Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bolond lukból, bolond szél fúj. 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
https://www.youtube.com/channel/UCypG1lOzpJc6SA18LytoYFg/videos
Per Aspera Ad Inferi.
Turkington & Plato, hatalmasat ment! Grat!<#eljen>#eljen>
Downhill!!
http://fancystreems.com/itv-4-uk-stream.php
Per Aspera Ad Inferi.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"Az FIA Túraautó Bizottság elsõ embere egyébként Alan Gow, aki nem mellesleg a BTCC vezetõje is egyben, a Valenciában felvázolt tervek pedig alapjaiban hasonlítanak a brit bajnokságban most használt NGTC-s kategóriára (2.0 literes motor, egyszerûbb autók). Úgy tûnik tehát, hogy az FIA szeretné a BTCC-ben sikeres rendszert egész Európára, sõt talán a kontinens határain túlra is kiterjeszteni.
Aki esetleg nem követné a brit bajnokságot, idén rekordszámú, 31 autó nevezett, és összesen 13 különbözõ márka szerepel a sorozatban."
Ennyi<#felkialtas>#felkialtas>
...hmm 98, a másik félisten!!! <#szeret>#szeret><#worship>#worship>

Nyitó futam Plato Drift! Truxton race3, Plato egy állat! Donington, Thomson õrületes vizes futama (slickken)! Oulton park race2-3! Brand Hatch záró forduló 3/2, ahol még 4 bajnok esélyes volt!
...és még sorolhatnám, õrületesen jó szezon volt!
Brand Hatch, Plato-Chilton befutó, 0.015 sec!!!! link
2011 óta nézem a BTCC futamokat. De körülbelül ekkortájtól, vagy egy kicsit hamarabb, elkezdtük nézni 1990tõl az éves összefoglaló vidiket.
Valamelyik 1,5órás, van ami 2. De pl a 2006-2007 már 6 órás összefoglaló volt. <#vigyor>#vigyor>
2008al megakadtam, mert nem nagyon töltik torrenten, máshol meg nem találtam meg.
Így még a 2008-2010 hiányzik, csak foltokban van meg ki mivel ment, de direk kerülöm is az ezekrõl az évelrõl szóló eredménylistákat.
Honda:
A Jasnak talán az egyik legsikeresebb autója a SuperTouring Accord volt, Tarquini 3. lett vele a 2001ben az ETCC-n. De a 20 futamból 9et megnyert.
A bajnok Giovonardi és a második Larini csak 3at. Viszont Tarquini 4 szer kiesett, míg az elsõ két versenyzõ csak 1-szer.
A S2000-es Accorddal Thompson szárnyalt 2008ban Imolában (3. és 1. hely), de ezen kívûl nem volt igazán jó eredménye. Azt se felejtsük el hogy ekkor az N.Technology futtatta Thompson kocsiját.
A jó autóépítõkhöz hozzávenném a Team Dynamics-ot is. Kicsit vicces volt mikor a "Gyári" hondát, elverték az általuk épített Integrával...
(Most találtam rá, hogy az a gyári Honda, az igazából az Arena Motorsport volt, egy kis gyári támogatással)
<#szeret>#szeret>