Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
Na most lebukott, Varga Úr! Kicsi a világ 😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

kemszi2
sejtettem ,hogy nem fog mûködni,mind1 itt a link
kemszi2
Sippie
<#eljen>
mondjuk az érdekes, hogy a citroen kb év eleje óta tesztelte az autóját, ezek meg így hirtelen bejelentik, hogy indulnak 😄
Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Roger6
Úúú, köszi! Munka mellett hallgatom a közvetítést. 24 versenyzõ 1 mp-n belül, hát ez óriási! <#taps>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Norbi1990
Köszi 😊

VSR nyert 😛
Dietrich

Dietrich
Grat neked, hogy Micheliszt lenyomtad 😊)
zengõ már biztos érdeklõdik ki ez a srác 😊))))

Dietrich
LIDL-ben karácsony elött, dobozos simbin játékok (GTR2, Race 07, GTL stb.) 999Ft volt.

Black Ghost
Én masterses vagyok, szal örülök is meg nem is! <#vigyor>

Mindenesetre, amit másodikon a Norbival csináltatok, azt tanítani kéne, gratula! <#eljen>

Összetettben elsõk lettetek(?), másodikon a top 10 tele volt a V.S.R-s kocsikkal.
RatBaG
basszus, lesz errõl valami video?
természetesen estére már elfelejtettem, hogy ezt nézni kéne...

Per Aspera Ad Inferi.

Norbi1990
Jó volt, én láthattam a seggét elsõ versenyen, és a visszapillantóba az utolsó körbe a 2. versenyen 😄
Sippie
thx. azzal pár éve szemeztem még a media marktban, nem is tudom talán 4-5 ezer ft lehetett. Látom steamen kõkemény 3 euro 😄
Black Ghost
Race of Leagues 2013 VSR vs HROC vs GTR-Masters:

Norbi:
Q: pole
R1: 1
R2: 2 (nagyon jó volt)

<#eljen>
Dietrich
írtam Race 07 egész pontosan STCC2 - Volvo 850

hungary27
valamilyen simbin lehet
Dietrich
Race 07

Sippie
halottas kocsik 😄
amúgy ez milyen játék?
Roger6
Köszönöm!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dietrich
igen a mastersnél. link

Dietrich
de szerintem a Mastersnél hiszen régen ott volt Wéberrel együtt.

Dietrich
számít az? mindenki õt akarja legyõzni szerintem 😄

Roger6
Melyik ligában?

Dietrich
Michelisz ma szimezik és itt lesz látható 20:00-tól.

Szabi
A Pannonia Ringre érkezik Júlis 4-5 között a FIA DMV TCC mezõnye!

Artega GT, 5x Mercedes SLS GT3, Corvette GT3, Ford GT GT3, Lamborghini Gallardo GT3, Ascari 1 GT3, Viper Competition <#finom>

"Nulla tenaci invia est via"

Sippie
Dietrich
Szerintem kikellene próbálni elférni egymás mellett ebben a topicban. nem ragaszkodni ahhoz a tételhez, hogy melyikbe milyen motor van (egyébként a V8 gyakorlatilag lehetne egy széria autó bajnokság is fel spanolt V8 motorokkal mert Holden, Ford Falcon, Nissan Altima, Mercedes-Benz E63 AMG az emberek tudnak venni, de nyílván ezek spéci versenyautók, becsövezve pont olyanok mint a gyári WTCC-sek olyat nem fog venni de külsõre megegyezõt tud. A szabály rendszer mindenhol olyan amilyen...

V8 supercars egy baromi jó dolog, én is nagyon szeretem, nézni az összefoglalóit. De egyrészt rohadt korán van másrészt pedig az a hétvégi 3/2 futam, azzal az iszonyat távval amit mennek sok embernek ha nem igazi fanatikus nagyon sok. Nekem is.

idén a V8-ban szerintem több volt a 2x30 perces sprint verseny mint a teljes WTCC bajnokságban, (de ennek utána kellene nézni) ami nem vált be jövõre más lesz szerencsére Ettõl még a V8 szabályait is FIA emblémás papírra írják.

Nah egy a lényeg, próbáljatok megférni egymás mellett.

Engem nem zavar ha valaki csak WTCC-rõl ír (vagy nem ír) de õt se zavarja a V8. Mivel az MTVA fogja adni a DTM futamait nyílván arról is többször lesz szó mint eddig volt. Az is lesz akit érdekel lesz akit nem.

"Amúgy bocs hogy nem írunk a WTCC-rõl. Elég nehézkes, úgy hogy épp nincsenek versenyek"

Mikor verseny volt akkor sem volt sok írás erre céloztam, ha Norbi 0 pontot hozott akkor meg fõleg.
Azt hittem ezt nem kell magyaráznom...természetesen írni lehet holt szezonban is pláne most, hogy új autók, új gyártó érkezik vagy régebbi szereplõ tér vissza (volvo). Lenne mirõl írni ha nem is naponta.

Black Ghost
Ez anno only WTCC topik volt(!), ill. volt külön BTCC is.
A 2009 és 2010-es BTCC szezont, gordon 24-el szinte napra készen végigkövettük, majd 2011 áprilisában jött egy ötlet hogy vonjuk össze a kettõt, és egészítsük ki még további 3 európai sorozattal, ETCC, STCC, DTC (ezt ugye scandinavian touring car championship néven idõvel összevonták), valamint a DTM. A DTM csak a múltja, ill. európai gyökere miatt hagytuk meg, hiszen a Touring megnevezésen kívül (V8-al együtt) köszönõ viszonyban sincs az elõbb említett sorozatokkal. Más motor, más váz, más szabályrendszer, only RWD.
Tegyetek egymás mellé egy WTCC és egy DTM-es BMW-t, vagy majd a Volvo WTCC ill. V8-as verzióját, utóbbiak az én szememben inkább GT mint sem túraautók, a DTM sem véletlenül tárgyalt a japán Super Gt-vel.
A topik összevonás lényeg az S2000 szabályrendszerre épülõ pályaverseny sorozatok egy topikba való tömörítése volt. Viszont idõközben ez is módosult, a britek NGTC-nek, a svédeknél ami a TTA után maradt jobb nem is beszélni, a VB-n meg majd jövõre meglátjuk mi lesz.
Szóval a hangsúly széria közeli autók (ami az S2000-es homologizáció lényege) versenyzésén volt, de sajnos ez mostanra szinte teljesen megszûnt, amit én õszintén sajnálok.
BooMiller
Ezt minek kell be írni amikor több mint 2 órája nem volt poszt? Vagy nem volt elég? lol

bosco05
Szerintem nyugodtan abbahagyhatnátok a flamet 😞
Hecker007
<#wow3> látod még ezt az egyszerû dolgot is sikerült félreértelmezned <#eplus2>

Sippie
<#eljen>
BooMiller
Csak azt likelem amit írtál.. kommentár nem kell hozzá..

"és máskor csak akkor ugass be, ha tisztában vagy azzal, hogy mi a probléma"

Mint mondtam a kedves családodnak!😊

Hecker007
ok...

Sippie
Értelmezési gondok nálad is vannak úgy látom. Olvasgasd kicsit, próbáld meg értelmezni, felfogni #8763 . Aztán ha megvan, akkor rájössz hogy baromira nem ugyanarról beszélünk, szóval jó lenne ha nem flamelnél 😛

#8773: Valóban a stílus maga az ember. És te más családjának a fikázásával nagyon szép ember lehetsz 😉
Hecker007
Személyeskedésen kívül bármi normális érvet fel tudsz hozni vagy csak ezt a retardált köpködést tudod csinálni?
A kamionos matyi is be volt téve, meg volt róla szó nem egyszer mégse sírt érte senki, pedig annak aztán tényleg semmi keresni valója itt, míg a V8 túraautó tehát Tuoring Cars-ba tartozik ergo simán lehet róla beszélni és összehasonlítani bármelyik másikkal. BTCC-rõl STCC-rõl ETCC-rõl meg alig esett szó és miért? Mert nincs egyikben se magyar pilóta! Pedig ezek a szériák is ide tartoznak, nem mellesleg a BTCC sokkal színvonalasabb mint a WTCC még se nézi szinte senki, a WTCC-t ugyanígy nem nézni pár emberen kívül a kutya **sza se Norbi nélkül...
Ha ezeket képtelen vagy feldolgozni akkor folytasd a fröcsögésed máshol inkább...

BooMiller
Nálunk a kutya ugat, nálatok gondolom az egész család...rátapintottál a lényegre de gondolom sok minden mást nem tudsz tenni(érv nulla) csak azért írtam megint mert már lementél alfába.....

ui: a stílus maga az ember!! kellemes ünnepeket😊

Sippie
nem nézné HA...
meg ha a nagyanyádnak töke lett volna, akkor õ lett volna a nagyapád. De mivel a HA nem játszik, ezért megnyugodhatunk hogy idehaza csak többen nézik, mint a V8-at.
Sippie
tartóóóózik? igen tartóóóóóózik...

és pont te beszélsz arról, hogy ki fogyatékos? 😄 Elõbb próbálj meg szöveget értelmezni szerintem, és máskor csak akkor ugass be, ha tisztában vagy azzal, hogy mi a probléma.
Hecker007
Te meg rommá flémeled a topikot a sírásoddal, szerinted ez nem unalmas?
És igen a WTCC-t a kutya nem nézné szinte ha nem lenne benne Norbi, mert egyébként egy rakat szar az egész, mint szinte minden ami FIA...

BooMiller
Egyébkét be is fejezhetjük mivel tök értelmetlen... de be van linkelve egy motorsport calendar a fejlécbe amiben pl V8 is van😄

részemrõl tombolhatsz tovább bye bye..

BooMiller
Te valami értelmi fogyatékos vagy? Ha nem akkor értelmezd az általad olvasott szöveget!

Tehát csakhogy felfogd én nem írtam V8 topicról hogy van vagy nincs!!
Hanem arról hogy ez nem WTCC topic? ez megvan vagy menjek mélyebbre?
Tehát nem érdekel hogy valaki ezt posztolja hogy mit csinált és mikor.. hanem ami a topicra ki van írva?
El tudod olvasni? TOURING CARS!!!!!! ebbe bele tartózik a V8???

köszönjük bloodsteve

Sippie
"A v8 nak van külön topikja igen! Én csináltam :-)) Hogy miért? Azért mert ez a topik a kezdetektõl fogva a wtcc-é volt."

köszönjük Emese ismét
BooMiller
Köszönjük a te produkciódat is.... V8 az touring car egyébként.. neked idáig sem sikerült eljutnod.. ez nem WTCC topic hanem egy gyûjtõ, simán csinálhatsz egy WTCC topicot és ott höböröghetsz hogyha V8-ról írnak...

szívesen

Sippie
köszönjük Mr. Read-only júzer
BooMiller
Amit te hisztizel itt az is baromi unalmas....

Sippie
legyen V8, leszarom, átgörgetem. De hogy van olyan egyén, aki nem bír ki két hetet anélkül hogy lefikázza a WTCC-t, és mellette elmondja hogy bezzeg a V8 milyen istenkirály, mert ötezer lóerõs, meg a pilóták szarrá aláznák a sumahert is, a WTCC meg szarszeméthugy... az már baromira unalmas.