12867
-
#9582 Zengő most mondta a Dunán, hogy valami gond van a motorral amit norbi jelzett már a futam alatt. Reméli nem nagy hiba. -
#9581 fekete felhők a ringen, remélem a második futamra leszakad az ég. -
#9580 és akkor jön a vonatozás -
#9579 na erről meg totál megfeledkeztem. -
#9578 Norbi kicsit rajtolt :D
Mégse 10. akkor valamit elnéztem :( -
#9577 BTCC! -
#9576 szerintem Magyarországon többeket érdekelt volna a WTCC mint a snooker. Legalább a hazai eurosportosok megoldhatták volna, azt pont letojom hogy angliában mit néznek. -
#9575 Snooker a nézőközönségnél népszerű(bb) mint a WTCC ( pláne hogy világbajnokság ment ), mint ahogy a foci és sok minden más is :) ezt le kell nyelni, amúgy neten mindenki tudta nézni, vagy kicsit később felvételről. Egy kvali azért nem a világvége. A verseny élőbe van mindig, ez a lényeg. -
#9574 tudom láttam a műsort itt ami erről szólt. -
#9573 valaki biztos eldugta végre azokat a kurva golyókat :D -
#9572 mekkora szemétség... há adjanak akkor ismétlésről valamit! a dinkák...
amúgy most mi volt ez a Qualifying eredmény, Norbi a 10. helyről kezd? Akkor a második futamon az elsőről? :D -
#9571 nincs most élő snooker mecs.. :D -
#9570 nem snooker megy? :O az hogy lehet? :O -
#9569 a boxkiálással rengeteget vesztett :-/ -
PacsutaTibi #9568 Égészen pontosan FIA Swift Cup Europe, amit a GSF szervez a régi 1.3as kupás-, valamint az új 1.6 Sport verziójú Suzuki Swifttekkel. -
#9567 Eurosporton kezdődik KPT versenye, inkább azt nézem :D -
#9566 DS2
12:25 Autósport
Swift Kupa, Hungaroring
DS1
13:45 Autósport
Swift Kupa, Hungaroring, ism.
:) -
#9565 Jót röhögtem ezen a cikken :D Gondolom mindent megvett magának, de azt már nem tanulta meg hogyan kéne menni egy versenypályán -
Ytar #9564 tenkjú -
#9563 dzsízösz...
http://belsoseg.blog.hu/2014/05/04/igy_lesz_az_urversenyzobol_eletveszelyes_akadaly -
#9562 13.30 és 14.40 -
#9561 déltől kell nézni az Eurosportot, aztán majd kiderül.. :D -
Ytar #9560 a wtcc futamok mikor kezdődnek? a közvetítések 13:15 és 14:15, de a futam maga? -
#9559 YAY! -
#9558 Ficza az 5. lett! :)
Edina 10! -
#9557 Gabival már megint történt valami, talán neki mutatták, hogy folyik a hűtője
Ficza Ferenc jelenleg 9., Edina pedig 13.! -
halleck #9556 Erről nem tudtam, de túl nagy különbséget sajnos nem jelent. -
#9555 11-ről mert Borkovicot hátrasorolták. -
#9554 -
#9553 Norbinak ma akkor van esélye dobogóra, ha esik az eső és a rajtnál előtte 6 autó töri össze egymást. majd az újra rajtnál további 2 és alap, hogy a citromok kiessenek mind. -
atiwrc #9552 Dobogó összejöhet, de a győzelemre nem látok sok esélyt, lehet Ghirelli is észhez tér, előtte van egy Giovesi is, nyakán Sato... -
#9551 naja, ha pontszerzőként célbaér már örülhetünk..
KPT-nek viszont összejöhetne egy első hely! :) -
#9550 köszi,hát nem lesz egyszerű akkor,de azért bízok benne hogy hazai pályán odaér mindkét futamon legalább a 10-be -
halleck #9549 Mindkét versenyen a 12. helyről. -
#9548 hanyadik helyről indul ma Norbi? -
-
#9546 http://wtccblog.hu/2014/05/03/kozvetites-hungaroring-qp/ -
#9545 M2 DTM kvali most -
#9544 DTM qual eredmény. -
#9543 Wéber Gábor:
Nem ez volt életem legjobb szombatja, de vannak ilyen versenynapok is. Miután tegnap piszok jónak tűnt az autó, sikerült pár dolgot rossz irányba vinnünk mára, és a 6C fokos aszfalton semmire nem mentem vele, gyakorlatilag vezethetetlen volt. Szinte ugyanazt az időt autóztam, mint előző nap kopott gumikon, sajnos egy hosszabb teszt hiánya most túlzottan kijött.
A 15. helyről rajtoltam, persze változtatva az autón, és ugyan nem jöttem el rosszul, de már a 4. kanyarban eltaláltak hátulról a tömegben, amivel vége is volt a versenyemnek: leszakadt a jobb hátsó sárvedő és a diffúzor alja, és beleért a jobb hátsó gumiba, kivágva azt.
Majd 2 körig tartó szerelés következett, meg egy másik (és jéghideg) jobbhátsó, visszamentem tesztelni. A leszakadt sárvédő és a fenéklemez alja annyira visszafogott, hogy körönként 0,5 mp-t buktam rajta, messze a leglassabb voltam végsebességben a mezőnyből (lásd a listát). Ennek ellenére örültem, mert amíg a turbónyomás megszűnése miatt végleg fel nem adtam, gyakorlatilag egyforma tempót autóztam az előttem haladó éllovas párossal. (4. legjobb versenykör).
Sajnos holnap is a 15. helyről indulok, de talán több szerencsém lesz a bolyban - most már jó lenne egy normális menet ezen a hétvégén.
Rajt 10.55-kor, közvetítés élőben a www.youtube.com/seat oldalon!
1. futam eredménye:
http://www.seat-sport.com/wp-content/uploads/2014/05/SEATLeonEurocupNurburgringRace1.pdf