12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • SimaSuna #10385
    egyébként sokan leszóltuk a Hondát...hogy a JAS autót építsen...
    ennek ellenére most a 4. hely lett, a Zengő Motorsport végeredménye ezzel a "kukába" való Hondának..

szvsz lett volna jobb pozi is, ha megy az elején is az autó... :/
  • BooMiller
    Majd az idő eldönti mi lesz....
  • Solt
    Néha hiányolom belőle a tűzet, de emberileg egy hatalmas óriás, minden tiszteletem az övé, bárhogy is lesz! :)
  • Dietrich
  • Dietrich
    Michelisz ma egy olyan verziót vázolt fel a jövőjét illetően a Digisporton amiről szerintem még nem volt szó.

Michelisz Norbert, a Zengő Motorsport autóversenyzője volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
  • Dietrich
    A rosszban annyi a jó, hogy vége már a szezonnak, mert 1 hét múlva versenyük lenne nagyon megszívták volna.
  • bardocz
    Ja, ezek gecinehéz dolgok, nem öt perc lehetett kipakolni, ez már nem ilyen uborkatolvaj cigány munka.
  • Hecker007
    Azért a Beta szekrény nem egy könnyű darab még üresen se, ehhez legalább 3-4 ember kellett, meg egy olyan méretű kocsi amibe be lehet pakolni. Hihetetlen, hogy senki nem vett észre semmit, meg nincs a telephelyen biztonsági, meg őrkutya, a riasztóról nem is beszélve...
  • Sippie
    ja nekem is az volt az első gondolatom... riasztó vagy valami?
  • bakkerman
    főleg hogy ott állt a kamion is. Azért ennyi szerszámhoz meg a többi dologhoz nem kevés idő kell amíg szépen elpakolgatják,hihetetlen hogy egy riasztó nem szólalt meg,vagy lehet nem is volt,de az meg röhej. Érdekes...
  • Totti5
    Ennyi eszközt és ilyen technikát csak úgy valami őrizetlen raktárban tárolnak?
  • RatBaG #10374
    és mindig van lejjebb...

https://www.facebook.com/OxxoRacingTeam/
  • Stockbauer33 #10373
    https://www.facebook.com/video.php?v=10152665361462039&set=vb.338941907038&type=2&theater
  • BooMiller
    Milyen izgalmas lesz a jovo ev 5 citrommal:)))))
  • PacsutaTibi
    Már Matton is emlegette. Link
    Reméljük lesz belőle valami.
  • Dietrich
    Volvo expected to return to the WTCC as early as next year
  • Dietrich
    Azért nem gyenge így elbukni egy 2 órás versenyt. ;)
    Plus Fitness Phillip Island 400 - Race 35 Highlights
  • bakkerman
    ő a legjobb hondás,aki nem citroenes,és nem chevys,és mellesleg a legjobb pilóta a 3 citroen mögött
  • Stockbauer33 #10367
    Gratula Norbi
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.11.16. 18:25:47
  • Szabi #10366
    JAS helyett inkább Mugen kéne.. vagy Prodrive :D
  • hungary27
    Így legyen!
  • Solt
    Rutinos vagy... :) Én éjszaka "elgörbültem", és reggel nem ment a kelés... a felvételt meg elfelejtettem beállítani én állat! :D Na mindegy, remélem valahol meg tudom nézni a rajtot ( mert ugye az ismétlés elejét is buktam! :D ), meg, hogy mi lett Monteiroval...

Uhhh... egy JAS Zengő cserében benne vagyok... :)))
  • Dietrich
    Én felvettem a hajnali közvetítést és most néztem meg. V8 is volt és vigyáznom kellett, hogy ne tudjam meg a mai 2 futam eredményét. :)
    Grat Norbinak a a mai 2. és összetettbeli 4. helyéhez. Sok sikert vagy inkább több sikert a Hondánál mint a mostani 2 versenyzőnek van.
    A legjobb lenne ha a Honda megválna a JAS-tól és Zengőékkel kötne szerződést. :)
  • Solt
    Hát bazzeg, ez az ajrósportos közvetítés kikúrta nálam a biztosítékot... az édesapjuk nemiszervét csapkodják bele a reklámjaikba, meg a szanaszét vágott közvetítéseikbe... ÁÁÁ... :D
  • RatBaG #10361
    https://gfycat.com/DefenselessElasticAmberpenshell
  • kekeN7
    Remélem így lesz, de csak azért, hogy Norbi esetlegesen gyári pilóta legyen, Kiss Norbi meg Zengőék újabb reménysége. :)
  • Szabi #10359
    zengőék oldaláról: "Ennél szebben akart elköszönni Michelisz, és sikerült is!"

ez így már elég hivatalosnak tűnik.. :)
  • El Gigante
  • Solt
    Köszi, hogy megnézted... addig megpróbálok magamhoz térni... :D
  • bakkerman
    11-től kezdik leadni a futamokat az eurosport2-n
  • Solt
    Basszus, elaludtam... :( Lesz valamikor ismétlés valahol?
  • bakkerman
    mekkora futam volt a második!! A szerencsének köszönhetően megvan a 4. hely,de maximálisan megérdemelte ezt Norbi,ahogyan indult a szezon hatalmas dolog ez,hogy végülis ő lett a legjobb Hondás,és ugye a Citroeneket ha levesszük ő lett a legjobb pilóta abszolút! Gratula az egész csapatnak!
  • SimaSuna #10353
    Mekkora rajt..micsoda mentés :)
    Tökéletes II. hely! :)

Reméljük a 2. verseny is "izgalmas" lesz :)
  • Dietrich
  • bakkerman
    En be is szoptam kemenyen, mar 6 ota fenntvagyok :DD
  • hungary27
    Nehogy valaki felkeljen. :)
  • Szabi #10349
    ma volt az időmérő és vasárnap reggel 4-től lesz a két verseny :)
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.11.14. 19:59:30
  • bakkerman
    a beidegződés :D Holnap nagy hajrá Norbinak,legyen meg az összetett 4. hely !!!!
  • Totti5
    Loeb és a kézifékes hajtű :)))))))))

• RatBaG #10346