12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Dietrich
    Phillip Island 400

szombat
    R33 04:30 - 05:15 / 23 kör
    R34 06:35 - 07:20 / 23 kör

vasárnap
    R35 05:55 - 07:15 / 45 kör
    http://www.vipleague.me/sports/motorsports.html
  • Miguel125
    Volt ma a Q1 es Q2 közötti reklámok között egy Citroen WC 2014 reklám ami alatt valami baromi jó French electro zene szólt. Valaki nem ismerte fel mi volt az?

Norbi megint hozta a szokásos maximumot. Kíváncsi leszek mi sül ki ebből évvégére.
  • Tinyo
    Egy kis 2014es WTCC törés zúzás
  • Nyiri
    Ja, de aki majmot vesz vegyen banánt is. Értem úgy, hogy aki versenycsapatot akar a számoljon azzal is hogy az pénzbe kerül.
  • Dietrich
    Szerintem majd mindenkinél ő a befutó csak Zengőnél nem.
  • bakkerman
    jó írás a felsoroltak közül egyértelműen Kiss Norbi lenne a minőségi pótlás. Forrófejűbb pilóta mint Michelisz,nyílván többet is törné az autót,de tempóban ott van,sőt jobb is lehet. A többiek meg abszolút kérdőjelek,lehet ők még többet zúznák a gépet,mint Kiss Norbi,de közel se lennének ott tempóban ahol ő ott lehetne. Nálam ő a tuti befutó.
  • hungary27
    http://www.mcsatorna.hu/hirek/magyar-pilotakeringo-michelisz-a-kulcs/
  • bmwcrash
    :)
  • Miguel125
    hírmorzsa
  • RatBaG #10336
    https://www.facebook.com/GaborWeber/posts/791625554213578
  • Roger6
    Nem ez lenne az első unfair húzása.
  • Dietrich
    Azért jól néz ki az új vagy utolsó? Falcon!
    FPR ask for FG X weight help
  • atiwrc
    Nem Ficza tessékelte ki Wéber Gabit az első körben?

https://www.youtube.com/watch?v=CxyVo8zl3Vk
  • RatBaG #10332
    http://hosszabbitas.hu/wtcc/ficza-feri-dobbenetes-visszaeses
  • Dietrich
  • benőmenő
    Sajnos ezen már nem lesz ott Schumi :(
  • Dietrich
    Lópezt meghívták a Bajnokok Tornájára

López nagyon komoly ellenfelekkel találkozik majd Barbadoson, biztosan ott lesz a RoC mezőnyében a kilencszeres Le Mans győztes Tom Kristensen, a Bajnokok Tornája címvédő Romain Grosjean, az Indy500 győztes Ryan Hunter-Reay, a NASCAR sztár Kurt Busch, az ausztrál V8 Supercars legenda Jamie Whincup, a 2014-es ralikrossz világbajnok Petter Solberg és a Williams F1 által támogatott hölgyversenyző, Susie Wolf is. A RoC további indulóit később nevezik meg.

Látom a cikk író is behódolt a droidnak. ;)
  • Dietrich
    A másik 2 pilóta jó pilóta, de fiatalok tapasztalanok.

Ficza Feri a hétvégén bajnok lehet
  • Nyiri
    A Fiat-nak a 500-ason kívül nincs értelmes modellje. Az meg nem épp népautó (ár alapján). Mostanság nem épp sikeres a gyár. Nem hinném hogy egy amúgy nem túl érdekes bajnokságban verné el a maradék pénzét is.
  • Dietrich
    Wéber versenyzői habitusa nem felel meg a Zengő féle " jajj vigyázzunk a tecnikára meg karosszéria elemekre" dolognak, bár én is jobb szeretném őt ott látni Michelisz helyén.
  • gordon 24
    Nem nemzetközi dolkokról beszélek..

Magyarországon Wéber nagy név. Mindenki ismeri. A Zengős Hondán többnyire Magyar szponzorok vannak. Szóval én erről beszélek. Valószínűleg ezek a szponzorok megmaradnának Wéber mellett, ha beülne a Hondába Norbi helyére.

A másik 2 pilóta jó pilóta, de fiatalok tapasztalanok. Egy egy jó időmérős eredményen kívül itt ott nem nagyon mutattak többet. Azért Wéber mellett csak van egy leon kupa bajnoki cím..
  • Miguel125
    De a Fiatnak lehet.
  • Nyiri
    Nem hinném, hogy az Alfa-nak lenne rá pénze.
  • BooMiller
    HA valós ez a történet és nem fogadja el ezt Magyarországról akkor gyenge elméjű idióta... nincs ha meg ilyenek...
  • Dietrich
    Melyik nő nem szereti a pénzt?
    "Johanna mit szólnál hozzá, ha aláírok a Hondához 2 évre, de ez azzal is jár, hogy kevesebbet leszek itthon babázni? Mennyit kapsz ezért? 77 millát/év! Hol is kell aláírnod?" ;)
    El nem tudok képzelni olyan versenyzőt legyen az autó vagy motor, aki ne akarna gyári pilóta státuszt elérni. Hiba lenne részéről nem elfogadni a Honda ajánlatát csak akkor ha többet ajánl egy másik gyártó.
  • Dietrich
    A tesztnapokkal lesz több elfoglaltsága.
    KPT meg arról beszélt a nyáron, hogy jó lenne a DTM-be bekerülni, mert ott mindenki gyári pilóta. Nem mondta ki, de kb. elfogytak a támogatói így vagy szögre akasztja a sisakot vagy sikerül a DTM.
  • Dietrich
    Wéber nem nagy név a szponzoroknak, mert akkor a BMW-vel full szezonokat mehetett volna és ma is TC2-es autóval de legalább ott lenne. mert aki nincs ott sincs a boxban azt nem is keresik. na meg az idei Seatos éve sem valami fényes, hogy vonzza a szponzorok hadát.
    Kiss Norbi a jövőévi Hungaroringi kamionos futamról lelkendezett a Sport tv-n így ő is eleve kiesik a WTCC projektből.
    Maradt a Ficza meg a Nagy norbert akit a helyére vihetnek.
  • bmwcrash
    Közbe nézelődtem és Lanti az Audiról írt:)
    “Ott van az Audi DTM-es csapata, amiben én meg mindig egy kicsit reménykedem, bár már egyre kevésbé, de még ott van a levegőben, amíg a decemberi teszt meg nem történik. Illetve egyre több ajánlatot kapok a Le Mans szériában, amiket egyelőre vissza kell utasítanom, mert nagyon magas összegekről beszélnek, viszont még mindig tárgyalási lehetőséget képezhet.”
  • gordon 24
    Azt nem tudom DTM szereplésről olastam valahol. De passz...
  • bmwcrash
    Melyik gyárral hozták hírbe?:O
    Én csak az ELMS-ről hallottam.
    Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2014.10.29. 19:28:52
  • bakkerman
    mennyivel lenne kevesebb szabadideje gyári pilótaként,mint Zengős pilótaként? a WTCC mezőnyében aki állandó tag,annak már számolni kell azzal,hogy megvan kötve a keze,már ami a szabadidőt illeti. Norbi pedig abban a korban van,hogy most beírhatja magát a történelemkönyvekbe. El lehet menni babázni 3 év múlva is,mondjuk túraautó világbajnokként,és esetleg DTM résztvevőként...vagy WEC-ben csapatni egy élmárkánál. Tehetsége azért megvan ezekhez a dolgokhoz,és ezt nem azért írom mert magyar.
  • gordon 24
    Most KPT. hírbe hozták a DTM-el.

Nah most ha ő oda megy.

Akkor nagy esélyes Wéber. (én őt választanám Zengő helyében) Méghozzá pont azért amit Bardocz írt. Wéber Magyarországon nagy név. Akad rá sponzor és ha 1 autó van ugyan azok akik most Norbit tolják valszeg fogják Wébert is. Így a csőd nem fenyeget a wtcc-s szereplés marad, ráadásul egy gyors jó pilótával.

Esetleg tényleg Kiss Norbi.. De ő meg nem valami nagy span Zengővel :-)

Újonc móka sem rossz ötlet (pl Ficza) De erre szerintem egyelőre nem sok buksza nyílik. Szóval egy tapasztalt nagy név esélyesebb..

Norbinak meg ez egy nagy ugródeszka. Igaz, be is szophatja mint pl Talma. Ugyanis nagy csapatból gyári pilótaként nagyon könnyű kikerülni. Ha megtörténik hova megy? Többiek nem harapnak rá az fix. Zengőhöz vissza? Van egy ilyen után visszaút?
  • Miguel125
    Csak lökhárítóból meg splitterből, esetleg egy két ajtóból kellene bevásárolni :D
  • SimaSuna #10312
    Mi van Ficzával? Ő Lenne a Norbi utód?
    (Wéber&Bús - nem esélyes WTCCbe szerintem)

Norbinak bele kell vágni, ez a nagy lehetőség.
    Bár ott van Johanna, rá is kell gondolni, no meg ha babázni is szeretne Norbi..
  • kemszi2
    nem baj azt kétfutamot élveznénk XD
  • bardocz
    Csődbe mennének Zengőék.
  • Miguel125
    Jogos! Viszont Tominak egyellőre nincs ülése, Kiss Norbinak ugyan olyan amilyen, de van. Mondjuk ő hihetelenül veszélyes lenne az egész mezőnyre abból kiindulva amit idén ETCC-n láttunk tőle az alfával... Jajj már megint mehetek kezet mosni mert belelógott...
  • RatBaG #10308
    ha igazán bilibe lógna, kiss norbit mondtad volna...
  • Miguel125
    Zengőékhez meg mehetne KPT! Bilibe lóg a kezem...
  • gordon 24
    Egyetértek..

Honda gyári csapat Vb esélyes. Zengőék nem.. Mivel ha az lenne, sem lehetne szóval értitek..

Én is azt mondom, hogy bele kell csapni egy gyári szerződés nagyon nagy dolog ! :-)