Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

benőmenő
Zúznak a srácok rendesen, Norbink meg jön fel, mint a talajvíz! 😄
Totti5
Ladákat kiiktatták...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Múltheti cikkekben még emlegették a Yokohama kupát, hogy annak a megnyerése nem cél idén... Csak ezért lepődtem meg.

infidel

Dietrich
Volt olyan szezon kezdete amikor ne érte volna valami gebasz, már amikor el is utaztak?
Vicc komolyan...már mikor mondtuk, hogy ezt az olasz bandát dobnia kéne a Hondának. 😉

Gondolom azért nincs benne a Y kupában, mert már fél gyári csapatnak vannak besorolva Zengőék...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bmwcrash
Ahh régi zene!😊
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Azt észre vette valaki, hogy Norbi neve mellett nincs ott a piros Y az eredmény listában? Akkor ezek szerint őt sem értékelik a Yokohama kupában. Érdekes, szezon előtt úgy volt, hogy újra ő is benne lesz, mert privát. A Nika racing valami svéd honda támogatása miatt nem vehet részt. Egyedül Borkovicnál láttam az összes honda közül jelölést. Mondjuk én Bennanit sem engedném Yokohama kupában indulni... <#whatever>
Utoljára szerkesztette: Miguel125, 2015.03.08. 10:56:27

infidel

Hecker007
Inkább valamelyik citromról esett volna le a kerék...

nyuny01
Ez a látvány tette rá a pontot a hétvégére.

Qualifying Highlight

Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.03.08. 09:46:05

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szabi
felkértek moderátornak egy ideje, főként topikokat piszkálgatok, ha látok valami hibát vagy tudok segíteni a házigazdáknak/topiklakkónak 😄

írj bátran privit 😊

"Nulla tenaci invia est via"

SimaSuna
anyagfáradás?
RatBaG
idén végre itt volt a kész autó, nem kellett arra várni, hogy összelegozzák, összetörve se volt, teszt és volt bőven, megkapták a fasza támogatást is... és akkor kiesik a kerék.
röhej bazmeg, ilyet kitalálni se lehetne <#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

nyuny01
Nem baj, sőt köszönöm szépen. Az viszont meglep (vagyis én vagyok lemaradva), hogy ilyenekre vagy képes házigazda jogosultság nélkül. <#worship>

Amiért ilyen segítőkész voltál, szeretném ha privátban segítenél nekem. <#eljen>

A banneral kezdek majd valamit, csak most szanaszét van a gépem és nincs ps-em, szóval mindenki türelmét szeretném kérni.

Persze jó lenne, nagyon megérdemelnék... de Norbit szívesebben látnám már a dobogó környékén stabilan. 😊)
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.03.07. 21:58:15

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Hát sok izgalmat láttunk ezen az ES2-es közvetítésbe, legalább az időmérő végi klippet bevágták volna....

(Most azt se értettem, hogy Lanti élőben tolta a honlapján, és az lett bevágva az ES2-n adott közvetítés alá? Akkor közbe a live timeingot( még ha nem is másodpercenként frissült) miért nem tudta nézni? Vagy a másik, ha a Norbi kerekének kiesését látta, hogy nem látta hogy ott pacsiznak Thompsonnal, még ki is írták jó sokáig az idejét( valami miatt lilával) ami mellett ott volt hogy Race2 Pole)

Dietrich
Most kapcsoltam esp-re ahol mondták a Q1-ben le esett a kereke..biztos most is "jó a buli".

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5

SimaSuna
vajon miért... :/
Totti5
Na mivan, leesett Norbi bal első kereke?

hungary27
<#eljen> Jó lenne végre Huff-ot és Thompson-t az élbolyban harcolva látni.
Szabi
beírtam az időtervet a fejléc alá, remélem nem baj 😊

ezt meg csak úgy, mert jó látni 😄

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.07. 17:16:27

Csak két Vesta készült, el így itt nem megy, mondjuk egy grantát rakhattak volna alá, bár ahhoz még plusz alkatrészbázist vinni meg tényleg pénzkidobás.

Az FP2 végi clip utáni képen még mindig nevetek, ahogy a boxutcában is beszaladt a kutya és utána egy ember( bár nem biztos hogy a kutyát üldözte...)

Norbi1990
Kozlovskynak nem jutott Lada vagy mi van vele?
Nem látom egyik képen se a nevét.
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.03.07. 15:58:30
nyuny01
WTCC - FP2

benőmenő
Whoops, Valente kicsúszott, majd kigyulladt az autója! <#wow1>
Norbiék reméljük feljönnek Monteiroék szintjére mire kezdődik az időmérő.
nyuny01
WTCC - FP1

Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.03.07. 14:41:42

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Jó a buli!

Vicc az egész....

Eddig az MST-World-ön volt mindig a livetiming, meg minden eredmény megtalálható rajta,még most is 2005ig visszamenőleg, de lehet van korábbról is még Etcc. Betétfutamokkal, mindennel.

Erre most van valami sz..r a honlapnak nevezett izén.......

Az egy dolog, hogy a honlap teljesen szétesik az én régi 3 éves Operámba, de hogy a legfrisebb Explorerrel se menjen rendesen.....
(Megjegyzem a tavalyi lappal semmi gondom nem volt)

Itt jobb oldalt elvileg menne a WTCC player, ha lenne rajta adás. De hogy miért kell felé és alá is kirakni azt a Live timing képet, azt nem tudom. Ráadásul az alsóra kattintva még a link is rossz......

A felsőre kattintva végre eljutok oda hogy láthassam a mai eredményeket. Erre ez fogad<#conf> (Expolerből)

Ti is így látjátok?? Ha lentebb húzom az oldalt csak maga a lap megy fel-le, az eredményeket nem lehet görgetni. Egyegydül ha kijelölöm a sorokat egérrel, akkor kezd lefelé menni a lista.....

Azt hiszem ennyi elég is volt ebből a sz..rból. A futamokba belenézek majd, a többi nem érdekel......

Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2015.03.06. 18:38:55

Dietrich
és ezt hívják VB-nek...

hungary27
Sokak már most temetik az egész évet.<#idiota>

http://www.zengomotorsport.hu/hu/ertelmetlen_korozessel_kezdodott_a_szezon

szöveg és a link nem tartozik össze
Utoljára szerkesztette: hungary27, 2015.03.06. 15:50:14
SimaSuna
A legfrissebb hírek szerint ez a teszt végeredménye:
1° Loeb 1:54.132
2° Muller +0.276
3° López +0.699
4° Monteiro +1.781
5° Ma +1.846
6° Bennani +1.926
7° Valente +2.027
8° Thompson +2.068
Dietrich
hát nem egy digilan az biztos 😄

SimaSuna
szar a net, meg esik vagyis esett is..
Szabi
nincs net 😄

Valami nem fasza árgentíábá, mer' semelyik live timing nem megy... <#whatever>

infidel

Szabi
<#eljen>

végre van Jurósport hádém, erre nem közvetítenek szinte semmit <#idiota>

SimaSuna
A hétvége programja – magyar idő szerint:
Március 6., péntek:
14:00 – 14:30 Teszt
Március 7., szombat
12:45 – 13:15 Szabadedzés 1.
15:00 – 15:30 Szabadedzés 2.
19:00 – 20:00 Időmérő, nincs közvetítés, az adás a www.fiawtcc.com oldalon érhető el.
20:30 – 21:00 Időmérő felvételről – Eurosport 2
Március 8., vasárnap
18:50 – 19:50 Futam 1. (13 kör) – Eurosport ÉLŐ
20:05 – 21:05 Futam 2. (13 kör) – Eurosport ÉLŐ
23:40 – 01:10 Futamok felvételről – Duna TV
Mai LIVE Timing:
ITT

szerk: időmérő ismétlést hozzáadtam a listához 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.06. 14:00:15
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
Chilton-é is jó lett, picit zengős koppintás, de egyértelműen jól áll a chevinek.
Valakine kell világossal is mennie. 😄

Amúgy nekem nagyon bejön az új Citroen, sokkal jobb mint a tavalyi.

SimaSuna
D'Aste, Norbi a Ladások és Coronel na jó még Rydell festése jön be a legjobban.
nem unalmas fehér mint a többieké :/
A hivatalos honlapon van fent 4 csoportkép, aminek már nagyobb (1024*683) a felbontása.
http://www.fiawtcc.com/2015-en/argentina-en-2015/?tax=photos

De akinek ez sem lenne elég, ki lehet törölni a felbontást a fájlnévből és megkapjuk az eredeti 4500*3000 felbontású képet.<#nyes>

Kép1
Kép2
Kép3
Kép4

Rydellnek is szép lett a festése. Közbe feltünt hogy Borkovic kocsija sincs a képen.

Ez a kép a header a hivatalos honlapon. Érdemes megnézni a nevét. wttc_header.png.........<#csodalk>

Ilyen csoportkép se volt még soha sem. <#eljen>

Hol a 2. lada?

Szabi

Sippie
és még neki állt feljebb hogy odamegy ajtót csapkodni? wut?!
Dietrich
Ez egy igazi beteg verseny 😊
IC-vel szokott egy hétvégén lenne, Gordonék elvitték most az Ausztrálokhoz. 😊

Dietrich
Évek óta nem követem az UTE versenyeit. Talán ez az Adelaide-i volt amit néztünk többen is.
Előző napon V8SC versenyen 200-al ment falnak Ashley Cooper, de a fejsérülés és belső sérüléseibe 2 nap múlva belehalt a kórházban. 7 ember kapott a szervereiből köztük egy gyerek.

RatBaG
nem, a cikk erről ír:

Per Aspera Ad Inferi.