Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
Kiss Norbi megint a poleból indul, és valszeg megint átadja a helyet majd Hahnak 😄
Sippie
Már megin ez a Hán...
Szabi
van mute gomb és legalább van kép! 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Sippie
15:45 az elsõ futam, megtévesztettek az oxxosok 😄
Sippie
ez a francia nyelv gusztustalan 😄
Szabi
és itt lehet majd nézni 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Sippie
Kiss Norbi elsõ helyrõl indul 14:45-kor. Major Benedek 9. helyrõl kezdi a Le mansi futamot
Dietrich
Vasárnap Great Race magyar idõ szerint 01:30-kor rajtol.

2010 1. kör

2012 utolsó kör

tegnap történt

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
hatalmas gratula a srácnak!! 😊 😊 Esetleg nincs valami hangfelvétel arról,hogy a leintés után mit mondott a rádióban? 😄 Kiváncsi lennék rá 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Kubica meg egyre közelebb a WTCC-hez,jövõre a Citroen számolna vele,1 vagy 2 versenyhétvégén beültetné egy gyári autóba! Azért egy Loeb-Kubica-Michelisz csatát megnéznék,kiegészítve egy jó Huffal,az öreg Tarquinivel...😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
Major Benedek gyõzõtt a második futamon
Dietrich
A ponttáblázat az utolsó hétvége elõtt:

1. Antonio Albacete MAN 377
2. Jochen Hahn MAN 366
3. Markus Oestreich MAN 296
4. David Vrsecky Freightliner 264
5. Norbert Kiss MAN 264
6. Adam Lacko Renault 197
7. Markus Bösiger Renault 172
8. Mika Mäkinen MAN 146
9. Rene Reinert MAN 103
10. Benedek Major MAN 78

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Sippie
De csak második lett :/ Nem tudom ki lett az elsõ, hozott legalább azokon akiket üldöz?
Roger6
Kiss Norbi:
"Pole pozició! 1:57,994, két ezreddel Hahn elõtt! 12:45-kor indul a mai elsõ verseny!"

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dietrich
igen, tudjuk a V8 az isten, szerencsére annak is van topikja 😛
én ezt írtam? SZÁMOMRA unalmas a többi...ha te olyat olvasol ki amit le sem írtam lelked rajta
a V8 is túra autós bajnokság mint amirõl ez a topic szól..de errõl már annyiszor volt szó..

Dietrich
kérdeztél válaszoltam.

Sippie
igen, tudjuk a V8 az isten, szerencsére annak is van topikja 😛

Egyébként pedig a pálya karakterisztikájáról beszéltem. F1-ben idén pl vagy 3 elõzés is volt, igaz abból 1 szabálytalan. Szóval ezen a pályán a V8 sem lenne túl izgalmas szvsz.
RatBaG
<#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

pedobear
Ez izgalmasabb szerintem. Csak kevesebb a fejhajtás, így másképp éli meg az ember.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Dietrich
én nem nézem pedig van Digisportom..egyszerûen borzalmas minden túra bajnokság a V8 után számomra.

bosco05
kb 😄
Sippie
a DTM futamok is olyan izgalmasak lennének mint az F1? vonatozás másfél órán keresztül? 😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
Audi, merci eléggé tol a magyar gazdaságba és a sportba is gondolom úgy voltak vele megérett az idõ a visszatérésre. 😊
de ez csak kérdésként merült fel..

RatBaG
was?
jó volna.

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich

Dietrich
azért ez volt az igazi a profikkal 😊

talán Larko csinált egy összesítést, hogy hábny autón mennyi és milyen sérülések keletkeztek, nem volt gyenge lista 😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Dietrich
jaja..."azt hitted már mindent láttál autóversenyben, gyere az aranypartra" vagy hogy mondták a szpíkerek 😄
és ez még csak a rajt volt utána nem maradt egy ép autó sem a 28-ból 😄

jó verseny volt 😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Dietrich
bezzeg 2010-ben a világ egy adott pontján nem arcoskodott csak csendben tûrte ahogy kiderült nem õ szarta a spanyol viaszt Menuvel egyetemben :p
mondhatni totál beégtek..a nem V8-as pilótákkal szemben pl. Bourdais.
de ez a videó nem róluk szól csak ez a verseny volt az 😉

bosco05
azért az a kamion bajnokság még a wtcc-hez képest is egy lóf*sz...
Sippie
Totál egyetértek, én is utáltam Tarquinit, aztán mostmár inkább Müllert küldeném el a halál f*szára 😄 Fõleg amikor lökdösi ki maga körül az embereket, és meg se büntetik, mert õ a Müller... szerencsére azóta Norbi is elismert pilóta lett, és nem szivathatják már kedvükre. Ezt még Kiss Norbinak is el kell érnie, reméljük jövõre már õt is elismerik... kezdve mondjuk a tetü FIA embereivel 😄
bosco05
Ha egy Tarquini tud olyat mondani, hogy nem értem Norbi hogy megy ilyen gyorsan, ha hibátlan kör megyek akkor se tudnám megközelíteni, akkor egy Müller is kinyöghetne egy bocsánatot... Az a pasas el van szállva magától és teljesen unszimpatikus... Tarquinit egyébként egyre jobban csipázom, annak ellenére, hogy régen rohadtul gyûlöltem. Nem csak azért van ez, mert hondás, hanem azért mert õ nézi mi történik körülötte. Látja, hogy Michelisz egy ügyes srác, a Zengõ team fejlõdik és Gabrielle változtatott is a stílusán Norbiékkal szemben, sõt ahogy néztem Coronellel is jobb a viszony, szóval az öreg legalább tiszteli azokat akik letettek valamit az asztalra, szemben Müllerrel, aki elröppen attól, hogy 5x jobb autóval VB címet szerez, utána meg csodálkozik, hogy miért nem kiáltja ki senki hõsnek...
Norbi1990
Már miért ne tudná mondani?
Õ nem hibázhat? Ugyan olyan versenyzõ mint a többi, csak õ azt hiszi bármit megtehet mert már 4 vb címet nyert.
hungary27
Igaz, de azt ne várjuk el egy négyszeres bajnoktól, hogy azt mondja, " bocs amiért neked mentem ".
Sippie
van olyan inside rész amiben a Zengö csapatot mikrofonozták be?
Norbi1990
Nem is tudta, hogy mellette volt?
Akkor mér lepõdik meg, hogy belemegy? Visszapillantót kéne használni Müllerke.
Szemét csigazabáló köcsög... rühellem...

www.smart-bus.hu

bosco05
Norbi mostanában tökösebb 😊 Szépen meg is mondja a világbajnoknak, hogy pajtás nem mögötted voltam hanem melletted 😄
Svenhassel
Azért Mullernek küldenék egy "jó édes anyukádat" innen a messzi Magyarországról!
(Inside WTCC ~24 perc)

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Dietrich
miért neked mennyi argentin pesod van? <#hehe>

bosco05
Lopeznek 20 forintja sincs...
Sippie
inkább a Lopez gyereket kellett volna megkeresni, hátha tud valami komoly szponzort is hozni magával. Kár hogy más csapat már bejelentkezett érte
milk4
Második videón látszik, hogy Müller nem direkt csinálta szerintem. Belenézett a jobb tükörbe, akkor még nem volt ott senki, majd elkezdett jobbra sorolni és durr, közben megérkezett Michelisz. Bár, direkt vagy nem direkt csinálta az mindegy, itt õ volt a hibás.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.