12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Dietrich
    és vasárnapot követően megint 1 hónap böjt lesz.
    mivel ők most mennek a télbe, így havonta 1 versenyhétvége lesz csak augusztusig. :(
    1 hónap múlva a következő Darwin-i (Hidden Valley) versenyük lesz.
  • dave9004
    már hiányzott
  • Dietrich
    Hétvégén Perth 400 (Barbagallo) lesz egész emberi időben.

Szombat
    R14 06:25 - 07:14 /42 kör
    R15 08:30 - 09:19 /42 kör

Vasárnap
    R16 07:50 - 09:18 /83 kör
    stream
  • Norbi1990
    Igen, BMW, Seat meg a Civic egy kategória. Azokkal az autókkal mentek tavaly. Hát igen, elég hervasztó lehet ahogy kört kapnak a többi autótól de ez van, ők akartak indulni :)

Az ő kategóriájukba is lesz a végén bajnok :)
  • Nyiri
    Már úgy értem, engem nyomasztana nagyon hogy nincs ellenfelem vagy mindig tökutolsó vagyok.
  • Nyiri
    Azt felfogtam, de akkor a két BMW egymás ellenn nyomja ugyanabban a csapatban? A kis honda és a seat detto? Ennyire béna lett a wtcc?
  • Norbi1990
    Ők külön kategóriát képviselnek. Az külön van pontozva/díjazva.
  • RatBaG #9695
  • Nyiri
    Én voltam kint a Hungaroringen és picit csalódtam abban, hogy mennyire gyér lett ez a sorozat. Az első helyen osztozik a Citroen és a végén jó pár autó miért is indul el? Pl a BMW-k? Vagy a csóri Honda a még csóribb Seattal... 14 perc alatt kört vernek rájuk. Nem értem. Megmagyarázná valaki?
  • PacsutaTibi
    Igazából nem oszt nem szoroz Norbi számára. Hiszen nincs összetett pontverseny, de még csak összetett dobogó sincs, futameredményt sem hirdetnek.
    Homolának ez így eléggé szívás. Ha ezt tudatják vele a futamon, a Safety Car bejövetele előtt letöltötte volna a büntetést akkor lehet még jobb helyen végzett volna mint így. De az is lehet hogy nem.

Persze jó kimondani hogy mindenkit, még a turbós kocsikat is megverte Norbi, no de ehhez jó sok szerencse is kellet.
  • Dietrich
    Én is azon a véleményen vagyok irreálisak voltak a körülmények.
    De a fő ok a futam törlésére az volt, hogy ilyen időjárási körülmények között nem tud az orvosi helikopter felszállni.
  • RatBaG #9691
    ez a kép hatalmas :D

• Sippie
    a fantasztikus hír, hogy jön a 4. citroen a mezőnybe, szóval lassacskán az 5. helynek is örülhetünk
  • bakkerman
    sajnálom hogy így elmosta ezt a remeknek igérkező WTCC hétvégét az eső,de azért ez a 3. hely Norbitól szép,ami végülis Müller büntetése nélkül 4. lett volna,de nem sajnálom a franciát,már épp elégszer baszott ki a mi fiúnkkal :D
  • Black Ghost
    Én légvonalban kb. 50-60 km-re vagyok Slovringtől, és itt bizony elég komoly vihar van készülőben, 10 perce folyamatosan villámlik!
  • Norbi1990
    Zengő Motorsport:
    Hivatalos: törölték a második futamot.
  • Norbi1990
    WTCC Blog Facebook:

15 perccel elhalasztották a WTCC futam rajtját. Közben kiderült, hogy Homolát megbüntették, így hivatalosan Kiss Norbi nyerte az első ETCC futamot!!!!!!!

• Norbi1990
    RCM Swift kupát félbeszakították, mert annyira esik az eső.
    Lehet nem is lesz 2. verseny :/
  • hungary27
    Kiss Norbié az első verseny összetett első helyezése
  • atiwrc
    Grat Kiss Norbinak! Szépen ment, épp mondtam a tesómnak race2 utolsó előtti körébe, hogy ne idegeskedjen Karamyshev úgyis elcseszi, erre egyből kicsúszott. A két Chevy-s-nél tényleg azt érzem, ahogy közlekedtek a pályán, hogy csak azért vannak elől mert a turbós chevy-t hajtanak, és nagyon nagy az erőfölényük, bár tán pont Karamyshev vizes gumival ment a Race1-en a többiek meg slickel, de akkor is elég furán mozogtak a pályán. Még Nagy Norbi meg Rikli is néhány jól összerakott kanyarra vissza-vissza tudta őket előzgetni....

Fulinnak is nagy gratula, jól tartotta magát a turbós bmw-k ellen a szívóssal( aztán még Engstler papát is sikerült wtcc-be letaszítani a dobogóról, igaz ott már egy első kerekes seat-al ment.)

Én ezt most jobban élveztem mint az idei eddigi wtcc futamokat :)
  • hungary27
    Norbinak nem kell serleg :D
  • Black Ghost
    Á, a két Chevis egy vicc, nem ide valók!

tegnapi Norbi nyilatkozat:
    link
  • Black Ghost
    Homola helyében nem örülnék ennyire, si-vel még a dobogó is necces lett volna!
    Norbi kategória 2. lett ugye?
  • RatBaG #9679
    na kiss csak megette a végén a chevyt.
  • hungary27
    akkor inkább Walter Csabával
  • Sippie
    mehetnének le mans 24 órára is, mondjuk még Kiss Pál Tomival, vagy a Major Benivel :D
  • Roger6
    Thx, lesem!
  • Dietrich
    :))
    kezd a 2. futama Kissnek.
  • Black Ghost
    JAS-t leváltja az RML, Castrol-t a MOL, plusz beszáll a HELL, és már jöhetnek is a magyarok! :)
  • Roger6
    Úgy-úgy!
  • Black Ghost
    Basszus mi lett volna ha Norbi TC-ben ül, kört ad mindenkinek?
  • Dietrich
    Monteiroval nem hosszabbítani, Tarquinit nyugdíjba küldeni és mehetne a helyükre a Kiss-Michelisz duó ;)
  • Szabi #9670
    BMW E90 320 TC vs. Alfa Romeo 156 S2000

Gyártás éve 2011 -- 2005

Teljesítmény 310 LE -- 275 LE

Max. nyomaték 420 Nm -- 270 Nm

meg is látszott az egyenesekben.. :(
  • Roger6
    Szép volt valóban, gratulálok neki!
  • Black Ghost
    Kiss Norbi orbitálisat ment!
    kategória:1.
    összetett:2.

ENNYI!!!
  • Dietrich
    ez szép munka volt!
  • Szabi #9666
    2. lett

BMW E90 320 TC (2011) vs. Alfa Romeo 156 S2000 (2005) csata nem volt túl kiegyenlített...
    egyenesbe simán elhúzott a BMW, hiába volt gyorsabb a kanyargós részen Norbi :D
  • Szabi #9665
    nagyot csattant a Ford :-/
  • Szabi #9664
    lájvstrím
  • Szabi #9663
    ETCC R1 9:55

lájv tájming