Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem Porto kapcsán hanem általánosságban írom...ugyanazért amiért amerikában is pl. az IC-t..nem mennek ki az emberek az épített verseny pályákra így az emberekhez kell elvinni a versenyt.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
De a Seat is így volt, elején a Toledóval nem nagyon voltak eredményeik, aztán egy egy futamot csak nyertek, a Leonnal meg bajnoki címig jutottak.
A pálya tényleg elég érdekes, szimulátorban már mentem rajta, de hogy ezekkel a széles autókkal hogy lehetlesz elõzni azt nemtudom...
Meg olvasni hogy jön vissza Portó is.... Nemtudom miért erõltetik ennyire az utcai pályákat, mondjuk Portóban legalább van némi kanyar, meg elõzési lehetõség. Nem úgy mint Marokkóban, vagy Makaón ahol mennek vagy 6 km-t, és kb 1 jó elõzési pont van....
Olyan pálya kell ahol van egy picit hosszabb egyenes és utánna lassú kanyar. Pl egy derékszög, vagy hajtû. De pl Monzának az elsõ, és Spa-nak az utolsó lassitója is jó. De ami Marokkóba is van, sikán... Ott nem lehet beférni a másik mellé, elõzni akkor van esély ha sokkal gyorsabb vagy, vagy az elõtted lévõ elrontotta az elõzõ kanyar kigyorsítását. (Vagy említhetném a BTCCbõl az Oulton Park régi-új nyomvonalának sikánját, ami egy hosszú ívû szûk kanyar után jön, esély nincs ott az elõzésre, annyira meg nem lassít be, hogy legyen lehetõség utánna jobb kigyorsítással a másik mellé menni, a következõ sikánig.)
Ilyen pályákra kellene menni mint Spa. Nem mondom hogy annyira élvezetes futam volt a hétvégén, de legalább nem aludtam be rajta.
ETCC-t nézte valaki? Meg a kis Fiat 500 kupát? Hogy azok mit összemeccseltek. Nagyon jó futamok voltak. Igaz ez utóbbiból, csak összefoglaló volt, de ott is még a futam végén is ment a harc. De nemtudom ki volt aki ilyen idétlenül végta meg... Pl 3an érkeznek egymás mellett a sikánhoz, erre kb mikor 10 méterre vannak a kanyartól, elváltanak.<#conf>#conf><#csodalk>#csodalk> Késõbb meg mutatnak vagy fél kört hogy ketten köröznek egymástól kb 3 autónyira. Akkor nem mindegy lett volna még megvárni azt a pár másodpercet míg õk ott 3an elfordulnak...
A két futam között Lanti említett valamit. Azt mondta hogy csak elsõkerekes kocsik mehetnek TC1ben. Akkor a BMW visszatérésére esély sincs...(?)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
" a történelem megismétli önmagát..."
3 Chevy
3 Citroen
Deja Vu-m lenne?
http://hosszabbitas.hu/wtcc/egy-pekingi-palya-veheti-at-sonoma-helyet
Per Aspera Ad Inferi.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Vasárnap már valamivel jobb volt, nem is sprint futamból állt.
vasárnapi összefoglaló
michelisz meg úgy engedi el loeböt, hogy már csak a kifelé irányjelzõzés hiányzott, pff.
Per Aspera Ad Inferi.
van Lopez-Muller-Loeb és vannak a WTCC pilóták..
az a zene valami ultra unalmas faszság...inkább AC/DC lenne 😊
btw, nem unják még a szervezõk ezt az elcseszett kesha számot? mert nekem már herótom van tõle.
Per Aspera Ad Inferi.
"Nulla tenaci invia est via"
Majd jött 1-2 jó pozi, és úgy gondoltam, hogy visszaszívom a "bár Chevy-t vettünk volna", hát ezek után ugyan úgy maradok a varjúk között.
Eddig sok pozitívumot nem tudtak a JAS-oknál felmutatni. Gyakorlatilag másoljuk a tavalyi évet. értem én, hogy új autó..de akkor is.
Szervó, szervõ, gumik, motor, váltó..csak a hibák..
Norbi pedig hiába is csinál bármit, nem az õ reszortja..
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://www.zengomotorsport.hu/hu/felfoghatatlan_de_lassultunk
Per Aspera Ad Inferi.
rajtok:
szombat 6:50 és 9:00-kor /35-35 kör
vasárnap 7:45-kor /69 kör
stream
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Egyébként mit tudni arról, hogy a Zöld Pokol "bezár"
Volt ilyen save the ring kezdeményezés....lett belõle valami?
És itt legalább nem köröznének le a citromok senkit <#banplz>#banplz>