12867
-
#10465 Jön az év végi szokásos lista. :)
TouringCarTimes’ Top 30 drivers of 2014: 30 to 21
TouringCarTimes’ Top 30 drivers of 2014: 20 to 11
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.12.22. 19:31:23 -
Solt #10464 “Én abban hiszek, hogy a dolgok nem véletlenül történnek úgy ahogy, mindennek van valami oka. Biztos vagyok benne, hogy a két Norbi pályafutása sem véletlenül alakult így. Ráadásul ki tudja, melyiküknek mit hoz a jövő… Annak örülök, hogy Kiss Norbival, de Wéber Gabival és Kiss Pál Tomival is olyan viszonyban vagyok, hogy bármikor felhívhatom őket, és bármikor szívesen dolgoznék velük. Ez még nem egy lezárt történet…”
-
#10463 http://hosszabbitas.hu/wtcc/michelisz-vs-kiss-norbi-hogy-is-tortent -
#10462 Viszont Norbi 2011-ben a ringen jól kibaszta a rajt után. -
#10461 egyrészt undorító, hogy a pénzes udvari bolond úgy váltogatja a kocsikat, mint más a gatyáját, másrészt örülök, minél kisebb veszélyt jelent az egyik citroen a hondákra, annál jobb. -
#10460 Nem rossz ő se, valahogy meg kellett nyernie azt a futamot. Előtte meg voltak dobogós helyezése is, pl Hringen a BMW-vel.
Szóval nem ügyetlen én azt mondom.
Most majd bizonyíthat azoknak akik szerint ő egy fizetős tehetségtelen valaki :) -
#10459 Most ezt nem tudom miért linkelted, de ezen is az látszik, hogy Chilton jóval jobb pilóta mint Bennani. Én is ezt írtam.. Én BTCC ben nagyon kedveltem főleg a Fordos időszaka miatt. Meg persze a Vectrával is alkotott szépeket. WTCC ben még nem annyira meggyőző, de azért itt több a top pilóta mint BTCC.ben. Mondjuk ez sem igaz így, de érted mit akarok vele.. -
PacsutaTibi #10458 https://www.driverdb.com/head-to-head/comparison/tom-chilton-vs-mehdi-bennani/ -
#10457 Az lehet.. De ezen kívül? Hülyéknek is lehet szerencséjük... :-) -
#10456 Nyert idén egy futamot. Norbi nem :D -
#10455 Az a különbség kettőjük között, hogy Chilton BTCC-ben legalább villantott valamit. Bennani? ŐŐŐŐŐ Várjááá.. Nem emlékszem :-) -
#10454 majdnem olyan tré, mint amikor Chilton átült a Chevybe -
#10453 következő képe tuti az lesz hogy vigyorog a c-elysee seggénél
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.12.15. 16:55:46 -
#10452 pff
-
#10451 Azóta le fordította Lanti...én sosem értettem a Volvo üzletpolitikáját.
Meglepő fordulat a Volvónál?
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.12.15. 16:04:53 -
#10450 Norbi 4 napos teszten vesz részt Jerezben a gyári csapattal,vezetni lehet hogy nem fog,csak meghívták hogy legyen ott -
#10449 Volvo boss says motorsport “does not conform with our brand” -
#10448 -
#10447 ROC!
http://live.drakulastream.eu/static/popups/26058206033910.html
Azt már elmondhatjuk hogy az idei ROC nem épp az ausztrálokról szól, a Whincup-Doohan párost konkrétan lenyomták mint a bélyeget, még a Barbados team is jobb volt! -
#10446 Nem lesz, mert ahhoz vezetni is tudni kéne. -
#10445 Bennani azt nyilatkozta hogy a Citroennel egy lépéssel közelebb került a bajnoki címhez,ami a nagy álma,azért az bebaszna ha hamarabb lenne túraautó világbajnok mint Michelisz,csak azért mert pénze van -
atiwrc #10444 Oda adják a Nikának vagy megmarad tesztautónak. Egy autóval kevesebbet kell felkészíteniük a tél során. Ha jól sejtem Bennainé volt a kocsi nem a proteam-é, eléggé kérdéses hogy marad-e náluk..... -
#10443 cikk utolsó sorai foglalkoztatnak engem is,vajon mi lesz az így megüresedett Hondával? -
#10442 csak mert még senki nem dobta be...
http://hosszabbitas.hu/wtcc/mehdi-bennani-citroenre-valt -
#10441 Főleg hogy kb bármikor vissza mehet a Zengőékhez... -
#10440 Én most sem tudok mást mondani, mint először mikor a hír jött egy lehetséges Honda gyári autóról...minden versenyző azért küzd, hogy gyári pilóta legyen, Norbi esetében pedig még +7x millát is jelent..hülye lesz ha ezt elutasítja. -
Solt #10439 Akárhogy is lesz, remélem senki nem "sérül" a kaland végén, és tényleg van olyan verzió ami mindenkinek jó... -
#10438 Citromokat valóban nem fogja gyári Hondával lenyomni, de előrelépés lenne szakmai téren. És ha néha-néha beszúr nekik.... Ki tudja? -
Solt #10437 No, ha ennek így futottunk volna neki az elején, akkor megspóroltuk volna a hajhúzást! :) Nem hiszlek beszűkültnek vagy unintelligensnek, csak falra mászom attól, amikor valaki csupán a vélemény különbség miatt egyből a másiknak esik... ilyenkor az én gyógyszerem is elgurul, szóval részemről is bocs! :)
Én nem gondolom, hogy jelenleg a gyári Honda csapat akkora előrelépés lenne ami kihagyhatatlan... a pénz ezen a szinten szerintem lehet másodlagos, anyagi gondjai biztos, hogy most sincsenek, és a jövőben sem lesznek. Ráadásul a Norbi pont nem az a típus, akinek számít, hogy havi 2-3 milliót keres, vagy éppen 7 milliót, szóval ez mint döntésbefolyásoló biztos nem tényező... ( Szerintem )
Szakmailag meg... idén elverte őket, nőt a renoméja, még közelebb kerülhetnek a Zengőékkel együtt a Hondához, többet tesztelhet, stb, ergo még kisebb lehet az olló közöttük, vagyis egy átigazolással közel sem biztos, hogy annyival nőnének a VB címre az esélyei, amiért megéri váltani, és otthagyni a "családját". ( ő fogalmazott így )
Ha az ajánlat a citromtól jött volna, azt mondanám, hogy közelebb kerülhetne így egy VB címhez, és más lenne a leányzó fekvése... de így... a legjobb szerintem az lenne, ha a Zengő lenne gyárival egyenértékű csapat... annyira összeforrt már a nevük, hogy Norbi távozása esetén a Zengőéknek is apadnának a forrásaik, és, ha esetleg mellényúlnának valakivel, akkor komoly gondjaik lehetnének... de itt már túl sok a "ha"...
-
#10436 Nem azért kell odamennie, mert pénzt dugnak az orra alá, hanem azért, mert világbajnok akar lenni. És Zengőékkel ez nem fog menni egyelőre, ez biztos. Egy gyári Hondával több esélye van, sokkal több. Jövőre már lehet nem lesz ilyen ajánlata, sőt, ha egyszer valaki visszautasítja, az olyan sokszor utána már nem keresik.
Tudom, te beszűkültnek, unintelligensnek hiszel. De ha mégis úgy gondolod, hogy ha valaki a céljáért vált csapatot, és elfogadja a gyári ajánlatot, az nagyképű lesz, vagy elfelejtik hogy honnan jöttek, akkor nem én vagyok beszűkült. Nem tudod elképzelni, hogy átmegy, pénz keres, és ugyanilyen ember marad? Mert én el tudom képzelni, és azt is, hogy nem fogja elfelejteni, hogy honnan jött. Bocs, ha ingerült voltam. Amit mondani akartam, hogy néha ésszel kell élni, és nem szívvel. Sőt, a szív sok zűrt okoz, rengetegszer felülírja az ész józan parancsát.
Zengőéket meg nem féltem, rengeteg versenyzőjük van, tudnák pótolni Norbit.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2014.12.10. 12:46:00 -
Solt #10435 Én Isten bizony nem hittem, hogy lesz olyan akinek ekkora gondot okozzon pár mondat értelmezése! :D Ezt idáig eltekerni, így félremagyarázni ehhez azért kell "tehetség"... de a legszebb, hogy milyen magas lóról teszed mindezt! Na mindegy, legyen ez a te nyűgöd...
Hogy a témánál maradjunk: Nem, nem kell... pont erre próbáltam rávilágítani, csak ugye ehhez a lekezelő büfizés helyett szavakat kéne mondatokba fűzni és egyben megérteni őket, ami láthatóan megoldhatatlan probléma elé állít! Ahhoz, hogy célba érjen, pont ugyanolyan opció az is, hogy a szívére ( is ) hallgat... az, hogy neked a célba érés csak egy úton történhet, az egyéni szociális probléma...
Tudod vannak olyan emberek, akik nem felejtik el egyből amikor pénzt dugnak az orruk elé, hogy honnan jöttek, és, hogy kinek a vállán kapaszkodtak fel...
-
#10434 Akkor megírom még egyszer. Érted: még egyszer. Micheliszről volt szó, erre te leírod, hogy az életedben te hogy csináltad. Nem érdekel senkit, nem kérdezte senki, nem ez volt a kérdés, nem ez a téma, nem tudok elég nem-et írni, hogy felfogd, ha nem megy, hát így jártál. Ráadásul ha most így döntene Michelisz, gyaníthatóan élete legnagyobb lehetőségét dobná el.
Hogy a témánál maradjunk: Michelisznek ésszerűen kell döntenie, a karrierjéről van szó. A szívügyeket majd Darvas Úr kezeli. -
Solt #10433 Igen-igen... láthatóan én nem értem! XD -
#10432 Hát ezt nem értetted meg... Na nem baj. :) -
Solt #10431 Aha... és az, hogy mi lenne jó neki, azt te fogod innen "megszakérteni" nem? :D
Egyébként látom tényleg segítségre szorulsz ami a szövegértelmezést illeti... mivel jön a Karácsony, ezért rendes kisfiú leszek,
"Érzelmi alapon nem szabad döntenie,ha végül amellett dönt,hogy hallgat a szívére és marad Zoliékkal,akkor az nem profi hozzáállás szerintem."
Erre reagáltam a kontra véleményemmel, a többit rád bízom.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.12.10. 10:23:01 -
#10430 Ó istenem. Figyi, Micheliszről volt szó, szerinted ki a halált érdekel, hogy te mit csináltál az életedben? Elárulom: senkit.
Arról beszéltünk, hogy mi lenne jó MICHELISZNEK, nem azt, hogy egy nick az sg-ről mit tenne. Biztos én nem tudtam értelmezni az eredeti gondolatot? Naugye. -
Solt #10429 Nyilván én vagyok a hibás abban, hogy nem megy neked a szövegértelmezés! :D -
#10428 És ez egy annyira tipikusan szar válasz, hogy az életemet tettem volna fel arra, hogy ezt fogod írni :) BTW, értem én, hogy TE mit csináltál, csak hát ugye nem rólad volt szó, szóval... Ez remélem átment -
Solt #10427 Látom átment a mondandóm... :) -
#10426 77 millióért hülye lenne nem elmenni... Zengő is engedje el, tolja be oda. Van magyar tehetség a helyére és Norbinak ez élete szerződése lehet. Nem mellesleg minden meg fog kapni, nem kell semmiben szűkölködni. Oké, nem magyar csapattal lesz, de ez most nem a hazafiságról szól már, azt megtette Zengő az elmúlt években... ha nem lettek volna akkor Norbi előtt nem lenne most ilyen lehetőség.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.09. 20:48:50