12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • LaszloLedzenyi
    Ezért nem nézek DTM-et. Nagyobb színjáték mint az F1.....
  • bakkerman
    Bocsi átsiklottam a hszek felett,de egyébként néztem akkor a 2. futamot is :) A mostani ipswichi futamokat meg töltöm magról,ha megnéztem írok egy kis helyzetjelentést :)
  • Dietrich
    ez lehetett volna durvább kimenetelű..

Loris Hezemans autója kigyulladt, és miután nem teljesítették a táv felét, a versenyzők fele annyi pontot kapnak, mint rendes esetben.
    Audi TT Kupa, Spielberg, a 2. futam balesete
  • RatBaG #11143
  • bmwcrash
    Brilllians:DD
  • RatBaG #11141
    1:06 után két gyönyörű megmozdulás! :DDD

• Dietrich
    2 körrel a vége előtt nem jó kiesni, mert jön a hiszti, mint Todd Kellynél :D
  • Stockbauer33 #11139

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.08.01. 15:30:14
  • Dietrich
    #11128/11129?
  • bakkerman
    Főleg a Skodánál merülne fel szerintem komolyabban a neve
  • hungary27
    Szerintem is jobb lenne, ha az új márka pilótája lenne. Szerintem simán van rá esélye, ha a jelenlegi versenyzőkből válogatnak.
  • bmwcrash
    Nem gondolnám, hogy jó ötlet lenne. Biztos, hogy nem ugyanazt a technikát kapnák mint a gyáriak, úgyhogy valószínűleg maradna ugyanígy 4. Szerintem vagy a gyári Citroen-hez kéne bekerülni, amire ugye kb. semmi esély nincs, vagy a gyári Volvo-hoz vagy Skoda-hoz. Ott reális eséllyel indulna a VB címért. Se a privát Citroen-nel se a gyári Honda-val nem kerülne sokkal jobb helyzetbe mint most.
  • RatBaG #11134
    elég ronda, de azért valahogy meg tudnék vele barátkozni.

• RatBaG #11133
    lassan mattonnak is kijárna egy csicskalángos...
    http://hosszabbitas.hu/wtcc/coronel-beszederkolcsi-szabalysertese
  • Dietrich
  • RatBaG #11131

• RatBaG #11130
    valente... megmondtam. :DDD
  • Dietrich
    A mai nagyon rendben volt! Eszméletlen milyen versenyt toltak csapattársak (Ford, HRT) egymás ellen!! Frostynak meg kellett szenvednie az előzéssel nem engedték el...nincs TO és ez jó! Érik az első bajnoki címe. Volvó katasztrófa de talán a RBRA ekkora visszaesése még csak dobogó közelében sem voltak. Maga a verseny 5-ös volt.
  • Dietrich

Bajnoki tabella segíthet ebben. link
    Bár még nagyon sok van hátra a bajnokságból, de talán idén már nem a droid nyeri a bajnokságot. 7 év alatt 6x nyerte. Fordokat az idénre még egy utolsó jó updattel látta el a gyár ezzel az új autóval, meg is látszik a tabellán, hogy a Holdenek uralma idénre véget ért ami valahol azért jó. Bár reynolds tegnap a régebbi Forddal tudott második lenni.
    Csapatok? RBRA, HRT, Ford pepsi. tavaly berobbant Volvó idén gyengélkedik mert rossz irányba mentek el év elején a fejlesztésekkel (motor) már Garry Rogersék emiatt egy hosszabb szünet alatt Svédországba küldték vissza a motorokat, hogy csináljanak velük valamit. lehet sikerült kicsit tuningolni rajtuk, mert a kölök (McLaughlin) nyerte ma a TOP 10-et így ővé a mai pole.
    Egyébként a tegnapi verseny egy erős közepes volt önmagához képest. Mással összehasonlítva úgy ahogy írod autó versenyeztek. :)
  • RatBaG #11127
    ja, de ezek benne voltak a közvetítésben.
  • hungary27
  • Norbi1990
    Coronel gyorskörön volt és Ma előtte gyök kettővel ment. Egyik sikánba utolérte és ott is annyival ment és nem tudott emiatt Coronel bejutni top12be. Neki is ment.

Amúgy Tarquinivel is volt ilyen esete a Citroeneknek, abba is benne volt Ma meg asszem Loeb.
    Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.07.11. 19:38:16
  • RatBaG #11124
    milyen affér?
  • Norbi1990
    TCR-be 3. lett az időmérőn Nagy Dani. Erre nem számítottam :D
    Holnap megyek ki, remélem jó kis race lesz :)
  • hungary27
    Meglepődnék, ha nem így lenne. Kár, hogy a magyar közvetítésből kivágták a Coroneles affért.
  • RatBaG #11121
    4. hely norbinak.
    valente elbassza a rajtot, és 3. helyen végigvonatozza a futamot a citromok mögött. deal?
  • hungary27
    Eddig jó kis időmérő ez.
  • bakkerman
    Megneztem,nekem tetszett nagyon,bar a csapatokkal nevekkel meg eroviszonyokkal nem vagyok tisztaban de mint autoverseny nagyon durvan lekotott,tuti megnezem a holnapit is !
  • hungary27
    "Az legalább megy" :)
  • Dietrich
    nézted? :)
  • RatBaG #11116
    fasza körülmények

• RatBaG #11115
  • Stockbauer33 #11114
    Több mint 25 év után újra Kamion verseny lesz a Hungaroringen. Akik nem látták még élőben, azokat biztatunk, hogy menjenek el és éljék át, mert hihetetlen nagy élmény!

A posztot nyilvánosan megosztók között hetente kisorsolunk egy páros belépőt a hétvégére, amely az Ákos koncertjegyet is tartalmazza! Első sorsolás: július 17. Figyeld oldalunkat!

http://kamionfesztival.hu/
  • Dietrich
    remélem nem bánod meg. :)
    ha esne az eső még káosz is lenne. :D slickel voltak kinn az egyik évben mikor rájuk szakadt az ég..a boxba sem tudtak kimenni mert keresztbe álltak a bejáratnál akkora víz zúdult a pályára, hogy csak keringőztek. :)
  • hungary27
  • bakkerman
    első v8sc futam lesz amit végre élőben megtudok nézni :D
  • RatBaG #11110
  • Dietrich
    Hétvégén emberi időben lesz V8SC akit érdekel egy jó utcai pályán...
    Castrol EDGE Townsville 400
    szombat
    08:15 - 09:55 /70 kör
    vasárnap
    08:15 - 09:55 /70 kör
    stream

• Dietrich
    Nem :)
    a csajszira gondoltunk. :)
  • atiwrc
    Miről beszéltek????

Vagy Roda-ra gondolsz hogy megborította a zengő-s seatot az Olasz TCR futamon?

Az AutoGP-ben Andre Roda ment, a TCR-be Davide Roda
    Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.07.09. 23:23:54