12867
-
#12707 -
#12706 Hányás ez a bajnokság... Muller fasszopói bajnokságnak kéne inkább nevezni.
OFF: másnak is szarakodik az sg.hu? nem biztonságos oldalas figyelmeztető üzenet jön fel állandóan. -
#12705 annyira tudtam...
https://www.facebook.com/wtcbloghu/ -
#12704 elindítottam streamet... láttam hogy piros zászló, müller szépen felkenődött. Mondom ideje volt. Még mindig nincs semmi infó, mondom viccesen valakinek, biztos bevárta Norbit és nekiment... egy perccel később meg mutatják Norbi autóját. damn
majdnem így volt -
#12703 ideje volt már.. :D
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2018.05.20. 17:45:38 -
#12702 Nürburgring 24h
-
#12701 Norbi megtanulhatna már rajtolni igazán :D -
#12700 emre? -
#12699 Jaja, lehet váltani kéne rallyra, ott úgyis csak egyedül kell menni.
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2018.05.12. 12:59:29 -
#12698 parádés hétvége...
michelisz lassan megmarad időmérő-menőnek, mert a futamokon vagy nem harcol, mikor kéne, vagy felesleges baromságot csinál, mikor semmi szükség rá. -
#12697 Müller pasztmek'! -
alexander1993 #12696 Értem, köszönöm. Rfm-et és a burningwhee1s-t néztem, de nincs fent, emiatt is írtam ide. -
atiwrc #12695 Tavaly adta az svtplay.se úgy látom idén már fizetős stream van csak.
link
rfm-en, burningwhee1s-en nincs.
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2018.05.11. 12:03:10 -
alexander1993 #12694 Hello! Tudnátok azzal kapcsolatban segíteni, hogy az STCC évnyitó futamát hol lehet megnézni/honnan lehet letölteni? -
#12693 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
atiwrc #12692 Igazad van, a tegnap sport1-es közvetítést csak hallgattam, mert mást csinátam a gépen de nem tűnt túl izgalmas futamnak. De a Race2-t néztem és jó futam volt, de ez az idióta kommentátor úgy tolta le mintha alig történne valami.... Nem látja ami a pályán történik, kb 2-3 éretelmes egymás utáni mondatot nem mondott ami a pályán történő esemény kommentálása lett volna. -
atiwrc #12691 Elfelejthetnék már ezt az FB live-ot, nagyon gáz a YT-hoz képest sok tekintetben... Főleg ha az ember még rögzíteni is szeretné a gépén látott videót :/ (Live-ba megy HD-be visszanézni meg nem lehet csak 360p minőségbe, stb....)
A futam elején úgy tűnt legyűri az előtte lévő lengyel srácot de nem jött össze neki...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2018.05.05. 17:29:02 -
#12690 egyébként adják majd youtubeon, mint tavaly, szóval tök lényegtelen az összes többi. -
#12689 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#12688 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#12687 Még sikerülhet neki is rosszul egy hétvége mint Norbinak, utána egálba lesznek. Egyébként a nyugdíjas is megérdemelné a címet, végülis neki köszönhetően olyan a Hyundai amilyen most. Egy nagyon jó autó.
Nordschleifére kíváncsi leszek, ott már kapnak BOP-ot az autók. Tarquini ment a VLN futamokon a kocsival, szóval nem lesz sok újdonság neki. Norbi meg általában jól szokott menni ezen a pályán. Még René Rast-ra leszek kíváncsi, újdonsült DTM bajnok hogy boldogul a front hajtással :) -
#12686 az öreg tarkányi széttesztelte a verdát, nem csoda, hogy lerajtol mindenkit.
abban reménykedem, hogy az utasítás ugyanez lett volna, ha norbi fordul elsőként az első kanyarban. -
#12685 durva, hogy ezt már a második hétvégén ki is mondta a csapata.. -
#12684 Na idén se lesz bajnok Norbi. Asszisztálhat Tarquininek a szezon végéig. -
#12683 https://hosszabbitas.hu/wtcc/wtcr-program-hungaroring-2018 -
alexander1993 #12682 Hello! Tudna valaki racingfor.me meghívót küldeni? -
#12681 -
#12680 Nem birom felfogni minek erőltetik ezt a kurva marakest...ezek TÚRAAUTÓK,nem rollerek...persze hogy minden futamon bejön kétszer a safety car -
#12679 de jó, hogy visszatért, ugye? nem kellett neki egy hétvége sem... -
#12678 fasszopó müller geci, tényleg pofán kell baszni a hungaroringen a parasztot -
#12677 race1 angolul
remélem magyarul is fenn lesz valahol -
atiwrc #12676 Valakinek működött( vagy látta hol) a stream a hivatalos fb oldalon a race1 alatt? Volt egyáltalán?
Itt:https://www.facebook.com/WorldTouringCarCup/
Illetve esetleg itt lehetett nézni?
https://www.fiawtcr.com/live-streaming/
Ez nálam csak pörgött de sehová se ment 17:58-kor.... Ekkor gyanítottam hogy valami gáz van.
Úgy tudtam, hogy lesz valami kavarás ezzel. Eleve a sajtó anyag elég ködösen volt megfogalmazva, nem egyértelműen, hogy ki mit hol láthat....
YT streamekhez szokva, meglepő volt hogy a hivatalos oldalon lévő 720p-s FB live video(lehet csak nálam) picikét szaggatott, pedig YT az simán megy, még ha veszem is fel közben,(1080p-t nem bírja a gépem). Emiatt a 480p-s változatott rögzítettem inkább, ami folyamatosnak tűnt, gondolva hátha majd a live után leszedem valahogy a HD-t a hivatalos FB lapról, ekkor jött a meglepi, miután csak a kis méretű _n.mp4-eket akarta minden letöltő leszedni, hogy élőben nézheted HD-ba, viszont visszanézhető videóként már nem láthatod csak kis felbontásba. . Az FP1-2 így lement. Az időmérőt meg is jegyezte a tesóm, hogy minek veszem 480-ba majd lehúzzuk utánna, erre azt átrakták valami olyan privát videóvá hogy megnézheted de le nem tudja tölteni egyik progi és honlap se amikkel próbálkoztam....
A másik YT-hoz képest nagyon zavaró dolog, hogy az előre megkreált videó helyett hirtelen jelenik meg az élő videó. Nem látod előre mikor fog kezdődni, ezt még ők tetézték azzal is hogy nem a műsorkezdést 3-5 perccel visszaszámláló órakor kapcsolták be, mint ahogy csinálták régebben az esplayeren vagy a wtcc és etcc honlapos streamjeik esetében , hanem valószínüleg pont akkor amikor kezdődött az adás, így az első percekről mindig lemaradtam.
Az Oscaro lapja ha jól láttam az edzéseket nem adta, az időmérő és a futam felvétele alatt nem tudtam odakapcsolni, bár gyanítom az FB-n értetlenkedő emberkék akik francia nyelven látták a stream-et ott nézhették.....
A futam előtt tehát hiába vártam és gondolom nem egyedül hogy megjelenjen FB-n a stream.... Szerencsére bedobtak a közösbe egy YT stream-et, ami működött, így legalább a felvezető körtől megvan a futam felvétele.
Az M4-es felvételbe most néztem bele, hisz ma állítólag variálgattak hogy 18:00-tól élőben adják aztán visszaírták megint 18:25-re és csúsztatottra, végül kb 25-kor kezdték adni a 7-körtől, élőbe. Csak a versenyt nagyban befolyásoló rajtot nem láttuk..... No comment.....
Egyszer azt írták a Boxutcások FB-re ami lemegy majd valamikor tv-be azt streamelhetik az m4sport.hu-n (Pl truck race magyar futam), nem értem akkor ott esetleg miért nem lehetett elkezdeni adni 18:00-tól.
+Ha már M4, nem volt sok időm rá de vagy 10-15 percet elkaptam az M4-es F2 közvetítésből Tóth Robi mellet Kiss Norbi is szinte félálmos fáradt hangon kommentálta az aktuális eseményeket, amolyan V.F. stílusban, de akkor legalább az autók hangerejét lőnék be annyira hogy abból halljon valamit az ember, ne lenne szinte teljesen halk...... -
alexander1993 #12675 Hello! Tudna valaki racingfor.me meghívót küldeni? -
#12674 hát ez no komment -
#12673 ez az év is ilyen lesz Norbinak? Szétesik alatta a technika? -
#12672 milyen évet írunk? deja vu-m van. bassza meg. -
#12671 -
Solt #12670 -
#12669 a gyári csapatot már most elverte a m1ra egyvalamiben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#12668 A marrakeshi WTCR hétvége programja:
Szombat:
10:00 – Első szabadedzés [45p] (Eurosport Player + WTCR Facebook, élő)
12:00 – Második szabadedzés [45p] (Eurosport Player + WTCR Facebook, élő)
14:00 – Első időmérő edzés [20p+Top5 Superpole] (Eurosport Player + WTCR Facebook, élő)
18:00 – Első futam [18k] (Eurosport Player + WTCR Facebook, élő)
Vasárnap:
11:30 – Második időmérő edzés [20p+10p+Q3] (Eurosport 2, élő)
17:30 – Második futam [18k] (Eurosport 1, élő)
18:45 – Harmadik futam [21k] (Eurosport 1, élő)