12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Dietrich
    Zengő most mondta a Dunán, hogy valami gond van a motorral amit norbi jelzett már a futam alatt. Reméli nem nagy hiba.
  • RatBaG #9581
    fekete felhők a ringen, remélem a második futamra leszakad az ég.
  • Sippie
    és akkor jön a vonatozás
  • RatBaG #9579
    na erről meg totál megfeledkeztem.
  • Sippie
    Norbi kicsit rajtolt :D

Mégse 10. akkor valamit elnéztem :(
  • Black Ghost
    BTCC!
  • Sippie
    szerintem Magyarországon többeket érdekelt volna a WTCC mint a snooker. Legalább a hazai eurosportosok megoldhatták volna, azt pont letojom hogy angliában mit néznek.
  • Totti5
    Snooker a nézőközönségnél népszerű(bb) mint a WTCC ( pláne hogy világbajnokság ment ), mint ahogy a foci és sok minden más is :) ezt le kell nyelni, amúgy neten mindenki tudta nézni, vagy kicsit később felvételről. Egy kvali azért nem a világvége. A verseny élőbe van mindig, ez a lényeg.
  • Dietrich
    tudom láttam a műsort itt ami erről szólt.
  • Dietrich
    valaki biztos eldugta végre azokat a kurva golyókat :D
  • Sippie
    mekkora szemétség... há adjanak akkor ismétlésről valamit! a dinkák...

amúgy most mi volt ez a Qualifying eredmény, Norbi a 10. helyről kezd? Akkor a második futamon az elsőről? :D
  • Szabi #9571
    nincs most élő snooker mecs.. :D
  • Sippie
    nem snooker megy? :O az hogy lehet? :O
  • Szabi #9569
    a boxkiálással rengeteget vesztett :-/
  • PacsutaTibi
    Égészen pontosan FIA Swift Cup Europe, amit a GSF szervez a régi 1.3as kupás-, valamint az új 1.6 Sport verziójú Suzuki Swifttekkel.
  • Szabi #9567
    Eurosporton kezdődik KPT versenye, inkább azt nézem :D
  • Dietrich
    DS2
    12:25 Autósport
    Swift Kupa, Hungaroring

DS1
    13:45 Autósport
    Swift Kupa, Hungaroring, ism.

:)
  • Hecker007
    Jót röhögtem ezen a cikken :D Gondolom mindent megvett magának, de azt már nem tanulta meg hogyan kéne menni egy versenypályán
  • Ytar
    tenkjú
  • RatBaG #9563
    dzsízösz...
    http://belsoseg.blog.hu/2014/05/04/igy_lesz_az_urversenyzobol_eletveszelyes_akadaly
  • Minstrel
    13.30 és 14.40
  • Szabi #9561
    déltől kell nézni az Eurosportot, aztán majd kiderül.. :D
  • Ytar
    a wtcc futamok mikor kezdődnek? a közvetítések 13:15 és 14:15, de a futam maga?
  • benőmenő
    YAY!
  • Szabi #9558
    Ficza az 5. lett! :)

Edina 10!
  • benőmenő
    Gabival már megint történt valami, talán neki mutatták, hogy folyik a hűtője
    Ficza Ferenc jelenleg 9., Edina pedig 13.!
  • halleck
    Erről nem tudtam, de túl nagy különbséget sajnos nem jelent.
  • Norbi1990
    11-ről mert Borkovicot hátrasorolták.
  • Totti5
  • Dietrich
    Norbinak ma akkor van esélye dobogóra, ha esik az eső és a rajtnál előtte 6 autó töri össze egymást. majd az újra rajtnál további 2 és alap, hogy a citromok kiessenek mind.
  • atiwrc
    Dobogó összejöhet, de a győzelemre nem látok sok esélyt, lehet Ghirelli is észhez tér, előtte van egy Giovesi is, nyakán Sato...
  • Szabi #9551
    naja, ha pontszerzőként célbaér már örülhetünk..

KPT-nek viszont összejöhetne egy első hely! :)
  • bakkerman
    köszi,hát nem lesz egyszerű akkor,de azért bízok benne hogy hazai pályán odaér mindkét futamon legalább a 10-be
  • halleck
    Mindkét versenyen a 12. helyről.
  • bakkerman
    hanyadik helyről indul ma Norbi?
  • pajti

• RatBaG #9546
    http://wtccblog.hu/2014/05/03/kozvetites-hungaroring-qp/
  • Totti5
    M2 DTM kvali most
  • BooMiller
    DTM qual eredmény.
  • Dietrich
    Wéber Gábor:

Nem ez volt életem legjobb szombatja, de vannak ilyen versenynapok is. Miután tegnap piszok jónak tűnt az autó, sikerült pár dolgot rossz irányba vinnünk mára, és a 6C fokos aszfalton semmire nem mentem vele, gyakorlatilag vezethetetlen volt. Szinte ugyanazt az időt autóztam, mint előző nap kopott gumikon, sajnos egy hosszabb teszt hiánya most túlzottan kijött.
    A 15. helyről rajtoltam, persze változtatva az autón, és ugyan nem jöttem el rosszul, de már a 4. kanyarban eltaláltak hátulról a tömegben, amivel vége is volt a versenyemnek: leszakadt a jobb hátsó sárvedő és a diffúzor alja, és beleért a jobb hátsó gumiba, kivágva azt.
    Majd 2 körig tartó szerelés következett, meg egy másik (és jéghideg) jobbhátsó, visszamentem tesztelni. A leszakadt sárvédő és a fenéklemez alja annyira visszafogott, hogy körönként 0,5 mp-t buktam rajta, messze a leglassabb voltam végsebességben a mezőnyből (lásd a listát). Ennek ellenére örültem, mert amíg a turbónyomás megszűnése miatt végleg fel nem adtam, gyakorlatilag egyforma tempót autóztam az előttem haladó éllovas párossal. (4. legjobb versenykör).
    Sajnos holnap is a 15. helyről indulok, de talán több szerencsém lesz a bolyban - most már jó lenne egy normális menet ezen a hétvégén.

Rajt 10.55-kor, közvetítés élőben a www.youtube.com/seat oldalon!

1. futam eredménye:

http://www.seat-sport.com/wp-content/uploads/2014/05/SEATLeonEurocupNurburgringRace1.pdf