Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bosco05
köszönöm szépen, hálám üldözni fog 😄
RatBaG
bosco05
nekem nem jön be semmi, sehol egy stream!!!!!
RatBaG
picsába...

"Nagy Norbi leszakadt sárvédõvel is kategória harmadik lett a kategóriában. Az Unicorse meghegesztette az ajtót, de nem engedték indulni õket."

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
sírok 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
Alfa... ez is olasz bazzeg 😄 😄
RatBaG
a mûsor már megy, de abból ahogy dumálnak úgy tûnik, még van egy óra a rajtig.
próbáltam tegnap kitalálni, hogy most az óraállítás kavart-e plusz-mínuszba, de a szokásos angol +1 van.

Per Aspera Ad Inferi.

Black Ghost
BTCC! ...lassan kezdõdik!
link
Norbi1990
"Úgy tûnik, hogy Kiss ajtaja csak úgy leesett, Homola autója pedig tönkrement, miután áthajtott rajta. Nagyon nagyon fura."
A következmény: Norbit abszolút 3. helyrõl kiintették, Homola pedig kiesett..
Mivel az Unicorse-nak nincs tartalékajtaja a másik Alfás csapat segítségében bízhatnak csak..."
Dietrich
itt volt valami mókolás, hogy ingyen néztük 2 éve valamelyik wtcc közvetítést élõben és nem felvételrõl késõ este. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
kösz
közben fb-n olvastam már..meg azt is nincs másik nekik csak egy másik csapat alfájának hát ha kisegítik õket.
a fene vinné el.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Itt lehetne nézni, 1500ft/hó
http://www.eurosportplayer.com/
Sajna senki nem szokta innen felvenni az ETCC-t, tavaly néhány alkalommal az Eurosportos "ismétlésekbõl" (összefoglalónak mondanám inkább) pont a csatákat vágták ki......

hungary27
igen
Dietrich
Mellette lévõ hiányzik?

Norbi1990
Nem hiszem, hogy van tartalék ajtó 😞
hungary27
Kiss ajtó nélkül fekete zászlót kapott...
Black Ghost
Google-ba beírtam hogy "ETCC live", erre ezt dobja ki:

ETCC <#idiota>
RatBaG
nem, de állítólag kedd este ismétlik az eurosporton.

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
azt a futamot adja majd valami?
RatBaG
z0ty4
kíváncsi vagyok, hogy mennek át az egész mezõnyön 😊 izgalmas futam lesz az tuti

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Sippie
öcsém, Bennani sem kis máker 😄 😄
Dietrich
4 és majd kiderül. 😊
Törölték Loeb és Lopez idõit!!!

Sippie
akkor Norbi az elsõ futamon a 4., második futamon meg 6. helyrõl rajtol? Illetve megkapta a Q3-ért járó pontokat?
Dietrich
Gondolod tesztelték az ellenõröket a 2 citrommal? 😊

hungary27
hungary27
Müllernek is kellenek pontok <#hehe>
Dietrich
Törölték Loeb és Lopez eredményeit!!

bosco05
Ez a JAS egy szégyen még mindig... Szétesik az autó idõmérõn... Szerintem ennél lejjebb már nem is lehetnének.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
hát ezért a 6. helyért kár. Franc, legalább az 5. jó lett volna 😄
Csabesz6

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

bakkerman
Bravó! Kijárt ez a gyõzelem Marakech után,ahol összetörte az a buzi

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sippie
és nyert <#taps>
Sippie
Nyerhet a Kiss Pál Tamás 😮
bosco05
BTCC streamet tud valaki?
Dietrich
Kiss Norbi ma is az élen nyitott. Kategóriagyõzelem, és összetett 4. hely a 3. edzésen! Idõmérõ edzés 13:10-tõl!

bosco05
páran 😄 5 ember kb... egyébként sem olyan bonyolult
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
míg Norbi most látta elõször a pályát, addig páran már száz kilométereket mentek rajta
bosco05
új gumin, amíg a többiek használton mennek...
hungary27
Norbi 3. a szabadedzésen
Dietrich
úgy látom nyugodt hétvégém lesz. 😊

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
a WTCC-t is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

pajti
BTTC & WTCC 😊 remélem nem egy idõben lesz, bár a BTCC-t youtuberól is meglehet majd nézni 😊)

Black Ghost
Hétvégén lesz mit nézni!

http://autosportcalendar/
Szabi
Péntek:

Teszt: 12:30 – 13:00

Szombat:

1.Szabadedzés: 09:00 – 09:30

2. Szabadedzés: 11:30 – 12:00

Idõmérõ: 15:00 – 16:00 – Élõben az Eurosporton

Vasárnap:

1. Futam: 12:50 – 13:50 – Élõben az Eurosporton

2. Futam: 16:50 – 17:50 – Élõben az Eurosporton, felvételrõl este a Duna TV-n

"Nulla tenaci invia est via"

SimaSuna
emlékezz vissza, ez volt most a kamion eb-vel is.

Mindenki a Hungaroringre szavazott, de mégis más pályát tettek a naptárba, és az meg se lesz tartva...
bosco05
+1