Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungary27
Se idõmérõ se második futom nem lesz élõben közvetítve az eurosporton...<#wow3>
http://wtccblog.hu/2014/05/20/program-salzburgring-2/
Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pedobear
Papírajtó 😛

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear
Mert kiment sóderba és nem tudott visszajönni önerõbõl

bmwcrash
De amúgy Glock miért adta fel? Épp jött az SC, simán visszaálhatott volna mezöny végére.
RatBaG
ezen felröhögtem, mikor youtubeon néztem:

Per Aspera Ad Inferi.

pedobear
Király volt a mai DTM!

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich

dave9004
beiktathanának egy hungaroringi futamot :d
Dietrich
és vasárnapot követõen megint 1 hónap böjt lesz.
mivel õk most mennek a télbe, így havonta 1 versenyhétvége lesz csak augusztusig. 😞
1 hónap múlva a következõ Darwin-i (Hidden Valley) versenyük lesz.

dave9004
már hiányzott
Dietrich
Hétvégén Perth 400 (Barbagallo) lesz egész emberi idõben.

Szombat
R14 06:25 - 07:14 /42 kör
R15 08:30 - 09:19 /42 kör

Vasárnap
R16 07:50 - 09:18 /83 kör
stream

Norbi1990
Igen, BMW, Seat meg a Civic egy kategória. Azokkal az autókkal mentek tavaly. Hát igen, elég hervasztó lehet ahogy kört kapnak a többi autótól de ez van, õk akartak indulni 😊

Az õ kategóriájukba is lesz a végén bajnok 😊
Már úgy értem, engem nyomasztana nagyon hogy nincs ellenfelem vagy mindig tökutolsó vagyok.

Azt felfogtam, de akkor a két BMW egymás ellenn nyomja ugyanabban a csapatban? A kis honda és a seat detto? Ennyire béna lett a wtcc?

Norbi1990
Õk külön kategóriát képviselnek. Az külön van pontozva/díjazva.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Én voltam kint a Hungaroringen és picit csalódtam abban, hogy mennyire gyér lett ez a sorozat. Az elsõ helyen osztozik a Citroen és a végén jó pár autó miért is indul el? Pl a BMW-k? Vagy a csóri Honda a még csóribb Seattal... 14 perc alatt kört vernek rájuk. Nem értem. Megmagyarázná valaki?

Igazából nem oszt nem szoroz Norbi számára. Hiszen nincs összetett pontverseny, de még csak összetett dobogó sincs, futameredményt sem hirdetnek.
Homolának ez így eléggé szívás. Ha ezt tudatják vele a futamon, a Safety Car bejövetele elõtt letöltötte volna a büntetést akkor lehet még jobb helyen végzett volna mint így. De az is lehet hogy nem.

Persze jó kimondani hogy mindenkit, még a turbós kocsikat is megverte Norbi, no de ehhez jó sok szerencse is kellet.<#ravasz1>

Dietrich
Én is azon a véleményen vagyok irreálisak voltak a körülmények.
De a fõ ok a futam törlésére az volt, hogy ilyen idõjárási körülmények között nem tud az orvosi helikopter felszállni.

RatBaG
ez a kép hatalmas 😄

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
a fantasztikus hír, hogy jön a 4. citroen a mezõnybe, szóval lassacskán az 5. helynek is örülhetünk
bakkerman
sajnálom hogy így elmosta ezt a remeknek igérkezõ WTCC hétvégét az esõ,de azért ez a 3. hely Norbitól szép,ami végülis Müller büntetése nélkül 4. lett volna,de nem sajnálom a franciát,már épp elégszer baszott ki a mi fiúnkkal 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Black Ghost
Én légvonalban kb. 50-60 km-re vagyok Slovringtõl, és itt bizony elég komoly vihar van készülõben, 10 perce folyamatosan villámlik!
Norbi1990
Zengõ Motorsport:
Hivatalos: törölték a második futamot.
Norbi1990
WTCC Blog Facebook:

15 perccel elhalasztották a WTCC futam rajtját. Közben kiderült, hogy Homolát megbüntették, így hivatalosan Kiss Norbi nyerte az elsõ ETCC futamot!!!!!!!

<#taps>
Norbi1990
RCM Swift kupát félbeszakították, mert annyira esik az esõ.
Lehet nem is lesz 2. verseny :/
Grat Kiss Norbinak! Szépen ment, épp mondtam a tesómnak race2 utolsó elõtti körébe, hogy ne idegeskedjen Karamyshev úgyis elcseszi, erre egybõl kicsúszott. A két Chevy-s-nél tényleg azt érzem, ahogy közlekedtek a pályán, hogy csak azért vannak elõl mert a turbós chevy-t hajtanak, és nagyon nagy az erõfölényük, bár tán pont Karamyshev vizes gumival ment a Race1-en a többiek meg slickel, de akkor is elég furán mozogtak a pályán. Még Nagy Norbi meg Rikli is néhány jól összerakott kanyarra vissza-vissza tudta õket elõzgetni....

Fulinnak is nagy gratula, jól tartotta magát a turbós bmw-k ellen a szívóssal( aztán még Engstler papát is sikerült wtcc-be letaszítani a dobogóról, igaz ott már egy elsõ kerekes seat-al ment.)

Én ezt most jobban élveztem mint az idei eddigi wtcc futamokat 😊

hungary27
Norbinak nem kell serleg 😄
Black Ghost
Á, a két Chevis egy vicc, nem ide valók!

tegnapi Norbi nyilatkozat:
link
Black Ghost
Homola helyében nem örülnék ennyire, si-vel még a dobogó is necces lett volna!
Norbi kategória 2. lett ugye?
RatBaG
na kiss csak megette a végén a chevyt.

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
akkor inkább Walter Csabával
Sippie
mehetnének le mans 24 órára is, mondjuk még Kiss Pál Tomival, vagy a Major Benivel 😄
Roger6
Thx, lesem!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dietrich
😊)
kezd a 2. futama Kissnek.

Black Ghost
JAS-t leváltja az RML, Castrol-t a MOL, plusz beszáll a HELL, és már jöhetnek is a magyarok! 😊
Roger6
Úgy-úgy! <#taps><#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Black Ghost
Basszus mi lett volna ha Norbi TC-ben ül, kört ad mindenkinek?
Dietrich
Monteiroval nem hosszabbítani, Tarquinit nyugdíjba küldeni és mehetne a helyükre a Kiss-Michelisz duó 😉

Szabi
BMW E90 320 TC vs. Alfa Romeo 156 S2000

Gyártás éve 2011 -- 2005

Teljesítmény 310 LE -- 275 LE

Max. nyomaték 420 Nm -- 270 Nm

meg is látszott az egyenesekben.. 😞

"Nulla tenaci invia est via"

Roger6
Szép volt valóban, gratulálok neki!

Black Ghost
Kiss Norbi orbitálisat ment!
kategória:1.
összetett:2.

ENNYI!!!<#eljen>
Dietrich
ez szép munka volt!

Szabi
2. lett <#worship>

BMW E90 320 TC (2011) vs. Alfa Romeo 156 S2000 (2005) csata nem volt túl kiegyenlített...
egyenesbe simán elhúzott a BMW, hiába volt gyorsabb a kanyargós részen Norbi 😄

Szabi
nagyot csattant a Ford :-/

Szabi

Szabi
ETCC R1 9:55

lájv tájming