12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Dietrich
    Én nem tudom..gugli nem ír olyat, hogy nem tankoltak eleget..nem engedték kimenni tankolni, mert akkor tuti bukja az első helyet.

I said to Jamie when he got out of the car; he has won a lot of races for us and he has now lost a race for us”
    Megmondtam Jamie-nek, hogy mikor tűnt el az autóból; sok versenyt értünk nyert és most elvesztett egy versenyt értünk

Hiába számít bele a bajnokságba ez a verseny ráadásul a győztes 300 pontot kap, csak a győzelem számít a versenyzőknek, olyan mint az Indy500 és az IC a 2. helyezettekre nem emlékszik senki.

Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.10.13. 16:09:34
  • Dietrich
    "Hát, megéltétek! Szívből gratulálok!!! Irigyellek is ám benneteket a javából, de ez a világ rendje. A jóknál jönnek még jobbak és egyszer majd Benedek is erősítheti - remélem - a hírnevünket, bár le a kalappal előtte is, hiszen nem semmi a 10. hely amit elért. Norbertnak üzenem - így ismerve, ismeretlenül is - "Mindent bele öregem, ez még csak a kezdet, csak így tovább! Jól csinálod!!! Bár egyszer azt nyilatkozta, hogy a célja, engem túlszárnyalni, ez túl kevés! Mindenkit le kell verni és az örök dobogó tetején állni, na az aztán a nem semmi. Hajrá! Ne add alább!!! Üdvözlettel Krasznai János"
  • bardocz
    Ok, tehát a csapat hibája, hogy bukták az egészet, és nem tankoltak eleget.
  • Dietrich
    Hát magán a versenyen rengeteg minden és pont az amire írtam korábban miért tartom őt a világ legjobb túraversenyzőjének.
    A 24. helyről rajtolt és feljött az 5. helyre asszem a 14 kör környékén. majd később ő okozott egy balesetet amiután szerelték az autót jó sokáig, ráadásul kapott érte egy áthajtásos büntit is. De mázlija volt, mert segítette őt a sok SC-os rész ill. a red flag így nem volt nagy a hátránya, de mindezek után újra az élre tornázta fel magát. Más is nézte velem együtt neki Frosty a kedvenc de ő is azt mondta hihetetlen ez az ember nem képes hibázni..és pont akkor csinálta a crasht. :) Még a győztes autó is crashelt..nem véletlen mondták utána a legőrültebb Bathurst 1000 volt az idei.

A vége meg brutálisan alakult..1. SVG, 2.Mostert, 3.Whincup, 4.Frosty, 5.Craig ami ezután jött azt ebben a videóban már láthatod.
    Ez a valóságban 8 órás verseny volt ebből 1 óra volt a piros zászlós rész a rajt 01:30-kor volt 1db watt energia itallal simán kibírtam.
    A csapat kérte rá, hogy menjen amíg van üzemanyaga ő ment..a két nyilatkozat nem függ össze külön hangzott el nem egymás után.
  • bardocz
    "and he has now lost a race for us"

Szóval a csapat nem tankolta meg az autót rendesen, és ezért azt mondják, hogy Whincup vesztette el a versenyt? Vagy történt valami más is, amiről ebben a videóban nincsen szó?
  • hungary27
    Szép lenne ha Norbi elverné mindkét gyári hondást az összetettben.
  • Dietrich
    WTCC: megbüntették Loeböt, Michelisz előrelépett

A túraautó-vb sanghaji állomásának második futama után a negyedik helyen végző Sébastian Loeb harminc másodperces büntetést kapott, ez pedig az jelenti, hogy Michelisz Norbert előrelépett, és így a negyedik helyen végzett.
  • Dietrich
    Roland Dane
    “I said to Jamie when he got out of the car; he has won a lot of races for us and he has now lost a race for us”
    Jamie Whincup:
    We are in the entertainment industry, hopefully it was entertaining for the crowds and I gave it my absolute all like I always do.

Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.10.13. 07:18:39
  • Dietrich
    Hát jó lenne...de európában mi jöhet szóba? A Lotti féle TC3 bajnokságot Wéberék tegnap jól lehúzták a boxutca onlineban, maradt a BTCC vagy a WTCC.
    Jövőre a WTCC-ben nem lehetnek csak TC1-es autók amiket aranyárban mérnek ez így szerintem kiesett.
    Ausztrália olcsóbb lenne, de oda meg ki kell költözni, autót megtanulni, pályákat megismerni erre elmegy 1 év ráadásul itteni szponzorokat nem érdekli így ez is kiesik.
    Maradt a BTCC mint elérhető túra vagy váltanak endurance-ra...de szerintem semmi változás nem lesz pont az anyagiak miatt, na meg már október közepe lassan már jönnie kellett volna a híreknek ha váltani akarnak.
    Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.10.13. 06:51:15
  • benőmenő
  • Totti5
  • Stockbauer33 #10214
  • RatBaG #10213
  • Totti5
  • RatBaG #10211
  • bakkerman
    jövőre irány valami komolyabb túra autós osztály !!
  • Dietrich
    Az ETRC 2014-es végerdménye:
    1. N. KISS (HUN) 401
    2. J. HAHN (DEU) 383
    3. A. ALBACETE (ESP) 377
    4. A. LACKO (CZE) 314
    5. D. VRSECKY (CZE) 255
    6. M. BÖSIGER (CHE) 235
    7. R. REINERT (DEU) 137
    8. A. JANIEC (FRA) 70
    9. F. VOJTISEK (CZE) 60
    10.B. MAJOR (HUN) 51
  • Dietrich
    Majd holnap örülünk addig még óvhatnak meg 38 perc időbüntit adnak..
  • BooMiller
    áááááá :))
  • RatBaG #10206
    norbi nyert!!!!!!!! bajnok!
  • RatBaG #10205
    http://sportgeza.hu/sport/2014/10/12/nascar_bunyo/
  • BooMiller
    Pole a mai első futamra!
    1. Kiss
    2. Albacete
    3. Vrsecky
    4. Hahn
  • Dietrich
    ezt pont láttam..érthetetlen mit kell az ilyenen tanácskozni a futam után. ennyire ne védjék már Loebet...
    Lowndes kibaszta Frostyt és megkapta az áthajtásost pár percen belül.
  • benőmenő
    zOMG Loeb!
  • milk4
    Ötös ez az ötödik hely!
  • Dietrich
    Mark Larkham: This is the craziest Bathurst I've seen in a long time! And It's not over yet!

Ma hajrá Norbik! de a WTCC-t nem nézem meg ezután az őrült V8 verseny után közvetlen inkább majd délután.
  • RatBaG #10199
    http://www.oxxoracing.com/hu/index.php?main=tovabbi&cikk=20141011
  • Sippie
    almaszéte kilöki hogy Hahn legyen a bajnok
  • bardocz
    Hogyne lehetne. Majd ha jövőhéten ilyenkor is arról van szó, hogy bajnokok, akkor elhiszem. Addig viszont kb mindent megtesznek, mint egész évben, hogy ne így legyen.
  • RatBaG #10196
    akkor már csak a pole-t kéne elcsípni ismét.
    elölről rajtolva lenne a legbiztonságosabb még így is. kilökni/kiforgatni meg csak nem lehetne bünti nélkül.
  • BooMiller
    Igen
  • bardocz
    Ha jól látom, akkor ha az első versenyen ebben a sorrendben érnek be, megnyeri tutira. 20-15-12 pontot adnak, második futamon meg 10-9-8.
  • Dietrich

Bathurst 1000: HRT withdraws Tander, Luff car after crash
  • BooMiller
    A pontverseny állása a befejező nap előtt:
    1. NORBERT KISS (HUN) MAN 376
    2. JOCHEN HAHN (DEU) MAN 363
    3. ANTONIO ALBACETE (ESP) MAN 355
  • BooMiller
    Ááá nincs büntetés:))
  • RatBaG #10190
    én nem láttam, de nem túl biztató, hogy késik a fb post
  • Miguel125
    Gyönyörű szendvics volt, Hahn beletolta Norbit Albacete-be aki megforgott.... szerintem is tuti büntetés lesz...
  • BooMiller
    Akartam írni hogy tuti miközben hátulról bele tolta a csávó....
  • hungary27
    Ja, pedig őt is tolták hátulról.
  • benőmenő
    Na ezért tuti Norbi-t fogják büntetni :S