Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Nagy Norbi a WTCC-ben!!!!! Az MGS Motorsport pilótája ott lesz a spai versenyen!!!! Részletek hamarosan."
szólni kéne az illetékeseknek, hogy összekeverték a norbikat... <#whatever>#whatever>
Per Aspera Ad Inferi.
ehhez semmi mást nem kellene tenniük, mint 5 milió öjróval megtoldani a mostani költségvetést és motorra költeni a fejlesztést.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ha moszkvában ilyen szenvedés volt, mi lesz ott, kört kapnak a dígó talicskák?
Per Aspera Ad Inferi.
Honda is összeszedhetné magát, mert az egy dolog hogy nem annyira jó az autó, de hogy egymás versenyét teszik tönkre az már nevtséges. Semmi taktika nincs egyik versenyzõ közt sem, mindegyik megy arra amerre lát, és ez a vége mindig, a totál csõd.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
cseréljen helyett Michelisszel, lássuk õ mit tud kihozni a Hondából. 😊
mégis mire?
"Mögöttünk három Honda Civic és mint tudjuk olyan, ugyanolyan mind a három. Tavaly mind a hárman kikaptak Norbitól, persze nem egyszer. Képzeljétek, mégis mind gyorsabbak most nálunk!
Tudom, hogy ciki lenne kikapni Norbitól a gyári csapatban, ahogy tavaly is, de, ahogy a mi autónk idén üzemel, ez épp olyan ciki, csak a hülye nem látja, hogy mennyivel vagyunk lassabbak.
Amivel az izgalmak alatt nem számolhattunk, az sajnos sokba került a végén. A teljesen széthajtott gumik a nagy csatában jelentõsen elgyengültek. Az utolsó elõtti körben Norbi lecsúszott egy féktávon az ívrõl"
Én megértem hogy csalódottak, de ezt nem kellene, ha meg nem tetszik nekik amikor a másik Honda pilóták mennek jobban, akkor váltsanak autót... Nem biztos hogy Norbi a legjobb Honda pilóta, lehet most a többiek nyomják jobban. Új autó, új szabályok, lehet ez Norbinak kevésbé fekszik ( még ). A hiba meg hiba, azon nincs mit szépíteni.
http://soccerembed.com/itv4.php
Per Aspera Ad Inferi.
Tudom negatív vagyok de ennyire balszerencsés nem lehet valaki. Itt más van
Most is megy Norbi mosdatása. Faszom.
unalmas már ez az állandó szopóroller.
Per Aspera Ad Inferi.
"Nulla tenaci invia est via"
V8 volt már pár hyelyen csak európában nem, de nem hiszem hogy több embert érdekelne mint a mai DTM aminél azért ügyeltek eléggé ne hogy lássuk a lelátókat csak nagy ritkán. Egyértelmûen a WTCC lenyomta nézõszámban.
DTM azért is jött Mo-ra, mert itt van a Merci, Audi gyár + a kumho gumigyár is. ki is vittek 2500 dolgozót a ringre ahogy hallottuk.
nélkülük nem hinném, hogy itt ma DTM futamot rendeztek volna.
Ezért nem fog sosem jönni ide a BTCC sem a V8. semmi érdekük, ausztrál szponzorok vannak akiknek itt nincs semmi érdekeltségük.
ahogy elnézem két csaj volt összesen.. 😄
és ezért a csodálatos gyõzelemért járt egy serleg is. 😄DD

Három Kínai pálya(!), biztos ez kell a népnek? Értem én hogy, a kínai piac fontos a gyártóknak, de mi szurkolók ezt kb. pontra szarjuk.
Kik teszik ki a szurkolók zömét, akik egy jó versenyt látva, hozhatnák a valós nézõszámot? Egy francia, német, olasz, magyar pilótának hol van a fõ szurkoló bázisa, Kínában?
F1-nél is ugyan ez a helyzet, Abu Dhabi, Szepang, Szingapúr, csupa autós nemzet. Folyamatosan új helyszíneket keresnek, miközben az elmúlt 64 év, 32 bajnokából, 23 európai, és a Hondát leszámítva csak európai márkákkal nyertek.
Európai gyökerekkel rendelkezõ sorozatok, európai versenyzõkkel, európai márkákkal akarnak a világ másik felén, helyi adottságoknak megfelelni, és csodálkoznak sem ott, sem idehaza nem mûködik.
The V8 Supercars Steering Wheel