Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
infidel
Vicc komolyan...már mikor mondtuk, hogy ezt az olasz bandát dobnia kéne a Hondának. 😉
Gondolom azért nincs benne a Y kupában, mert már fél gyári csapatnak vannak besorolva Zengőék...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Utoljára szerkesztette: Miguel125, 2015.03.08. 10:56:27
infidel
Qualifying Highlight
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.03.08. 09:46:05
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
írj bátran privit 😊
"Nulla tenaci invia est via"
röhej bazmeg, ilyet kitalálni se lehetne <#taps>#taps>
Per Aspera Ad Inferi.
Amiért ilyen segítőkész voltál, szeretném ha privátban segítenél nekem. <#eljen>#eljen>
A banneral kezdek majd valamit, csak most szanaszét van a gépem és nincs ps-em, szóval mindenki türelmét szeretném kérni.
Persze jó lenne, nagyon megérdemelnék... de Norbit szívesebben látnám már a dobogó környékén stabilan. 😊)
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.03.07. 21:58:15
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
(Most azt se értettem, hogy Lanti élőben tolta a honlapján, és az lett bevágva az ES2-n adott közvetítés alá? Akkor közbe a live timeingot( még ha nem is másodpercenként frissült) miért nem tudta nézni? Vagy a másik, ha a Norbi kerekének kiesését látta, hogy nem látta hogy ott pacsiznak Thompsonnal, még ki is írták jó sokáig az idejét( valami miatt lilával) ami mellett ott volt hogy Race2 Pole)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ezt meg csak úgy, mert jó látni 😄

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.07. 17:16:27
Az FP2 végi clip utáni képen még mindig nevetek, ahogy a boxutcában is beszaladt a kutya és utána egy ember( bár nem biztos hogy a kutyát üldözte...)
Nem látom egyik képen se a nevét.
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.03.07. 15:58:30
Norbiék reméljük feljönnek Monteiroék szintjére mire kezdődik az időmérő.

Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.03.07. 14:41:42
Eddig az MST-World-ön volt mindig a livetiming, meg minden eredmény megtalálható rajta,még most is 2005ig visszamenőleg, de lehet van korábbról is még Etcc. Betétfutamokkal, mindennel.
Erre most van valami sz..r a honlapnak nevezett izén.......
Az egy dolog, hogy a honlap teljesen szétesik az én régi 3 éves Operámba, de hogy a legfrisebb Explorerrel se menjen rendesen.....
(Megjegyzem a tavalyi lappal semmi gondom nem volt)
Itt jobb oldalt elvileg menne a WTCC player, ha lenne rajta adás. De hogy miért kell felé és alá is kirakni azt a Live timing képet, azt nem tudom. Ráadásul az alsóra kattintva még a link is rossz......
A felsőre kattintva végre eljutok oda hogy láthassam a mai eredményeket. Erre ez fogad<#conf>#conf> (Expolerből)
Ti is így látjátok?? Ha lentebb húzom az oldalt csak maga a lap megy fel-le, az eredményeket nem lehet görgetni. Egyegydül ha kijelölöm a sorokat egérrel, akkor kezd lefelé menni a lista.....
Azt hiszem ennyi elég is volt ebből a sz..rból. A futamokba belenézek majd, a többi nem érdekel......
Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2015.03.06. 18:38:55
http://www.zengomotorsport.hu/hu/ertelmetlen_korozessel_kezdodott_a_szezon
szöveg és a link nem tartozik össze
Utoljára szerkesztette: hungary27, 2015.03.06. 15:50:14
1° Loeb 1:54.132
2° Muller +0.276
3° López +0.699
4° Monteiro +1.781
5° Ma +1.846
6° Bennani +1.926
7° Valente +2.027
8° Thompson +2.068
infidel
végre van Jurósport hádém, erre nem közvetítenek szinte semmit <#idiota>#idiota>
Március 6., péntek:
14:00 – 14:30 Teszt
Március 7., szombat
12:45 – 13:15 Szabadedzés 1.
15:00 – 15:30 Szabadedzés 2.
19:00 – 20:00 Időmérő, nincs közvetítés, az adás a www.fiawtcc.com oldalon érhető el.
20:30 – 21:00 Időmérő felvételről – Eurosport 2
Március 8., vasárnap
18:50 – 19:50 Futam 1. (13 kör) – Eurosport ÉLŐ
20:05 – 21:05 Futam 2. (13 kör) – Eurosport ÉLŐ
23:40 – 01:10 Futamok felvételről – Duna TV
Mai LIVE Timing:
ITT
szerk: időmérő ismétlést hozzáadtam a listához 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.03.06. 14:00:15
Amúgy nekem nagyon bejön az új Citroen, sokkal jobb mint a tavalyi.
nem unalmas fehér mint a többieké :/
http://www.fiawtcc.com/2015-en/argentina-en-2015/?tax=photos
De akinek ez sem lenne elég, ki lehet törölni a felbontást a fájlnévből és megkapjuk az eredeti 4500*3000 felbontású képet.<#nyes>#nyes>
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Rydellnek is szép lett a festése. Közbe feltünt hogy Borkovic kocsija sincs a képen.
Ez a kép a header a hivatalos honlapon. Érdemes megnézni a nevét. wttc_header.png.........<#csodalk>#csodalk>
Hol a 2. lada?
IC-vel szokott egy hétvégén lenne, Gordonék elvitték most az Ausztrálokhoz. 😊
Előző napon V8SC versenyen 200-al ment falnak Ashley Cooper, de a fejsérülés és belső sérüléseibe 2 nap múlva belehalt a kórházban. 7 ember kapott a szervereiből köztük egy gyerek.