Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Volt egy verseny, ahol a három honda ment elöl, és a verseny elõtt el lett mondva, hogy csapaton belül is mehet nyugodtan a verseny. Erre Norbi beállt mögéjük úgy, hogy gyorsabb volt, és akár elõzhetett volna, és a totalcarosok még meg is dicsérték, hogy milyen okos volt ez. Ennél az is jobb volt, amikor valenciában talán az utolsó kanyarban bukott vagy 3 helyet, mert bevállalós volt. Legalább megpróbálta. Elég lett volna az elején agresszívnak lenni, és tisztelnék. Ez a mindenkit elengedünk dolog nem vezet semmire. Ez a pénz dolog meg, amíg itt fognak versenyezni, mindenre ez lesz a válasz.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SimaSuna
áhh, azzal csak Norbi versenyét baszná el...
soha nem volt Norbi agresszív, pont ezért. Õ a következõ versenyre gondol.
Nincs túl sok tartalék elem, pláne nem + autó. Így inkább elengedi, mint harcoljon érte.

Korábban ezt firtattuk, hogy ha Kiss Norbi...de nem mert K.Norbi bevállalósabb lenne, meg lezúzná az autót..
Mivel a Zengõ Motorsportnak szûkös a zseb, így maradt M.Norbi.

Legalábbis szerintem, ill szerintünk.
bardocz
Talán néha ki kéne baszni õket a pályáról, meg elborult aggyal versenyezni, és ha látják, hogy nem baszakodhatnak vele, akkor majd nem fogják kirakni a saját csapattársak.
RatBaG
Dietrich
<#taps>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

hungary27
Kiss Norbi:
"A hétvége egyenlege: 1 elsõ, 1 második és 2 harmadik hely, 49 pont.
Az EB állása:
1 4 Norbert Kiss MAN HUN 178
2 2 Antonio Albacete MAN ESP 169
3 1 Jochen Hahn MAN GER 163
4 55 Adam Lacko Freightliner CZE 125
5 7 Markus Bösiger MAN SUI 121
6 33 David Vrsecky Freightliner CZE 112
7 77 René Reinert MAN GER 74
8 10 Benedek Major MAN HUN 46 "
bardocz
Remélem idén megnyeri. Ha azt elérik, átmehetnének blancpain sorozatba.
Dietrich
Norbi ma jól kamionozott 😊

Kiss Norbi nyerte az elsõ futamot Ausztriában.
Vége a 2. futamnak, a nyolcadik helyrõl sikerült a harmadikig elõre jönni

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Stream a Hungaroringi versenyekhez:

15.00 Euroformula Open Race – 1 17 laps – max. 35´
http://www.youtube.com/watch?v=OABf2mRHyaM
16.00 International GT Open Race – 1 70´
http://www.youtube.com/watch?v=4O62yJnfnow

Dietrich
végre visszatalált a V8 az útjára semmi vonatozás az elsõ futamon, hanem "crazy" volt nem csak a start! Erõsen ajánlott letöltésre (akit érdekel)

dave9004
+ Nascar még nekem 😄
Dietrich
Megérkeztek a hétvégi helyszínre (Townsville) a járgányok tegnap. 😊

Dietrich
én meg már csak V8-at és Indycart mert ott még elõzések is vannak..vagy ez nem játszik? 😊

Gondolom te még soha életedben nem gépeltél félre <#puszis>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

pedobear
"Hugnaroringen" ???

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

SimaSuna
se BalatonRing
se HellRing

de van 3-4 új stadion, meg van bundabotrány...
pedobear
BalatonRing-bõl se lett semmi.

pedobear
Én már csak DTM-et nézek és F1-et +24 órás versenyeket.

Hétvégén GT Open és egyéb versenyek a Hugnaroringen.

Bárcsak ne lenne ilyen messze <#rinya>

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

benőmenő
Hát igen, a 20+k nézõre tervezett stadion nem igazán kifizetõdõ, amikor a bajnoki meccsekre jó, ha összejön valamivel több, mint 3000 ember 😄
Sippie
aha... kifizetõdõbb... a foci stadion. Jah... gondolom azért rohamozzák a debreceni stadiont is ezrével, hogy üzemeltetni szeretnék, mert olyan kifizetõdõ.
Mert így akarod érezni...

www.smart-bus.hu

Black Ghost
"ez így nem igaz, mert én voltam anno kettõs meccseken 70.000 nézõ volt kinn. Akkor még felengedtek a kakasülõre és volt foci is a mostanihoz képest"

Jogos, anno én is emlékszem nagy meccsekre, a rekord azt hiszem 104.000 fõ (1955), 2000-óta talán egyszer, az Olasz-Magyar vb selejtezõn voltak kint sokan (60.000 nézõ).
Black Ghost
Igen errõl tudok, meg koncerteket is akarnak! ...miért érzem, hogy ez csak játék a betûkkel?
bakkerman
"Lehet ha orbán nem focit szereti, hanem a motorsportot már 3 F1-es pálya is megépült volna..1 tuti a kertje végében mint a stadionja."

és lenne magyar Moto GP (vagy legalább Moto2-es) versenyzõnk,Michelisz Norbi meg egy VB esélyes autóban ülne,és nyerné a futamokat

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Dietrich
2013-14 NB1-es átlagos meccsenkénti nézõszám, Fradit leszámítva, nem éri el az 5000-et

pont a Fradisták fenyegetõznek bojkottal az új beléptetési rendszer miatt így csak csökkenhet ez a szám is.

mert 65 ezren még egy futball meccsen sem voltak kint.

ez így nem igaz, mert én voltam anno kettõs meccseken 70.000 nézõ volt kinn. Akkor még felengedtek a kakasülõre és volt foci is a mostanihoz képest.

ezektõl eltekintve minden úgy van ahogy írod..

Black Ghost
100 milliárdot költeni, tisztán állami pénzbõl, egy olyan stadionra ami igazából senkié, kifizetõdõ? ...ez most komoly?
Kik jönnek ide focizni, és kik azok a tömegek?
2013-14 NB1-es átlagos meccsenkénti nézõszám, Fradit leszámítva, nem éri el az 5000-et. Egy-egy forduló össz. nézõszáma 20/25.000 fõ (volt 12000 is), és ugye ezek nagyrészt ugyan azok a nézõk hétrõl hétre. Három fordulóval lehetne megtölteni az új stadiont, ami ugye egy elméleti szám, mert 65 ezren még egy futball meccsen sem voltak kint.
Ezzel szemben, itt egy államilag töredék költségbõl támogatott, részben EU, részben magántõkébõl megvalósítható projekt, aláírt szerzõdésekkel, határidõkkel, és ki hátráltatja mind ezt, az örökségvédelmi hivatal!
Értem én! ...ja nem, mégsem!
"a magyar állam és az Európai Unió támogatását is elnyerte"

"továbbra is az örökségvédelmi hivatal munkálatai hátráltatják."

Legalább olvasnád el, mielõtt háborogsz...

www.smart-bus.hu

Totti5
Jah, szóval miért is nem épül meg? nem kapott Orbántól pénzt a Hell? ha már ilyen szinten kell nyomni...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
miért ezekben a stadionokba ki fog járni?
válogatott kalap szar
klub csapatok már júliusban kiestek minden kupából tavaly..

ez a pálya mennyi is? 6 milliárdba került volna? Lehet ha orbán nem focit szereti, hanem a motorsportot már 3 F1-es pálya is megépült volna..1 tuti a kertje végében mint a stadionja.

Totti5
Ami mégiscsak kifizetõdõbb, nagyobb tömegeket mozgat meg hosszú távon mint egy újabb versenypálya... oké megépítik s F1es is mehetne rajta, de nem fog menni, DTM is lehetne de nem fog menni, WTCC is mehetne de nem fog menni. Akkor mi fog?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
volt aki elhitte, hogy megfog épülni?
foci stadionok kivételével nem épül semmi ebben az országban...90-100 milliárdról beszélnek az új Puskás stadion kapcsán...

Sippie
😞
SimaSuna
Dietrich
valamikor kurva jó DTM versenyek voltak ott...ma már csak mint történelmi helyszín jut eszembe ha látom a lelátókat 😉

Dietrich
azért ott is vannak unalmas vonatozások mint ahogy a V8-ban is legutóbb csak ezeknek a száma kevesebb mint a WTCC-ben.

Norbi1990
Vasárnap lesz DTM a Norisringen.

M1
13:25
DTM Futam (élõ)
Élõ közvetítés Norisringrõl
Ezért mondom hogy nézzetek ETCC-t. Ott legalább van küzdelem.
No meg ott a BTCC is.

Szerintem a WTCC nagyon rossz irányba ment el ezekkel az újításokkal...

Hecker007
Elvileg a kormányszervóval szívnak és a hibák egy részét is az eredményezi, mert gondol egyet és felkeményedik. Az sajnos tény, hogy a honda ebben az évben is egy rakás kula, a citromok meg nagyon mennek, nem nagyon lehet megfogni õket semmivel. Én már egy ideje nem nézem, csak a beszámolókat olvasom, a versenyek úgy is marha unalmasak, a tavalyi szezon sokkal jobb volt szerintem.

Nézegetem ezeket a wtcc közvetítéseket, most Norbi autója tényleg ennyire gyenge a mezõnyhöz képest, vagy a többi pilóta ennyivel jobb? Persze nem rossz versenyzõ, de olyan hibákat vét néha, hogy csak a hajam tépem, ezzel szemben a kommentátorok és a kommentelõk is csak mentegetik, hogy ennyivel jobbak a Citroenek, meg bla bla..

Dietrich
persze megint a rubik kocka.. 😉

benőmenő
Úristen, õk is hogy megöregedtek 😮
Szabi
még nincs

"Nulla tenaci invia est via"

Ezmiez, fenn van vhol?

hungary27
Arra pont jók lennének az ilyen rendezvények mint pl ami Budapesten is volt.

Az hogy nézegessem hogy mennek libasorba egymás után a kocsik a mindenütt fehér betontömbök és drótháló kerítések között, nem hoz lázba....
A túraautózás sava borsa, a csatákban van, és egy versenypályán inkább mernek kockáztatni mint a beton között. Vagy ha mégis kockáztat nagy eséllyel összetöri magát, akkor meg nézhetjük a futam felét, harmadát az SC mögött.