12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • RatBaG #9782
    Oxxo Racing Team

Második futamban Norbi 10., Beni 11., de a nagy csaták és ütközések miatt büntetések várhatók. Norbinak nekiment Laczko, emiatt defektje lett pilótánknak, majd Albacete kiforgatta őt... Így lett 10. Beni technikai gondokkal küzdött végig.
  • RatBaG #9781

Gábor Wéber

A rajtrácsra menet eltört a fékerőelosztóm a pedál tövében, rohamtempóban kellett leragasztani, hogy legalább a helyen maradjon. Sajnos nem jó pozícióba rögzült, így hátra mászott az fékerő elosztásom, ezért a második kör első féktávján azonnal keresztbe álltam, miközben Fjordbachot akartam volna kifékezni. Keresztben átrepültem a füvön, éppen elkerülve a mezőnyt, de az ütéstől az első futómű is elment, így ki kellett állnom.

Újabb sosem volt technikai hiba, újabb DNF.
  • Szabi #9780
    majdnem elaludtam :D
  • bakkerman
    4. lett a második futamon Michelisz. Bűngyenge futamok voltak,a két ladás zúzása hozott némi izgalmat de annyi.
  • RatBaG #9778
    müller segítségével két lada lezúzva, chilton alól kiesett a jobb hátsó, norbi egyből vesztett egy helyet, piros zászló.

norbi jó szarul rajtolt, ha nem egy sikán lenne az első kanyar, rögtön az utolsó hondás lett volna.
  • Szabi #9777
    5,5 mp-el nyert úgy hogy az utolsó 4-5 körben nagyon visszavette a tempót

WTCC-n közbe csak a szokásos... sárga zászlós előzés, roncsderby... kb. 20perc szünet.. :D
  • Szabi #9776
    féltávnál 4mp-re a második... ha a technika is úgy akarja idén csúnya alázás lesz.. :D
  • Totti5
    Gábor? csak nem megkotlott az a szemétkupac megint?

Edina 8. lett
  • Szabi #9774
    közbe elindult a 3. kamionverseny is, remélem marad Norbi az élen! :)

stream-et akaroook :(
  • hungary27
    "Ifj. Ficza Feri második lett a SEAT Kupa második futamán!!!! Szép volt, Fecóóóó!!!"
    WTCC Blog
  • Szabi #9772
    nem, 1től kezd a Dunán az R2
  • Black Ghost
    Jól látom hogy, 9:15, ill. 9:45-kor voltak a futamok?
  • hungary27
    "Pole pozició, 13:20 - kor indul a mai első verseny! Szurkoljatok, hogy sikerüljön!"
    Kiss Norbi
  • Minstrel
    teszetosza itt mindenki, egy normális előzés se volt
  • RatBaG #9768
    fú de izgi volt.
  • bakkerman
    katt
  • Totti5
    stream?
  • bakkerman
    annyira teszetosza Norbi bazmeg hogy hihetetlen
  • RatBaG #9764
    http://hosszabbitas.hu/wtcc/morbidelli-a-pole-ban-nehany-oraig

• Dietrich
  • RatBaG #9762
    ez még tegnapi, ma meg hiába ment le az első futam, semmi hír...
  • bakkerman
    gratula Norbinak! :)
  • Szabi #9760
  • Totti5
    Gábor Wéber B3 Racing's

Ez az a pillanat, amikor a soha fel nem adásról, a kemény tökűségről, meg egyéb PR szépségtapaszokról kellene írnom, de nem megy. Nagyjából most szakadt el a cérna, miután ma is mindhárom menésünkön ugyanazzal a turbó problémával szenvedtünk.

Nem hogy beállítás, meg finomhangolás nincs, hanem két egyforma kör sem egymás után. Egyszer 240-nel, aztán 220-szal érek ugyanarra a féktávra, és nem hogy a gumikat nem tudom normálisan felmelegíteni, vagy szélárnyékot keresni, hanem arról rádiózok megállás nélkül, hogy hova húzódjak le motort leállítani és újraindítani, hogy talán egyetlen mért körön át kitartson a turbónyomás normál értéken. A végén az utolsó szektor közepén kellett megtennem, különben a mért kör vége előtt már újra letilt.

Nem ezért jöttem ide, hanem versenyezni, de ez ebben a formában lehetetlen. Holnap úgy kellene elindulni a 12. helyről, hogy 2 vagy 3 körig bírja az autó nem túl kecsegtető kilátás. Viszont megoldás egyelőre nincs, a szerencse pedig messze elkerül minket egyelőre.

Még csak frappáns végszó sincs, csak a bazi nagy üresség, hogy mit keresünk itt...
  • Szabi #9758
    Norbi megnyerte a második versenyt

most meg Beni kamionja adta meg magát :/
  • hungary27
    Csak a sor végére tolják Tarquinvel együtt...
  • hungary27
    Morbidelli az első lett!
  • RatBaG #9755
    Oxxo Racing Team

Sziasztok!

Norbi egy világgal vezette a mezőnyt, de sajnos a technika megállította... A kormányzásban adta meg magát valami, az egyik kanyarban hatalmas reccsenés, elment a kormány, leesett a pályáról, még a parc fermében van az autó, pontosat nem tudunk... Norbi az 5.helyen tudott bejönni végül.

Benit a 8.helyről kilökte Halm, vizsgálják az esetet, egyelőre 9.
  • Sippie
    na Kiss 1. helyről már az 5.-nek mutatja a számítógép...
  • hungary27
    http://www.forma1ferrari.hu/p/wtcc.html
  • Miguel125
    Valaki tud stream-et?
  • hungary27
    gondolom a fia miatt nem adták youtube-on.

eredmény
  • RatBaG #9750
    seat kupával mi van? sehol a stream.

lol, zengőék is:
    "A SEAT Leon EuroCup még tart, de sajnos a Zengő Junior Team versenyzője, Ficza Feri sajnos kiállni kényszerült turbó hiba miatt."
  • Szabi #9749
    meg lett Kiss Norbinak az első rajtkocka! :)

már csak valami stream kéne a versenyhez... :D
  • zzeN
  • RatBaG #9747
  • Dietrich
    arra.
    mondjuk az tény komolytalan bajnokság az is...és a 2. futamot feladta a nagy meleg miatt.
  • bakkerman
    hatalmas! én csak annyira adnám oda Michelisz autóját neki,hogy menjen 10 kört ugyanolyan setuppal pl.: a ringen,mint amivel megy Michelisz,egyedül körözne a pályán,kiváncsi lennék milyen időket hozna.
  • Minstrel
    Superstars futamra gondolsz? Mert ott 3. lett az első futamon.
  • milk4
    Vessző nélkűl úgy kéne érteni, hogy Kiss jobb lenne Michelisz helyett.
    Vesszővel meg úgy, hogy Kiss is Michelisz mellé mehetne a WTCC-be.