Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BTCC ausztráliába?<#merges2>

Black Ghost
Egy kis különlegesség!

Dietrich
Sajnos a V8 tasmániában halál unalom, IndyCar is lötyögött csak Szentpéterváron

bolond lukból, bolond szél fúj. 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bosco05
Hát ez nem volt semmi az fix 😊 Turkingtonnak elgurult a gyógyszere, õrület, hogy hogyan oda tette magát, Plato-nak meg szerintem lejött a lila köd a második futamon 😄 Ezek állatok 😄 A végére meg Menü papa is hogy ráérzett mi? 😊 A hétvége szériája nálam egyértelmûen a BTCC volt. Sajnos a V8 tasmániában halál unalom, IndyCar is lötyögött csak Szentpéterváron, Forma1 meg hát... Na mind1 😄
z0ty4
thx <#worship>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Black Ghost
BTCC: Április 20 Donington!!!
Black Ghost
Ezen a 27 körön több minden történt, mint az elmúlt két F1 hétvégén összesen!<#worship>

Turkington & Plato, hatalmasat ment! Grat!<#eljen>
Black Ghost
Ennyi, Colin a király!
Black Ghost
Round3!!!
Black Ghost
Na Ginetta junior hozta a kötelezõt! 10 méter mínusz 3 autó! 😄
gordon 24
Szerintem biztos. Nem hinném várnak azzal..

Downhill!!

Black Ghost
Giovanardi sorsolt, elsõ 6 fordul!
Black Ghost
Már most súlyozni fognak???
Black Ghost
Úgy látom egyenlõre jobb a tavalyi Civic! ...bár Jordan is jól nyomja!
Black Ghost
Pont ezt írtam havernak is, ha nincs SC Shedden megvan! 😊

Õrült az a faszi!
gordon 24
Jött fel mint a talajvíz :-) Kár volt az sc-ért. Lehet meg let volna Shedden, vagy mind 2. -😊

Downhill!!

Black Ghost
Turkington egy állat! 😊
RatBaG
most indul az elsõ futam.
2. 15:15
3. 18:00

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
Terminátor - A gépek lázadása felújított rész 😄D

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich

A kék jobb szerintem, de remélem mindkettõ elõl fog csatázni.

RatBaG
új design

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

hungary27
<#taps>
Sippie
teszt? nem, még nem volt <#zavart1>
bakkerman
elég nagy esély van rá,de azért remélem Norbi megizzasztja Lõbéket 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

dave9004
azt hiszem ez az idei bajnok autó
pajti

<#nyes>

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Jacek
<#taps>

Dietrich
MotoGp-t mert nem engedték a törpének megvenni a széria feletti jogokat 😉

Jacek
FIA mit nem tett még tönkre?😊)

bosco05
Mivel az FIA mindig brutális költségekben gondolkodik és folyamatosan változtat sosem lesz annyi autó mint a TOCA-s BTCC-ben vagy a szintén FIA mentes V8-ban. Itt a hangsúly az állandóságon és a költséghatékonyságon van... Gondoljatok bele a Honda és a Citröen mennyi pénzt ölt a fejlesztésbe, de ezek már most azon gondolkodnak, hogy legyen kuka az egész. Vicc úgy ahogy van...
Jacek
Rájöttek az ostobák mirõl is kellene ennek szólnia😄

Black Ghost
2.0l turbós géposztályon dolgozik az FIA

"Az FIA Túraautó Bizottság elsõ embere egyébként Alan Gow, aki nem mellesleg a BTCC vezetõje is egyben, a Valenciában felvázolt tervek pedig alapjaiban hasonlítanak a brit bajnokságban most használt NGTC-s kategóriára (2.0 literes motor, egyszerûbb autók). Úgy tûnik tehát, hogy az FIA szeretné a BTCC-ben sikeres rendszert egész Európára, sõt talán a kontinens határain túlra is kiterjeszteni.

Aki esetleg nem követné a brit bajnokságot, idén rekordszámú, 31 autó nevezett, és összesen 13 különbözõ márka szerepel a sorozatban."

Ennyi<#felkialtas>
Black Ghost
Az "RML"-t rosszul írtam, az: RAC!
Black Ghost
Ezek nem végeredmények, csak apró történések, majd ha láttad már a futamokat, rájössz mennyire keveset mondtam! <#papakacsint>
Black Ghost
"Talán a SuperTouring korszakban lehetett ilyen szinvonalas mezõny. Pl nézz meg egy 98as rajtlisát a wiki-n."

...hmm 98, a másik félisten!!! <#szeret><#worship>
Kösz hogy leírod az eredményt.... Legalább spoilerbe raktad volna..<#vigyor>

Black Ghost
Húú 2009!!! ezt ki ne hagyd, egy ideig megvolt az összes futam. Az RML BMW-vel Turkington ekkor lett bajnok, még ment a három "gyári" Vauxhall!

Nyitó futam Plato Drift! Truxton race3, Plato egy állat! Donington, Thomson õrületes vizes futama (slickken)! Oulton park race2-3! Brand Hatch záró forduló 3/2, ahol még 4 bajnok esélyes volt!
...és még sorolhatnám, õrületesen jó szezon volt!

Brand Hatch, Plato-Chilton befutó, 0.015 sec!!!! link
Talán a SuperTouring korszakban lehetett ilyen szinvonalas mezõny. Pl nézz meg egy 98as rajtlisát a wiki-n.

2011 óta nézem a BTCC futamokat. De körülbelül ekkortájtól, vagy egy kicsit hamarabb, elkezdtük nézni 1990tõl az éves összefoglaló vidiket. Valamelyik 1,5órás, van ami 2. De pl a 2006-2007 már 6 órás összefoglaló volt. <#vigyor>
2008al megakadtam, mert nem nagyon töltik torrenten, máshol meg nem találtam meg.
Így még a 2008-2010 hiányzik, csak foltokban van meg ki mivel ment, de direk kerülöm is az ezekrõl az évelrõl szóló eredménylistákat.

Honda:
A Jasnak talán az egyik legsikeresebb autója a SuperTouring Accord volt, Tarquini 3. lett vele a 2001ben az ETCC-n. De a 20 futamból 9et megnyert.
A bajnok Giovonardi és a második Larini csak 3at. Viszont Tarquini 4 szer kiesett, míg az elsõ két versenyzõ csak 1-szer.

A S2000-es Accorddal Thompson szárnyalt 2008ban Imolában (3. és 1. hely), de ezen kívûl nem volt igazán jó eredménye. Azt se felejtsük el hogy ekkor az N.Technology futtatta Thompson kocsiját.

A jó autóépítõkhöz hozzávenném a Team Dynamics-ot is. Kicsit vicces volt mikor a "Gyári" hondát, elverték az általuk épített Integrával...
(Most találtam rá, hogy az a gyári Honda, az igazából az Arena Motorsport volt, egy kis gyári támogatással)

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.