12867
-
#10305 77 millióval csábítja a Honda Micheliszt
a pályafutásom jelenlegi szakaszában nem az anyagi szempontok az elsődlegesek – jegyezte meg Michelisz Norbert.
Lantosék azt mondták a Honda többet fog költeni fejlesztésre mint idén..szerintem hiba lenne nem elfogadni az ajánlatukat. Feltéve ha nincs jobb!
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.10.29. 14:19:36 -
#10304 Végre valami jó hír is.
http://hosszabbitas.hu/wtcc/matton-jovore-volvo-kesobb-alfa-romeo -
#10303 V8 Supercars: Lexus evaluating joining the grid when new regulations kick in after 2017
Nem lenne rossz, ha újabb gyártó lépne be.
Lottó ötösöm lesz úgyis Lexus 600-at akarok venni. :)
-
Nyiri #10302 Elírtam. Bocs. -
#10301 ja hogy tényleg! :D -
PacsutaTibi #10300 Az sem wt-tc, hanem cc a vége. :D -
#10299 Worst Touring Car Championship :D -
PacsutaTibi #10298 Mi az a WTTC? :) -
Nyiri #10297 Én csodálkozom, hogy a WTTC egyáltáltalán megy még. -
#10296 hát igen,a pályák azok tényleg nagyon jók a BTCC-ben,nekem külön kedvencem Snetterton,játékokban is kurva élvezetes menni rajta,és a valóságban is általában elég komoly futamok zajlanak rajta :)
-
PacsutaTibi #10295 Én is pont ezt akartam írni tegnap. Szerintem a tavalyi kocsikkal (TC2) izgalmasabb lett volna a Suzukai hosszú pálya. Idén több pályán is unalmas futamok voltak, ahol tavaly jót csatároztak.
A BTCCben szerintem a pályák amik igazán jók, több az emelkedő és lejtő, szűkebbek is ahol nagyobb bátorság kell egy előzéshez. Változatosak a pályák, vannak gyorsabbak, lassabbak. Valamint nincs mindenütt aszfalt a bukótérben..... -
#10294 Tök mindegy hol mennek, a jelenlegi WTCC sehol se jó, mehetnének akár a BTCC-s naptár szerint is, akkor se történne semmi, max a britek 50 év után megutálnák a túraautózás.
A hétvégi futamnál még ez a nyamvadt Civic challenge is izgalmasabb!
-
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.10.26. 21:14:28 -
#10292 mert nem menne ki senki. Szerintem a színfalak mögött levan zsírozva,hogy az angoloknál nem lehet WTCC futam,hogy ne ütközzenek az érdekek. A britek hozzászoktak a kő kemény futamokhoz a BTCC-ben,azokhoz képest a WTCC futamok elég gyerekesek. -
#10291 Az ilyen GP pályák nem a túraautóknak való. A BTCC-ben vannak azok a pályák amelyek alkalmasak túraautózásra, mondjuk az is elég vicces, hogy egy futam sincs Angliában... -
#10290 Úgy látszik Suzuka nem való a WTCC-nek..mindegy, hogy a kis körön vagy a F1 részén mennek. -
#10289 a pics... lesz ennek ismétlése? :) -
-
#10287 szombat, vasárnap Surfers Paradise lesz a V8-ban!
Szombat
R31 06:40 - 09:00 /102 kör
Vasárnap
R32 04:55 - 07:10 /102 kör
http://www.vipleague.se/sports/motorsports.html
-
#10286 Pontosan. -
#10285 Nem mondom, hogy nem bakiznak, de javítják magukat ha valamit rosszul mondanak. Ja és a közvetítést nézik, nem a papírt vagy akármit amin a statisztikák vannak. -
#10284 Nem bakizásról volt szó... -
#10283 Egy szóval nem mondtam, hogy nem hibáznak:) Csak azt, hogy valamilyen szinten értenek hozzá és képesek arról a sorozatról beszélni amit épp közvetítenek.
Meg ha csak Szujó bele-bele hibázna akkor nem lenne semmi baj.
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2014.10.21. 16:46:26 -
#10282 yes i do perfekt english!
:D -
#10281 itt mindenki teljesen perfekt angolból,ezért tudja hogy a külföldi streamen abszolút egyet nem bakiznak a kommentátorok,csak itthon Szujó az aki néha bele-bele hibázik. Jó nektek -
#10280 Nem azért hallgatom hogy hibákat keressek benne. -
#10279 #10270
most akkor hallod amit mond vagy nem hallod? ;) -
#10278 Biztos, én a versenyt néztem arra emlékszek.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.20. 18:41:16 -
#10277 De tényleg, amikor csak pit-riporter vagy mi volt akkor nagyon szerettem, de most...
Meg nem értem mi ez a nagy stream ellenesség?! Ok, hogy az M1 adja magyarul HD-ben, de a hivatalos(jegyzem meg ingyenes) stream is Full HD, és soha nem volt idén bajom vele, teljesen akadás mentes és ráadásul olyanok közvetítenek, akik valamennyire értenek is hozzá.(és nem mellesleg tudják, hogy kell kiejteni a neveket...nem mint Szujó rákenfeller-je) -
#10276 Ezért írtam, hogy én láttam, hogy összefoglaló esetében nem nézte a monitort csak olvasta papírról amit Párizsból kaptak meg (amit 5 perccel a közvetítés előtt nyomtatott ki, majd a felét a kukába dobta) és mivel ez egy CC verseny volt Montreálból 1 héttel előtte csak az Abmotourson volt látható élőben (2002-ben volt ez vagy 2003) sima mezei felolvasást tartott. Még én szóltam neki nézzen a monitorra mert crash van ő meg teljesen másról beszélt :D -
#10275 Szujót én is csípem, de nem ott amihez lövése sincs.
Pl. a paddockban készített interjúi mindig tetszettek sőt mikor szabad kezet kapott és először közvetített egyedül a Hungaroringről V8 superstarst (amin Michelisz is indult) az is jó volt. De sajna a DTM az nem neki való. Ez a bulvár média amin felnőtt a reteknél nem fog megszabadulni tőle. neked azért tetszik mert F1-zik más meg ettől borul ki, pedig az illető nem csak DTM fan de F1 is. Mégis zavarja.
Már ilyeneket írnak :
Kérem tegyék meg tétjeiket (ha Szujó lesz a kommentátor) hogy a futam során szóba kerülnek-e ezek a DTM-el szoros kapcsolatban álló dolgok:
- van itt Hockenheimben F1-es futam is
- apropó Hamilton, itt van a helyszínen
- elmélkedés az idei Hamilton-Rosberg meccsről
- ha már F1, szintén itt van Jean Alesi sokak kedvence
- Alesiről úgy mint legutóbb Hakkinenről nem teszi hozzá, hogy futamgyőztes a DTM-ben. de majd a szerkesztő a fülére mondja ezt is amivel eldicsekszik
- Jules Bianchi balesete Suzukából
- F1-ből jól ismert Tilke szabta át 2002-es évre a német pályát
- 2000-es F1-es futamon Barrichello győzelme ill. annak körülményei
- Vettel elhagyja a Red Bullt
- ebből következik hogy mi lesz Alonsoval?
- Button F1-es ülése veszélyben és lehet a "Le Mans Series-ben" folytatja
- héten volt Raikkonen születésnapja
Nem az a baj, hogy megemlíti az F1-et, mert ahogy írtad 99% lehet az átfedés a 2 széria nézői bázisa között (sőt egyes szabályokat nem is említve a sorozatok köuött) meg az se lenne zavaró ha olykor-olykor összemossa őket
pl. a Hakkinenes születésnapi említésnél pont azt felejtette el megemlíteni hogy versenyzett a DTM-ben is, és szerintem már bőven felnőtt egy olyan korosztály akiknek ez teljesen új info lenne, sőt lehet a régieknek is de ez kit érdekel lényeg hogy F1-es volt, meg F1-ben volt VB, meg F1 és F1
F1-es szálakat oda tudná keverni ha okosabb lenne és szépen átvezetné a DTM-re, de a Crashgate-nek, Fuoco Ferraris kapcsolatainak és a többinek semmi köze ehhez.
meg többet Nico Rosbergezik mint Kekézik, pedig ugye itt van egy Rosberg Audi csapat is, meg ha valaki lefullad a felvezető körnél az csak is olyan lehet mint Nico Rosberg Szingapúrban
"Ettől függetlenül szerintem is felháborító, hogy nem készül fel rendesen, és nem ismeri a szabályokat."
szerintem ezért alibizik a DTM-hez semmilyen szinten nem kapcsolható F1-es témáival és a nagy rétegnek még úgy jön le mekkora szaki ez, csak éppen a lényegről lapít
Itt vagyunk konkrétan a DTM évzárója előtt de a legalapvetőbb szabályokat most se tudja ez bárhol bármilyen kommentátornál de felháborító (az meg más kérdés hogy mindezt megteheti mindenféle következmény nélkül főleg ha már Szujó főnöke nem más lett mint Szujó...)
Mivel a digi kábele natívba tolja a HD-s csatornát mint pl. a Digisport, az általad nagyra becsült M1 féle 1440x1080-as felbontás eléggé rossznak nevezhető ha a kettőt nézi valai FHD tv-n, de ez a Mindigtv sara vagyis az AH-é.
-
#10274 Nem csak neki, hanem kb. az össze eurosportos kommentátornak. Sokuk jól közvetítene, de nem veszik észre, hogy mi történt a pályán csak körök múlva. -
#10273 Ez Várhegyinek a sajátossága, mivel láttam is anno az eurosport stúdióban. :)
Azért csinálja, mert nem érdekli amit közvetít, nem készül fel rá és csak fújja az F1-t mert mást sem csinált az elmúlt 14 évben. Ez nem lenne baj csak akkor olyannak adják a közvetítést aki legalább a közvetítésekre felkészül. Digi adta tavaly, de ilyen nem volt hogy nem készült fel rá aki közvetítette..aztán az MTVA elkezdte államosítani a sportközvetítéseket (foci, DTM, kézi bajnokság) és hozzá nem értőkkel tolják le a műsort.
A másik nagy idióta a DTM-hez a Gyulám volt..na az aztán tudott mondani orbitális baromságokat pl. a ködről. :) -
#10272 egyetértek,más alternatíva nincs,én évekig csak összefoglalókon láttam a DTM-et,meg netes cikkekben olvastam róla,idén végre megvette az M1,és az összes futamot megnéztem (valamelyiket csak felvételről,de akkor is láttam,ez a lényeg),és hiába bakizgat Szujó,legalább magyar nyelven,HD-ban lehet nézni a futamokat...
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.10.20. 17:29:03 -
#10271 kabaré...
Zengő Motorsport
És ez tényleg nem vicc, megjött az a bizonyos hír. A német légitársaság-amit-nem-nevezünk-nevén ma 13:00-kor sztrájkolni kezdett. Tényleg. A fiúknak még reggel sikerült elindulniuk Frankfurtba, itthonról. Onnan indultak volna tovább Japánba, de a gépük nem indult el időben. Későbbre tették az indulást. Elvileg felszálltak. Legyen így! -
#10270 Neki is új volt. Inkább nézem vele a mindenkinek-mindenhol elérhető HD adáson az M1en, mint akármilyen sok éves tapasztalattal rendelkező túraautó szakival előfizetéses csatornán vagy külföldi lowres streamokat kergetve...
Örülök hogy volt és remélem lesz is. Szujót is csak fikázza mindenki, mint bárki mást, de ez meg engem nem érdekel. Jó volt vele, érezhető volt hogy ez egy mellékes neki is, de rajong érte, jól nyomta. S csak az nem hibázik aki nem dolgozik...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.19. 21:31:51 -
#10269 De könyörgöm minek?! De pl. a Lausitzringen volt, hogy számolta, hogy Witmann-nak hányadik helyen kéne beérnie ahhoz, hogy bajnok legyen, és kb. 3 kör után sikerült megfejtenie, hogy azzal a pozícióval is már bajnok amin akkor volt már 6 köre. -
#10268 Azért nem vesz észre semmit, mert a krva statisztikákat nézi, nem a képernyőt. De ez az F1-nél is így szokott lenni. -
#10267 Hát nagyon remélem, hogy nem vele lesz, mert olyan szinten nem ért hozzá, hogy az fáj. Meg semmit nem vesz észre, hülyeségeket mond stb.
Mindig megpróbálom vele nézni, de kb. 10 körig lehet bírni azután mindig átmegyek a hivatalos stream-re. -
#10266 Olvastam én olyat is mások remélik nem Szujóval, mert szét efeggyezi a DTM-et...én csak olvasom ezeket nem nézem a DTM-t.