Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Én nem 50-50 re teszem, hanem 100% Bennanira. Coronel azt csinálta amit kellett neki. Bennani meg azért mert otthon van azt mondta, bekaphatod. És nem engedett. Versenybirok szerint is egyértelmû Bennani. áthajtás + 3 rajthelyes bünti. Ennél egyértelmûbb válasz kell? Szerintem nem..
Bennani fiatal harcias kicsit eszetlen, de nem baj az.. :-)
Downhill!!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Per Aspera Ad Inferi.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nem szeretem Müllert,sõt. De hogy lehet ilyen hülyén megtervezni a versenynaptárat? Nem elég hogy ez a roncsderbis pálya az elsõ helyszín,a következõ versenyhétvége a következõ héten lesz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
De ezen felesleges gondolkodni 😄 már nincsen "ha"
"Nulla tenaci invia est via"
Erre a baleset végén az eurosporton mondták, hogy de jó, hogy Norbi nem indult...még szerencsénk is lett....
hát ja, vagy lehetett volna 1-2 helyen, vagy KO-ra zúzta volna a gépet..
mi lenne itt, ha most õ is rommá lenne törve?! <#wow3>#wow3>
Per Aspera Ad Inferi.
Egyébként Benanni volt a hibás....
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
de ennyi erõvel, legközelebb majd csak Maldonanni indul a versenyen, úgy talán nem lök ki senkit...
remélem ezt te se gondoltad komolyan..
a pálya ne változzon verseny közbe, hogy több helye legyen a kedves második helyen lévõ versenyzõnek ?
Coronel volt elöl, Bennani meg mögötte!
és ne kezd megint hogy de mellette volt, mert nem az számít hogy fizikailag mellette volt-e, hanem hogy a hátsó tengely elõtt volt-e az autójának bármely része... nem volt.. tehát mögötte volt...
a szabálykönnyben leírtak számítanak csak!
szabályzatilag MÖGÖTTE volt, tehát õ és csak õ hibás a balesetért..
Coronel autójának a baloldala nem sérült, sõt.. még a gumi se.. tehát a gumihoz nem ért semmi
na akkor vajon hol találhatta el a kamerakép és a sérülések hiánya miatt..
az elsõ lökhárító jobboldalával ért a bal hátsó sárvédõhöz, tehát nem lehetett az autó eleje a hátsókerék elõtt, tehát MÖGÖTTE VOLT
viszont pl. a 2013-as FIA F1 szabálykönyvbe így szerepel:
"Bármely versenyzõ, egyenes szakaszon, a fékezési terület elõtt, a pálya teljes szélességét használva védelmezheti saját pozícióját az elsõ kitérésnél, feltéve, hogy az elõzni szándékozó autónak nincs jelentõs része az övé mellett.
Mialatt ily módon védekezik a versenyzõ, nem hagyhatja el a pályát elfogadható indok nélkül.
A félreértések elkerülése érdekében, ha az elõzni szándékozó autó elsõ szárnyának bármely része a hátsó kerék elõtt van, azt „jelentõs résznek” kell tekinteni."
#9213: azért az remélem világos, hogy esetünkben nem a rendõr autó ment jobbra, hanem az "üldözött" ment balra.