12867
-
#9662 Milyen rendesek már :)
-
#9661 -
atiwrc #9660 Az ES2-n mennyit lehetett látni az időmérőből?
A wat-os linket néztem a gépen hogy működik-e( 14:00 körül), és már 1 perc volt a rajtig, pedig az ES lapján tegnap 14:15 (ma meg 14:21) volt írva. Gyorsan izzítottam a felvevőprogimat a PC-n, majd a tv-t is elindítottam, de én hülye az ES1-et állítottam be, 14:13kor is kint jártam tv mellett (ezelőtt láttam az eurosport.hu-n hogy 14:21 van írva), még mindig tekerték a biciklit, gondoltam hát jól van, de mikor 14:25kor is az ment, akkor már gyanús volt, megint megnéztem az eurosport.hu-t 14:22-t ír, de akkor esett le hogy hát az ES2 , gyorsan átnyomtam de már ott is a Q2 ment.
A Q1-et akkor le se adták? Vagy 14:22( esetleg 14:15) előtt hamarabb kezdték a közvetítést?
Félig belenéztem mit művel a vhs felvevőm is egyik pillanatba még hamilton fordul aztán egyből a parlamentbe vagyunk -
atiwrc #9659 ETCC-hez stream valahol? a WTCC rádió wat-os lapján viszkapcsoltak a boxba, de a kocsik már köröznek a kamera meg még mindig a boxba áll... -
#9658 Jobb mint a snooker -
#9657 a kurva rögbit meg snookert páros lábbal raknám ki az ES-ről... -
#9656 meg a turbó. esnek szét a dígó talicskák... -
#9655 eurosport2-őn megy.
Amúgy lol, mik ezek a motorháztatők vazzeg :D -
#9654 a változatosság kedvéért most meg rögbi megy, no komment... -
PacsutaTibi #9653 Legalább odaírhatták volna kiről mikor készült a régi fotó. Pl Müllerről is 2005 vagy azutánni kép van.
EZ nemtudom betölt e nektek, mert nincs meg a kép, csak a google cachbe a kicsi képe. Ez még korábbi kép mert Vauxhallos ruhában van Muller. Eddig nem is tudtam hogy 2007ben és 2009ben indult a Dakaron. (Azt tudtam hogy Jégrallyzott, meg Rallyzott is később)
Valamint itt egy kép Thompsonról 2000ből, amikor az ABT Audi csapat tagjaként a DTMben indult.
-
#9652 chilton meg son goku ssj -
#9651 Thompson Take That tagból mohikán lett :DDD -
#9650 rofl :DD
-
#9649 -
#9648 -
#9647 ...de mi ez már, Alien vaze, Alien!!!! -
#9646 vagy már direkt neki mennek, mert tudják hogy szar.
Mint Michelisznél küldték a galambot...
:D -
#9645 Reméljük most helyén marad az a fránya ajtó :D -
#9644 Akkor ehhez mit szóljunk? :D -
#9643 -
#9642 megy az első szabadedzés, itt nézhető
Norbinak eddig 2. ideje van :) -
#9641 Most akartam linkelni!
Kész vagyok ettől a palitól, itt van ez a Slovakiaring, tele egyenesekkel, meg tempós jobbosokkal, erre dob egy 3.-at, Fulinnak ad 0.6 mp-t, oké hogy P2 de akkor is. Minden futamon úgy indul, hogy fel sem merül benne, hogy ő ott nem nyerhet. Paul Ricard-on is, mikor célegyenesben visszaelőzték a Cruze-ok ott integetett, mert mi az hogy az 1.6T lenyomja az S2000-est!
Minden megvan benne amit egy versenyzőben szeretek, tudás, agresszivitás, küzdőszellem! El sem tudom képzelni, hogy mit művelne VB-n! -
#9640 köszi!! -
PacsutaTibi #9639 "2000-2001 Class2es= Szupertúraautókkal, és kiegészülve SuperProduction kocsikkal"
Ezt lehet félreérthetően fogalmaztam, de ha belenéztek a legutolsó vidibe, akkor kiderül. Szóval a két külön bajnokság volt, a Euro-STC és Euro-SPC, egy hétvégén mentek, de különfutamon. Ez utóbbi amolyan utánpótás bajnokság, kicsit szériaközelibb kocsikkal. -
PacsutaTibi #9638 Bizony, ezek az A-s autók voltak a legjobbak, 84-92 között.
93ban váltak szét:
-Class1 (Alfa155, Opel Calibra, stb, DTM-ITC)
-Class2 (= Szupertúraautók, STW bajnokság 94től Audival és BMWvel)
Nekem valahogy nem jött be annyira ez az új formula, a szupertúraautókat mindig is jobban kedveltem. Az újkori DTM sem hoz annyira lázba.
Bakkerman! Neked teljes futamok kellenek vagy jók az évösszefoglalók is. Mi az hogy eredeti nyelven?
Youtubeon sok jó vedeó van, csak rá kell keresni.
Évösszefoglalók németül: 1988 ( Magyar futamról először látok képet,videót!!), 1989, valamint 2000-2007. ITT
Teljes DTM futamok 89-90, F3000 2000ből, Autogp és egyéb nyalánkságok ITT
Nemtudom hogy ez a 95-2002 milyen meghatározásás. Csak hogy tisztába legyél mikor milyen kocsikkal mentek.
DTM (eredetileg Deutsche Tourenwagen Meisterschaft):
-1992ig A csoport
-1993-1996 Class1, (93-94ben régebbi kocsikkal is mentek még benne) 96ban ITC néven
-2000-től az újjáalakult DTM (Deutsche Tourenwagen Masters)
STW (Német Supertúraautó bajnokság)
1993-1999. Class2es= Szupertúraautókkal
ETCC
1963-1981 T és GT csoport
1982-1988 A csoport
2000-2001 Class2es= Szupertúraautókkal, és kiegészülve SuperProduction kocsikkal
2002-2004 S2000 szabvány
2005től csak kupa, 1 vagz több futammal, több kategóriával.
Na van még itt pár link. DTM/ITC 96 Norisring ITT
ESTC 2000 (ETCC szupertúrakocsik) évösszefoglaló. ITT
ETCC 2003 BRNO (és sok Svéd bajnokág) ITT
Valamint itt egy kis magazin, saját feltöltés, a 2001es Nurburgringi futam összefoglalója, (több kategória), emliti az új S000 szabályt, érdekes akkor még úgy állt hogy nem jön a BMW.
LG Super Racing Weekend Magazin 2001 Nurburgring -
atiwrc #9637 Az egy másik sorozat az RCM ne kavarjuk a kettőt ;)
http://www.rcmcup.com/
http://swiftcupeurope.com/
Vagy egy mezőnybe mennének? Végül is az osztrák suzukisok is hozzá verődtek a swift cup europe mezőnyéhez a hungaroringi AGYOB hétvégén. -
#9636 -
#9635 szombaton meló így nem szedtem össze magamnak :D -
#9634 a hétvégi időpontokat összeszedte már valaki ? :) -
#9633 ez az igazi túraautó!! seggel kanyarba becsúszó autók,test a test elleni küzdelem,szériaközeli autók! Valaki nem tudna linkelni nekem régi DTM-es,vagy ETCC-s futamokat? Olyan 95-2002 közöttiek érdekelnének,eredeti nyelven -
#9632 -
#9631 ja, vályi pista kb huszadjára írja meg ezt a dtm-es témát, ugyanezekkel a videókkal... -
#9630 pont most olvastam a reggeli Totalcar-t, a DTM régi időszakáról.
hát EZ, már tényleg nem lesz...
-
#9629 DTM fogja a fejét és nem érti..
12.000 Zuschauer weniger: Macht die DTM etwas falsch?
Kevesen voltak a szezon nyítón, a teljes hétvégére 75.000 ember ment ki ami 12.000-el kevesebb a tavalyihoz képest.
Megfogalmazták a lehetséges okokat:
Kevés időt vannak a pályán az autók nem elég tartalmas a hétvége
Az átlagnak bonyolult szabályrendszer.
Ekström is szóvá tette egy lapban, hogy furcsa volt látni a megcsappant nézőszámot a régebbi tapasztalatok alapján.
Glock szerint kevés időt töltenek a pályán, így nem látják őket sokat a kintiek, rövid edzés és szinte rögtön a verseny. Hosszabb ideig tartó szabadedzéseket és a pénteki program bővítésében látja a megoldást. Kitért még a hosszú ideig tartó uborkaszezonra is ami egészen pontosan 196 napos volt és az évad mindössze 10 futamból áll.
Mercedes beismerte, hogy zsákutcába mentek.
Mercedes zieht die Reißleine: Und was kommt jetzt?
Én csak annyit mondanék a túraverseny lényege kilincs a kilincsen fordul...majd ha erre az útra újra visszatalálnak a németek nem fognak sopánkodni az évről, évre, de stabilan csökkenő nézőszámra és nem kell elhagyniuk németország területét. -
#9628 RCM kupa néven mennek -
atiwrc #9627 Pedig elvileg már úton vannak....
-
atiwrc #9626 Hol a swift cup europe mezőnye? Mégse mennek? -
#9625 http://wtccblog.hu/2014/05/08/program-szlovakiaring/ -
#9624 Lantiék is úgy nevezték a csapatot az eurosporton amikor beszélgettek róluk,hogy "Zengő Junior Team"... -
atiwrc #9623 ;)