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
És nem az elsõ eset, hogy lenézel embereket, akikkel nem egyezik a véleményed.
nem a kamiont írtam, mert a ringrõl meséltem olvasd el még1x 😊 kamiont nem nézem nekem elég a sport1 összefoglaló is mikor adják.
nekem bõven elég ha V8-cal ébredek és IC-vel fekszek, közte kézilabdázok 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
@Dietrich: Szerintem csak lehet, hogy több pontot szerezne! Michelisz rengeteget fejlõdött itt a WTCC-ben és szerintem bõven beérte Kiss Norbit, ha nem hagyta már le.
"Azért nem mindegy az sem, hogy addig max. 1 tonnás autókkal versenyzett ez meg 5 tonna." - Hidd el egy ilyen kvalitású pilóta mint a Kiss Norbi ezt tudja kezelni... De itt is úgy kezdte, hogy beült, aztán onnan ismertük meg futamokon, hogy az a kamion lesz az (akkor még sok volt a fehér és sz*r volt a stream), amelyiknek nincs eleje se hátulja 😄 . Pedig a többiek is kamionnal mentek. Szóval inkább én nem tudom ti mit néztetek korábban, de biztos.
Visszavágok, mert ÉN nem értem. Valóban arra értettem a hülyét, amire te gondoltál az írásom után Zengõ Úrról? Vagy TE nem érted azt, amit írtam Kiss Norbi és Zengõvel kapcsolatban? Jelentem, az értelmezési gondok nem nálam vannak.
Ovi vol.2.
Kamionozás elõtt meg nem tört zúzott, szóval ekkora baromságot is rég hallottam, hogy a kasztnis versenyzést a kamionversenyzéssel hasonlítod össze.
Jelenleg a több megtett km miatt Michelisz lenne a jobb, HA holnap beülne egy másik hondába Kiss.
Az, hogy mi volt régen az mindegy teljesen más történet már más autókkal.
Viszont amennyiben megkapná ugyanazt az autót és megtehetne vele ugyanannyi km-t Kiss Norbi minden pénzem feltenném rá, hogy a pontversenyben Michelisz elött végezne.
Ezzel nem azt mondom, hogy Michelisz rossz versenyzõ csak kettejük közül melyik a jobb.
Hogy Te mit láttál nem tudom, de amikor én láttam akkor nem ment neki senkinek, nem lökött ki senkit mert túl agresszív lenne...még azt is néztük a ringen, hogy centire ugyanott vette az íveket az 1-es kanyarban 😊
Azért a kamionos belterjes bajnokságban mások meg a garázs elött mentek neki szándékosan, kis cserkész õ ott erõszakosság tekintetében 😊
"Tört zúzott!"
Azért nem mindegy az sem, hogy addig max. 1 tonnás autókkal versenyzett ez meg 5 tonna.
A hétvége menetrendje magyar idõ szerint:
2013.09.20., péntek:
06:30 – 07:00 teszt
2013.09.21., szombat:
02:00 – 02:30 1. szabadedzés
05:00 – 05:30 2. szabadedzés
08:30 – 09:05 Idõmérõ edzés (Eurosport élõben közvetíti)
2013.09.22., vasárnap:
01:50 – 02:05 Bemelegítõ edzés (Europsporton 06:45 felvételrõl)
07:15 – 08:15 1. futam, (Eurosport, Duna élõ)
08:15 – 09:15 2. futam, (Eurosport, Duna, élõ)
Per Aspera Ad Inferi.

Zengõ Zoli szerintem messze van a hülyétõl, látva mit hozott össze ÉS!
Bár én is jobbnak tartom Kiss Norbit a múltat nézve, szerintem vele ez nem sikerült volna, mert túl agresszív és sokkal többször keveredett volna kalamajkába véleményem szerint, ami igen csak elvékonyította volna Zengõék amúgy sem vastag pénztárcáját... Michelisz Norbi sokkal higgadtabb, nyugodtabb versenyzõ és mint látjuk Zolinak lett igaza, hosszú távon sokkal kifizetõdõbb az õ személye szerintem, ráadásul, most már õ is kellõen agresszív, elég csak visszanézni a legutolsó futamot..
Cigi megmondta itt és és sok más helyen is..csak a pénz pénz :/

"Nulla tenaci invia est via"
http://topgearhungary.blogspot.com/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Wéber Gábor bajnok mind két évben
2005 - CLIO KUPA
1 - Makai György - Zengõ Motorsport Egyesület - év végi összpontszám 193
2 - Wéber Gábor - Zengõ Motorsport Egyesület - év végi összpontszám 172
Kiss Norbert Asztra kupában elkezdett versenyezgetni, 4 versenyt nyert
Wéber ajánlására Michelisz tesztelhet párat, majd benevezik a SWIFT KUPÁBA 2006-ban
2006 - CLIO KUPA
1 - Kiss Norbert - Proex AMSE - év végi összpontszám 242
2 - Wéber Gábor - Zengõ Motorsport Kft. - év végi összpontszám 206
2006 - SWIFT KUPA
1 - Michelisz Norbert - Zengõ Motorsport Kft. - év végi összpontszám 196
2 - Szelényi Alfréd - Proex AMSE - év végi összpontszám 185
2007 - SEAT LEON KUPA
1 - Kiss Norbert - IMC Motorsport Egyesület - év végi összpontszám 818
2 - Wéber Gábor Zengõ Motorsport Kft. - év végi összpontszám 796
6 - Zengõ Zoltán - Zengõ Motorsport Kft. - év végi összpontszám 436
- Michelisz Norbert Zengõ Motorsport Kft. - év végi összpontszám 0
2007 - CLIO KUPA
Michelisz Norbert a bajnok, a mezõny 70%-a egy-két versenyre be lett ültetve, hogy ne csak 4 autó legyen a pályán 😄
2008 - SEAT LEON KUPA
1 - Kiss Norbert - IMC Motorsport Egyesület - év végi összpontszám 396
2 - Michelisz Norbert Zengõ Motorsport Kft. - év végi összpontszám 294
4 - Wéber Gábor Zengõ Motorsport Kft. NÉ - év végi összpontszám 196
2008 - SEAT LEON SZUPERKUPA
Kiss Norbert a bajnok
2009 - SEAT LEON KUPA
Michelisz Norbert megnyeri a négyfös bajnokságot úgy hogy a három ellenfele nem is indult mindegyik versenyen 😄
2009 - SEAT LEON EUROPA-KUPA
Michelisz Norbert a bajnok
2009 - Formula Renault
Kiss Norbert a bajnok, összetettben második az együléses formula autóknál
2010 - SEAT LEON EUROPA-KUPA
Wéber Gábor a bajnok
2009 - SWIFT KUPA
1 - Kiss Norbert - Procar Motorsport- 97
2 - Assenbrenner Tibor - Proexsport Kft. - 66