12867
-
#9742 Szerintem zengőékhez már csak azért sem fog bekerülni soha, mert csórók, oda olyan ember kell, aki vigyáz az autóra, Kiss meg az alapján amit tőle láttam eddig, odateszi magát, és nem tisztel senkit csak a neve miatt. És egy versenyzőnek szerintem ilyennek kell lennie. -
#9741 Miért? Kiderülne esetleg, hogy az MTVA vagy Lantos által már már túl hypolt Michelisztől jobb lenne, amennyiben ő is tudna annyi km-t megtenni a Hondával?
Kit érdekel mik voltak vagy vannak a színfalak mögött...engem speciel csak az érdekel mit látok verseny alatt, független attól milyen szériát nézek.
2006-ban jól láttuk a ringen FIA GT betétfutamain Kiss Norbit és a többi magyart ill. más nemzet versenyzőit a 2 verseny alatt is hogy mennyire verte el őket...és az is tudott a 3 szimulátoros egy bajnokságban ment Kiss volt a jobb. engem csak ez érdekel most is mi történik a pályán.
Mielőtt tévedés esne Micheliszről sosem állítottam, hogy tehetségtelen lenne csak azt kettejük közül melyik a jobb szerintem.
Kiss beült bármilyen autóba és nem voltak gondjai, Michelisz kapcsán ezt nem tudjuk mert csak 1x ült versenyen más autóba mint a WTCC autó, de a nagy melegben feladni kényszerült a futamát a ringen. -
#9740 mindenkinek az tűnik fel elsőre? hihetetlen :DD -
#9739 Biztos rossz nevelést kapott LFS-ben a tHUNderben a sok öreg között:DDDDDD -
#9738 egy biztos, furcsa stílusa van ami miatt sokan nem kedvelik, viszont van is oka arra hogy "beképzelt legyen" mert tényleg rohadtgyors :D -
Nyiri #9737 Miért a WTTC micsoda? 3 citrom (lassan 4) és a többiek. Nagyon gyér az a bajnokság is. sajna. -
Nyiri #9736 Én azt hallottam (szóbeszéd), hogy nem csapatjátékos. Nagyon profi, kurvára ért a beállításokhoz (ebben jobb mint Michelisz) és atom gyors csak nem csapatjátékos. Olyan magának való.
Nagyon ritkán adott setupot az LFS-ben :D Ezt tanúsíthatom :D -
#9735 Jól van ott a nyugdíjasoknak kiírt komolytalan kamionversenyben? -
#9734 Vessző nélkül is ugyan az lenne a mondat lényege, nem? -
#9733 "csecsigazítós bige" :DDDDDDDD és tényleg -
atiwrc #9732 Emlékeim szerint, amik még annyira azért nem kopnak, Kiss Norbi mindig is Proexes volt, Zengőékkel a spanyol seat bajnokságba ment egy évet, mivel a sorozat megszűnt ezért volt csak 1 év. Ha spanyol bajnokságuk előtt volt is valami vitájuk azt szerintem már rendezték.
Kiss Norbi(2010. június 16.):
"Nagyon-nagyon vártam, hogy együtt versenyezhessünk, hiszen eddig mi voltunk a magyar márkakupák két pólusa: ők és én. Ezentúl pedig MI vagyunk, együtt, közösen." -
#9731 "Aki szerint nem lenne jobb a WTCC-ben, mint Michelisz az téved"
Oké, most vettem csak észre a vesszőt. -
#9730 csecsigazitós bige az elején
jó a videó többi része is korrekt :D -
#9729 Ő sem azt írta, hogy te azt írtad. -
#9728 Nem valami olyan volt, hogy összevesztek zengővel? -
#9727 Megvan az oka miért nincs ott Kiss Norbi, és őszintén nem is hiányzik onnan. -
#9726 Én ezt írtam? Hogy nem tehetséges Michelisz?
Akkor olvasd el még1x. -
#9725 Szerinted Michelisz nem olyan tehetséges mint ő? Az autó tartja vissza őt, nem a tehetsége. Kiss is ugyanott lenne mint Michelisz, ha az ő helyén lenne. -
Solt #9724 Elképesztő ez a csóka! :D -
#9723 Jó lenne, ha bekerülne egy rendes csapathoz. Vagy valami más, rendes bajnokságba. -
#9722 Örüljünk hogy van kér ilyen pilótánk:)))
Amellett hogy egyet értek:DDDDDDDD -
#9721 "Kiss Norbi teszteli a Radical SR5-öst a Hungaroringen a Magyar Time Attack rendezvényén. Az autó a nemzetközi mezőnyben 1:51-9-es legjobb időt futott az akkori istállóval, Norbi 1 éves használt gumikon most életében először vezetve az autót, körről-körre gyorsulva a 7. körében 1:50.5-öt ment, mielőtt leintették az etapot. Elképesztő."
Aki szerint nem lenne jobb a WTCC-ben, mint Michelisz az téved :)
-
#9720 Van lehetőség más csatornán vagy neten nézni... én imádom a teniszt ( játszom is, nem csak konzolon :)) ), nézni is. Roland Garros-t pláne, az egy akkora esemény hogy mindnnél nagyobb prioritást élvez. Multkor ugye Snooker VB volt. WTCC meg egy futam az évben, amiből lesz még októberig számtalan. Ez van, mind a snooker, mint a tenisz sokkal népszerűbb sport mint egy WTCC. Mivel magam ellen nem tudok beszélni, ez elfogadom, nézem majd máshogy a WTCCt, s nézem a teniszt is. -
#9719 és 100 emberből hány kedveli az autósportot,aki már csak Norbi miatt is inkább wtcc-t néz,mint focit,kézit,kosarat,snookert...
szerintem nagyon nem vagy tisztába a statisztikákkal.
Ezt a szar magyar NBI-es focit hetente többen nézik Mo-n mint egy F1 közvetítést.
Egy kézilabda F4 vagy bármilyen BL döntő meccs vagy válogatott EB,VB,Olimpia, is több embert érdekel a tévén mint Michelisz. -
#9718 a wtcc gyakorlatilag senkit nem érdekel rajtunk kívűl az esp-n.
ha ez nem így lenne akkor a saját terméküket legalább az egyik csatornán élőben adnák.
mi meg kis ország vagyunk egy Nagy-Britanniához képest meg a többi Nyugat-Európaihoz akik böködik a golyókat.
Hungaroring és a Szlovákring telik meg emberekkel..magyarokkal még szakadó esőben is. -
#9717 Kiss Norbi facebookjáról:
"Further to the doping control that took place on 20 April 2014 during the FIA European Touring Car Cup competition in Le Castellet (France), we are pleased to inform you that the results of the tests which were carried out on the following driver:
· KISS Norbert (02.05.1985)
are all negative.
Would you be so kind as to inform the above-mentioned driver of his negative results."
:D -
#9716 azért az elég érdekes,hogy egy snooker közvetítést többen néznének mint egy WTCC futamot...jó vannak snooker fanok,na de 100 emberből hányan?? és 100 emberből hány kedveli az autósportot,aki már csak Norbi miatt is inkább wtcc-t néz,mint focit,kézit,kosarat,snookert... -
#9715 DunaTV 13:00-tól adja. -
#9714 mivel a a francia tenisz mindent visz eusp 1-2 csatornán. így egyetlen más sport sem férhet be náluk. de még a snooker is több embert érdekelt mint a wtcc..ez van kicsi ország vagyunk sajna.
-
#9713 Kicsit már unom, hogy mindig a motorsport rajongók szívnak. Akármilyen más sport letudja nyomni a motorsportokat, eurosporton is digin is, mindenhol. -
#9712 Se időmérő se második futom nem lesz élőben közvetítve az eurosporton...
http://wtccblog.hu/2014/05/20/program-salzburgring-2/ -
#9711 Erebus takes blame for $10,000 fine -
#9710 Papírajtó :P -
#9709 Mert kiment sóderba és nem tudott visszajönni önerőből -
#9708 De amúgy Glock miért adta fel? Épp jött az SC, simán visszaálhatott volna mezöny végére. -
#9707 ezen felröhögtem, mikor youtubeon néztem:
-
#9706 Király volt a mai DTM! -
#9705 Perth 400 - Race 16 Highlights -
#9704 Perth 400 - Race 14 Highlights
Perth 400 - Race 15 Highlights -
#9703 beiktathanának egy hungaroringi futamot :d