Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt nagyon szerettem! Nagyon jó bajnoki volt. Kár, hogy nincs már..
Downhill!!
vagy inkább V8-at Adelaidbõl 😄
flame on! :p
nyugi hülyülök...nosztalgiából pár napja néztem V8 versenyünket 2009-bõl amin te is ott voltál. 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Btcc az más.. Persze valamilyen szinten ott is gyári a Honda, de ott azért másképpen mennek a dolgok..
Downhill!!
Azért van némi igazság abban, amit bosco' mond!
Nekem máig ez a kedvenc autó-pilóta párosom: link de, a 98-as összefonódás óta JAS-Honda nem nyert semmilyen komolyabb bajnokságot! Miközben BTCC-ben 3 Hondás összesen 5× lett bajnok! (Neil:3 Sheden-Jordan:1-1)
Még az õs JAS-os' Tarquini, ill. Thompson is más márkával (Alfa, Vauxhall) nyertek.
Hát jövõhéten Brands Hatchben bele csapnak a lecsóba. Izgi :-))
Downhill!!
<#eljen>#eljen>
Basszus már 11 éve nézek BTCC-t, így láttam egy s mást, de már baromira várom az idei szezont! 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Citroennek nincs tapasztalata? Wtcc-ben nincs. Viszont elég sok helyen van. Engem pl abszolút nem ért ez meglepetésként. Én Amikor mondták, hogy Muller- Loeb Citroen kb garantáltan ki mertem jelenteni hogy vb gyõztesek az elsõ évben. Itt a 3 dik hely kiadó. Az kérdés, hogy egy Chevy, vagy egy Honda lesz ott.
Szóval ha izgalamas versenyt akarunk nézni, akkor BTCC. Ott 7 bajnok van és ott nem lehet tudni ki meg hol lesz. Kb 7-10 ember esélyes a bajnoki címre. Kicsit sok egy szezonra :-))
Downhill!!
bünti súlyokat majd akkor kapnak ha elkezdik nyerni a futamokat.
www.smart-bus.hu
De egyébként annyira tudtam, hogy már megint top autót raknak a köcsög müller alá... pfejj...
Minimum fél-1 év elõnyük van az autó fejlesztését tekintve a Hondához és a Chevyhez képest.
Plusz ugye a szabályváltozások is nekik játszottak, így a tapasztalat nem sokat számít, mindenkinek új autót kellett építenie.
Nem hiszem el, hogy a Honda ennyire ne tudna versenyautót építeni... 1,5 másodperc azért marha sok fõleg hogy a Citroennek nem sok tapasztalata van WTCC-ben.
Vélemény: nehéz lesz!
De a számoknál is beszédesebb volt a hondás vezetõk arca. Egyik alkalommal benéztem a garázsban leválasztott kis tárgyalóba, de egybõl mentem is tovább, és arra gondoltam, szerencsés vagyok, hogy nem kell odabenn lennem. Tarquini, Mariani, Adamo, Bruno és D’Esposito igen komor tekintettel nézett egymásra, de még a mindig jókedvû Daisuke Horiuchi is sokkal feszültebbnek tûnt a megszokottnál.
www.smart-bus.hu
Per Aspera Ad Inferi.
mit fogsz csinálni akkor Formula E alatt? 😊
Per Aspera Ad Inferi.
vállald fel a témát és akkor több szó fog esni. 😊
korán kelek, késõn fekszek ezen a F1-en meg csak elaludni lehet nap közben 😉
Hát 4. lett a tegnapi teszten! Jordan,Shedden (Honda), és Menü (!)(VW) mögött.
Viszonylag kevés szó esett ebben a topicban a BTCCrõl. Nem pötyögném be ide, akit érdekel kik mivel indulnak idén azok ITT,a rallysimfans fórumon elolvashatják pár hozzászólásomat, képekkel illusztrálva.
Akinek nagyon sok ideje van az kezdheti INNEN is az olvasást. (Ez egy lappal elõrébb van mint a másik link, és olyanokról is szót ejtek akik végül nem indultak)
7 korábbi bajnok, 13korábbi futamgyõztes, 31 pilóta összesen. Jó eredményeket mutató VW és Merci. Izgalmas évad elé nézünk,
Megnézed élõbe amelyiket akarod, a többit meg felvételrõl.
Mondjuk az F1et érdemes élõbe nézni, mert arról hamarabb belefutsz egy hírbe itt ott (TV, rádió). A V8rõl és a BTCCrõl nem nagyon vannak hírek a magyar médiában.
A V8 és a BTCC is pár napon belül fel szokott kerülni a youtubera is.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Per Aspera Ad Inferi.

<#idiota>#idiota>