Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ki szerint van a rendõr az üldözött MELLETT. Komolyan kérdezem.
Szerinted ez is hátulról lett megtolva? Ugyanez történt a versenyen is, csak nem lendületbõl tolta meg.
Illetve Ben kicsit elvehette volna a gázt...
Szerintem ahogy én is és te is jártál már így versenyen, hogy szó szerint kiforgattak.
* ha eltekeri, a lendület miatt nem-e ment volna másoknak, amivel talán tömegbalesetet idézhetett volna elõ.
fizikából csak 4-s voltam. ok-okozat már más tantárgy 😊
Ezt kellene pontosítani.
ha az elsõ kerekem az õ hátsójánál van, az már mellette?
vagy ha az elsõ kerekem az õ elsõ kerekénél van?
ha ezt tisztáztuk, talán beszélhetnénk a balesetrõl..
Szerintem hibás volt mind2..ez nem kanyarodott, az nem vette el a gázt..
"Nulla tenaci invia est via"
Versenyen is látszott...
sõt, Coronelnek is az idõmérõn, hogy eléggé hullámzott a motorháztetõ...
"Nulla tenaci invia est via"
Szerintem 50-50 és verseny baleset, elég nagy teher mind2 pilóta számára ez...
De mivan Lopez autójával? azt nem vizsgálta a FIA?
Valaki mégis csak hozzányúlt a kocsihoz...
Nincs elõttem a jelenet, de az elsõ versenyen talán Norbit is ugyanígy rommátörhette volna, ha Norbi nem menekül el elõle.
egyedül a honda csúcsos orra van "mellette", azzal betámasztott a chevy bal sarkába és állt a gázon.
lehet itt tompítani a dolgot, hogy versenybaleset, 50-50, de itt bennani volt az, aki egy pillanatnyi gázelvétellel megakadályozhatta volna a balesetet, de a hazai pálya, meg a lila köd miatt ezt nem vette be a gyomra.
Per Aspera Ad Inferi.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
szerintem 50-50% és akkor versenybaleset.
és mégis kapott egy áthajtásos büntit Bennani..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Továbbá ugye most PólRicsárd jön, ahol a Citroen végezte a teszteket. Tehát ott is biztos a Citroen gyõzelem. A Honda megint csak kibaszott a versenyzõivel, mert késõn homologizált, késõn adta át az autókat..(a Citroen hónapokkal azelõtt tudta, hogy a tesztek megkezdõdtek volna, akkor a Honda miért nem?) De ott a Lada is...tavaly alig tudtak valamit felmutatni. Õk is szenvednek..
Amikor kiderült, hogy a Zengõék Hondát vesznek(bérelnek) én már akkor mondtam, hogy bajnoki cím felejtõs. Jobban jártak volna a Chevyvel addigra meg beérett volna a Honda...De tudjuk, hogy nincs pénz az autóversenyzéshez, csak a focihoz..így örüljünk, hogy ez van.
Respect Zengõéknek, hogy kitartanak. Ez egy ilyen sport...mármint nem, csak mégis.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
gondolom arra már rájöttek jelenleg nem eleget. kérdés mennyi kell F1-re és mennyi marad mellette WTCC-re.
egy jó versenyautó nem csak motorból áll.
Mint ahogy a Citroen is 2011 óta reszeli a DS3 WRC mocit, amit szinte változtatás nélkül rakott a "C elysee"-be, majd tesztelt 10e kilométert!
Tehát van itt két olyan gyár, akik 3 éve versenykörülmények között nyúzzák az 1.6-os motorokat, míg a Honda tavaly kezdte a nulláról!