Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Mintha ez a cikk foglakozna az esettel?
link

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
😊

V8 lenyűgözött az új csatornával és az új eszközökkel amivel a nézők jobb kiszolgálását érték el. Van mit tanulnia Európának ezen a téren.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szabi
még akár szándékos emberölési kísérletnek is lehetne nevezni, nagy szerencséje hogy nem sérültek meg a pitfalnál lévők

"Nulla tenaci invia est via"

benőmenő
Szerintem is simán el kell tiltani a barom állatját. <#guluszem1>
RatBaG
ez megérne egy ban-t.

Per Aspera Ad Inferi.

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

hungary27
Dietrich
abban nem tudok segíteni.

OFF: Nem android hanem WP...

infidel

Dietrich
Nem gond. tavaly is ilyenkor kezdtek és idén is. Mondhatni ez fix dátum a V8 esetében a rajtra.
Van megoldás androidra és beágyazott videókra.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.02.26. 14:26:27

Bocsi, mobilnézetbe nem jelent meg a beágyazott video, csak a szöveg. Most látom csak, hogy V8SC-ről van szó. Én nem erre gondoltam az alatta lévő WTCC-s képek miatt. Az tényleg jövő hétvégén lesz.
(Amúgy Mclaughlin FTW! The fastest Kiwi!) <#vigyor>

infidel

Dietrich

Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.02.26. 12:40:28

Dietrich
Nem szoktam ekkorát tévedni 😊
Érdemes megnézni egy Adelaide hétvége, mennyi mindent kínál a nézőknek csütörtöktől kezdve. (nem beszélve a koncertekről esténként)
Clipsal 500 Adelaide

Onikaan
...és nem, most hétvégén!

Link
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.02.26. 07:46:26
Jövő hétvégén. (márc. 6-8)

infidel

gordon 24
Csak nehogy a citroenesek kilopják a motort és beépítsék az elyseebe :-)) Vagy lehet fordítva kéne?

Downhill!!

Dietrich
Hétvégén végre elkezdődik ez is..

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Valahogy én is így érzek.

RatBaG
egyik szemem sír...
szegény menü, nem tudom hol lesz így helye megint, viszont a vw ezzel a lineuppal büntetni fog.

VW
A Team BMR idén is 4 Passat CC-t állít a csatasorba Swindon motorral. Warren Scott és Árón Smith maradt a csapatnál. (Menu és Jeff Goff távozik.) Helyükre viszont két ász érkezik a tavalyi bajnokság első két helyezettje Colin Turkington és Jason Plato.

Per Aspera Ad Inferi.

Akik nem követték figyelemmel a tél folyamán a túraautós lapokat, azoknak ITT elérhető egy kis képes-szöveges összefoglaló, hogy milyen autók/csapatok várhatóak idén a WTCC, ETCC, TCR, BTCC bajnokságokban.

zzeN
OFF-ként:

Csúnya oldalakon letölthető az Adrenalin: The BMW Touring Car Story film, egy csekkot megér.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bakkerman
ez a citrom...nagyon dúrván bejövős!! <#eljen><#eljen>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Norbi1990
Borkovic gyerekülést fog használni? <#idiota>
Dietrich
Ma reggel Michelisz volt a Reggeli Startban.

Totti5
Belefért! 😊

#10583 😊))

www.smart-bus.hu

Dietrich
Együtt szeretnénk világbajnokságot nyerni!

"Legalább ugyanilyen mértékű előrelépés az, hogy a MOL Group támogatásának köszönhetően nemcsak a saját autós évközi tesztekre nyílik lehetőségünk, hanem megfelelő mennyiségű alkatrészt is tudunk vásárolni, készleten tartani."

bakkerman
Ő igazából a rakodótérben érezné kényelemben magát 😄D Poénból beültetném egyszer egy Peugeot 106-ba vagy egy Twingoba 😄

Totti5
Itt sincs túl nagy kényelemben😊

Dietrich
12:30-tól az M1-n lesz a sport7 műsor, az egyik vendég Zengő Zoli lesz. Hátha mond olyat amiről nem írtak a neten. 😉

BooMiller
1. Sebastien Loeb (Citroen C-Elysée WTCC): 1:49.972

2. Mehdi Bennani (Citroen C-Elysée WTCC): 1:50.847

3. Gabriele Tarquini (Honda Civic WTCC): 1:51.063

4. Hugo Valente (Chevrolet RML Cruze TC1): 1:51.216

5. Tiago Monteiro (Honda Civic WTCC): 1:51.319

6. John Filippi (Chevrolet RML Cruze TC1): 1:51.723

7. Michelisz Norbert (Honda Civic WTCC): 1:52.045

Dietrich
gondolom a franciák közben egy fotelben ülnek és nem fejlesztenek semmit. 😉

RatBaG
http://hosszabbitas.hu/wtcc/tiz-paci-kerult-az-uj-hondaba

meg vagyunk mentve, game over citroen! ja, nem...

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
Amellett hogy "szakmájának" egyik legjobbja,emberileg is hatalmas ember,ahogy ma nyilatkozott a Class FM-nek csak pislogtam,éretten összeszedetten korrekt érvekkel. Idén pedig mindent bele!!! <#eljen>

Én is így gondolom, ezért vagyok azon a véleményen, hogy a Hondához csak Norbi anyagi érdekeit figyelembe véve érte volna meg átmenni. 😊 Csak ezért meg nem váltott, ami miatt le a kalappal előtte! 😊

www.smart-bus.hu

Dietrich

Dietrich
Szerintem az évi 6db teszt egyértelműen bizonyítja, hogy kaptak nem kevés szponzori támogatást. Hogy ezt a MOL-on keresztül az államtól vagy mástól passz.
De a lényeg nem fog változni a gyengébb autókon továbbra sem lehet háromnál több alkatrészt cserélni, ergo kb. ugyanaz lesz mint tavaly volt. Izgulhatunk, hogy Muller, Loeb vagy Lopez nyer többet. Negyedik helyre meg már kötelező lesz Norbinak oda érni. 😄

Ha lett volna egyértelmű értelme szakmailag, akkor szerintem ment volna. Így, hogy a Zengőék még szorosabb kapcsolatot ápolnak majd a Hondával, az autó gyakorlatilag még közelebb lesz a gyári autókhoz. Így max azért igazolhatott volna el, hogy elmondhassa gyári csapat pilótája, plusz az anyagi többlet... na most, ha így van, akkor a szememben nagyot nőtt, hogy nem ment. 😊

Ha a citrom hívta volna gyári pilótának, akkor én is azt mondanám, hogy hülye, ha nem megy... de így... 😊

www.smart-bus.hu

BooMiller

BooMiller
Nekem egy a bajom, mégpedig az hogy a Zengőnél még versenyezhet amennyit csak akar.. vissza mehetne. Szerintem vannak olyan viszonyban, na most mond meg nekem mikor volt magyar versenyzőnek esélye egy gyári teamhez igazolni?
Persze az is igaz hogy semmit nem tudunk, valszeg csak sok év múlva fogunk bármit is tudni😊

FB-n írta valaki kommentbe, hogy miért egy olasz lapról kell megtudni hogy zengőék mennek a tcr-be 3 autós csapattal.
Tudja valaki melyik olasz lapra gondolt? Csak elütötte a 3-ast nem? 2 autós csapatok lehetnek a tcrbe nem?

Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.02.12. 20:36:00

Erről nem hallottam, a DTM-es Audi tesztre pályázott, az Audinál volt valami ismerőse, de sajnos átszervezték a porschehoz. Reménykedett, hogy esetleg a tavaly év végi tesztre elmehet, de nem lett belőle semmi.

Erről az audi tt-s dologról nem hallottam még.

Miután újra életre keltettem az msn-emet meglepődtem, hogy belépett rajta, hisz évek óta nem láttam.
( Mint később kiderült, vélhetően ő is csak az e-mail-eit olvasta és az outlook chat részébe látta, hogy írok neki, nem skype-ba lépett be.)
Néhány szót váltottunk, de az idei évről hiába kérdeztem, válasz helyett inkább gyorsan elköszönt 😊

Szerintem jól döntött... ha marad a Citromok előnye, akkor úgysem lenne esélye a VB címre, legjobb Hondás meg a Zengőnél is lehet.

www.smart-bus.hu

BooMiller
Ha mehetett volna akkor egy idióta...

KPT nem az Audi TT tehetséggondozó kupába pályázik?
Nem akarok szakérteni, de Tomi elmehetne TCR-be vitézkedni, legalább szem előtt lenne, egy olyan bajnokság lesz ahonnan eredménytől függőem túra vonalon lehetne mozdulni bármerre. (Talán nem is túl drága)
Utoljára szerkesztette: Miguel125, 2015.02.12. 20:03:47

infidel

RatBaG
kiss pál tamásról meg semmi hír, szerintem normális ülés nélkül marad, eleve elég kilátástalanul indult neki.

Per Aspera Ad Inferi.