Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(ilyen autók ellen aztán nehéz lesz nem megnyerni az összes futamot)
Megnéztem volna szívesen Loeb mit csinál egy Hondában<#eplus2>#eplus2>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
mire leírtam, meg is lett.
Na Lopeznek fogok azért szurkolni idén.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ahogy mondják, el kellett volna vennie, nem tolólapozni agyatlanul.
Per Aspera Ad Inferi.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
idióta bennani se bírt volna a seggén maradni, hogy mindenki el tudjon indulni a második futamon.
Per Aspera Ad Inferi.
Helyette, streameket kell vadászni, torrentezni, yt-s videókat böngészni, csak hogy normális versenyt lásson az ember!
remélem ki is gyulladt az a dígó szarkupac, és teljes lesz a deja vu.
porcelánból vannak vagy mi a pöcs?
Per Aspera Ad Inferi.
FRISS: A szervópumpa meghibásodása miatt nem tudunk rajthoz állni a második futamon! Cikk és videó hamarosan!
Per Aspera Ad Inferi.
a kép nem kell, abból van elég, de a cseh stream hangja már kezd idegesíteni 😄DD
"Nulla tenaci invia est via"
attól fosott mindenki, hogy akkor megint csak egy évre vesznek autót, de láthatjuk, hogy az rml "sufnituningolva" is jobbat hoz össze. és akkor a tavalyi év sem küszködõs, néhány nagy pillanatos küzdelem lett volna, hanem rommá nyerte volna magát norbi, kb mint nykjær... <#rolleyes>#rolleyes>
Per Aspera Ad Inferi.
<#eljen>#eljen> ...ennél még az N Technology is jobb volt!
Norbi rágyúrhat Coronellel a 10. helyre majd, hogy tudjon az élrõl rajtolni és 1-2 körig az élen menni 😉
JAS-t ki kell rúgni RML-t átcsábítani, de még a Triple Eight Race Engineeringgel is jobban járnának. <#hehe>#hehe>
Per Aspera Ad Inferi.