Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De igazából szerint ez a mostani év dönt el majd mindent. Ha jól megy Norbinak, jövőre szinte biztos viszi valami gyári csapat, és akkor már tényleg hülye lenne lemondani róla, nem is a pénz miatt, hanem mert pilótaként úgy lép előre. Ha viszont az idei év szarul sikerül (és szurkolok nekik, hogy ne így legyen), az nagyon ciki lehet, mert elszalasztott (bár én azért nem hinnék a blikknek) egy gyári szeződést, és akkor garantált az újabb pár év privátként, vagy rosszabb esetben nem is lesz több ilyen lehetőség.
De ami a legkevésbé tetszik, az az, hogy a Honda gyári program még mindig egy vicc a Citroenhez képest... mintha nem vennék komolyan. Persze lehet arra játszanak, hogy jöjjön a többi gyártó is, de nekem tényleg úgy tűnik, hogy nem adnak bele mindent... fura. (Pl. a két gyári autó... ehh)
#10543: na vééégre, ez úgy néz ki, mint egy versenyautó. 1-2 WTCC-s festésnél szebbet hányok. Az meg külön öröm, hogy Coronel bácsi végül marad
Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2015.02.12. 19:41:37
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
gyári létszám változatlan, nem tudom hogy akarnak így világbajnokok lenni... a citromok meg sorban nőnek ki a földből.
Per Aspera Ad Inferi.
majd 2 év múlva meg a falba veri a fejét, hogy elszalasztotta alkalmat. mindenki azért küzd és imádkozik, hogy gyári versenyzői státusza legyen bármely szériában...
sok fanboj fb-n (akiket pont annyira érdekel és úgy mint Talmácsi) meg helyesli. 😉
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.02.12. 19:21:54
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Per Aspera Ad Inferi.
infidel
pedig sok-sok ruhájuk van a kívánságlistámon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"
A kék a McGregor szine., amúgy tudtátok hogy ez egy divat cég. link
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.02.12. 12:01:52
Eddig a McGregor volt a fő szponzor, mostantól a DHL.
(Emlékeim közt kutatva, 1 túraautót tudod mutatni, amin a DHL volt a fő támogat, és nem volt a kocsi 2/3-a legalább sárga.
Nekem a kockás Toledó tetszik a legjobban. 😄
...a szivárvány szinte összes színét használta már! <#smile>#smile>

Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.02.12. 06:53:41

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.02.12. 01:13:56
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2015.02.11. 18:17:07
Per Aspera Ad Inferi.
És tényleg ilyen, s ez nagyon rendben is van. Feeling átjött, gondolom ez volt a cél.
Az ETCC-ről ugyan vannak tvbe összefoglalók, de ha tényleg lenne 4-5 1.6-os ex-wtcc kocsi a mezőnybe, nem hiszem hogy nagyon előre lehetne érni ezekkel a kupásokkal, a SMT kategóriát meg olyan sokat azért nem mutogatják, ha elől csata van...
A seat eurocupnak tv-s közvetítése ugyan nincs, de neten meg élőbe láthatod az egész versenyt és elviekben kiegyenlítettebbek a feltételek, szóval szerintem még mindig az Eurocup éri meg legjobban.
Másrészt az AutoGP csak 3 hétvégén megy együtt a wtcc-vel, az etcc is csak kettő, talán még lenne olyan európai helyszín ahova betétfutamként akár tv-s közvetítéssel, be lehetne rakni az eurocup-ot.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
infidel
www.smart-bus.hu
infidel