12867
-
#10265 2014-re vége a DTMnek. Jó volt a futam. Remélem Szujóval-M1el jövőre is ugyan így. -
#10264 aztamocskos -
#10263 jövőre a btcc-ben:
-
#10262 sőt már meg is nősült. :)
-
#10261 Caruso vagy Fiore.....festés alapján csak azt tudom, hogy Nissan. -
#10260 Köszi:) -
#10259 Igen, én is hasonló okból éreztem így.
bmwcrash: Nem néztem, hogy te állítottad össze, külön szimpi ahogy lereagáltad, ment is a feliratkozás
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2014.10.17. 23:02:08 -
#10258 Akkor nekem kimaradt :) -
#10257 Bocsi a dupláért.
De én úgy tudom, hogy Aleshin már jól van és szeptemberben kiengedték a kórházból.
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2014.10.17. 19:56:26 -
#10256 Átírtam.:)
De crash compilation-ra nem fogom mert lehet, hogy nagyrészt abból áll, denem csak az van benne:D -
#10255 Best of motorsport nálam azt jelenti, hogy jó küzdelmek zajlanak a pályán és nem ütközések a fallal vagy a másik autókkal és felúszások történnek a pályán. Ezek az ütközős törős jeleneteknek vannak a Crash compilation nevezetű videók. Pl az Indycaros baleset amikor felcsapódik az autó a kerítésre nagyon nem best of motorsport mivel a pilótát még mindig rehabilitálják emiatt úgy tudom...
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2014.10.17. 19:30:25 -
#10254 Miért minek kellet volna címeznem? -
#10253 Szerintem is. -
#10252 Csak szerintem baromi félrevezető a címe? -
#10251 Ki az aki 0:30nál megáll Holdsworth mögött, aztán meg tovább megy? -
#10250 Ez volt az egyik nagy baleset amin az öreg Ingall kibaszta Holdsworth-ot. Szinte ugyanolyan baleset volt mint Lowndes-Luff féle az egyik edzésen.
Ezen rajta van Dumbrell amikor rosszul lett, mert valszeg elromlott a spéci hűtőmellénye..így 48-50 fokban vezetni meg...egyszer Prémat járta meg..kimászott az autóból és elájult mert elromlott nála is a spéci hűtés, pedig öntötték be a szárazjeget mikor kiállt tavaly az egyik versenyen.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.10.17. 18:19:25 -
#10249 :)
-
PacsutaTibi #10248 Az tudom, csak sokallom a futamonkénti 800 megát rá. :D (60KB/s feltöltési sebességgel...)
A full coverage meg 10giga :D -
#10247 Van egy rossz hírem. Fenn van az autós torrent oldalakon
Full ITV4 Sunday coverage of the tenth and final round of the 2014 Dunlop MSA British Touring Car Championship at Silverstone, including support races.
Race Schedule:
BTCC Round28
Ginetta Junior Round20
Renault Clio Cup Round17
Ginetta GT4 Supercup Round26
Renault Clio Cup Round18
BTCC Round29
Ginetta GT4 Supercup Round27
Formula Ford Round30
Porsche Carrera Cup Round19
BTCC Round30 -
PacsutaTibi #10246 Ti hol nézitek a BTCC-t? (Mármint aki nem a helyszínen nézte :D ) Letöltitek torrentről? Mert eddig fent volt mind, de Knockhill óta, nem találok egy idei futamot se a youtube-on. :S Az élő netes Stream nézésére meg nem volt időm. -
#10245 -
#10244 No hát sikerült megjárnom a BTCC szezonzárót Brands Hatch be. nem akarom még egyszer leírni itt egy kis beszámoló illetve a végén képek és videók.
Brands Hatch BTCC -
#10243 -
#10242 a DTM az álma mert ott mindenki gyári versenyző..mondta az egyik boxutca-ban. De ő nem volt F1-es pilóta így megfelelő ajánló levele sincs semmi olyan ok amiért két kézzel kapkodnának érte. Sato aki nyerte úgy a AutoGP-t, hogy kihagyott hétvégét a GP2-ben egy 7. helyet tud felmutatni azt is Szocsiból a többin vagy kiesett vagy 1x helyen végzet. Sajnos elfogytak a szponzorai pénz nélkül meg nem megy semmi. -
#10241 DTM? Az drágább mint egy AutoGP vagy GP2 szerintem :D
Ráadásul oda elég nehéz bejutni is.
FIA WEC sorozat inkább reálisabbnak tűnik, bár hosszútávú versenyzéshez nem tudom mennyire van kedve, mivel az neki teljesen új dolog lenne :D -
#10240 Na az szép volna, ha eljutna Le Mans-ig! -
atiwrc #10239 Sokkal valószínűbb, hogy KPT-t 1-2 éven belül a DTM-be fogjuk látni(esetleg ELMS-be valami lmp2-t is eltudok képzelni), nem hiszem hogy elmennének GT irányába magyarjaink. Oxxoék tuti maradnak a truck race-be Benivel szerintem. A kamion építéshez jól értenek, nem mondom, hogy nem tudnák máshol megállni a helyüket, de egy wtcc-be nem lenne annyi mozgásterük építés terén. BTCC-be meg építhetsz akármilyen kocsit, meg lehet csilliárdnyi pénzed, ha nincs licenced ami azt hiszem 30ban van limitálva, nem adnak ki többet és idén is "teltház volt" a rajtrácson. -
#10238 Jarama-i összefoglaló Csütörtök 18:30 Sport1! -
#10237 oxxonak biztos több a pénze... mehetnének inkább forma1-be Kiss Norbival :D :D -
#10236 létezik a neten 2db nem magyar csak autó és motorsportokkal foglalkozó oldal (valamikor a kettő egy volt) és oda pakolják fel.
bejutni csak meghívóval lehet az meg nekem nincs.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.10.13. 20:43:59 -
#10235 Ez a wtcc egy kalap fos, zengőéknek meg egy lökhárítótörés sem fér bele, kár pénzt meg időt ölni bele ebbe a formába. -
El Gigante #10234 -
#10233 Nem tudom, minek kellene ezt a WTCC-t ennyire "erőltetni".
Túraautózás legalja mostanság. És nem hinném, hogy jövőre jobb lesz.
Meg amúgyis ha jól tudom Kiss Norbi nincs túl jóba Zengőékkel vagy legalábbis ezt hallottam:)
GT3 lenne a legjobb választás és nem hiszem, hogy drágább mint 2 kamion. -
#10232 Michelisz Norbi átül a JAS Hondába Monteiro helyére,Zengőékhez meg aláír Kiss Norbi...vagy ez teljesen szürreális már igaz? -
#10231 És most KPT is otthagyta a formulázást. Hárman jó csapat lennének hosszútávra. -
#10230 GT bajnoksággal jobban járnak szerintem. Ott adottak az autók, nem kell fejleszteni, csak üzemeltetni kell. BTCC-be szerintem maguknak kell építeniük egy autót az alapoktól, nem lehet venni. WTCC-t meg ugye tudjuk, hogy nincs is több autó és csillagászati árak vannak mondhatni 0 győzelmi eséllyel.
Ráadásul egy GT autóval hány bajnokságba lehet elindulni manapság? Arról nem beszélve, hogy több pilótás rendszer esetén Beni és Norbi egy autóval indulnának.
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2014.10.13. 19:27:19 -
El Gigante #10229 Én még nem láttam a versenyt, csak amiket linkeltetek, torrenten sajnos(ncore) xvid-ben lesz, a tied gondolom hd, honnan szedted le? -
#10228 Nem engedte szerkeszteni már..
Már nem szedem le azokat a versenyeket amiket élőben láttam, de ezt leszedem és elrakom emlékbe pedig 19,96GB. :)
Néhány eseménytől eltekintve nem volt nagy puki a verseny a red flagig, de utána teljesen megőrültek az 1 órás pihitől.
Edzéseken is sok volt a crash lógot a levegőben valami...hát ez.
Volt SC kenguru miatt megint, de nem mutatták, hogy beugrott volna a pályára mint pár éve akkor a retek klub hétfő esti hírébe rögtön bekerült. ;)
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.10.13. 16:45:09 -
#10227 Igen rászóltak ne nyomja padlón a gázt mert kifog fogyni. Már 1 körrel a vége előtt jelezték neki hegyre menet.
Nem az első és valszeg nem az utolsó, hogy ilyenen dől el ez a verseny..8 óra elteltével. Rekord ebben is mert ilyen hosszú időben egyik verseny sem volt körszám/sebességet figyelembe véve.
De ez is milyen már...Mostert 22 évesen lett győztes úgy, hogy..a verseny alatt beleálltak a gumifalba, SVG autójának az indító motorja halt le a kiállásnál mikor ő volt az első toronymagasan, Craig kibaszta a tavalyi győztest Frostyt (meg is kapta az áthajtásost) és Whincup kifogyott az etalonból. Ilyen forgatókönyvet írni sem lehet jobbat. -
#10226 Én úgy fordítottam magamnak az idézet végét, hogy sok versenyt nyert nekünk, és ezt most elvesztette nekünk, de a te fordításoddal más a hangvétele. A videón folyton rádióznak neki, hogy vegyen vissza mert fél körrel kevesebb benzin van, és a hegyről lefele csak guruljon.