Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Hát jaja! Az se nem rossz..

Azt nagyon szerettem! Nagyon jó bajnoki volt. Kár, hogy nincs már..

Downhill!!

Dietrich
Szóval ha izgalamas versenyt akarunk nézni, akkor BTCC

vagy inkább V8-at Adelaidbõl 😄
flame on! :p
nyugi hülyülök...nosztalgiából pár napja néztem V8 versenyünket 2009-bõl amin te is ott voltál. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bosco05
JAS motorsport autós körökben abszolút a közepes kategória... RML, Triple Eight, ProDrive ezek a top építõk.
gordon 24
Ebben is van igazság! Én csak azt, mondom, hogy nem rossz azért amit csinálnak. Persze meg kéne nézni mit tudna a Honda gyár nélkülük..

Btcc az más.. Persze valamilyen szinten ott is gyári a Honda, de ott azért másképpen mennek a dolgok..

Downhill!!

Black Ghost
"Azért azt ne felejtsd el, hogy amióta a Honda a Vb-n szerepel (vagy elötte az ETCC-ben Tarquinivel) Csak a Jas csinálta a tütüket. Azért Tarquini is szorongatta nem gyengén az Alfákat abban az idõben, meg Thompson is késõbb. És azért a tavalyi évrõl, meg ne feledkezzünk el."

Azért van némi igazság abban, amit bosco' mond!

Nekem máig ez a kedvenc autó-pilóta párosom: link de, a 98-as összefonódás óta JAS-Honda nem nyert semmilyen komolyabb bajnokságot! Miközben BTCC-ben 3 Hondás összesen 5× lett bajnok! (Neil:3 Sheden-Jordan:1-1)
Még az õs JAS-os' Tarquini, ill. Thompson is más márkával (Alfa, Vauxhall) nyertek.
gordon 24
Hát igen! :-) Én is elég régóta követem nyomon a dolgokat. De ki lehet jelenteni, hogy ilyen erõs mezõny.. Huhh nem is tudom mikor volt, ha volt-e egyáltalán.

Hát jövõhéten Brands Hatchben bele csapnak a lecsóba. Izgi :-))

Downhill!!

Black Ghost
"Szóval ha izgalamas versenyt akarunk nézni, akkor BTCC. Ott 7 bajnok van és ott nem lehet tudni ki meg hol lesz. Kb 7-10 ember esélyes a bajnoki címre. Kicsit sok egy szezonra :-))"

<#eljen>

Basszus már 11 éve nézek BTCC-t, így láttam egy s mást, de már baromira várom az idei szezont! 😄
bosco05
Tudom hogy a honda és a JAS nagy szerlmek, ettõl a JAS még közel sem jó építõ brigád. Rallyba is alkottak olyanokat, fogtam a fejem mikor hallottam ismerõsöktõl a dolgokat.
Dietrich
jól sikerült a visszatérése a volvónak ez tény. de azért a V8-ban kellett egy új-zélandi kölök, McLaughlin is a kormány mögé, mert Dalgreen nem ügyetlen tudjuk a WTCC-bõl, de neki még pályákat kell megtanulnia na meg magát egy jobb kormányos V8-at. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gordon 24
Zért azt ne felejtsd el, hogy amióta a Honda a Vb-n szerepel (vagy elötte az ETCC-ben Tarquinivel) Csak a Jas csinálta a tütüket. Azért Tarquini is szorongatta nem gyengén az Alfákat abban az idõben, meg Thompson is késõbb. És azért a tavalyi évrõl, meg ne feledkezzünk el.

Citroennek nincs tapasztalata? Wtcc-ben nincs. Viszont elég sok helyen van. Engem pl abszolút nem ért ez meglepetésként. Én Amikor mondták, hogy Muller- Loeb Citroen kb garantáltan ki mertem jelenteni hogy vb gyõztesek az elsõ évben. Itt a 3 dik hely kiadó. Az kérdés, hogy egy Chevy, vagy egy Honda lesz ott.

Szóval ha izgalamas versenyt akarunk nézni, akkor BTCC. Ott 7 bajnok van és ott nem lehet tudni ki meg hol lesz. Kb 7-10 ember esélyes a bajnoki címre. Kicsit sok egy szezonra :-))

Downhill!!

bmwcrash
Hát nagyon remélem, hogy valamit tudnak kezdeni a Hondánál mert ez így nagyon nem lesz jó. A motorsportokban amúgyis utálom a franciákat, lásd Müller vagy Le Mansba az egész Pug-ot, nem tudnak szabályosan "játszani". Én titkon reménykedem, hogy jön a volvo jön jövõre és odapörköl mindenkinek mint a V8SC-ben😄
dave9004
tavaly már versenyzett valamelyik sorozatban franciában talán.
Sippie
szerintem ha két futamot kettõs gyõzelemmel zárnak akkor mehetne is rájuk a súly. Persze ha van erre valami szabály, hogy márpedig 6 futamig semmi, akkor nyilván nem lesz, de elõbb vagy utóbb kénytelen lesznek valahogy visszafogni.
Dietrich
droidok mindenhol vannak ugye.. 😉

Dietrich
új belépónek jár valamilyen kedvezmény, nem?
bünti súlyokat majd akkor kapnak ha elkezdik nyerni a futamokat.

Én is remélem, hogy nem, de ez a robot irdatlan mit mûvel aszfalton! 😄 Egyedül abban bízom, hogy a test-test elleni küzdelemben nincs rutinja! 😊 Az én szememben is halmozottan hátrányos helyzetû, de ettõl még egy zseni... 😊

www.smart-bus.hu

Bizony, és még a két Proton rajta sincs a képeken!

Sippie
majd kapnak +30 kilót aztán kész.
De egyébként annyira tudtam, hogy már megint top autót raknak a köcsög müller alá... pfejj...
Norbi1990
"fõleg hogy a Citroennek nem sok tapasztalata van WTCC-ben."

Minimum fél-1 év elõnyük van az autó fejlesztését tekintve a Hondához és a Chevyhez képest.
Plusz ugye a szabályváltozások is nekik játszottak, így a tapasztalat nem sokat számít, mindenkinek új autót kellett építenie.
bosco05
A JAS tervezi és építi az egész autót. Szerintem szörnyû választás volt, de õk tudják.
Hecker007
Nem a Honda tervezi a kocsit? Végülis mindegy a lényeg, hogy a Honda az eredmények alapján nem muzsikál túl fényesen, de legalább a Chevyt beérték.

bosco05
Itt nem a Honda a gyenge, hanem a JAS motorsport...
Hecker007
Csak ne legyen az mint tavaly a Chevyvel.
Nem hiszem el, hogy a Honda ennyire ne tudna versenyautót építeni... 1,5 másodperc azért marha sok fõleg hogy a Citroennek nem sok tapasztalata van WTCC-ben.

Dietrich
mások pánikolnak 😉

Vélemény: nehéz lesz!

De a számoknál is beszédesebb volt a hondás vezetõk arca. Egyik alkalommal benéztem a garázsban leválasztott kis tárgyalóba, de egybõl mentem is tovább, és arra gondoltam, szerencsés vagyok, hogy nem kell odabenn lennem. Tarquini, Mariani, Adamo, Bruno és D’Esposito igen komor tekintettel nézett egymásra, de még a mindig jókedvû Daisuke Horiuchi is sokkal feszültebbnek tûnt a megszokottnál.

Honda elégedett? az a 1,5mp csak nekem tûnik soknak?

bosco05
Én azért utáltam mert látványtalan! Ettõl függetlenül el kell ismerni, hogy egy õstehetség, egy kinevelt igazi robot.
Hecker007
Remélem nem, rallyban is utáltam, de lehet csak azért mert francia 😄

Tönkre fogja verni a mezõnyt! 😊

www.smart-bus.hu

Dietrich

Dietrich
én nem nagyon értek hozzá, de nem kéne a 2012-es bannert lecserélni egy aktuálisabb 2014-re?

Dietrich

RatBaG
Black Ghost
Nem pite mezõny! <#eljen>

Dietrich
😄
mit fogsz csinálni akkor Formula E alatt? 😊

Jacek
Látod milyen jó hogy halk az új F1😄DD Eddig is be aludtam rajta de mostmár nem ébreszt fel néha😄DDDD

RatBaG
remélem idén valaki felrakja majd ezt is torrentre, mert az év vége felé már megtorpedózták a youtubeos forrást.

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
Viszonylag kevés szó esett ebben a topicban a BTCCrõl

vállald fel a témát és akkor több szó fog esni. 😊

Dietrich
+ Indycar a Digisporton 😊
korán kelek, késõn fekszek ezen a F1-en meg csak elaludni lehet nap közben 😉

Na mit csinált ez a merci?
Hát 4. lett a tegnapi teszten! Jordan,Shedden (Honda), és Menü (!)(VW) mögött.

Viszonylag kevés szó esett ebben a topicban a BTCCrõl. Nem pötyögném be ide, akit érdekel kik mivel indulnak idén azok ITT,a rallysimfans fórumon elolvashatják pár hozzászólásomat, képekkel illusztrálva.

Akinek nagyon sok ideje van az kezdheti INNEN is az olvasást. (Ez egy lappal elõrébb van mint a másik link, és olyanokról is szót ejtek akik végül nem indultak)

7 korábbi bajnok, 13korábbi futamgyõztes, 31 pilóta összesen. Jó eredményeket mutató VW és Merci. Izgalmas évad elé nézünk,

És?

Megnézed élõbe amelyiket akarod, a többit meg felvételrõl.

Mondjuk az F1et érdemes élõbe nézni, mert arról hamarabb belefutsz egy hírbe itt ott (TV, rádió). A V8rõl és a BTCCrõl nem nagyon vannak hírek a magyar médiában.

A V8 és a BTCC is pár napon belül fel szokott kerülni a youtubera is.

SimaSuna
Én sem csinálnék másképp....egy kis pénz ide, kis pénz oda...és saját csapat 😊
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

RatBaG
jó lesz a jövõ hétvége... f1, v8, btcc. pff <#zavart2>

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
Szerintem a Honda lett a legszebb. Tavaly nagyon nem tetszett de most, hogy ilyen széles jól néz ki.
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

SimaSuna
furcsa ez a Honda...ezzel a lámpával...
a Chevy meg a hótolóval az elején...
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG