Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ficza Ferenc jelenleg 9., Edina pedig 13.!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
KPT-nek viszont összejöhetne egy elsõ hely! 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Per Aspera Ad Inferi.
Nem ez volt életem legjobb szombatja, de vannak ilyen versenynapok is. Miután tegnap piszok jónak tûnt az autó, sikerült pár dolgot rossz irányba vinnünk mára, és a 6C fokos aszfalton semmire nem mentem vele, gyakorlatilag vezethetetlen volt. Szinte ugyanazt az idõt autóztam, mint elõzõ nap kopott gumikon, sajnos egy hosszabb teszt hiánya most túlzottan kijött.
A 15. helyrõl rajtoltam, persze változtatva az autón, és ugyan nem jöttem el rosszul, de már a 4. kanyarban eltaláltak hátulról a tömegben, amivel vége is volt a versenyemnek: leszakadt a jobb hátsó sárvedõ és a diffúzor alja, és beleért a jobb hátsó gumiba, kivágva azt.
Majd 2 körig tartó szerelés következett, meg egy másik (és jéghideg) jobbhátsó, visszamentem tesztelni. A leszakadt sárvédõ és a fenéklemez alja annyira visszafogott, hogy körönként 0,5 mp-t buktam rajta, messze a leglassabb voltam végsebességben a mezõnybõl (lásd a listát). Ennek ellenére örültem, mert amíg a turbónyomás megszûnése miatt végleg fel nem adtam, gyakorlatilag egyforma tempót autóztam az elõttem haladó éllovas párossal. (4. legjobb versenykör).
Sajnos holnap is a 15. helyrõl indulok, de talán több szerencsém lesz a bolyban - most már jó lenne egy normális menet ezen a hétvégén.
Rajt 10.55-kor, közvetítés élõben a www.youtube.com/seat oldalon!
1. futam eredménye:
http://www.seat-sport.com/wp-content/uploads/2014/05/SEATLeonEurocupNurburgringRace1.pdf
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Amúgy legalább örülj hogy holnap a dunán élõbe lesz a WTCC, nem este.
DTM,F1, WTCC, + Magazinok, azért nem olyan rossz a közmédia kínálata.
Helyette volt gasztroangyal, micky egér, vmi régi szar az m3-on, magyar foci, a másik dunán meg már nem is emlékszem mi ment.
Tök jó.
De olyan hülye ez az ES hogy nem ismeri a csusztatott adás fogalmát??? Most is mi volt, elkezdõdõtt a rajt, erre a 1 kör végén ugrunk a 4 körre az élõ képre...
A Paul Richardon is eljátszották ezt....
Elég peches volt ez a szombat a magyar motorsportban.
A Sippie által linkelt lapon is elvileg ugyanaz a WAT-os stream kép volt ami anno a hivatalos lapon, de mondom nekem nem ment már régóta, csak rádióként funkcionált...
Csak azt láttam facebookon hogy valami szarság van a szekérrel megint, de nem írtak semmi konkrétat.
szerk: Norbi szerint a felfüggesztés esett szét