Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont nemcsoda hogy kínában a japó himnuszt nem nagyon erõltették 😄
SDemmi extra..összetorlódtak és rossz ívre került..meg azt is mondta miket kellett szerelniük, cserélniük 15 perc alatt.
2. futam 3. hely.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Jó lenne az a 3. hely!
én is csak a másodikra <#whatever>#whatever>
Per Aspera Ad Inferi.
2. futamnál meg mind mögötte lesz 😉
Rydell visszatérése sem sikerült rosszul<#smile>#smile>
Let the good times roll.
Amúgy volt valami hivatalosnak tûnõ kamionversenyes játék, annak mi is a címe?
Szombati jobb volt, mint vasárnap, de az sem volt rossz.
Ilyen tömeg cucc nem volt mint a V8 UTE-n 😊
3.000ft..és sír a szája...
na mind1.. 😊
Szabi!
Akkor Szombaton is 😄 leszarom 😄
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
csak vasárnapra / verseny napjára mennék....
Meg is van a szabadságaim kivétele 😊
a belépõs magyar ob-n is teltház volt, bölcs döntés volt belépõt szedni

"Nulla tenaci invia est via"
Na, ez nagyon jó, tetszik a ring vezetõségének a hozáállása!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Per Aspera Ad Inferi.
Tölsd le a versenyt ha nem láttad nem bánod meg. 😊
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
06:20 - 09:00
Vasárnap
05:35 - 08:15
http://www.viponlinesports.eu/sports/motorsports.html
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Az idei autónak is nagyon magasak a költségei, annál nem sokkal többért az új autóba ülhetek, ha minden jól megy. Erre persze nincs garancia, de a régi autók sorsa úgyis a gyártól függ, mi a félgyári státusszal automatikusan az aktuális technikát kapjuk.
Egyszerûen pénzkidobásnak érezném körönként 4-5-6 mp-et kapva körözni a Yokohama Trophy-ért csak azért, mert a vb mezõny része. Ha csak ez motiválna, akkor beülnék az új Seat EuroCupba, az is 6 WTCC hétvége lesz és egy legalább 25 fõs mezõnyben, tizedáron mennék.
Hogy lesz-e második autó és ha lesz, ki ül bele, ez sajnos nagyban a pénztõl függ. Menuvel, Huffal, Coronellel nyilván nem vehetném fel a versenyt az eddigiek alapján, ha egyszer csak beállítana egy többmillió eurós szponzor, és ugyanúgy kevés esélyem van a rengeteg pénzzel érkezõ Bennanival szemben, ha teljesen üres a zsebem. Ugyanakkor ez mindig is magyar projekt volt, Zolinak ez a része is nagyon fontos, és a csapat magja tényleg nagyon régóta együtt van. Ha egyáltalán nem tudnám segíteni Norbit és totál esélytelenül autóznék egy normális háttérrel indított szezon után is, akkor egyikünk sem kellene megkérdezze a másikat, hogy erõltessük-e tovább. Egyelõre nem így van, de ezt csak akkor tudom bebizonyítani, ha lesz egy komplett évem, tesztekkel stb.
Amúgy nem tudom, én inkább azt mondanám, hogy ha lenne második autó, akkor fizetõképes sofõrt raknék a helyébe. Egyrészt jól jön a lóvé, másrészt a pilóta hazájában is népszerûsítené a csapatot.
De mivel nem lesz második kocsi, így tárgytalan 😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Per Aspera Ad Inferi.
A Zengõ Motorsport versenyzõje, Michelisz Norbert szerint a Suzukában aratott gyõzelemnek köszönhetõen nemcsak a saját, hanem a csapat ázsiója is sokat nõtt.