12867
-
#9863 Ja baszki nem engem hívtak -
#9862 ETCC-ből a WTCC-be: Nagy Norbi a WTCC mezőnyében áll rajthoz -
#9861 WTCC Blog
"Nagy Norbi a WTCC-ben!!!!! Az MGS Motorsport pilótája ott lesz a spai versenyen!!!! Részletek hamarosan."
szólni kéne az illetékeseknek, hogy összekeverték a norbikat... -
#9860 -
#9859 Honda is összeszedhetné magát
ehhez semmi mást nem kellene tenniük, mint 5 milió öjróval megtoldani a mostani költségvetést és motorra költeni a fejlesztést. -
#9858 hiszem ha láton kvalin ott vannak az első futamon. -
#9857 neked amúgy mi bajod van vele? -
#9856 jézusom, a következő futam spa!
ha moszkvában ilyen szenvedés volt, mi lesz ott, kört kapnak a dígó talicskák? -
#9855 Így van és inkább gondolom, hogy Norbi technikája nem jó most. Elhasználja a gumikat, hogy tudjon tempót menni s a végére nem marad semmi, aztán jön a szerencsétlenkedés. Ezen kellene javítani. Persze egy Tarquini egy nagy ász, hiába van benne a korban még mindig piszok gyors, Monteiro is nagyon gyors. Nem biztos, hogy Norbi a legjobb pilóta a Hondások közt, a szabályok meg lehet nekik nem fekszenek még annyira. Mutogatni kár pláne azokra akik a technikát adják. Kétlem hogy szándékosan ilyet tenni egy gyártó, mert ha kiderülne az odavágja a presztizsét. Persze hergelni kell a szurkolókat, jobb másra kenni, mint bevallani hogy elbafták, nem ment.
Honda is összeszedhetné magát, mert az egy dolog hogy nem annyira jó az autó, de hogy egymás versenyét teszik tönkre az már nevtséges. Semmi taktika nincs egyik versenyző közt sem, mindegyik megy arra amerre lát, és ez a vége mindig, a totál csőd. -
#9854 -
#9853 akkor meg tartsák tiszteletben a szerződést,és ne rinyáljanak,és ne mutogassanak a másikra,ha nem megy az autó,meg a pilótájuk. -
#9852 Csak ez nem úgy megy, mint a játékban, hogy kilépsz és másik autóval mész, itt komoly szerződések vannak. -
#9851 Szarrá töri, de még úgyis legalább 7. lesz:D
Jövőre állítólag úgyis jön a Volvo, hát arra:) -
#9850 na hát ez az,mégis mire? Nincs sok lehetőség -
#9849 vagy szarrá töri,vagy bejön a Citroenek mögött -
#9848 szarrá töri az első futamon -
cseréljen helyett Michelisszel, lássuk ő mit tud kihozni a Hondából. :) -
#9846 aztán lehet gondolkozni egy autó váltáson,ha már ennyire nem bíznak a Hondában
mégis mire? -
#9845 Kiss Norbi közben 4x lett második ezen a hétvégén :DD
-
#9844 fölösleges ez a másra mutogatás,meg összeesküvés elmélet gyártás...Az autó szarabb mint a gyári Hondák,és Norbi is elpöcsöli a futamokat,már már betegesen vigyáz az autóra a futamokon,ami egy pontig elfogadható,mert privát csapat a Zengő,de akkor meg ne fogalmazzanak meg olyan célokat,hogy legjobb Hondás akar lenni,és 5. helyen végezni az összetettben. Féltávnál járunk,jobb nem lesz az autó,ő se lesz aggresszívabb,jó esetbe a top10-et tartani fogja összetettben,aztán lehet gondolkozni egy autó váltáson,ha már ennyire nem bíznak a Hondában -
#9843 Sajnos a másikra mutogatnak és hogy direkt, mesterségesen van lelassítva a Zengő Honda.
"Mögöttünk három Honda Civic és mint tudjuk olyan, ugyanolyan mind a három. Tavaly mind a hárman kikaptak Norbitól, persze nem egyszer. Képzeljétek, mégis mind gyorsabbak most nálunk!
Tudom, hogy ciki lenne kikapni Norbitól a gyári csapatban, ahogy tavaly is, de, ahogy a mi autónk idén üzemel, ez épp olyan ciki, csak a hülye nem látja, hogy mennyivel vagyunk lassabbak.
Amivel az izgalmak alatt nem számolhattunk, az sajnos sokba került a végén. A teljesen széthajtott gumik a nagy csatában jelentősen elgyengültek. Az utolsó előtti körben Norbi lecsúszott egy féktávon az ívről"
Én megértem hogy csalódottak, de ezt nem kellene, ha meg nem tetszik nekik amikor a másik Honda pilóták mennek jobban, akkor váltsanak autót... Nem biztos hogy Norbi a legjobb Honda pilóta, lehet most a többiek nyomják jobban. Új autó, új szabályok, lehet ez Norbinak kevésbé fekszik ( még ). A hiba meg hiba, azon nincs mit szépíteni. -
#9841 -
#9840 de felbaszott ez a második futam... -
#9839 na akkor inkább nézzünk egy kis btcc-t, az legalább nem kúr fel, és van akció.
http://soccerembed.com/itv4.php -
Nyiri #9838 Kíváncsi leszek hogy Zengő mit fog sírni holnap. Eddig mindig volt valami ok a rinyára... Ezt hogy magyarázza ki?
Tudom negatív vagyok de ennyire balszerencsés nem lehet valaki. Itt más van -
#9837 Csuti Lacit meg elküldhetnék már a picsbe, ezzekkel az okoskodó elemzéseivel, már tele a tököm. -
Nyiri #9836 Ez az egész wtcc szar. Hittem hogy meglesz a dobogó vagy talán győzelem erre... Lassan citroen kupának is lehetne hívni. Hoznak egy srácot a játszótérről és nyer.
Most is megy Norbi mosdatása. Faszom. -
#9835 2 kör alatt -4 hely, ezt 100 futam után azért nem kéne. -
#9834 Mindegy, máskor jobban figyel. Többieknek is kopott a gumi még sem néztek el kanyart. Nem kell pátyolgatni, tanulni kell ebből is. -
#9833 az utolsó kanyaron már felröhögtem kínomban.. -
#9832 túl szép lett volna, hogy igaz legyen... 7. hely, nc.
unalmas már ez az állandó szopóroller. -
#9831 Ezt jól elbaszta ma. -
#9830 a Citroen meg külön kategóriába kéne induljon.. -
#9829 Ez a 3 Honda vicc. Szépen csinálták! Így kell leírni a saját versenyt. -
#9828 WTCC mókamestere.
Bírom az öreget :) -
#9827 :DDD
-
#9826 -
#9825 első szabadedzés Lantitól :D -
El Gigante #9824 -
#9823 egy kis V8 pit stop szabályzat magyarázása, Mark Larkhamtól.