Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tuti hogy összetöri magát

Nem kell itt aggódni lehet Bennani lerendezi lopezt és magát az első kanyarban, a két chevy-t pedig meg kellene a rajtnál valahogy előzni.

Dietrich
komoly ez a WTCC...VB-nek hívatja magát és se idő mérés se LT se semmi...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
Ha jól láttam 40 ezreden múlt. Nagyon szoros volt az eleje.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RatBaG
mostanában mindig meglep az időmérős utolsó villantásokkal, pedig folyton tizedik helyek körül szokott szívni az edzések alatt.
kár, hogy ez a 6. hely most az igazi szopás, főleg ezen a pályán.

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Ejj az utolsó másodpercben kiesett. 6. lett. Legjobb Hondás.<#eljen>

Szabi
csudijó hogy az időmérő az E2-n van... 😞

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SimaSuna
Sziasztok!
Idén is lesz WTCC busz Kazincbarcika - Miskolc - Hungaroring - Miskolc - Kazincbarcika útvonalon.
Útiköltség: 3500ft/fő
Belépők egyénileg! (MOL kutak, előrendelés, helyszínen vásárlás)
Indulás Kazincbarcikáról 5:45
Ringre érkezés: 8:30 körül.
Visszafele a WTCC 2. futama után indulunk.
Miskolcra kb 18:30 körül érkezünk.
Akit érdekel, keressen bátran!
zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Izgalmasabb és élvezetesebb volt mint egy komplett WTCC évad! 😄

www.smart-bus.hu

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

A TCR közvetítés elmarad?
(Motorstv sem adja)
Pedig itt még azt írták hogy lesz.
http://www.tcr-series.com/index.php/press/press-releases?task=callelement&format=raw&item_id=707&element=96072880-9ea3-40a9-80a8-39bfabb9e155&method=download&args<0>=0

Igaz, ezt a képet már el is felejtettem, mármint a név feliratot.

infidel

Nekem eleve az volt a fura, hogy miért nem a Tóth Norbi indult az első futamon is, hiszen az ő neve volt a kocsin, amikor bepakolták a Malaysiába tartó hajóba.

RatBaG
ennek megint olyan vége lesz, mint mikor lopez kapott egy lehetőséget hazai pályán... <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

gordon 24
Hehe :-)) Az szép lesz ... :-)

Downhill!!

SimaSuna
de, Ő az!
gordon 24
Ez nem az a csaj aki a Transittal végig ment a pályán? :-))

Mert az komolyan tolja..

Downhill!!

Totti5

Igen, így (nyerni akarok ma a skandin <#vigyor>)! Ebből nekem az jön le, hogy Tóth Norbi mögött több pénz van mint Feri mögött emiatt ő fog indulni tovább a szériában, de akkor miért nem ő kezdte a szezont? Azt hiszem mindig maradni fognak megválaszolatlan kérdések. Van egy sajnálatos velejárója a népszerűségnek és a növekedésnek Zengőék részéről is, mégpedig, hogy nem tudják ill. nem szolgálhatják ki a közönséget bennfentesebb infókkal. Nincs már rá idejük vagy nem tehetik nemtudom. Ugyanez vol anno Talmácsiéknál is, anno még Stefano Favaroval privát üzeneteztünk a fórumán a végén meg csak a management szabvány üzenetei maradtak.

infidel

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Furcsa, hogy Zengőék mennyire nem kommentálják a TCR versenyen kívüli dolgaikat. Például engem határozottan érdekelne, hogy most hétvégén Sanghaiban miért nem "Ferenk Ficzka" indul, hanem Tóth Norbi? Én maximum arra tudok gondolni, hogy az ilyen távoli futamokon csak egy autót indítanak amit megosztanak a két Zengő junior-os pilóta között, az európai futamokon meg majd mehet mind a kettő Leon. Talán úgy gondolják, hogy annyira gyerekcipőben van a bajnokság, hogy nem mindenáron a győzelem a cél, hanem a bizonyos helyzetekben a megvillanás, aztán jövőre padlógáz? oO
Furcsa az egész.

infidel

Le a kalappal a videóban szereplő pilóta előtt.Eszméletlen nagyot ment <#eljen><#worship>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Totti5
Gábor Wéber

Feloldották a GT3-as tiltást a Nürburgring Nordschleifén, de ezzel együtt átmeneti szigorításokat vezettek be, amíg végleges megoldást nem találnak a veszélyesen megnőtt tempóra:

- 5%-os teljesítménycsökkentés,
- tempókorlátozás a Flugplatz, Schwedenkreuz, Antoniusbüche pályarészeken 200 km/ó, a Döttinger Höhe egyenesben 250 km/ó(GPS felügyelet alatt)
- nézőtér korlátozása egyes szakaszokon

Kicsit olyan a helyzet ezekkel a megkötésekkel, mint 1994-ben az F1-ben a hirtelen kihelyzett mesterséges sikánokkal. Ennek ellenére érthető reakció ilyen közel a versenyhez nem nagyon lehetett más megoldást választani.
Egy GT3-as autó normál esetben úgy 240 köré gyorsul a Flugplatz előtti ugratón (Quiddelbacher Höhe), 280-ra a Schwedenkreuznál, és úgy 290 fölé a Döttinger Höhe végére, amin az Antoniusbüche is található. Komoly köridő visszaesés lesz, és ezzel együtt az előzési esély is csökken a hosszú egyenesben. Mindjárt be is rakom a jelenlegi 24 órás pályarekordot viszonyításképpen.

SimaSuna
Sziasztok!
Idén is lesz WTCC busz Kazincbarcika - Miskolc - Hungaroring - Miskolc - Kazincbarcika útvonalon.
Utiköltség: 3500ft/fő
Belépők egyénileg! (MOL kutak, előrendelés, helyszínen vásárlás)
Indulás Kazincbarcikáról 5:45
Ringre érkezés: 8:30 körül.
Visszafele a WTCC 2. futama után indulunk.
Miskolcra kb 18:30 körül érkezünk.
Akit érdekel, keressen bártan!
<#eljen>

Jó futamok voltak, de elég sokan hiányoztak...
A Fordok nekem nagyon.

De, a WSR készíti fel mindhárom kocsit.
Viszont külön csapanév alatt fut Priaulx. Igazából csak a csapatbajnokság szempontjából számít.
De a WSR most nem arra koncentrál, hanem a konstruktőri bajnokságra, hiszen bár a gyár nem támogatja őket közvetlenül, BMW gyárként neveztek a gyártók bajnokságába.

Korábban írtam egy kis szösszenetet az idei autókról, pilótákról. Még a februári teszt után: Link
Ha lentebb görgetitek ott lesz a márciusi media day "beszámolóm" is.

bmwcrash
Aztak*rva! Az már befutó!
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2015.04.05. 15:42:23
RatBaG
jól benézték ezt a gumiválasztást.

Per Aspera Ad Inferi.

bmwcrash
A két BMW nem ugyanabban a csapatban van?😮
RatBaG
a vw-k elég low profileban tolják. full feketék és alig van rajtuk 1-2 szponzor.

Per Aspera Ad Inferi.

Onikaan
Szintén BTCC-hez, szép és stabil kép!

Link
RatBaG
oda még mindig nincs meghívóm, hisz nem ismerek senkit bentről... a régi accom még valamikor a névváltás idején lett inaktív.

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
földalattin fenn van, gondolom azóta a halon is.

mai versenyekhez: stream

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

RatBaG
hmm, a hivatalos oldalon vmi nem stimmel a versenynaptárral.

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
basszus erről meg is feledkeztem, holnap meg már jön a következő verseny.
nem tudtok vmi forrást? piranha-n nincs fent.

Per Aspera Ad Inferi.

bmwcrash
Priaulx claims pole position on BTCC return
Még, hogy nem megy neki😄
RatBaG
michelisz fejéről valamiért most egyből a speed racer jutott eszembe <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
<#eljen>

RatBaG
sehogy. majd valami darts-megye2 lesz műsoron megint... <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
hogy fog kinézni a szabadedzés és az időmérő?
gordon 24
Hát elég vicces lesz :-)

Nem értem miért nem inkább 1 verseny 6 kör. Mondjuk azt nem bírnák ki a kocsik. De ez a 3 kör.... Mondjuk így is majd 10km-el többet mennek majd mint a normál versenytavuk :-)
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2015.04.01. 21:00:10

Downhill!!

Dietrich
3 kör, abból 1 SC mögött...mint anno maszimon fun versenyen. <#eplus2>