12867
-
#9983 baszki, ilyen most is van? :O
-
#9982 3 magyar a TOP 10-ben. -
#9981 első szabadedzés
-
#9980 minden pályára külön szabályozva van ez és állítani utána nem lehet, mint ahogy azt más bajnokságokban teszik szabad edzéseken.
az a 650 ló és nem tudom mennyi...de legyen mondjuk 550Nm a hátsó tengelyeken, azért az sem kis pálya :) -
#9979 Spórolnak 4 kúpfogaskereket! :D -
#9978 Zárt difi van bennük? Wow! :) -
#9977 Ha már Prémat...pont Garry Rogers mondta 1x, hogy aki a V8-ba érkezik teljesen más szériából vagy földrészről 2 év kell neki mire esélye lesz a többiekkel szemben. Prématnak nem volt elég a 2 év ;)
Hogy milyen utat járna be nem tudjuk meg amíg nem versenyez 2 évet a V8-ban, de abban biztos vagyok itt több emberére is akadna nem kell attól tartania, hogy békén hagynák féktávokon :) -
#9976 Ugyanazt az utat járná be mint most Dahlgren a Volvoval.
De mondjuk Premat tavaly mondhatni hamar beletanult :D -
#9975 a kormánnyal nem lenne gondja viszont minden mással igen :)
eleve a pályákat nem ismeri magát az autó viselkedését sem (fix difi) első éve elmenne erre. -
#9974 Nem csak túraautó, de szerintem elfér itt:)
-
#9973 lol
-
#9972 angolként könnyen szokná a jobbkormányt, onnantól meg top pilóta lehetne szerintem -
#9971 akkor azt nyilatkozta volna, hogy a Nascarba vagy BTCC-be vágyik :)
De mivel idén is indult már a Bathurst 12h-n és emlékeim szerint mikor kérdezték már akkor is felvetette a V8-at. -
#9970 Ez a leírás alapján mehetne a NASCAR-ba is vagy vissza a BTCC-be :D -
#9969 "Itt pont olyan autók mennek, amiket imádok. Dübörgő, dögös motorok, alacsony tapadás, és igazi test-test elleni csaták. Ez kell nekem."
no, csak leírta az igazságot :) -
#9968 Huff a V8 Supercars-ba vágyik -
#9967 V8 szombati 1. futam. erősen ajánlott a megnézése :)
link
2. futam
-
Nyiri #9966 Szívemből szóltál. -
#9965 legegyszerűbb garázsban tartani az autót, akkor nem sérülhet meg.
ha még mindig itt tartanak jobb ha szezon után búcsút intenek a VB-nek, mert kezd unalmas lenni az állandó sopánkodás, hogy kímélni kell az autót közben meg ez szemét és az szemét amiért kibasz....szerintem. -
#9964 Viszont lehet nem rontaná el a dolgokat az utolsó kanyarokban... lenne eredménye, nem dobna el fontos helyezéseket a lényeges pillanatokban. Azért nem látom zúzni K. Norbit más szériákban, még ha oda is teszi és mondjuk visszapillantója már nincs a verseny végére...
Kíváncsi lennék mire menne, de ezt sosem fogjuk megtudni. Norbi szenved a gumikopással, egyszerűen elfogyasztja az autót, amikor más Honda meg ennyire nem. -
#9963 Volt egy verseny, ahol a három honda ment elöl, és a verseny előtt el lett mondva, hogy csapaton belül is mehet nyugodtan a verseny. Erre Norbi beállt mögéjük úgy, hogy gyorsabb volt, és akár előzhetett volna, és a totalcarosok még meg is dicsérték, hogy milyen okos volt ez. Ennél az is jobb volt, amikor valenciában talán az utolsó kanyarban bukott vagy 3 helyet, mert bevállalós volt. Legalább megpróbálta. Elég lett volna az elején agresszívnak lenni, és tisztelnék. Ez a mindenkit elengedünk dolog nem vezet semmire. Ez a pénz dolog meg, amíg itt fognak versenyezni, mindenre ez lesz a válasz. -
#9962 -
#9961 áhh, azzal csak Norbi versenyét baszná el...
soha nem volt Norbi agresszív, pont ezért. Ő a következő versenyre gondol.
Nincs túl sok tartalék elem, pláne nem + autó. Így inkább elengedi, mint harcoljon érte.
Korábban ezt firtattuk, hogy ha Kiss Norbi...de nem mert K.Norbi bevállalósabb lenne, meg lezúzná az autót..
Mivel a Zengő Motorsportnak szűkös a zseb, így maradt M.Norbi.
Legalábbis szerintem, ill szerintünk. -
#9960 Talán néha ki kéne baszni őket a pályáról, meg elborult aggyal versenyezni, és ha látják, hogy nem baszakodhatnak vele, akkor majd nem fogják kirakni a saját csapattársak. -
#9959 http://hosszabbitas.hu/wtcc/michelisz-csalodott-monteiroban -
#9958 -
#9957 Kiss Norbi:
"A hétvége egyenlege: 1 első, 1 második és 2 harmadik hely, 49 pont.
Az EB állása:
1 4 Norbert Kiss MAN HUN 178
2 2 Antonio Albacete MAN ESP 169
3 1 Jochen Hahn MAN GER 163
4 55 Adam Lacko Freightliner CZE 125
5 7 Markus Bösiger MAN SUI 121
6 33 David Vrsecky Freightliner CZE 112
7 77 René Reinert MAN GER 74
8 10 Benedek Major MAN HUN 46 " -
#9956 Remélem idén megnyeri. Ha azt elérik, átmehetnének blancpain sorozatba. -
#9955 Norbi ma jól kamionozott :)
Kiss Norbi nyerte az első futamot Ausztriában.
Vége a 2. futamnak, a nyolcadik helyről sikerült a harmadikig előre jönni -
atiwrc #9954 Stream a Hungaroringi versenyekhez:
15.00 Euroformula Open Race – 1 17 laps – max. 35´
http://www.youtube.com/watch?v=OABf2mRHyaM
16.00 International GT Open Race – 1 70´
http://www.youtube.com/watch?v=4O62yJnfnow -
#9953 végre visszatalált a V8 az útjára semmi vonatozás az első futamon, hanem "crazy" volt nem csak a start! Erősen ajánlott letöltésre (akit érdekel)
-
#9952 + Nascar még nekem :D -
#9951 Megérkeztek a hétvégi helyszínre (Townsville) a járgányok tegnap. :)
-
#9950 én meg már csak V8-at és Indycart mert ott még előzések is vannak..vagy ez nem játszik? :) -
MaRee #9949 Gondolom te még soha életedben nem gépeltél félre -
#9948 "Hugnaroringen" ??? -
#9947 se BalatonRing
se HellRing
de van 3-4 új stadion, meg van bundabotrány...
-
#9946 BalatonRing-ből se lett semmi. -
#9945 Én már csak DTM-et nézek és F1-et +24 órás versenyeket. -
MaRee #9944 Hétvégén GT Open és egyéb versenyek a Hugnaroringen.
Bárcsak ne lenne ilyen messze