Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
most sem mondtak semmit..úgy voltak vele Szujóék megtették F1 elött õk már minek mondanák :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
vagy Michelisz dobogóiról se szoktak hírt adni...UNDORITÓ,hányinger a két csatorna amit lead "hiradó" néven.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Dietrich
hol írtam, hogy soha?
de most tényleg véletlen láttam.
amúgy meg Wheldon haláláról tudtak napokig mondani valamit, Gyulám szépen ki is elemezte Dario Franchitti halálát, aki azóta is köszöni szépen és jól van (ezen a hétvégén éppen 21-én gratulált McNish polehoz) de hogy kinyerte az Indy 500-at 2012, 2013-ban azt hiszed érdekelte a retket?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szabi
értem, tehát soha nem nézed.. de miért nem láttad a hírt róla....

"Nulla tenaci invia est via"

Hecker007
😄 legalább azt nem hagyták ki akkor, vicc egyébként, hogy a legnézettebb csatornákon a híradóban annyit nem nyögnek el hogy mit érnek el a srácok egy-egy versenyen 😞 de a sok "celeb" szemetet nyomatják éjjel nappal...

Dietrich
én se akartam nézni csak beállítottam a tartalék csatornát (mindigtv) a nagy digitális átállásról ha gond lenne a digikábellel 😄
pont akkor mondták és mutatták most..legalább elmondták Kiss Norbi dobogón végzett a futamokon.

Hecker007
Ezért nem nézek én tv-t 😄 ilyen szennycsatornákat meg fõleg nem.

Szabi

Dietrich
tetves retek klubnál röhtön hír, hogy Major benedek beton falnak ütközött...de akkor hol volt hír mikor nyert..
hpgy rühellem ezt a tetves bagázst...

bosco05
omg, miért basznék rá? 😄 nem is látod mit írtam D:
Dietrich
és mégis Te baszol rá mindig ifjúság. 😊

Firerock
Icc Mikelic! Icc Noobi! 😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bosco05
csak szívatom az öreget 😉
bardocz
Rossz vicc volt. 😄
bosco05
omg viccvót ottaszmájli 😞
bardocz
http://hu.wiktionary.org/wiki/valamennyi
bosco05
nem valamennyi, hanem az összes 😊
RatBaG
Dietrich
Grat a másik Norbinak is, valamennyi hétvégi futam után dobogóra állhatott. 😊

Dietrich
Grat Norbinak, sima ügy volt!
pedig ezt a pályát mindenki utálja még õ is csak ma nem 😊

az ugye feltûnt mind a magyar mind a holland zászlót rosszul húzták fel?

congrat

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Szabi
Muller megünnepelte a 200.futamot.. -.-

Szabi
Nóóóóórbiiii! <#worship>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
huh

Szabi
Kiss Norbi 2. lett <#eljen>

Beni kórházban kivizsgáláson, de úgy tûnik nagyobb baja nem lett <#eljen>

Szabi

Dietrich
Norbikkal csak a baj van 😄
kis srácot viszont összetörték most mondja Szujó 😞 már mint a kamionját.

milk4
Illuminati

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

bakkerman
olvasták a topikot,és most megmutatják ki a jobb 😄D

Roger6
Konteó <#vigyor5>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SimaSuna
Kiss Norbi - Pole
Michelisz Norbi - Pole

véletlen? 😄
bakkerman
hatalmasat ment Norbi,a Honda hazájában most megmutathatja miújság van 😊

desigo
nah ez szép !
Norbi jobban érzi a pole pozíciót, mint a 10. helyet. <#idiota> Tarquini ábrázata meg akár pontot is érne a bajnokságban.
Holnap vasszigorral kell oktatni a mezõnyt! Hajrá Norbi!
hungary27
Norbi-é a pole. 😊
bosco05
Én személy szerint nem láttam ilyet, inkább annak tulajdonítanám, hogy kis nemzet a miénk, kis befolyásoltsággal a világra, pláne az autósportra. Micheliszt már tisztelik a WTCC-ben nagyon is, hisz ezért is lehettek õk a Hondások. Kiss Norbit pedig még azért is büntetik, ha szó szerint kib*ssza a pályáról õt álbászéte! Vicc az a sorozat... Év elején eldöntötték, hogy ki lesz a bajnok és ennyi. Nem számoltak Kiss Norbival, de megoldották azért, jött a tipikus FIA rommá büntetés... Szánalmas...
bardocz
Csoda, hogy el agyunk nyomva, amikor a legjobb autóversenzyõink elõreengedik a többieket?<#idiota>
bosco05
Hozzáteszem, nekem nincs vele bajom, sõt kifejezetten élvezem, amikor ilyeneket mondd, de biztos, hogy pl a Renaultnál, ha ezt értették volna nem tapsikolnak 😊
Dietrich
de ehhez nem kell menni másik földrészre...mondhatta volna õ is bassza meg az a rohadék belém jött lezúzva az autót és egy jó nagy anyagi kár okozott B+.. és kisípolják. az mennyivel jobb? 😊
õ meg viccesen elmondta. ezért nem lenne semmi baja ezzel a márkát dicséri amivel versenyez és fricskát mond annak aki ellen. 😊

bosco05
ez ausztrália bakker 😄 más világ, teljesen más... Ez a videó csak egy példa volt... Itt európában akkor õrjönghetsz, ha vagy valaki... Sajnos mi magyarok el vagyunk nyomva a világ minden pontján... Ez van...
gordon 24
:-)) Ez jó ...

Downhill!!

bosco05
Azért a nemzetközi színtéren nem szarozhatod le a másikat 😊 Kicsit képmutató dolgok ezek tudom én is, de azon a szinten már sajnos így kell, vagy mint látjuk csak kéne 😄 viselkedni 😊 Hidd el odafigyel az ember rá, ha eurótízezrekrõl van szó 😊 Micheliszt sem kéne félteni egy daráló közepén, mert megállná a helyét, ahogy láttuk is tõle többször, az autót viszont sajnos kell mert drága 😞
Dietrich
most ezt ezen az egy videó alapján szûrted le? 😄
más õrjöngött volna a helyében és repkednek a fuck-ok mint itt:

õ meg elmondta más szavakkal viccesen amire gondolt. 😊

Semmi bajom Michelisszel félreértés ne essék, de amit írsz róla az megerõsít abban, hogy nem férfi, hanem olyan nyálgépes jelenség 😄

bardocz
Én pont ezért bírom jobban. Ez a figyelünk hogy illedelmesek legyünk dolog nem jön be. Meg legyen agresszív, nem openwheel, hogy vigyázni kelljen rá, mint egy hímestojásra.
bosco05
Konkrétan ugyanazt végigcsinálta mint a Michelisz, gyakorlatilag ugyanolyan kimagasló eredményekkel. Norbi személye egyébként telitalálat Zengõéknél. Egyszerûen olyan kisugárzása van a srácnak, hogy ránézel és elolvad a szíved 😄 Tipikusan azzonnal megkedvelhetõ srác, alázatos, soha egy rossz szava nincs, teszi a dolgát klasszis módon és ez mind mind pénzt hoz a csapatnak. Kiss Norbiról ugyanez már nem mondható el, bár én nagyon bírom mindhármukat.

A példa amire gondolok:

Videó utolsó két mondata 😊 Ilyet egy versenyzõ nem mondhat véleményem szerint, mert megütheti a bokáját 😊 Én mondjuk jót röhögtem rajta és tetszik amikor ilyeneket beszél, de értitek na 😄

Mondjuk ha ez WTCC-ben történik és adott esetben még BMW-vel ment volna Kiss Norbi és beleszáll egy Hondás, mondjuk Gabrielle, ezt követõen mond egy ilyet angolul a Hondáról, szerintetek milyen tárgyalási pozícióban lettek volna ha mondjuk az azt követõ évben épp a Hondával kell leünli egy asztalhoz? Persze ez most csak egy elmélet és mese, nyilván ezek apróságok, de van jelentõségük 😊
gordon 24
Igaz persze. Csak akkor is, nekem nem egy olyan huhhh pali nahh :-) Tudom, hogy nyert nem egy nagy bajnokságot csak, csak :-))

Downhill!!

bosco05
Naná! Igazi amcsi amúgy a srác. Kitalált maga köré valamit aztán ragaszkodott hozzá és milyen jól tette! Mondjuk az is hozzátartozik, hogy neki volt mibõl gondolkodni 😄
bosco05
Wéber Gabi is remek pilóta amúgy, nagyjából õk mindhárman egy szintet képviselnek, csak egyik másik tulajdonságuk különbözik. Gabi nagyon jól menne, ha tudna szerintem. Meg amikor BMW-zett neki nem voltak olyanok a körülmények sem. Gondolj bele, hogy egész nap azért rohansz, hogy legyen egy felirat az autódon aztán versenyzel aztán megint rohansz, az nem ugyanaz, mint amikor felveszed a fizudat és beleülsz a gépbe 😊