Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

kemszi2
kikalapálják,aztán mehet el alig használt ,keveset futottként 😊
Dietrich
gondolom ebben erõsen belejátszott az, hogy ezt az autót eladták volna másnak és azt kiegészítve ott legyen az új idõben...most meg költhetnek rá, hogy eltudják adni.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

desigo
"semmi felelõtlen dologba ne menjen bele, ne sérüljön meg, csak a biztosra menjen és kímélje meg az autót a nagy károktól"

Szerintem meg igenis versenyezzen maximálisan a tudásának megfelelõen !
Ha kímélni akarják az autót akkor ki se álljanak vele a boxból.
Sippie
Jogos, én sem értem minek kellett az Ázsai kupás szarságot bevágni a WTCC-be. Csak azért hogy 30+ autó legyen a mezõnyben? Még szerencse, hogy ez az utolsó verseny, így a csapatoknak nem kell összetörniük magukat hogy rendbetegyék a kocsikat.
Dietrich
1 crash: Norbi hibázott azzal, hogy a belsõ ívet választotta. ott csak rázárhatnak abban a kanyarban és utazó onnantól az autójában. Tök jó, hogy Zengõ a Duna tv-nek a futam elött azt nyilatkozta, hogy semmi felelõtlen dologba ne menjen bele, ne sérüljön meg, csak a biztosra menjen és kímélje meg az autót a nagy károktól...
2 crash: ennyi kapócs zsókát egy rakáson VB futamon én még nem láttam 😊 nem elég, hogy lassúak, de nem hogy a sárga zászlót nem ismerik vagy a full course yellow + SC-t...de még csak a red flag jelentésével sem voltak tisztában. teljesen nevetségessé teszik a szervezõk magukat ilyen döntésekkel..ennek az ázsia kupának van lét eleme, de nem egy VB futamon! menjenek utána aztán takaríthatják a romjaikat éjfélig, de ne basszák szét a teljes szezonban indulók versenyét.
szerintem.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szabi
jövõre teljesen új autó, ez meg totálkár gyanús.. költségvetésbe hiányozni fog az a pénz amiért ezt eladhatták volna..

"Nulla tenaci invia est via"

desigo
Ott állni az autóval keresztben miközben érkezik a mezõny mögötted.
Nem lehet egyszerû...

Sippie
LOL dunán nézem, ez vicc 😄DDDDD
Sippie
én valahogy nem lepõdtem meg
Totti5
Kabaré volt...

Norbi meg csúnyán elbaszta.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szabi
pff

bosco05
igen ez megvolt, de a hang kb perceket késik így inkábba a kínai hablaty 😊
hungary27
közben találtam egy nézhetõt(hang nagyon csúszik)
http://www.livestream365.com/hu/fia-wtcc-macau
bosco05
nekem sincs sajnos... viponlájnon nézem a kínai hablatyot...
hungary27
nincs valakinek egy jó stream-je?
Szabi
hangulatos ez a Honda vonat.. csak kár hogy nem mehetnek mért kört.... :-/

Szabi
huh, hogy ömlik a füst a Seat-ból 😄

Szabi
link (angol)

Roger6
1 óra múlva indul az idõmérõ (WTCC), tud valaki livestream-et?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
2. lett Norbi, Huff mögött

Dietrich
elkezdték a szabadedzéseket..vannak egy páran 😉
Macau

Norbi1990
Norbi nem tud szélárnyékot adni, mert lemaradnak a többiek <#idiota>
Hecker007
Viszont akkor Norbinak kéne a szélárnyékot adnia egy darabig és ez lehet hogy az Õ tempóját is visszafogja :/

Sippie
mondjuk amikor a második autóról beszél, ott azért figyelembe kéne azt is venni, hogy idõmérõn a szélárnyék sokat segíthet, és könnyebb úgy ha van egy konkrét csapattárs, akivel ezt meg lehet beszélni. A gyári hondások nem biztos hogy szívesen vállalják ezt a szerepet mindig 😄
rutracker.org-on regisztralj,utana behozza neked is.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ha rákattintok a linkre ez az oldal jön be és nem jön le semmi
a linkelt oldalon hova kell kattintani, hogy a konkrét torrent linket le tudjam szedni?
lehet én vagyok béna, de nem jöttem rá <#vigyor5>
Lassan 3TB anyagot huztam le onnan,semmi bajuk sincs. Jol karbantartott,megbizhato oldal.

Hecker007
Itt nem néztem, magyar oldalon (ncore, majomparádé) nincs fent én csak arról tudok nyilatkozni, ilyen orosz akármikrõl én nem töltök semmit, meg se szívesen nyitom õket, ki tudja mennyi meg milyen vírus van rajta.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Pedig fentvan.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2182119

Hecker007
Nincs fent sajnos. Csak a 2013-asok vannak.

Sippie
majd megdobják õket +100 kilóval 😊
Jacek
Bele nyomtak egy kazal lovét és 1 éve gyúrnak erre... szerintem alázás lesz.. dögunalom mint a rallyban

Sippie
én is ettõl tartok, többi gyártó elsõ évében nem alkotott nagyot, ezek meg tuti új chevyt hoznak a mezõnybe... 😄 rohadt franciák!
torrenten nem tudnád megnézni hogy fent van-e a 2009-es Oscherslebeni hétvége? (Q és R1, R2)
sehonnan nem tudom leszedni, pedig érdekelne 😞

ha privátban küldenél torrentlinket az is jó lenne.
RatBaG
aztán majd pislogunk ha ladák úgy mennek, mint a rakéta... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Jacek
Szerintem meg agyon vernek mindent😞

Szabi
<#worship>

Sippie
azért, ha elsõ évükre csinálnak egy olyan autót ami úgy veri a mezõnyt mint most a chevy, akkor Zengöék foghatják a fejüket...
remélem gyengék lesznek a citroenek 😄
Alexease
Dietrich
Digisporton is ment a PCC én ott néztem a jobb képmínõség miatt..

Minstrel
Nem, Porsche-t azt a Vörös Csaba, õ nem rossz. Amúgy Lantos se, viszont ma tényleg mondott marhaságokat, biztos nem tetszett neki a korai futam 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

Hecker007
Köszi. Hát nem alakult a legjobban a hétvége, de azért a 3. hely se rossz, szép volt a hármas Honda befutó.
Viszont ez a Euro Sport-os kommentár borzalmas, a Porsche kupába bele se néztem, gondolom ugyanazok kommentálják azt is :S

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Hecker007
Elsõ futamon mi történt?
Sajnos már a másodikból is csak az eredményhirdetést láttam 😞 torrenten meg még nincs fent 😄

Dietrich
Csak azért néztem mert nem Mezei volt a riporter 😄 és mert HD-ben jön nálunk szemben a fúrósporttal.
Na meg KPT volt és Zengõ velük beszélt.