Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2015.03.31. 21:32:23
Downhill!!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
infidel
szenzációs...mikor már mindenki tudja az eredményt..ebből is kb. kamion stílus lesz....nem sok embert fog érdekelni 1-2 hónap múlva, mert neten megnézi élőben.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
infidel
és Nooooorbbiiiii is 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
http://kisspaltamas.com/hirek/uj_szakag_2015ben
Per Aspera Ad Inferi.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Per Aspera Ad Inferi.
1. futam felvezető körén a 3. rajt pozícióban felrobbant az olajpumpa, game over
2. futam a 2. helyről indulva a 9. lett
3. futam a 4. helyről indul és a 18. helyen végez.
volt gondjuk nem is kevés.
Hétvégén a F1 betétfutamaként péntek,szombat,vasárnap a szokásos bemutató jellegű 4x12 kört mennek, pontot nem osztanak. Bár most nem írják, hogy non-championship.
Per Aspera Ad Inferi.
infidel
Azt mondta nem is látta, hogy mögötte ment, csak Tarquinira figyelt. Elég amatőr húzás volt tőle, hogy Mullert ignorálja maga mögött 😄
Beni meg nézze meg a múlt hétvégi V8 futamot, korrektség terén tanulhatna egy s mást, de elég ha csak SVG R3-as megmozdulása ég bele a retinájába, bizony lehet ezt így is!
Bennani más őt akár el is lehetne tiltani 1 futamtól, hogy átgondolja mi került sok pénzért a segge alá és azt miként kezelje.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
infidel
Amúgy vártam egy visszajátszást, mert ha jól láttam Norbinak el kellett vennie mikor Bennani jött vissza az ívre Müllerrel való ütközése után. <#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.03.08. 21:20:37
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
lemaradtam, miért az utolsó helyről indult amúgy?
Aztmondja, dehát őt is melglökte Huff hátulról, meg különben is, aki belső íven van annak minden szabad. lol
infidel
infidel
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.03.08. 19:45:47
tegnap azt hittem, hogy 21:00kor kezdődik az időmérő, 20:45 körül nyugisan odakapcsolok, fasza, már majdnem vége is volt.
most meg annyira elmerültem a semmittevésben, hogy totál kiment a fejemből az esti verseny.
michelisz 6.? na ezt megnézzük ismétlésről.
Per Aspera Ad Inferi.