Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Szerintem meg igenis versenyezzen maximálisan a tudásának megfelelõen !
Ha kímélni akarják az autót akkor ki se álljanak vele a boxból.
2 crash: ennyi kapócs zsókát egy rakáson VB futamon én még nem láttam 😊 nem elég, hogy lassúak, de nem hogy a sárga zászlót nem ismerik vagy a full course yellow + SC-t...de még csak a red flag jelentésével sem voltak tisztában. teljesen nevetségessé teszik a szervezõk magukat ilyen döntésekkel..ennek az ázsia kupának van lét eleme, de nem egy VB futamon! menjenek utána aztán takaríthatják a romjaikat éjfélig, de ne basszák szét a teljes szezonban indulók versenyét.
szerintem.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Nulla tenaci invia est via"
Norbi meg csúnyán elbaszta.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://www.livestream365.com/hu/fia-wtcc-macau
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Macau
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
lehet én vagyok béna, de nem jöttem rá <#vigyor5>#vigyor5>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sehonnan nem tudom leszedni, pedig érdekelne 😞
ha privátban küldenél torrentlinket az is jó lenne.
Per Aspera Ad Inferi.
remélem gyengék lesznek a citroenek 😄
http://topgearhungary.blogspot.com/
Viszont ez a Euro Sport-os kommentár borzalmas, a Porsche kupába bele se néztem, gondolom ugyanazok kommentálják azt is :S
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Sajnos már a másodikból is csak az eredményhirdetést láttam 😞 torrenten meg még nincs fent 😄
Na meg KPT volt és Zengõ velük beszélt.