Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
El is lehetne fogadni az indokot, hogyha emiatt törlik a sonomai futamot, de a lényeg szerintem az utolsó mondat....
http://hosszabbitas.hu/wtcc/toroltek-sonomat-reszletek
Nem is akarnak odamenni, nem baj hogy jó versenyek voltak...
A wtcc-t a magyar futamon kívül nem nagyon látogatják szinte sehol, nem mind1 lenne nekik hogy kínába vagy amerikába üresek a lelátók? Legalább a tvnézõk élvezhetnék a versenyt. Úgy látszik a PSA-nak mégiscsak elég vastag a pénztárcája.....
infidel
infidel
Szóval a Seatoknál olyan érzésem van mint a Zengõék tavalyi futamaiknál. Nincs jól összerakva...sok panaszkodás, kellemetlen beszélgetés...
Közbe rájöttem azért volt tegnap Porsche 30 perces összefoglaló, mert le sem adták Vasárnap a futamot...
Tegnap is elhúzódott a tenisz. 1óra 20percet késtek. Erre leadnak mindent szépen sorban ahogy írva volt. Pedig ha kivették volna a salakmotort (1óra) és a sor végére rakják, akkor kb minden idõben 10-15 perc késéssel kezdõdött volna. Annyit meg úgy is rászámol az ember, ha beállítja idõre.
De velem nem tudtak kitolni! <#beka3>#beka3> Direkt ürítettem a felvevõn 7-8 óra helyet, aztán felvettem egybe mindent. (Motocrosst, meg fõleg a Salakmotort nem szoktuk nézni, felvenni. Pedig most ez utóbbi elég izgalmas volt.<#hawaii>#hawaii> )
Mondjuk nézi mindenki a mûsorújságot, de az egész elején az Abarth-ot be se mondták (és nem is mutatták) hogy lesz, pedig nagyon izgalmas csatát vívtak a Salzburgringen.
De hogy ha ilyen késésbbe vannak, miért kell ezután a kezdõ beharangozó után még 4 perc reklámot bevágni??? (Nem rendes, csak ilyen hogy mik lesznek a hónapban az euron, meg LeMans reklám. Ezek mûsor közben is elfértek volna...)
Az Abarthot meg az elsõ futam ultsó percénél szakították meg... Nem lehetett volna kivárni azt a 2 percet???
a Seatoknál kb Michelisz feelingem van..de majd elmúlik..
Kezd elmenni a kedvem ettõl az egész Eurosport-WTCC bagázstól....
Nem elég hogy nem adták élõben a WTCC-t, de még az ismétlést is hamarabb (!!) kezdik...
Rendben van hogy Roland Garros van, de ha ma van idõ a tökunalmas futamokról (WTCC,WSR és Porsche Monacoból) 30 perces összefoglalóra, Salakmotor és Motocross összefoglalóra, akkor az ETCCrõl miért nem adnak SEMMIT??? (Érdekes módon a fiaetcc.com-on csak a TV Coverage lap nem mûködik...)
Porsche összefoglaló ezelõtt nem volt soha. Meg a lényeg amúgy is benne volt a WSR és Porsche-ról a Motorsport Weekendbe, még hosszúra is nyújtották.
A Bús Edina belsõ alapján izgalmasak lehetett a Leonok futamai is, erre nem volt stream, de azóta sem került fel a Youtube-ra. Remélem azért fel lesz még rakva.
Érdekes ez a sok mûszaki probléma, már jó egy éve készen voltak az elsõ prototípusok, jobban letesztelhették volna...
A wtccblog is amivé változott....
Miért kell mindenütt ezt a négyzetes fehér alapú témát erõltetni????
Azok a nagyon okos telefonok nem tudnak lekerekített sarkú menüket és sötét hátteret kezelni?
Ha ilyen unalmasak lesznek továbbra is a futamok, akkor nem érte meg bevezetni az új technikát... Nem az a baj hogy a Citroenek elmennek, volt olyan már a Chevy idõben is, hanem az a baj, hogy nincs csata, sem köztük, sem a mezõny többi tagjai közt.
No mindegy, inkább azzal feledtetem ezeket, hogy kevesebb mint két hét és újra BTCC, az Oulton Parkban. 😄
Szerintetek a hosszú nyomvonal jobb lesz mint a hajtû kanyaros?
1994-96ban mentek ezen. 98ban egy egészen röviden, ami elfordul a 2. kanyar után és nem megy be a hátsó lassítóba. 2000tõl meg szerintem a hajtûset használták.
Én tavaly úgy láttam tökéletesen üresek voltak a lelátók, ergo a kutyát nem érdekelte.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Per Aspera Ad Inferi.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nissan Primera, Renault Megane, Honda Accord, Peugeot 406, Ford Mondeo.
Nagy csaták voltak, elég sok ismert versenyzõ ment akkor ott.
Thompson, Yvan Muller, Alain Menu, Tarquini, Plato stb 😊
DTM: Magyar Futam Élõ közvetítés a Hungaroringrõl
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
A lényegen nem változtat. Nézem tv-ben és itthon helyszíen a WTCC-t és sajnos elég gyér lett.
Szóval ETCC 2000tõlvan újra.
WTCC 1987ben volt, majd 2005tõl.
ETCC is csak 2001tõl van (elõtte 88ban volt utoljára).
(Igaz volt 93-95 között WTC azaz World Touringcar Cup, évente 1 hétvége, ahol összegyûltek a világ Szupertúraautósai)
(Az elõzõ lapon leírtam ebben a topicban (május 9-én), hogy az EB-n és Németországba, mikor milyen kocsikkal mentek.)
Bakkermann korábbi üzenetére reagálva:
Sajnos viszonylag kevés ETCC-s futam van fent a neten 2002-2004es érából. Pedig voltak jó kis csaták a BMW-k és Alfák között.
DTM érdekelne most a Hungaroringen csak sajna picit drága. Fõleg hogy a motorom úgy döntött hogy a jegy árát elkéri 😄
Második futamban Norbi 10., Beni 11., de a nagy csaták és ütközések miatt büntetések várhatók. Norbinak nekiment Laczko, emiatt defektje lett pilótánknak, majd Albacete kiforgatta õt... Így lett 10. Beni technikai gondokkal küzdött végig.
Per Aspera Ad Inferi.
Gábor Wéber
A rajtrácsra menet eltört a fékerõelosztóm a pedál tövében, rohamtempóban kellett leragasztani, hogy legalább a helyen maradjon. Sajnos nem jó pozícióba rögzült, így hátra mászott az fékerõ elosztásom, ezért a második kör elsõ féktávján azonnal keresztbe álltam, miközben Fjordbachot akartam volna kifékezni. Keresztben átrepültem a füvön, éppen elkerülve a mezõnyt, de az ütéstõl az elsõ futómû is elment, így ki kellett állnom.
Újabb sosem volt technikai hiba, újabb DNF.
Per Aspera Ad Inferi.
norbi jó szarul rajtolt, ha nem egy sikán lenne az elsõ kanyar, rögtön az utolsó hondás lett volna.
Per Aspera Ad Inferi.
WTCC-n közbe csak a szokásos... sárga zászlós elõzés, roncsderby... kb. 20perc szünet.. 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Edina 8. lett<#eljen>#eljen>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
stream-et akaroook 😞
Kiss Norbi
Per Aspera Ad Inferi.