Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnálom h Schmitz-nek nem sikerül a "csoda". Első kerekes autó, teljesen ismeretlen technika, nagyon kevés gyakorlás. Hiába ha valaki GT3hoz van szokva, akkor ez teljesen más világ, és lehet akármilyen jó, nem tud ennyi idő alatt átszokni, főleg egy ilyen pályán.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
stream
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.05.15. 19:00:34
Rászánsz 1-2 napot akkor menni fog fejben is, még youtube videókból is lehet.
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.05.15. 18:08:29
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.05.15. 14:20:20
https://www.facebook.com/WorldTouringCarChampionship/videos/vb.195346833898851/640217412745122/?type=2&theater
Péntek:
11:55 – Második szabadedzés <60p>60p> (WTCC Blog, online, élő)
18:15 – Időmérő edzés <60p>60p> (Eurosport 2, élő) *
Szombat:
8:00 – Bemelegítő edzés ❤️0p>30p> (Eurosport, élő)
10:45 – Első futam ❤️k>3k> (Eurosport, élő)
11:45 – Második futam ❤️k>3k> (Eurosport, élő)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Norbinak hatalmas szerencséje volt.
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2015.05.14. 21:28:34
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A második versenynél az első 10 versenyző sorrendjét megfordítják (10. -> 1., 9. -> 2. és így tovább), hogy izgibb legyen a vb, meg talán a verseny is, ahogy az elvileg gyorsabb autóknak hátulról kell előreverekedniük magukat.
Wikipedia
Valamint, ha itt lejjebb görgetsz a download alatt ott van a hivatalos szabályzat angolul.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.05.05. 15:46:44
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2012 - 65.000 (3000Ft már a jegy)
2013 - 50.000 (?)
2014 - 45.000 (?)
2015 - 35.000 (csak vasárnapra 5000 Ft)
Michelisz nyert – 35 ezer ember tombolt a Ringen!
nem kapnak észhez, jövőre 30K vagy az alatti nézőszám lesz.....
https://www.facebook.com/szaguldocirkusz
Gábor Wéber
46 mins · Edited ·
A 2014-es argentin TC2000 bajnok, Nestor Girolami és az egykori ladás holland, Jaap van Lagen tesztel holnap a Hungaroringen James Thompson megüresedett helyén. A holland a Nürburgringen váltja az angolt, Girolami pedig 2016-os szerződés miatt érkezett.
A hírek szerint Thommo-val a szombati időmérő után közölték, hogy a következő futamtól nem tartanának igényt rá, ám végül a vasárnapi futamon sem állt már rajthoz. Az egyik túraautós kedvencem volt régóta, de az utóbbi időben semmi extrát nem nyújtott. A Ladának pedig már van egy busásan megfizetett, jó nevű britje, meg egy alulteljesítő versenyzője is, a kettő kombinációjára a jelek szerint a csapatnak sem volt már szüksége.
Sajnálom, mert zseniális versenyző volt fénykorában, de a bőségesen hízó bankszámla és a teljesítménykényszer hiánya fogatlan oroszlánt csináltak belőle, Huff pedig csúnyán a helyére tette a teljesítményét az érkezésével.
Szánalmas az FIA...főleg amerika és ausztráliához képest. Castronevestől kötelezően elvárják a kerítésmászást a győzelmi körök meg alap követelmény mindkét földrészen. Ahhoz is kell az FIA-nak vagy 40 év mire engedte a F1-ben de azt is szigorú szabályokkal. 😉
Per Aspera Ad Inferi.