12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Totti5
    Itt sincs túl nagy kényelemben:)
  • Dietrich
    12:30-tól az M1-n lesz a sport7 műsor, az egyik vendég Zengő Zoli lesz. Hátha mond olyat amiről nem írtak a neten. ;)
  • Solt
    Együtt szeretnénk VB-t nyerni.
  • BooMiller
    1. Sebastien Loeb (Citroen C-Elysée WTCC): 1:49.972

2. Mehdi Bennani (Citroen C-Elysée WTCC): 1:50.847

3. Gabriele Tarquini (Honda Civic WTCC): 1:51.063

4. Hugo Valente (Chevrolet RML Cruze TC1): 1:51.216

5. Tiago Monteiro (Honda Civic WTCC): 1:51.319

6. John Filippi (Chevrolet RML Cruze TC1): 1:51.723

7. Michelisz Norbert (Honda Civic WTCC): 1:52.045
  • Dietrich
    gondolom a franciák közben egy fotelben ülnek és nem fejlesztenek semmit. ;)
  • RatBaG #10580
    http://hosszabbitas.hu/wtcc/tiz-paci-kerult-az-uj-hondaba

meg vagyunk mentve, game over citroen! ja, nem...
  • bakkerman
    Amellett hogy "szakmájának" egyik legjobbja,emberileg is hatalmas ember,ahogy ma nyilatkozott a Class FM-nek csak pislogtam,éretten összeszedetten korrekt érvekkel. Idén pedig mindent bele!!!
  • Solt
    Én is így gondolom, ezért vagyok azon a véleményen, hogy a Hondához csak Norbi anyagi érdekeit figyelembe véve érte volna meg átmenni. :) Csak ezért meg nem váltott, ami miatt le a kalappal előtte! :)
  • Dietrich
    Michelisz Norbi egy évig biztosan marad
  • Dietrich
    Szerintem az évi 6db teszt egyértelműen bizonyítja, hogy kaptak nem kevés szponzori támogatást. Hogy ezt a MOL-on keresztül az államtól vagy mástól passz.
    De a lényeg nem fog változni a gyengébb autókon továbbra sem lehet háromnál több alkatrészt cserélni, ergo kb. ugyanaz lesz mint tavaly volt. Izgulhatunk, hogy Muller, Loeb vagy Lopez nyer többet. Negyedik helyre meg már kötelező lesz Norbinak oda érni. :D
  • Solt
    Ha lett volna egyértelmű értelme szakmailag, akkor szerintem ment volna. Így, hogy a Zengőék még szorosabb kapcsolatot ápolnak majd a Hondával, az autó gyakorlatilag még közelebb lesz a gyári autókhoz. Így max azért igazolhatott volna el, hogy elmondhassa gyári csapat pilótája, plusz az anyagi többlet... na most, ha így van, akkor a szememben nagyot nőtt, hogy nem ment. :)

Ha a citrom hívta volna gyári pilótának, akkor én is azt mondanám, hogy hülye, ha nem megy... de így... :)
  • BooMiller
  • BooMiller
    Nekem egy a bajom, mégpedig az hogy a Zengőnél még versenyezhet amennyit csak akar.. vissza mehetne. Szerintem vannak olyan viszonyban, na most mond meg nekem mikor volt magyar versenyzőnek esélye egy gyári teamhez igazolni?
    Persze az is igaz hogy semmit nem tudunk, valszeg csak sok év múlva fogunk bármit is tudni:)
  • atiwrc
    FB-n írta valaki kommentbe, hogy miért egy olasz lapról kell megtudni hogy zengőék mennek a tcr-be 3 autós csapattal.
    Tudja valaki melyik olasz lapra gondolt? Csak elütötte a 3-ast nem? 2 autós csapatok lehetnek a tcrbe nem?

Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.02.12. 20:36:00
  • atiwrc
    Erről nem hallottam, a DTM-es Audi tesztre pályázott, az Audinál volt valami ismerőse, de sajnos átszervezték a porschehoz. Reménykedett, hogy esetleg a tavaly év végi tesztre elmehet, de nem lett belőle semmi.

Erről az audi tt-s dologról nem hallottam még.

Miután újra életre keltettem az msn-emet meglepődtem, hogy belépett rajta, hisz évek óta nem láttam.
    ( Mint később kiderült, vélhetően ő is csak az e-mail-eit olvasta és az outlook chat részébe látta, hogy írok neki, nem skype-ba lépett be.)
    Néhány szót váltottunk, de az idei évről hiába kérdeztem, válasz helyett inkább gyorsan elköszönt :)
  • Solt
    Szerintem jól döntött... ha marad a Citromok előnye, akkor úgysem lenne esélye a VB címre, legjobb Hondás meg a Zengőnél is lehet.
  • BooMiller
    Ha mehetett volna akkor egy idióta...
  • Akey
    KPT nem az Audi TT tehetséggondozó kupába pályázik?
  • Miguel125
    Nem akarok szakérteni, de Tomi elmehetne TCR-be vitézkedni, legalább szem előtt lenne, egy olyan bajnokság lesz ahonnan eredménytől függőem túra vonalon lehetne mozdulni bármerre. (Talán nem is túl drága)
    Utoljára szerkesztette: Miguel125, 2015.02.12. 20:03:47
  • RatBaG #10566
    kiss pál tamásról meg semmi hír, szerintem normális ülés nélkül marad, eleve elég kilátástalanul indult neki.
  • kekeN7
    Valahogy én is picit csalódott vagyok, nagyon bíztam a Norbi gyári + Kiss Norbi zengős felállásban.
    De igazából szerint ez a mostani év dönt el majd mindent. Ha jól megy Norbinak, jövőre szinte biztos viszi valami gyári csapat, és akkor már tényleg hülye lenne lemondani róla, nem is a pénz miatt, hanem mert pilótaként úgy lép előre. Ha viszont az idei év szarul sikerül (és szurkolok nekik, hogy ne így legyen), az nagyon ciki lehet, mert elszalasztott (bár én azért nem hinnék a blikknek) egy gyári szeződést, és akkor garantált az újabb pár év privátként, vagy rosszabb esetben nem is lesz több ilyen lehetőség.

De ami a legkevésbé tetszik, az az, hogy a Honda gyári program még mindig egy vicc a Citroenhez képest... mintha nem vennék komolyan. Persze lehet arra játszanak, hogy jöjjön a többi gyártó is, de nekem tényleg úgy tűnik, hogy nem adnak bele mindent... fura. (Pl. a két gyári autó... ehh)

#10543: na vééégre, ez úgy néz ki, mint egy versenyautó. 1-2 WTCC-s festésnél szebbet hányok. Az meg külön öröm, hogy Coronel bácsi végül marad
    Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2015.02.12. 19:41:37
  • Totti5
    Ami eldőlt eldőt, kezdődjün az évad! Én ugyan úgy fogok szurkolni mint mindig:)
  • LaszloLedzenyi
    Én úgy gondolom hogy ha év végén is veri a többi hondást akkor jövőre tuti gyári pilóta lesz, zzerintem idén fog beérni annyira hogy másképp gondolkodjon, lesz 6 teszt rengeteg évközi fejlesztés, van pénz lehet próbálkozni, jó lesz ez nincs itt semmi veszve
  • Totti5
    Csalódott vagyok, ha tényleg vitte volna a Honda akkor butaságot csinált, akármennyire is Zengő és magyar itt ez most nem számított. Nem a csontokért kell mennie, hanem a legjobb autóban űlni és harcba lenni a VBért, már pedig a gyári Honda a legjobb Honda, hiába nagyon skilled Norbi és borsot tör az orruk alá.
  • RatBaG #10561
    http://www.zengomotorsport.hu/hu/a_hir_igaz_egyutt_folytatjuk

gyári létszám változatlan, nem tudom hogy akarnak így világbajnokok lenni... a citromok meg sorban nőnek ki a földből.
  • Dietrich
    mi a 60 milla? még kevés is a 77-hez képest. ;) gyári státuszról beszélünk nem sufni tuning cégről. ő döntése..szerintem szimplán hülye volt ezt kihagyni.
    majd 2 év múlva meg a falba veri a fejét, hogy elszalasztotta alkalmat. mindenki azért küzd és imádkozik, hogy gyári versenyzői státusza legyen bármely szériában...
    sok fanboj fb-n (akiket pont annyira érdekel és úgy mint Talmácsi) meg helyesli. ;)
    Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.02.12. 19:21:54
  • Miguel125
    Privátok.
  • Miguel125
    Gyári csapat Tárkány & Monty. kép
  • Nyiri
    Hm. Butaság. Az rengeteg pénz
  • Dietrich
    60 millióról mond le Michelisz

ebben csak az a érdekes, hogy a cikk 11-én éjfélkor íródott.
  • RatBaG #10555
    na ha le nem tépi magáról, mint hulk hogan, akkor itt nem lesz nagy csavar:

• Miguel125
    18:15
  • RatBaG #10553
    mikor van az a tetves sajtótájékoztató?
  • Onikaan #10552
  • Szabi #10551
    tudtam, csak sajnos nem a mi pénztárcánkhoz van méretezve az ára :D

pedig sok-sok ruhájuk van a kívánságlistámon
  • Onikaan #10550
    Pontosan, de nem is írtam hogy ezeket Coronel találta ki.

A kék a McGregor szine., amúgy tudtátok hogy ez egy divat cég. link
    Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.02.12. 12:01:52
  • PacsutaTibi
    Ez tök egyszerű. Amelyik szponzor többet fizet, olyan színű lesz a kocsi.
    Eddig a McGregor volt a fő szponzor, mostantól a DHL.
    (Emlékeim közt kutatva, 1 túraautót tudod mutatni, amin a DHL volt a fő támogat, és nem volt a kocsi 2/3-a legalább sárga.

Nekem a kockás Toledó tetszik a legjobban. :D
  • PacsutaTibi
    Igazodnak a WTCC-s szinvilághoz.
  • SimaSuna #10547
    érdekes szín kombó...
    Pedig a narancs fekete ütös volt...
  • RatBaG #10546
    ja, csak jó ideje már a piros-fehér-kék jelentette coronelt.