Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Szépet ment. Loeb is nagyot ment. Valente is. Lopez meg hát... ufo.

Sajnálom h Schmitz-nek nem sikerül a "csoda". Első kerekes autó, teljesen ismeretlen technika, nagyon kevés gyakorlás. Hiába ha valaki GT3hoz van szokva, akkor ez teljesen más világ, és lehet akármilyen jó, nem tud ennyi idő alatt átszokni, főleg egy ilyen pályán.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
Ez gyakorlatilag minden pályára igaz,a Nord csak azért keményebb szitu mert hiába magolják be a vonalvezetést,és már csukott szemmel is vágják a kanyarokat,fékezési pontokat,váltási pontokat,azon a 2x kilóméteren elég egy kis elfékezés,hiba,és oda egy komplett hétvége is akár...kemény terep,aki holnap tud nyerni az előtt le a kalappal!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

benőmenő
Kicsit hamarabb is megoszthattam volna, az utsó gyors körökre hátha segítség a hivatalos rádiójáték helyett. 😄
stream
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.05.15. 19:00:34
Norbi1990
Szimulátorból meg lehet tanulni akkor is ha még élőben egy kört se mentél még. Na jó, élőben is kell egy pár kör gondolom (élőbe még nem mentem rajta), de a vonalvezetését simán meg lehet tanulni.
Rászánsz 1-2 napot akkor menni fog fejben is, még youtube videókból is lehet.
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.05.15. 18:08:29
benőmenő
Streamet segítene keríteni majd valaki?
Sajnos nincs Eurosportom. 😞
Dietrich
rfactorban mire körbe értem, elfelejtettem a pálya első harmadát. <#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.05.15. 14:20:20

Legalább megbüntetik érte?

Ebből a videóból is látszik, hogy totál felesleges ez a pálya ebben a sorozatban. Meg jó pár másikban is. Nehéz lehet megtanulni a pályát. Ahogy korábban írtátok. Szar unalmas verseny lesz. Szétszórt mezőny lesz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
és hogy jön vissza a pályára a gyökér...

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
WTCC ami hátra van még.
Péntek:
11:55 – Második szabadedzés <60p> (WTCC Blog, online, élő)
18:15 – Időmérő edzés <60p> (Eurosport 2, élő) *
Szombat:
8:00 – Bemelegítő edzés ❤️0p> (Eurosport, élő)
10:45 – Első futam ❤️k> (Eurosport, élő)
11:45 – Második futam ❤️k> (Eurosport, élő)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

hungary27

Utoljára szerkesztette: hungary27, 2015.05.15. 12:13:48
BooMiller
Na gondoltam hogy nem magatol csamborg ott😊)

Roger6
Defekt.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

BooMiller
Egyebkent piszkalt valamit vagy mit keresett annyira kint jobb oldalon?

kemszi2
na igen,ezt volt a másik amin gondolkodtam...amúgy sincsenek sokan 😊
Dietrich
Csak az a kérdés mennyien érnek célba.
Norbinak hatalmas szerencséje volt.

kemszi2
itt inkább a pálya ismeret fog számítani,szóval a citromosok biztos elől mennek majd,ők alaposan begyakorolták...
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2015.05.14. 21:28:34
Sippie
az biztos. Elöl a citromok, utána talán a chevyk, aztán lada/honda <#confused>
Norbi1990
Valószínű. Nem értem miért kellett idehozni ezt a mezőnyt. Legalább mehetnének együtt valami más kategóriával, úgy izgibb lenne 😄
kemszi2
ne nekem legyen igazam de az eddiginél is unalmasabb futamot vizionálok 😄 Szerintem nagyon szét fog szakadni a mezőny
Norbi1990
3 ha jól tudom.
Hány kör lesz?

bakkerman
nem kis mázlija volt Norbinak...ha odavágja már az első kicsúszásnál szvsz csomagolhatnak

hungary27
nyuny01

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

bakkerman
pislogás nélkül néztem végig,nem kicsit ment Farfus <#eljen>

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Dietrich

Totti5
Hogy a Himunszokat miért nem lehet leglább a feléig letoltani, vagy egy egységes rövidítettet... ez a 10 másodperc aztán lekever akárhol van borzalmas. Ideje sincs kiélveznie a pilótnának a pillanatot.

benőmenő
Az időmérő az F1-hez hasonló, van Q1, Q2 és amiben eltér az a Q3, ahol az első 5 talán megy 1-1 mért kört és az alapján kapják meg a rajtpozíciót az első versenyre.
A második versenynél az első 10 versenyző sorrendjét megfordítják (10. -> 1., 9. -> 2. és így tovább), hogy izgibb legyen a vb, meg talán a verseny is, ahogy az elvileg gyorsabb autóknak hátulról kell előreverekedniük magukat.
Wikipedia
Valamint, ha itt lejjebb görgetsz a download alatt ott van a hivatalos szabályzat angolul.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.05.05. 15:46:44
Keresgéltem és nem találtam, hogy hogyan van ez a két versenyes lebonyolítás és időmérés? Valaki le tudná írni? Miért két verseny, miért két különböző rajtsorrend, stb... Köszi

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Dietrich

Dietrich
2011 - 75.000 néző (nyílván az ingyen jegy is elég vonzó volt) szakadt az eső és mindenki szurkolt a szerelőknek a két futam között.
2012 - 65.000 (3000Ft már a jegy)
2013 - 50.000 (?)
2014 - 45.000 (?)
2015 - 35.000 (csak vasárnapra 5000 Ft)
Michelisz nyert – 35 ezer ember tombolt a Ringen!
nem kapnak észhez, jövőre 30K vagy az alatti nézőszám lesz.....

Dietrich
Hallani sehol. Olvasni viszont igen.
https://www.facebook.com/szaguldocirkusz

Totti5
Kérdés lassan az hogy marad e a WTCCben más csapatnál...

Gábor Wéber
46 mins · Edited ·

A 2014-es argentin TC2000 bajnok, Nestor Girolami és az egykori ladás holland, Jaap van Lagen tesztel holnap a Hungaroringen James Thompson megüresedett helyén. A holland a Nürburgringen váltja az angolt, Girolami pedig 2016-os szerződés miatt érkezett.

A hírek szerint Thommo-val a szombati időmérő után közölték, hogy a következő futamtól nem tartanának igényt rá, ám végül a vasárnapi futamon sem állt már rajthoz. Az egyik túraautós kedvencem volt régóta, de az utóbbi időben semmi extrát nem nyújtott. A Ladának pedig már van egy busásan megfizetett, jó nevű britje, meg egy alulteljesítő versenyzője is, a kettő kombinációjára a jelek szerint a csapatnak sem volt már szüksége.

Sajnálom, mert zseniális versenyző volt fénykorában, de a bőségesen hízó bankszámla és a teljesítménykényszer hiánya fogatlan oroszlánt csináltak belőle, Huff pedig csúnyán a helyére tette a teljesítményét az érkezésével.

hungary27
Valahol én is olvastam, meg azt is, hogy a B3-mat is ugyanezért büntették 500EUR-ra.
RatBaG
és ezt hol hallottad?
sehol nem látok erről cikket.

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
Megbüntette az FIA Zengőéket kerítésmászásért.
Szánalmas az FIA...főleg amerika és ausztráliához képest. Castronevestől kötelezően elvárják a kerítésmászást a győzelmi körök meg alap követelmény mindkét földrészen. Ahhoz is kell az FIA-nak vagy 40 év mire engedte a F1-ben de azt is szigorú szabályokkal. 😉

bakkerman
vagy meg valamilyen motorversenyt lehetne rendezni,izgalmakkal,peldaul egy SBK/Superstock hetveget. Autoknak nem valo ez a hungaroring,az F1 evek ota dogunalom rajta max ha leesik az eso akkor van izgalom :/