Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minstrel
13.30 és 14.40

http://topgearhungary.blogspot.com/

Szabi
déltõl kell nézni az Eurosportot, aztán majd kiderül.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

a wtcc futamok mikor kezdõdnek? a közvetítések 13:15 és 14:15, de a futam maga?

benőmenő
YAY! <#taps>
Szabi
Ficza az 5. lett! 😊

Edina 10!

benőmenő
Gabival már megint történt valami, talán neki mutatták, hogy folyik a hûtõje <#szomoru1>
Ficza Ferenc jelenleg 9., Edina pedig 13.!
Errõl nem tudtam, de túl nagy különbséget sajnos nem jelent.
Norbi1990
11-rõl mert Borkovicot hátrasorolták.
Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
Norbinak ma akkor van esélye dobogóra, ha esik az esõ és a rajtnál elõtte 6 autó töri össze egymást. majd az újra rajtnál további 2 és alap, hogy a citromok kiessenek mind.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dobogó összejöhet, de a gyõzelemre nem látok sok esélyt, lehet Ghirelli is észhez tér, elõtte van egy Giovesi is, nyakán Sato...

Szabi
naja, ha pontszerzõként célbaér már örülhetünk..

KPT-nek viszont összejöhetne egy elsõ hely! 😊

bakkerman
köszi,hát nem lesz egyszerû akkor,de azért bízok benne hogy hazai pályán odaér mindkét futamon legalább a 10-be

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mindkét versenyen a 12. helyrõl.
bakkerman
hanyadik helyrõl indul ma Norbi?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

pajti

<#eplus2>

RatBaG
Totti5
M2 DTM kvali most

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

BooMiller
Dietrich
Wéber Gábor:

Nem ez volt életem legjobb szombatja, de vannak ilyen versenynapok is. Miután tegnap piszok jónak tûnt az autó, sikerült pár dolgot rossz irányba vinnünk mára, és a 6C fokos aszfalton semmire nem mentem vele, gyakorlatilag vezethetetlen volt. Szinte ugyanazt az idõt autóztam, mint elõzõ nap kopott gumikon, sajnos egy hosszabb teszt hiánya most túlzottan kijött.
A 15. helyrõl rajtoltam, persze változtatva az autón, és ugyan nem jöttem el rosszul, de már a 4. kanyarban eltaláltak hátulról a tömegben, amivel vége is volt a versenyemnek: leszakadt a jobb hátsó sárvedõ és a diffúzor alja, és beleért a jobb hátsó gumiba, kivágva azt.
Majd 2 körig tartó szerelés következett, meg egy másik (és jéghideg) jobbhátsó, visszamentem tesztelni. A leszakadt sárvédõ és a fenéklemez alja annyira visszafogott, hogy körönként 0,5 mp-t buktam rajta, messze a leglassabb voltam végsebességben a mezõnybõl (lásd a listát). Ennek ellenére örültem, mert amíg a turbónyomás megszûnése miatt végleg fel nem adtam, gyakorlatilag egyforma tempót autóztam az elõttem haladó éllovas párossal. (4. legjobb versenykör).
Sajnos holnap is a 15. helyrõl indulok, de talán több szerencsém lesz a bolyban - most már jó lenne egy normális menet ezen a hétvégén.

Rajt 10.55-kor, közvetítés élõben a www.youtube.com/seat oldalon!

1. futam eredménye:

http://www.seat-sport.com/wp-content/uploads/2014/05/SEATLeonEurocupNurburgringRace1.pdf

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Michelisz nem ment ki a Q2-n már nem is néztem csak fél szemmel a kézi BL-re kapcsoltam..

Szabi
az angolon láttam élõben az interjút, a magyaron nem adták le az interjut

Ezt a stream-et szoktad rögzíteni? Állítólag pont a Norbi interjú alatt volt reklám az Eurosporton.

AutoGP-rõl volt szó, hogy az ausztrál foci miatt csúszott az adás és hogy a Brit Eurosporton is késõbb kezdték adni.

M3-on te sem gondolod komolyan hogy élõ adást adnak? 😄

Amúgy legalább örülj hogy holnap a dunán élõbe lesz a WTCC, nem este.

DTM,F1, WTCC, + Magazinok, azért nem olyan rossz a közmédia kínálata.

Szabi
mint már írtam (#9521) jelenleg megy a WTCC idõmérõ az ES-on

benőmenő
De lényegtelen, mivel a közmédia 5 adója egyikén sem tartotta fontosnak, hogy élõben adja a hazai pályán versenyzõ magyar pilótákat.
Helyette volt gasztroangyal, micky egér, vmi régi szar az m3-on, magyar foci, a másik dunán meg már nem is emlékszem mi ment.
Tök jó.
benőmenő
Nekem eurosporton snooker ment, a 2-n pedig tenisz. Végig. Még a wtcc idõmérõ alatt is, utána azt már a ferraris streamen néztem, így nem tudom, volt-e egyáltalán.
Az angol ES2 is adta. Sato nagyon a végére hagyta a kerékcserét, de amikor visszajött a boxból volt vagy fél célegyenesnyi elõnye Tomival szemben, 3 körrel a vége elõtt. Amit szépen le is dolgozott pár tizedre, mivel Satonak még hidegek voltak az abroncsai, ott volt möggötte, de nem tudta megelõzni. Az utolsó körben a sikánt kicsit el is fékezte, így nem tudott már utánna támadni, ezért maradt le kb 1 mp-el a gyõzelemrõl.

De olyan hülye ez az ES hogy nem ismeri a csusztatott adás fogalmát??? Most is mi volt, elkezdõdõtt a rajt, erre a 1 kör végén ugrunk a 4 körre az élõ képre...
A Paul Richardon is eljátszották ezt....

Magyar is meg a Brit is, de ugrottak egy kicsit, így 3 kör kimaradt 😞

Norbi1990
De adta az Eurosport2 (legalábbis a lengyel biztos 😄). Streamen néztem.
benőmenő
Az õ versenyét meg aztán tényleg semmi nem adta <#falbav>
Norbi1990
Õ se volt nagyon elégedett, hogy a pontversenyben vezetõ nyert a 9. helyrõl.
Szabi
KPT azért biztos örült a második helyének! 😊

benőmenő
Gondolhattam volna, mert annyi kavics azért nem volt ott, hogy szétmenjen.
Elég peches volt ez a szombat a magyar motorsportban.
Norbi1990
Azért ment ki füvet nyírni mert a Mansell kanyarba elment valami az autóján.
HunnernesKonge
Pontosítanék, azért ment ki füvet nyírni, mert szétment a verda...
Hecker007
<#wow1> jó gép ez a Honda...<#zavart2>

benőmenő
Kiment füvet nyírni az elsõ q2-es körén, és megadta magát a verda. Nem tudott többet kijönni a boxból.
Ez mûködött neked ma? Nálam csak régebben ment tavaly, mikor a tv-ben nem is adtak semmit.

A Sippie által linkelt lapon is elvileg ugyanaz a WAT-os stream kép volt ami anno a hivatalos lapon, de mondom nekem nem ment már régóta, csak rádióként funkcionált...

Hecker007
Mi történt Norbival?
Csak azt láttam facebookon hogy valami szarság van a szekérrel megint, de nem írtak semmi konkrétat.

Szabi
jé, Eurosport

Sippie
zseniális ez JAS honda...
Sippie
Hát bazzeg, lemaradtam. Gondoltam visszajövök a Q3-ra, erre látom hogy 2 honda a top5-ben? Norbi meg sehol, mi történt?
Szabi
Norbi idõ nélkül vajon indulhatna holnap a 12.helyrõl, vagy tökmindegy mert ugye lesz összerakva már a járgány a holnapi roncsderbyre? 😄

szerk: Norbi szerint a felfüggesztés esett szét

Master91
Hát, ez nem a mi szombatunk :/
Szabi
és Norbi kiesett..

kíváncsi vagyok hogy most mire lesz fogva 😊)

benőmenő
Versenyre csak többen lesznek holnap.
Szabi
teltház van.. 😄DD

Master91
Wébernek mi volt a baja? Mintha meg forgatták volna, de szerintem defekt.