Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
kár, hogy ez a 6. hely most az igazi szopás, főleg ezen a pályán.
Per Aspera Ad Inferi.
Idén is lesz WTCC busz Kazincbarcika - Miskolc - Hungaroring - Miskolc - Kazincbarcika útvonalon.
Útiköltség: 3500ft/fő
Belépők egyénileg! (MOL kutak, előrendelés, helyszínen vásárlás)
Indulás Kazincbarcikáról 5:45
Ringre érkezés: 8:30 körül.
Visszafele a WTCC 2. futama után indulunk.
Miskolcra kb 18:30 körül érkezünk.
Akit érdekel, keressen bátran!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
www.smart-bus.hu
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
(Motorstv sem adja)
Pedig itt még azt írták hogy lesz.
http://www.tcr-series.com/index.php/press/press-releases?task=callelement&format=raw&item_id=707&element=96072880-9ea3-40a9-80a8-39bfabb9e155&method=download&args<0>0>=0
infidel
Nekem eleve az volt a fura, hogy miért nem a Tóth Norbi indult az első futamon is, hiszen az ő neve volt a kocsin, amikor bepakolták a Malaysiába tartó hajóba.
Per Aspera Ad Inferi.
Mert az komolyan tolja..
Downhill!!
Sabine Schmitz az All-Inkl.com Racing színeiben egy Chevrolet Cruze-zal indul majd a WTCC nürburgringi futamán
<#eljen>#eljen>
infidel
http://www.zengomotorsport.hu/hu/toth_norbi_megy_tovabb_a_tcr_es_autoban
Per Aspera Ad Inferi.
Furcsa az egész.
infidel
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Feloldották a GT3-as tiltást a Nürburgring Nordschleifén, de ezzel együtt átmeneti szigorításokat vezettek be, amíg végleges megoldást nem találnak a veszélyesen megnőtt tempóra:
- 5%-os teljesítménycsökkentés,
- tempókorlátozás a Flugplatz, Schwedenkreuz, Antoniusbüche pályarészeken 200 km/ó, a Döttinger Höhe egyenesben 250 km/ó(GPS felügyelet alatt)
- nézőtér korlátozása egyes szakaszokon
Kicsit olyan a helyzet ezekkel a megkötésekkel, mint 1994-ben az F1-ben a hirtelen kihelyzett mesterséges sikánokkal. Ennek ellenére érthető reakció ilyen közel a versenyhez nem nagyon lehetett más megoldást választani.
Egy GT3-as autó normál esetben úgy 240 köré gyorsul a Flugplatz előtti ugratón (Quiddelbacher Höhe), 280-ra a Schwedenkreuznál, és úgy 290 fölé a Döttinger Höhe végére, amin az Antoniusbüche is található. Komoly köridő visszaesés lesz, és ezzel együtt az előzési esély is csökken a hosszú egyenesben. Mindjárt be is rakom a jelenlegi 24 órás pályarekordot viszonyításképpen.
Idén is lesz WTCC busz Kazincbarcika - Miskolc - Hungaroring - Miskolc - Kazincbarcika útvonalon.
Utiköltség: 3500ft/fő
Belépők egyénileg! (MOL kutak, előrendelés, helyszínen vásárlás)
Indulás Kazincbarcikáról 5:45
Ringre érkezés: 8:30 körül.
Visszafele a WTCC 2. futama után indulunk.
Miskolcra kb 18:30 körül érkezünk.
Akit érdekel, keressen bártan!
Per Aspera Ad Inferi.
A Fordok nekem nagyon.
Viszont külön csapanév alatt fut Priaulx. Igazából csak a csapatbajnokság szempontjából számít.
De a WSR most nem arra koncentrál, hanem a konstruktőri bajnokságra, hiszen bár a gyár nem támogatja őket közvetlenül, BMW gyárként neveztek a gyártók bajnokságába.
Korábban írtam egy kis szösszenetet az idei autókról, pilótákról. Még a februári teszt után: Link
Ha lentebb görgetitek ott lesz a márciusi media day "beszámolóm" is.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
nem tudtok vmi forrást? piranha-n nincs fent.
Per Aspera Ad Inferi.
Még, hogy nem megy neki😄

Per Aspera Ad Inferi.

Nem értem miért nem inkább 1 verseny 6 kör. Mondjuk azt nem bírnák ki a kocsik. De ez a 3 kör.... Mondjuk így is majd 10km-el többet mennek majd mint a normál versenytavuk :-)
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2015.04.01. 21:00:10
Downhill!!