Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Winton Race 1-2-3 highlights

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Roger6
FIA amúgy is fura nekem. Mármint fura döntéseket hoz.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SimaSuna
i <3 FIA....
RatBaG
SitatiS
Kihagyhatatlan<#eljen>

Let the good times roll.

Pár éve át akart repülni az alagúton, de nem engedték neki! 😊)

www.smart-bus.hu

Dietrich
Besenyei Péter mûrepülõ világbajnok felszáll az Erzsébet hídról

elmebeteg 😊)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szabi
Nagy Futam II. Budapest - Május 01.

14:00 - 14:20 Infinity Red Bull Racing FORMULA 1 Show DAVID COULTHARD és DANIEL RICCIARDO pilótákkal
14:21 - 14:30 DTM BMW versenyautó bemutató TIMO GLOCK pilótával LeMans BMW versenyautó bemutató
14:31 - 14:40 World Series By Renault bemutató BAUMGARTNER ZSOLT pilótával Formula Master bemutató ROY NISSANY pilótával
14:41 - 14:50 Silver Sting és Mercedes SLS AMG versenyautó bemutató
14:51 - 15:00 Formula Master és Formula BMW versenyautó bemutató
15:01 - 15:10 Drift show Drifting.hu versenyautókkal
15:11 - 15:20 Lamborghini autócsodák bemutatója
15:21 - 15:30 Le Mans BMW versenyautó bemutató
15:31 - 15:40 Porsche 997 CUP versenyautó bemutató
15:41 - 15:50 Ferrari Race car bemutató
15:51 - 16:00 Auto GP sorozat versenyautói a rakpartokon
16:01 - 16:10 WTCC 1.
16:11 - 16:20 WTCC 2.IVAN MÜLLER, SÉBASTIEN LOEB, MICHELISZ NORBERT, JOSÉ MARIA LOPEZ pilótákkal
16:32 - 16:57 Infinity Red Bull Racing FORMULA 1 Show DAVID COULTHARD és DANIEL RICCIARDO pilótákkal

DUNA FELETT a Lánchíd és a Margit híd között

11:00 - 11:12 Besenyei Péter mûrepülõ világbajnok felszáll az Erzsébet hídról
11:12 - 11:17 Flying Bulls Aerobatic Duo - Két repülõgép légi bemutatója
11:17 - 11:29 Red Bull Aerobatics Team - Négy repülõgép légi bemutatója
11:29 - 11:44 A Flying Bulls B25, P38 és F4U tipusú repülõgépének bemutatója
11:44 - 11:56 Veres Zoltán mûrepülõ egyéni légi bemutatója
11:56 - 12:06 A Flying Bulls Bell Cobra helikopter légi bemutatója
12:06 - 12:14 Illés Tamás mûrepülõ világbajnok légi bemutatója EDGE 540T tipusú repülõgéppel
12:14 - 12:20 WizzAir A 320 tipusú repülõgép áthalad a Duna felett
12:20 - 12:28 Imreh Lajos pilóta bemutatója MI-2 tipusú helikopterrel és füstölõvel
12:28 - 12:38 RedBull Ejtõernyõ Csapat bemutatója egy PC-6 tipusú repülõgéprõl, 5 ejtõernyõs ugrása
12:38 - 12:48 BO-105 tipusu helikopter bemutató
12:48 - 13:00 L-29 Delfin és Alpha Jet Show légi bemutató a Duna felett
16:21 - 16:31 FELIX BAUMGARTNER egy BO 105 tipusú helikopterrel leszáll a Batthyányi térnél

"Nulla tenaci invia est via"

Sippie
marketing... a tavalyi narancs fekete Zengõs kiegészítõk már cikik idén, mindenkinek új polót, dzsekit, sapkát kell vennie 😄
benőmenő
Azért a mostani 40+ fokos nyarakban nem biztos, hogy jó ötlet lenne egy fekete benzinkút 😄
Dietrich
akiknek a kutakon nem is az a színük 😊

bosco05
MOL Group miatt inkább piros fekete már
RatBaG
pont tegnap hajnalban villant át az agyamon, hogy mekkora kuss van zengõék felõl, se egy hír, se egy design szellõztetés, stb...

http://www.zengomotorsport.hu/hu/egyutt_a_csapat_kezdunk

remélem a full matricázásban azért hangsúlyos lesz a narancs ismét.

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
ahogy írják ott nem csak a motor volt erõs. na meg kellett jó pár év ill. más gyártók kivonulása a wtcc-bõl.

Valamelyik talán wtccblogos cikkben olvastam, valenciai közös teszt alapján egyellõre úgy tûnik, hogy a honda túl sokat mozog a pályán, túl ideges. Ezzel szemben a citroen olyan mintha sínen menne.

infidel

Nem csak a motor volt ott erõs. Az egész autó nagyon jó volt. A bamboo gyengélkedett néha, de csak azért mert fizetõs hobbi versenyzõi voltak általában, de tavaly pl. Nash és a Nika-nál Nykjaer is megmutatta, hogy jó az a gép.

infidel

Sippie
ezzel szemben látod, hogy a chevyk mit értek el itt, csak erõs motorral.
Dietrich
Toyotának is erõs motorja volt F1-be és mit ért vele?
azért összetettebb a dolog zárt pályaversenynél.

Dietrich
hát hogy 21 indul nem 16.
az más kérdés, hogy csak töltelék indulók lesznek 😉

Winton hétvégén!

szombat
R1 05:00 - 05:57 /34 kör
R2 07:25 - 08:22 /34 kör

vasárnap
07:30 - 09:15 /67 kör
stream

bosco05
pont 16 tc1-es van, nem értem hol a gond 😊
Sippie
elvileg a Honda új motort tervezett idénre, szóval a tavalyihoz képest jobbak kell hogy legyenek.
RatBaG
erre számítok én is.
a chevynél az alapok még most is annyira erõsek, hogy simán lesz bennük elég tartalék idénre, a citroen egy éve csinálja a kocsit, tuti élen lesznek, szóval a honda van megint szopóágon...
na de majd norbi megint a szarból is várat csinál, aztán örül mindenki.

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
a teszteken milyen volt a chevy? annyit tudok, hogy elõször leszakadt a hátsó szárny, és anélkül körözgettek. A citroen valami másfél másodperces elõnyben, de a Chevyk mentek egyáltalán normális idõt? Remélem azért legalább az nem elõzi meg, ha már nem gyári alakulat.
bakkerman
nagyon vad az autó,rohadt jól néz ki! Reméljük teljesítményre se lesz rá panaszuk Norbiéknak 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Dietrich

Dietrich
tartok tõle a Honda a 3. helyre csúszik vissza..de majd kiderül.

ahhoz képest, hogy 16 autóról regéltek decemberben..
Drivers

RatBaG
rohadt jól néz ki az idei chevy.

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
ideje volt már <#eljen>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
Dietrich
ugye ha nem vesznek be a buliba milyen szar? 😊)

SimaSuna
Több kreativitást vártam volna...
megannyi jó dizájner, és kb 0 fantázia...
Vihettek volna bele még egy kis színt. A Hell miért nem piros...

Kiss Norbi cikket olvasva, eszembe jutott hogy még nem tisztáztam le magamban (pedig olvasgatom a túraautós híreket több helyen is ), hogy most akkor az ETCCben az S2000-es kocsik külön lesznek-e választva 2.0 szívó és 1.6 turbó szerint, vagy sem.

Felmentem a hivatalos lapra: http://fiaetcc.com/html/standings.asp
Már itt is jól látszik, de a szabályzatban is szépen benne van, hogy külön értékelik õket.
De az 1.6 turbó itt TC2T-nek van nevezve, a régi szívó meg TC2-nek...<#conf>
A szábályzatban is csak ezek vannak. Lanti meg állandóan TC2nek és TC3nak nevezi ezt a két kategóriát. A fiawtcc.com-on is TC2nek van írva a turbós.

Két Fia túraautó bajnokságban miért más a kocsik jelölése???

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
Tasmán pálya ilyen..az IC meg jó volt összességében.
Mondjuk az f1-hez nem hasonlitanám mert 3 kör alatt több elõzés volt a szûk utcán, mint a Tilke foson. 😉

na majd hétvégén Winton és mindent szebben látsz 😊

bosco05
azóta már megnéztem papa 😄 az is uncsi volt meg a második is, a harmadikról meg ne is beszéljünk 😄 v8-ban ennél ezerszer jobb versenyek szoktak menni, ahogy indycarban is
Dietrich
a szombati elsõt nem is látta de psszzzt! 😄

az a baja, hogy gyenge a kedvence alatt a Ford..pedig a megoldás egyszerû lenne. ott kell hagyni a Fordot és Dalhgreent kirúgni, majd beülni a volvóba secondarinak McLaughlin mögé 😄

bosco05
passz, lehet hogy máshol kezdõdik nálam az unalmas és máshol nálad 😊
dave9004
unalmas volt a v8, akkor én mit néztem? <#miaz>
Sippie
ja bár rafkós a cikk, azt írják hogy elsõdleges a kamionverseny, és csak másodlagos lenne az ETCC... há na majd kiderül 😄
bosco05
jó volt nem? 😄
Sippie
azért gyaníthatóan de. Legalábbis a truckrace-t tuti nem hagyja ott idén, végre jó technika van alatta, tesztelnek is már Benivel, tele van vele az FB oldala az Oxxonak. Ha mellette összeegyeztethetõ az Alfázás akkor lehet reális esélye, de az Oxxot tuti nem hagyja ott 😊
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

RatBaG
a fordított bathurstöt is sikerült elhinnem kb fél percig...

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
gondolom nem ápr.1-i tréfa 😊

Sippie
szép nap ez a mai 😊
Dietrich

Dietrich
szerintem errõl van szó ami október elején volt
1998 AMP Bathurst 1000

mert volt egy ilyen is novemberben
1998 FAI 1000

99-tõl a V8 rendezi már csak a Bathurst 1000-t