12867
-
#9903 -
#9902 Norbinak hamarabb lesz ilyen autója civilben mint hogy Zengőéknek legyen pénze rá -
#9901 Michelin Norbi -
#9900 álmodik a nyom... a drága szurkolók.
-
S8DJ #9899 Norbinak szerintem már tele van a f@sza, hogy sehova nem fejlődik ez az autó. Jas motorsport.... -
#9898 V8 is unalmas hétvégén van túl. Szombati 2 futam kb olyan volt mint a WTCC szokott lenni Suzukában a rövid részen.
Vasárnap már valamivel jobb volt, nem is sprint futamból állt.
vasárnapi összefoglaló -
#9897 Az oké nekem, hogy a citroen elkezdett korábban fejleszteni, de ugyan azokat a szabályokat már a többi csapat is ismerte, nem? Szóval akár ők is elkezdhették volna korábban az egészet. Vagy nem? Nem követem egy ideje, mert nagyon gagyi mondjuk :D -
#9896 kiváncsi vagyok az FIA meddig adja az áldását ahhoz, hogy VB-nek lehet ezt hívni...adják oda inkább a BTCC-nek. -
#9895 na vajon mi hangozhatott el?
-
#9894 Azé látszik hogy Lopez a gyerekkel is kezet fogott, Müller meg egy pöcs :D -
#9893 valente minden kanyarban elhagyja a pályát :D
michelisz meg úgy engedi el loeböt, hogy már csak a kifelé irányjelzőzés hiányzott, pff. -
#9892 ez már nem az a WTCC ami volt.
van Lopez-Muller-Loeb és vannak a WTCC pilóták..
az a zene valami ultra unalmas faszság...inkább AC/DC lenne :) -
#9891 azé szerencsétlen, pont őt veszik körbe, és mennek el mellette hárman. -
#9890 a híres-nevezetes honda-összefogás megint megmutatkozott. első kanyarban meglökik, oké, de aztán ennek köszönhetően előnyös pozícióba kerülve az eau rouge-ban ismét megpöckölte a jobb hátulját...
btw, nem unják még a szervezők ezt az elcseszett kesha számot? mert nekem már herótom van tőle. -
#9889 Dunás közvetítés: "..Norbi a 8. helyen, előtte és utána is másfél perccel vannak.." -
#9888 beragadt, feltartották...
bezzeg a citroen... -.- -
#9887 Michelisz milyen szerencsétlen, ez hihetetlen. -
#9886 klímát kapcsold be mer ide hányok :DDDDD -
#9885 :DDD -
#9884 szerintem a Hondával van a kisebb baj..nagyobb van a JAS-al... -
#9883 Citroen
Citroen
Citroen
Chevy
Honda
Itt is.... -
#9882 Károgó varjuk közé tartoztam amikor átváltottak a Hondára.
Majd jött 1-2 jó pozi, és úgy gondoltam, hogy visszaszívom a "bár Chevy-t vettünk volna", hát ezek után ugyan úgy maradok a varjúk között.
Eddig sok pozitívumot nem tudtak a JAS-oknál felmutatni. Gyakorlatilag másoljuk a tavalyi évet. értem én, hogy új autó..de akkor is.
Szervó, szervő, gumik, motor, váltó..csak a hibák..
Norbi pedig hiába is csinál bármit, nem az ő reszortja..
-
#9881 Az baj ha nem értik és fogalmuk sincs. Így nem fognak 1ről a kettőre jutni... mindegy ez az év kuka, és inkább nem olvason zengó oldalt, mert csak elbasz a sírás ás a tétlenkedés, aztán ha van egy jó hétvége akkor meg Norbi elbassza. Talán jövőre... -
#9880 ezen már csak röhögni tudok. jó lesz így az időmérő...
http://www.zengomotorsport.hu/hu/felfoghatatlan_de_lassultunk -
#9879 Küzdelem Zengőéknél -
#9878 Az fasza!
FP1 élő! -
#9877 Idén már a teljesen mennek Suzukában. -
#9876 Nem tudom mennyire lesz jó a verseny szempontjából... Suzuka teljes pályának inkább örülnék meg hasonló dolgok. -
#9875 -
#9874 hétvégén SKYCITY Triple Crown Darwin lesz V8-ban, közismertebb nevén Hidden Valley
rajtok:
szombat 6:50 és 9:00-kor /35-35 kör
vasárnap 7:45-kor /69 kör
stream -
#9873 konkrétan így jártunk rfactorban mikor 3 körös funokat toltunk volna, csak elfelejtettük kikapcsolni a SC-t és bejött a 2. körben asszem 60-as tempót tartva :D -
#9872 awesome :D :D
mondjuk tőlem aztán nyomathatnának egy 3 órás futamot is, kis endurance feeling :D -
#9871 3 körös futamok, 2. körben bemegy a SC valami baleset miatt elengedik a 3. körre őket és vége is a futamnak :D -
#9870 ha valóban bekerülne a naptárba,és teljes pályahosszal,akkor arra a két futamra bevezetnék a bokszkiállást -
#9869 de lehet, hogy kifogyna a benzin.
Egyébként mit tudni arról, hogy a Zöld Pokol "bezár"
Volt ilyen save the ring kezdeményezés....lett belőle valami? -
#9868 Szvsz ez kicsit jobban emelné a sorozat presztizsét, mint három kínai futam
És itt legalább nem köröznének le a citromok senkit -
#9867 Időmérő meg másfél óra lenne :D -
#9866 ez a teljes pályát jelentené? szóval ilyen 8-10 perces körök lennének? :D -
#9865 Nürburgring Nordschleife looks set for 2015 WTCC -
#9864 miért te kölcsönadtad az autódat alkatrésznek? :)