Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kekeN7
Valahogy én is picit csalódott vagyok, nagyon bíztam a Norbi gyári + Kiss Norbi zengős felállásban.
De igazából szerint ez a mostani év dönt el majd mindent. Ha jól megy Norbinak, jövőre szinte biztos viszi valami gyári csapat, és akkor már tényleg hülye lenne lemondani róla, nem is a pénz miatt, hanem mert pilótaként úgy lép előre. Ha viszont az idei év szarul sikerül (és szurkolok nekik, hogy ne így legyen), az nagyon ciki lehet, mert elszalasztott (bár én azért nem hinnék a blikknek) egy gyári szeződést, és akkor garantált az újabb pár év privátként, vagy rosszabb esetben nem is lesz több ilyen lehetőség.

De ami a legkevésbé tetszik, az az, hogy a Honda gyári program még mindig egy vicc a Citroenhez képest... mintha nem vennék komolyan. Persze lehet arra játszanak, hogy jöjjön a többi gyártó is, de nekem tényleg úgy tűnik, hogy nem adnak bele mindent... fura. (Pl. a két gyári autó... ehh)

#10543: na vééégre, ez úgy néz ki, mint egy versenyautó. 1-2 WTCC-s festésnél szebbet hányok. Az meg külön öröm, hogy Coronel bácsi végül marad
Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2015.02.12. 19:41:37

Totti5
Ami eldőlt eldőt, kezdődjün az évad! Én ugyan úgy fogok szurkolni mint mindig😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

LaszloLedzenyi
Én úgy gondolom hogy ha év végén is veri a többi hondást akkor jövőre tuti gyári pilóta lesz, zzerintem idén fog beérni annyira hogy másképp gondolkodjon, lesz 6 teszt rengeteg évközi fejlesztés, van pénz lehet próbálkozni, jó lesz ez nincs itt semmi veszve<#eljen>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Totti5
Csalódott vagyok, ha tényleg vitte volna a Honda akkor butaságot csinált, akármennyire is Zengő és magyar itt ez most nem számított. Nem a csontokért kell mennie, hanem a legjobb autóban űlni és harcba lenni a VBért, már pedig a gyári Honda a legjobb Honda, hiába nagyon skilled Norbi és borsot tör az orruk alá.

RatBaG
http://www.zengomotorsport.hu/hu/a_hir_igaz_egyutt_folytatjuk

gyári létszám változatlan, nem tudom hogy akarnak így világbajnokok lenni... a citromok meg sorban nőnek ki a földből.

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
mi a 60 milla? még kevés is a 77-hez képest. 😉 gyári státuszról beszélünk nem sufni tuning cégről. ő döntése..szerintem szimplán hülye volt ezt kihagyni.
majd 2 év múlva meg a falba veri a fejét, hogy elszalasztotta alkalmat. mindenki azért küzd és imádkozik, hogy gyári versenyzői státusza legyen bármely szériában...
sok fanboj fb-n (akiket pont annyira érdekel és úgy mint Talmácsi) meg helyesli. 😉
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.02.12. 19:21:54

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

infidel

Gyári csapat Tárkány & Monty. kép

infidel

Hm. Butaság. Az rengeteg pénz

Dietrich
60 millióról mond le Michelisz

ebben csak az a érdekes, hogy a cikk 11-én éjfélkor íródott.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

RatBaG
na ha le nem tépi magáról, mint hulk hogan, akkor itt nem lesz nagy csavar:

Per Aspera Ad Inferi.

18:15

infidel

RatBaG
mikor van az a tetves sajtótájékoztató?

Per Aspera Ad Inferi.

Onikaan
<#eljen>
Szabi
tudtam, csak sajnos nem a mi pénztárcánkhoz van méretezve az ára 😄

pedig sok-sok ruhájuk van a kívánságlistámon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

Onikaan
Pontosan, de nem is írtam hogy ezeket Coronel találta ki. <#awink>

A kék a McGregor szine., amúgy tudtátok hogy ez egy divat cég. link
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.02.12. 12:01:52
Ez tök egyszerű. Amelyik szponzor többet fizet, olyan színű lesz a kocsi.
Eddig a McGregor volt a fő szponzor, mostantól a DHL.
(Emlékeim közt kutatva, 1 túraautót tudod mutatni, amin a DHL volt a fő támogat, és nem volt a kocsi 2/3-a legalább sárga.

Nekem a kockás Toledó tetszik a legjobban. 😄

Igazodnak a WTCC-s szinvilághoz.

SimaSuna
érdekes szín kombó...
Pedig a narancs fekete ütös volt...
RatBaG
ja, csak jó ideje már a piros-fehér-kék jelentette coronelt.

Per Aspera Ad Inferi.

És tényleg! A Zengő indul a TCR-ben: link Már be is hajózták a verdákat Malajziába.
Onikaan
Milyen hagyomány?

...a szivárvány szinte összes színét használta már! <#smile>

Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.02.12. 06:53:41
RatBaG
coronel szakít a hagyományokkal:

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.02.12. 01:13:56

Per Aspera Ad Inferi.

Fogadni mernék hogy marad a Zengő-nél
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2015.02.11. 18:17:07

Dietrich

D'Aste a Münnich Motorsportnál fog TC1-es Chevyt hajtani 2015-ben: link Valamint marad a csapatnál Dominik Greiner is, így szinte esélytelen a Wiechers visszatérése.
RatBaG
a hondás sajtótájékoztatóra gondolsz?
csesszék meg, nem ezt ígérték.

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
Egy hetet kell kibírnod. 😊
RatBaG
telnek a hetek, és továbbra sincs semmi hír micheliszről, zengőékről. kezdem unni...

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
Ron Swanson! <#taps>
Totti5
Ez hatalmas volt😊

És tényleg ilyen, s ez nagyon rendben is van. Feeling átjött, gondolom ez volt a cél.

Dietrich

SimaSuna
EZ reklám...nem a Saridonos szar kellene nyomatni 😄
RatBaG
DAFUQ

Per Aspera Ad Inferi.

TCR-ből még nem vagyok biztos hogy olyan sok minden lesz.
Az ETCC-ről ugyan vannak tvbe összefoglalók, de ha tényleg lenne 4-5 1.6-os ex-wtcc kocsi a mezőnybe, nem hiszem hogy nagyon előre lehetne érni ezekkel a kupásokkal, a SMT kategóriát meg olyan sokat azért nem mutogatják, ha elől csata van...
A seat eurocupnak tv-s közvetítése ugyan nincs, de neten meg élőbe láthatod az egész versenyt és elviekben kiegyenlítettebbek a feltételek, szóval szerintem még mindig az Eurocup éri meg legjobban.

Másrészt az AutoGP csak 3 hétvégén megy együtt a wtcc-vel, az etcc is csak kettő, talán még lenne olyan európai helyszín ahova betétfutamként akár tv-s közvetítéssel, be lehetne rakni az eurocup-ot.

hungary27
Hát ha azt nézzük mi volt amikor Monteiro spaban éppenhogy megpöckölte a Norbit az első kanyarban, nem tudom mi lenne...<#idiota>
bakkerman
nos igen,ha ezt Norbi csinálja meg Müllerrel akkor ordítozva tapsolok,ha meg fordítva akkor a pokolba kívánnám a franciát 😄 Ez is az egyik szépsége annak ha valakinek van állandó kedvence 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Lesz egyáltalán Eurocup? Sokan ETCCben indulnak majd, vagy valamilyen TCR-ben...

Zengőék indulnak a TCR-ben, Lotti új bajnokságában. Gondolom a Leon Eurocup helyett. Link

infidel

RatBaG
nincs is ezzel semmi probléma. ilyen az, ha valakinek szurkolsz.

Per Aspera Ad Inferi.

bardocz
Persze ha Micheliszt rakná ki így valaki, akkor itt két oldalon keresztül menne a kurvaanyázás 😄
Dietrich
maradjon is az ne legyen sose VB-re átnevezve, mert akkor ölik ki belőle a versenyzést.

bakkerman
ez volt az igazi túraautó <#eljen>

Plato szépen kirakta a Peugeot-ot

Ez a BTCC. Ennyi... 😄

Az igen.... 😊)

www.smart-bus.hu

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
Ámen <#integet2>

hungary27
Szerintem is ez a legvalószínűbb. Igaz az autót ha jól tudom "csak" bérlik, de majd jövőre épít még egy autót a Honda, M. Norbi megy a gyári csapatba, K. Norbi pedig a Zengőékhez, miután megvéde az ETRC címét...<#papakacsint>
Ez csak saját vélemény, de: Norbi marad Zengőéknél maximum a támogatás mértéke változik. Miért gondolom ezt? Honda kijelentette, hogy két új autót épít, ebből egyik a teszt autó a másik pedig a Nika Racing-é Rickard Rydell-el a volán mögött. Három gyári honda, csak abban az esetben lehetne, ha valamelyik csapattól visszavieszik az autót. Hivatalosan bejelentették Borkovicot a Proteam Hondánál így már csak Zengőék autója maradt, akik meg nem hinném, hogy otthagynák a bajnokságot.

infidel