Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
ez még tegnapi, ma meg hiába ment le az elsõ futam, semmi hír...

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
gratula Norbinak! 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Totti5
Gábor Wéber B3 Racing's

Ez az a pillanat, amikor a soha fel nem adásról, a kemény tökûségrõl, meg egyéb PR szépségtapaszokról kellene írnom, de nem megy. Nagyjából most szakadt el a cérna, miután ma is mindhárom menésünkön ugyanazzal a turbó problémával szenvedtünk.

Nem hogy beállítás, meg finomhangolás nincs, hanem két egyforma kör sem egymás után. Egyszer 240-nel, aztán 220-szal érek ugyanarra a féktávra, és nem hogy a gumikat nem tudom normálisan felmelegíteni, vagy szélárnyékot keresni, hanem arról rádiózok megállás nélkül, hogy hova húzódjak le motort leállítani és újraindítani, hogy talán egyetlen mért körön át kitartson a turbónyomás normál értéken. A végén az utolsó szektor közepén kellett megtennem, különben a mért kör vége elõtt már újra letilt.

Nem ezért jöttem ide, hanem versenyezni, de ez ebben a formában lehetetlen. Holnap úgy kellene elindulni a 12. helyrõl, hogy 2 vagy 3 körig bírja az autó nem túl kecsegtetõ kilátás. Viszont megoldás egyelõre nincs, a szerencse pedig messze elkerül minket egyelõre.

Még csak frappáns végszó sincs, csak a bazi nagy üresség, hogy mit keresünk itt...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szabi
Norbi megnyerte a második versenyt <#worship>

most meg Beni kamionja adta meg magát :/

hungary27
Csak a sor végére tolják Tarquinvel együtt...
hungary27
Morbidelli az elsõ lett! <#taps>
RatBaG
Oxxo Racing Team

Sziasztok!

Norbi egy világgal vezette a mezõnyt, de sajnos a technika megállította... A kormányzásban adta meg magát valami, az egyik kanyarban hatalmas reccsenés, elment a kormány, leesett a pályáról, még a parc fermében van az autó, pontosat nem tudunk... Norbi az 5.helyen tudott bejönni végül.

Benit a 8.helyrõl kilökte Halm, vizsgálják az esetet, egyelõre 9.

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
na Kiss 1. helyrõl már az 5.-nek mutatja a számítógép...
hungary27
http://www.forma1ferrari.hu/p/wtcc.html
Valaki tud stream-et?

infidel

hungary27
gondolom a fia miatt nem adták youtube-on.

eredmény
RatBaG
seat kupával mi van? sehol a stream.

lol, zengõék is:
"A SEAT Leon EuroCup még tart, de sajnos a Zengõ Junior Team versenyzõje, Ficza Feri sajnos kiállni kényszerült turbó hiba miatt."

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
meg lett Kiss Norbinak az elsõ rajtkocka! 😊

már csak valami stream kéne a versenyhez... 😄

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
arra.
mondjuk az tény komolytalan bajnokság az is...és a 2. futamot feladta a nagy meleg miatt.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
hatalmas! <#eljen> én csak annyira adnám oda Michelisz autóját neki,hogy menjen 10 kört ugyanolyan setuppal pl.: a ringen,mint amivel megy Michelisz,egyedül körözne a pályán,kiváncsi lennék milyen idõket hozna.

Minstrel
Superstars futamra gondolsz? Mert ott 3. lett az elsõ futamon.

http://topgearhungary.blogspot.com/

milk4
Vesszõ nélkûl úgy kéne érteni, hogy Kiss jobb lenne Michelisz helyett.
Vesszõvel meg úgy, hogy Kiss is Michelisz mellé mehetne a WTCC-be.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

bardocz
Szerintem zengõékhez már csak azért sem fog bekerülni soha, mert csórók, oda olyan ember kell, aki vigyáz az autóra, Kiss meg az alapján amit tõle láttam eddig, odateszi magát, és nem tisztel senkit csak a neve miatt. És egy versenyzõnek szerintem ilyennek kell lennie.
Dietrich
Miért? Kiderülne esetleg, hogy az MTVA vagy Lantos által már már túl hypolt Michelisztõl jobb lenne, amennyiben õ is tudna annyi km-t megtenni a Hondával?
Kit érdekel mik voltak vagy vannak a színfalak mögött...engem speciel csak az érdekel mit látok verseny alatt, független attól milyen szériát nézek.
2006-ban jól láttuk a ringen FIA GT betétfutamain Kiss Norbit és a többi magyart ill. más nemzet versenyzõit a 2 verseny alatt is hogy mennyire verte el õket...és az is tudott a 3 szimulátoros egy bajnokságban ment Kiss volt a jobb. engem csak ez érdekel most is mi történik a pályán.
Mielõtt tévedés esne Micheliszrõl sosem állítottam, hogy tehetségtelen lenne csak azt kettejük közül melyik a jobb szerintem.
Kiss beült bármilyen autóba és nem voltak gondjai, Michelisz kapcsán ezt nem tudjuk mert csak 1x ült versenyen más autóba mint a WTCC autó, de a nagy melegben feladni kényszerült a futamát a ringen.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
mindenkinek az tûnik fel elsõre? hihetetlen 😄D

BooMiller
Biztos rossz nevelést kapott LFS-ben a tHUNderben a sok öreg között😄DDDDD

Szabi
egy biztos, furcsa stílusa van ami miatt sokan nem kedvelik, viszont van is oka arra hogy "beképzelt legyen" mert tényleg rohadtgyors 😄

Miért a WTTC micsoda? 3 citrom (lassan 4) és a többiek. Nagyon gyér az a bajnokság is. sajna.

Én azt hallottam (szóbeszéd), hogy nem csapatjátékos. Nagyon profi, kurvára ért a beállításokhoz (ebben jobb mint Michelisz) és atom gyors csak nem csapatjátékos. Olyan magának való.

Nagyon ritkán adott setupot az LFS-ben 😄 Ezt tanúsíthatom 😄

Firerock
Jól van ott a nyugdíjasoknak kiírt komolytalan kamionversenyben?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Csabesz6
Vesszõ nélkül is ugyan az lenne a mondat lényege, nem?<#idiota>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
"csecsigazítós bige" 😄DDDDDDD és tényleg

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Emlékeim szerint, amik még annyira azért nem kopnak, Kiss Norbi mindig is Proexes volt, Zengõékkel a spanyol seat bajnokságba ment egy évet, mivel a sorozat megszûnt ezért volt csak 1 év. Ha spanyol bajnokságuk elõtt volt is valami vitájuk azt szerintem már rendezték.
Kiss Norbi(2010. június 16.):
"Nagyon-nagyon vártam, hogy együtt versenyezhessünk, hiszen eddig mi voltunk a magyar márkakupák két pólusa: õk és én. Ezentúl pedig MI vagyunk, együtt, közösen."

milk4
"Aki szerint nem lenne jobb a WTCC-ben, mint Michelisz az téved"

Oké, most vettem csak észre a vesszõt.

Sippie
csecsigazitós bige az elején <#eljen>

jó a videó többi része is korrekt 😄
Roger6
Õ sem azt írta, hogy te azt írtad.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bardocz
Nem valami olyan volt, hogy összevesztek zengõvel?
LaszloLedzenyi
Megvan az oka miért nincs ott Kiss Norbi, és õszintén nem is hiányzik onnan.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Dietrich
Én ezt írtam? Hogy nem tehetséges Michelisz?
Akkor olvasd el még1x.

milk4
Szerinted Michelisz nem olyan tehetséges mint õ? Az autó tartja vissza õt, nem a tehetsége. Kiss is ugyanott lenne mint Michelisz, ha az õ helyén lenne.

Elképesztõ ez a csóka! 😄 <#taps><#worship>

www.smart-bus.hu

bardocz
Jó lenne, ha bekerülne egy rendes csapathoz. Vagy valami más, rendes bajnokságba.
BooMiller
Örüljünk hogy van kér ilyen pilótánk😊))
Amellett hogy egyet értek😄DDDDDDD

Dietrich
"Kiss Norbi teszteli a Radical SR5-öst a Hungaroringen a Magyar Time Attack rendezvényén. Az autó a nemzetközi mezõnyben 1:51-9-es legjobb idõt futott az akkori istállóval, Norbi 1 éves használt gumikon most életében elõször vezetve az autót, körrõl-körre gyorsulva a 7. körében 1:50.5-öt ment, mielõtt leintették az etapot. Elképesztõ."

Aki szerint nem lenne jobb a WTCC-ben, mint Michelisz az téved 😊

Totti5
Van lehetõség más csatornán vagy neten nézni... én imádom a teniszt ( játszom is, nem csak konzolon 😊) ), nézni is. Roland Garros-t pláne, az egy akkora esemény hogy mindnnél nagyobb prioritást élvez. Multkor ugye Snooker VB volt. WTCC meg egy futam az évben, amibõl lesz még októberig számtalan. Ez van, mind a snooker, mint a tenisz sokkal népszerûbb sport mint egy WTCC. Mivel magam ellen nem tudok beszélni, ez elfogadom, nézem majd máshogy a WTCCt, s nézem a teniszt is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
és 100 emberbõl hány kedveli az autósportot,aki már csak Norbi miatt is inkább wtcc-t néz,mint focit,kézit,kosarat,snookert...

szerintem nagyon nem vagy tisztába a statisztikákkal.
Ezt a szar magyar NBI-es focit hetente többen nézik Mo-n mint egy F1 közvetítést.
Egy kézilabda F4 vagy bármilyen BL döntõ meccs vagy válogatott EB,VB,Olimpia, is több embert érdekel a tévén mint Michelisz.

Dietrich
a wtcc gyakorlatilag senkit nem érdekel rajtunk kívûl az esp-n.
ha ez nem így lenne akkor a saját terméküket legalább az egyik csatornán élõben adnák.
mi meg kis ország vagyunk egy Nagy-Britanniához képest meg a többi Nyugat-Európaihoz akik böködik a golyókat.
Hungaroring és a Szlovákring telik meg emberekkel..magyarokkal még szakadó esõben is.

hungary27
Kiss Norbi facebookjáról:

"Further to the doping control that took place on 20 April 2014 during the FIA European Touring Car Cup competition in Le Castellet (France), we are pleased to inform you that the results of the tests which were carried out on the following driver:
· KISS Norbert (02.05.1985)
are all negative.
Would you be so kind as to inform the above-mentioned driver of his negative results."

😄
bakkerman
azért az elég érdekes,hogy egy snooker közvetítést többen néznének mint egy WTCC futamot...jó vannak snooker fanok,na de 100 emberbõl hányan?? és 100 emberbõl hány kedveli az autósportot,aki már csak Norbi miatt is inkább wtcc-t néz,mint focit,kézit,kosarat,snookert...

Dietrich
DunaTV 13:00-tól adja.

Dietrich
mivel a a francia tenisz mindent visz eusp 1-2 csatornán. így egyetlen más sport sem férhet be náluk. de még a snooker is több embert érdekelt mint a wtcc..ez van kicsi ország vagyunk sajna.

Minstrel
Kicsit már unom, hogy mindig a motorsport rajongók szívnak. Akármilyen más sport letudja nyomni a motorsportokat, eurosporton is digin is, mindenhol.

http://topgearhungary.blogspot.com/