Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
soha nem volt Norbi agresszív, pont ezért. Õ a következõ versenyre gondol.
Nincs túl sok tartalék elem, pláne nem + autó. Így inkább elengedi, mint harcoljon érte.
Korábban ezt firtattuk, hogy ha Kiss Norbi...de nem mert K.Norbi bevállalósabb lenne, meg lezúzná az autót..
Mivel a Zengõ Motorsportnak szûkös a zseb, így maradt M.Norbi.
Legalábbis szerintem, ill szerintünk.
Per Aspera Ad Inferi.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"A hétvége egyenlege: 1 elsõ, 1 második és 2 harmadik hely, 49 pont.
Az EB állása:
1 4 Norbert Kiss MAN HUN 178
2 2 Antonio Albacete MAN ESP 169
3 1 Jochen Hahn MAN GER 163
4 55 Adam Lacko Freightliner CZE 125
5 7 Markus Bösiger MAN SUI 121
6 33 David Vrsecky Freightliner CZE 112
7 77 René Reinert MAN GER 74
8 10 Benedek Major MAN HUN 46 "
Kiss Norbi nyerte az elsõ futamot Ausztriában.
Vége a 2. futamnak, a nyolcadik helyrõl sikerült a harmadikig elõre jönni
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
15.00 Euroformula Open Race – 1 17 laps – max. 35´
http://www.youtube.com/watch?v=OABf2mRHyaM
16.00 International GT Open Race – 1 70´
http://www.youtube.com/watch?v=4O62yJnfnow
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
a hétvégén btcc is volt ám:
https://www.youtube.com/channel/UCsM9COHNj1PAWrriTUNvq2A/videos
Per Aspera Ad Inferi.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
www.smart-bus.hu
Jogos, anno én is emlékszem nagy meccsekre, a rekord azt hiszem 104.000 fõ (1955), 2000-óta talán egyszer, az Olasz-Magyar vb selejtezõn voltak kint sokan (60.000 nézõ).
és lenne magyar Moto GP (vagy legalább Moto2-es) versenyzõnk,Michelisz Norbi meg egy VB esélyes autóban ülne,és nyerné a futamokat
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
pont a Fradisták fenyegetõznek bojkottal az új beléptetési rendszer miatt így csak csökkenhet ez a szám is.
mert 65 ezren még egy futball meccsen sem voltak kint.
ez így nem igaz, mert én voltam anno kettõs meccseken 70.000 nézõ volt kinn. Akkor még felengedtek a kakasülõre és volt foci is a mostanihoz képest.
ezektõl eltekintve minden úgy van ahogy írod..
www.smart-bus.hu
Kik jönnek ide focizni, és kik azok a tömegek?
2013-14 NB1-es átlagos meccsenkénti nézõszám, Fradit leszámítva, nem éri el az 5000-et. Egy-egy forduló össz. nézõszáma 20/25.000 fõ (volt 12000 is), és ugye ezek nagyrészt ugyan azok a nézõk hétrõl hétre. Három fordulóval lehetne megtölteni az új stadiont, ami ugye egy elméleti szám, mert 65 ezren még egy futball meccsen sem voltak kint.
Ezzel szemben, itt egy államilag töredék költségbõl támogatott, részben EU, részben magántõkébõl megvalósítható projekt, aláírt szerzõdésekkel, határidõkkel, és ki hátráltatja mind ezt, az örökségvédelmi hivatal!
Értem én! ...ja nem, mégsem!
"továbbra is az örökségvédelmi hivatal munkálatai hátráltatják."
Legalább olvasnád el, mielõtt háborogsz...
www.smart-bus.hu
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
válogatott kalap szar
klub csapatok már júliusban kiestek minden kupából tavaly..
ez a pálya mennyi is? 6 milliárdba került volna? Lehet ha orbán nem focit szereti, hanem a motorsportot már 3 F1-es pálya is megépült volna..1 tuti a kertje végében mint a stadionja.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
foci stadionok kivételével nem épül semmi ebben az országban...90-100 milliárdról beszélnek az új Puskás stadion kapcsán...
No meg ott a BTCC is.
Szerintem a WTCC nagyon rossz irányba ment el ezekkel az újításokkal...
Az hogy nézegessem hogy mennek libasorba egymás után a kocsik a mindenütt fehér betontömbök és drótháló kerítések között, nem hoz lázba....
A túraautózás sava borsa, a csatákban van, és egy versenypályán inkább mernek kockáztatni mint a beton között. Vagy ha mégis kockáztat nagy eséllyel összetöri magát, akkor meg nézhetjük a futam felét, harmadát az SC mögött.