Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
ejj de jók is voltak a hendikeppes versenyek, amikor Mustangal mentem az Abarthok ellen 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Dietrich
vagy muscle carral mész hokedlik ellen 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szabi
"nem lehet elõzni ezen a pályán"

de.. lehet.. ha lassítanak és elengednek 😄

Sippie
ja már látom a smileyt, nem tûnt fel elsõre 😄
Sippie
ezt most így gecikomolyan gondoltad? 😄DDDDDDDDDDD
Szabi
<#idiota>

Sippie
már úgyérted motorral se lehetne elõzni?
Szabi
persze-persze..

bakkerman
elbaszott egy pálya ez a hungaroring,ezen már tényleg csak motorokkal lehetne elõzni,vagy fûnyíróval

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Dietrich
Majdnem elaludtam a 2. futam alatt...1db elõzés nem volt tiszta F1 feeling :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Black Ghost
Norbi1990
Valami felnõtt barátkozós oldal jön be a linkre nekem <#idiota>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Black Ghost
hopsz, ezt nem is néztem. <#eljen>
Sippie
tavalyi hétvége? Norbi és Müller elõl, egymás seggébe, elõzés nélkül, hátul leszakadva a többiek ugyanez. Ez egy fos pálya, már rég át kellett volna építeni, kevesebb lassítót bele
Szabi
100. futam, 10. hely <#idiota>

Elsõ hungaroringi wtcc hétvégére gondoltam( ha jól rémlik voltak csaták bõven), az egyel fentebbi hsz-re reagálva

Hecker007
Hát ez ritka unalmas futam volt, nem is bánom annyira, hogy az elsõt nem láttam...
Norbit azért sajnálom hiába ment szépen a citromot esélye se volt megfogni 😞

milk4
Engstler BMW-je hány éves?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Black Ghost
Új autó + Szezonnyitó + Marrakesh, ez ne legyen már mérvadó!
De most jön Slovakiaring, ott lehet villantani!
Black Ghost
Hát nem tudom, azért ez nem F1 tempó, sokkal több helyen lehetne kifékezni, körbeautózni. Nézd meg Brand Hatch indy-t, annál fosabb vonalvezetést nehéz kitalálni, mégis mekkora fight ment!
Elsõ wtcc-s hétvége? ott is vonatozás volt???

Sippie
mondjuk ez inkább a hungaroringnek köszönhetõ. Ez a pálya elõzésre alkalmatlan. Forma1-en is tavaly volt kb 2, abból 1 szabálytalan lett utólag.
Black Ghost
Hát, most sem kellett tövig rágni a körmünket! Itt is tombol az F1 szindróma, 2 kör hejezkedés, majd vonat.
Míg BTCC-ben a komplett mezõny tolja, üti, vágja egymást, itt még az azonos márkák sem tudnak egy jó kis meccset összehozni.
Szabi
én román oldalról nézem az europortot.. 😄

az egyik csatornán magyar eurosport van, a másikon román eurosport hd.. szóval a kettõ együtt szépen nézhetõ 😊

Hecker007
Dunásokat nem bírom nézni 😄 inkább az angol, köszi!

HunnernesKonge
Ha falra másznál a duna szakértelmétõl akkor itt az angol eurosport: katt
http://www.mediaklikk.hu/media-lejatszo/?ch=3

Sippie
jó hogy a hétvégén cserélték ki
Hecker007
Egy streamet tudtok adni?
Most szarta össze magát a tányéros t-home úgyhogy az elsõ futamról le is maradtam... Ferraris streamet próbáltam, de nem jött be rajta semmi 😞

Dietrich
Zengõ most mondta a Dunán, hogy valami gond van a motorral amit norbi jelzett már a futam alatt. Reméli nem nagy hiba.

RatBaG
fekete felhõk a ringen, remélem a második futamra leszakad az ég.

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
és akkor jön a vonatozás
RatBaG
na errõl meg totál megfeledkeztem.

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
Norbi kicsit rajtolt 😄

Mégse 10. akkor valamit elnéztem 😞
Black Ghost
Sippie
szerintem Magyarországon többeket érdekelt volna a WTCC mint a snooker. Legalább a hazai eurosportosok megoldhatták volna, azt pont letojom hogy angliában mit néznek.
Totti5
Snooker a nézõközönségnél népszerû(bb) mint a WTCC ( pláne hogy világbajnokság ment ), mint ahogy a foci és sok minden más is 😊 ezt le kell nyelni, amúgy neten mindenki tudta nézni, vagy kicsit késõbb felvételrõl. Egy kvali azért nem a világvége. A verseny élõbe van mindig, ez a lényeg.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
tudom láttam a mûsort itt ami errõl szólt.

Dietrich
valaki biztos eldugta végre azokat a kurva golyókat 😄

Sippie
mekkora szemétség... há adjanak akkor ismétlésrõl valamit! a dinkák...

amúgy most mi volt ez a Qualifying eredmény, Norbi a 10. helyrõl kezd? Akkor a második futamon az elsõrõl? 😄
Szabi
nincs most élõ snooker mecs.. 😄

Sippie
nem snooker megy? 😮 az hogy lehet? 😮
Szabi
a boxkiálással rengeteget vesztett :-/

Égészen pontosan FIA Swift Cup Europe, amit a GSF szervez a régi 1.3as kupás-, valamint az új 1.6 Sport verziójú Suzuki Swifttekkel.

Szabi
Eurosporton kezdõdik KPT versenye, inkább azt nézem 😄

Dietrich
DS2
12:25 Autósport
Swift Kupa, Hungaroring

DS1
13:45 Autósport
Swift Kupa, Hungaroring, ism.

😊

Hecker007
Jót röhögtem ezen a cikken 😄 Gondolom mindent megvett magának, de azt már nem tanulta meg hogyan kéne menni egy versenypályán <#idiota>

tenkjú

RatBaG