12867
-
#11026 Jó látni,hogy ezek kamu büntetések nem veszik kedvét Norbinak,ő is tudja ha nincs semmi gebasz akkor hülyére veri a mezőnyt bárhol :) De alapból vicc ez a bajnokság -
#11025 -
#11024 https://www.facebook.com/WorldTouringCarChampionship/videos/654974817936048/ -
#11023 -
#11022 Kiss Norbi
22 perce ·
Norbi hatalmas előnnyel első helyen hozta be kamionját a mai második futamon Nogaroban!
smile hangulatjel
Összefoglalóval később jelentkezünk. -
#11021 Homola 11. lett. Neki gratula! -
#11020 Kiss Norbi
"Norbi hetedik lett az első futamon, az utolsó előtti körben technikai problémák miatt esett vissza a harmadik helyről. Második futam 16.50-kor rajtol, Norbival az első sorban!"
"Michelisz Norbert 13. helyen fejezte be a FIA WTCC szlovákiai időmérőjének első szakaszát, így nem jutott tovább a következő körbe."
pff... -
Miguel125 #11019 Fasza, nem is baj, hogy nem láttam ahogy Tarquini az egyedüli aki továbbmegy a Hondák közül a Q2-be..... -
#11018 Köszi! -
#11017 Csak hang van nálam. -
Miguel125 #11016 Másnál sem megy a hivatalos live video? oO -
#11015 Csak a szokásos...de úgyis megnyeri ha valamelyik félkegyelmű szándékosan nem löki ki. -
#11014 A Car must remain identical in all respects to the particular model of Car as defined in the relevant VSD and must be constructed in accordance with the Design supplied by V8 Supercars for the Car except for the freedoms allowed, and to the extent permitted, by the Rules.
Any modification that is not in keeping with the spirit and intent of the Rules is not permitted and where necessary shall be banned without notice by V8 Supercars. In all circumstances the primary function of any component, even if all or part of its Design is free, is the overriding factor in determining its compliance with the Rules. Any secondary unction/s, unless specifically permitted by the Rules, are not permitted. No part of a Car may be modified and/or deleted and /or added to unless permitted by the Rules. Forclarification, in these Rules, unless it says that you can, then you annot.
link
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.06.20. 12:40:02 -
#11013 Kezdődik...
"Elvették a pole-t Norbitól!!!
Indoklás: a hűtő körön feltartotta Adam Lackot. No comment...
A második legjobb idejét veszik csak figyelembe, így a negyedik helyről rajtol 14.30-kor."
-
#11012 azért ne essünk túlzásokba.
egy v8sc-os kocsi semmivel sem utcaibb, mint egy wtcc-s, innen nézve űrtechnika mindkettő. a kasztnira ránézve láthatod benne az eredeti verzió vonásait, aztán kb ennyi (aeroban gondolom a wtcc most előrébb van). engem az lepett meg leginkább még tavaly, mikor a "car of the future"-t bemutatták, hogy hiába tűnik az utcaival megegyezőnek, 4 ajtó meg minden, valójában meg van rövidítve, teljesen mások az arányok...
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.06.20. 11:31:35 -
#11011 Hogy gazdaságilag hogy áll azt nem tudom csak egyedül az RBRA-ról tudom, 80 ember készíti az autóikat és másoknak is. Ezt Szujó egyik riportjában mondta pár éve Whincup annyi embert meg el kell tartani. Maga Ausztrália gazdaságilag erős ország így elbír nagyon sok féle autósportot. Nem véletlen, hogy a világban több jó versenyzőjük van F1, Indycar hogy a legismertebbeket mondjam. Egy baj van velük, hogy túl messze vannak Európától, de ennek lehet az FIA örül a legjobban. :)
sokkal kevesebbe kerül egy autó mint egy wtcc- citroen vagy honda...ezek nem hightechnikát, nem prototipusokat jelentik viszont 1000x jobbak a versenyek na meg a 650 lóerő is nem kevés élvezetet jelent.
a mai 2. futam még őrültebb volt mint az első és ezek is sprint futamok voltak mint a wtcc. ráadásul ilyen autók szembe jöhetnek az utakon is míg egy wtcc-s gyári csapat autója vagy a DTM-ről nem is szólva, képtelenség.
Ez kb. olyan mint a MotoGp és a SBK különbsége. Egyik a technikai csúcs másik meg a versenyeké. Utóbbiaknak meg kell felelni utcai viszonylatban. valahogy így van a V8-al is. Persze van benne nem kevés tunning.
Craig Lowndes új ausztrál túraautós rekordot állított be azzal, hogy 100. győzelmét szerezte. -
#11010 Amúgy gazdaságilag hogy áll egy átlag V8SC csapat egy WTCC csapathoz képest? Az autók sokkal drágábbak ott? -
#11009 1. sprint futam arról szól általában, hogy védeni kell a teknyikát..hát ők nem védenek semmit. :D Lantos totál kész lenne egy ilyen wtcc futamtól :)
http://www.vipleague.me/sports/motorsports.html -
#11008 V8SC P1 és P2 összefoglalói. Lehet ebből még jó versenyek is lesznek annyit csúsztak, másztak a Hidden valley-on. :)
P1
P2 -
#11007 Off: Van ötletetek hogy hol találom meg a legutóbbi IndyCar futamot magyar kommentárral? (Magon eddig fennvolt az összes,ezt valamiért nem töltötték fel) -
#11006 14 évesen nyert V8 versenyt a srác!! Nem a V8SC-t.
Alex Rullo becomes youngest ever Australian touring car race winner in third-tier event at Winton
1 nap múlva 15 éves. ;)
-
#11005 -
#11004 Transzba is esett Lantos. ;)
egy átlagos vagy attól gyengébb V8SC vagy BTCC szokott ilyen lenni. -
#11003 Bizony, még rendesen meglepődtem én is!
Kár, hogy Norbi legalább a 2. helyet nem bírta tartani, de azért így is elég sok pontot gyűjtött. -
#11002 2. futam jóféle volt! -
#11001 Szent ég, de hisz ezek előzgetnek és nem vonatoznak Moszkvában!! -
atiwrc #11000 Zengő 2015
TCR
R1 Ficza
R2 Tóth
R3 Nem indultak( nagy futamon parádéztak)
R4 Nem indutak
R5 Szabó és Roda (Roda FP1-en borult fel utána nem ment)
R6 Szabó
ETCC
R1 Ficza
SLEC
R1 Szabó
R2 Szabó -
atiwrc #10999 Én követném, csak nem adnak infokat zengőék sehol, bezzeg a Benyó Mátéról meg mindent kitolnak....
Idéznék egy hónappal ezelőttről egy másik fórumról:
"Ez a Benyó valamit nagyon tudhat, bemutatják hogy Korda Racing színeiben indul idén az RCM Kupában. A legutóbbi sajtó anyagban már ezt lehet olvasni: "Már túl vagyunk az első két szabadedzésen, eddig minden nagyon jól sikerült, a Korda Racing és a Zengő Junior Team segítségének köszönhetően profi körülmények között várhatjuk a szombati első futam rajtját. "
A hivatalos eredményközlőn már, Gáspár Racing Kft- Zengő Junior néven van....
Az már megint más dolog, hogy ha még Zengőék segítik is, miért posztolják teli vele az FB lapjukat, holott a Seat kupában Zengő Junior Teamben versenyző pilótájukról pedig nem adnak friss infókat." -
#10998 az szép eksőn volt...Zengő biztos fogta a fejét, hogy nem kérte el előre a zúzás árát. :) -
#10997 nem is tudom mi a franc van náluk tcr meg seat kupa tájon... az első pár futamon folyton más pilóta ült a kocsiban, aztán már a fene se követte. -
#10996 Borulásra gondolsz? Múltkor nevettünk rajta, hogy szegény Zengőék autóját lerombolta valami buta olasz túraautó bajnok :D -
#10995 erről mintha nem is írtak volna:
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.06.04. 17:47:36 -
:) -
Stockbauer33 #10993
-
#10992 -
#10991 -
#10990 csak nem rákaptál a csatornára?:D -
#10989 -
Stockbauer33 #10988 -
atiwrc #10987 Én meg futam közbe azon agyaltam az a levágás még ha tolták/lökték is nem érne meg valami büntetést? Nagy előnyre tett ott szert és alig engedte vissza magára a mezőnyt az utána lévő 3-4 kanyarban.