12867
-
#9542 Michelisz nem ment ki a Q2-n már nem is néztem csak fél szemmel a kézi BL-re kapcsoltam.. -
#9541 az angolon láttam élőben az interjút, a magyaron nem adták le az interjut -
atiwrc #9540 Ezt a stream-et szoktad rögzíteni? Állítólag pont a Norbi interjú alatt volt reklám az Eurosporton. -
atiwrc #9539 AutoGP-ről volt szó, hogy az ausztrál foci miatt csúszott az adás és hogy a Brit Eurosporton is később kezdték adni.
-
PacsutaTibi #9538 M3-on te sem gondolod komolyan hogy élő adást adnak? :D
Amúgy legalább örülj hogy holnap a dunán élőbe lesz a WTCC, nem este.
DTM,F1, WTCC, + Magazinok, azért nem olyan rossz a közmédia kínálata. -
#9537 mint már írtam (#9521) jelenleg megy a WTCC időmérő az ES-on -
#9536 De lényegtelen, mivel a közmédia 5 adója egyikén sem tartotta fontosnak, hogy élőben adja a hazai pályán versenyző magyar pilótákat.
Helyette volt gasztroangyal, micky egér, vmi régi szar az m3-on, magyar foci, a másik dunán meg már nem is emlékszem mi ment.
Tök jó. -
#9535 Nekem eurosporton snooker ment, a 2-n pedig tenisz. Végig. Még a wtcc időmérő alatt is, utána azt már a ferraris streamen néztem, így nem tudom, volt-e egyáltalán. -
PacsutaTibi #9534 Az angol ES2 is adta. Sato nagyon a végére hagyta a kerékcserét, de amikor visszajött a boxból volt vagy fél célegyenesnyi előnye Tomival szemben, 3 körrel a vége előtt. Amit szépen le is dolgozott pár tizedre, mivel Satonak még hidegek voltak az abroncsai, ott volt möggötte, de nem tudta megelőzni. Az utolsó körben a sikánt kicsit el is fékezte, így nem tudott már utánna támadni, ezért maradt le kb 1 mp-el a győzelemről.
De olyan hülye ez az ES hogy nem ismeri a csusztatott adás fogalmát??? Most is mi volt, elkezdődőtt a rajt, erre a 1 kör végén ugrunk a 4 körre az élő képre...
A Paul Richardon is eljátszották ezt.... -
atiwrc #9533 Magyar is meg a Brit is, de ugrottak egy kicsit, így 3 kör kimaradt :( -
#9532 De adta az Eurosport2 (legalábbis a lengyel biztos :D). Streamen néztem. -
#9531 Az ő versenyét meg aztán tényleg semmi nem adta -
#9530 Ő se volt nagyon elégedett, hogy a pontversenyben vezető nyert a 9. helyről. -
#9529 KPT azért biztos örült a második helyének! :) -
#9528 Gondolhattam volna, mert annyi kavics azért nem volt ott, hogy szétmenjen.
Elég peches volt ez a szombat a magyar motorsportban. -
#9527 Azért ment ki füvet nyírni mert a Mansell kanyarba elment valami az autóján. -
#9526 Pontosítanék, azért ment ki füvet nyírni, mert szétment a verda... -
#9525 jó gép ez a Honda... -
#9524 Kiment füvet nyírni az első q2-es körén, és megadta magát a verda. Nem tudott többet kijönni a boxból. -
atiwrc #9523 Ez működött neked ma? Nálam csak régebben ment tavaly, mikor a tv-ben nem is adtak semmit.
A Sippie által linkelt lapon is elvileg ugyanaz a WAT-os stream kép volt ami anno a hivatalos lapon, de mondom nekem nem ment már régóta, csak rádióként funkcionált... -
#9522 Mi történt Norbival?
Csak azt láttam facebookon hogy valami szarság van a szekérrel megint, de nem írtak semmi konkrétat. -
#9521 jé, Eurosport -
#9520 zseniális ez JAS honda... -
#9519 Hát bazzeg, lemaradtam. Gondoltam visszajövök a Q3-ra, erre látom hogy 2 honda a top5-ben? Norbi meg sehol, mi történt? -
#9518 Norbi idő nélkül vajon indulhatna holnap a 12.helyről, vagy tökmindegy mert ugye lesz összerakva már a járgány a holnapi roncsderbyre? :D
szerk: Norbi szerint a felfüggesztés esett szét -
#9517 Hát, ez nem a mi szombatunk :/ -
#9516 és Norbi kiesett..
kíváncsi vagyok hogy most mire lesz fogva :)) -
#9515 Versenyre csak többen lesznek holnap. -
#9514 teltház van.. :DDD
-
#9513 Wébernek mi volt a baja? Mintha meg forgatták volna, de szerintem defekt. -
#9512 Ficza végül 9. lett, Bús 13., Wéber 18. -
#9511 Holnap 2körül meg M1-en DTM ugye? -
#9510 Viszont, azt mondja már meg valaki hogy Thompson nőjétől mitől vannak annyira elájulva? Állandóan mutogatják, meg beszélnek róla a riporterek is...
Na Michelisztől leggyorsabb középső szektor, ó je :) -
#9509 -
#9508 -
#9507 sőt már megint snooker van xDD -
#9506 Már 39 van és még mindig nincs WTCC. -
#9505 Eurosport oldalára már ez van írva
14:39 LG FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG -
#9504 Nézzétek ezt, a eurosport meg leszophat -
#9503 na jó, valaki írjon ha már búgnak az autók :D